تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 7 از 16 اولاول ... 34567891011 ... آخرآخر
نمايش نتايج 61 به 70 از 153

نام تاپيک: تاپیک جامع دستگاه تصفیه ی آب( مشاوره - سرویس - تعمیر )

كاربر فعال اتومبیل، متفرقه، سبک زندگی MOHAMMAD_ASEMOONI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    زمین پهناور خدا (أرضُ اللّٰه الواسعة)

پيش فرض

سلام
    بهترین جا برای نصب شیر دستگاه تصفیه آب در کنار سینکِ ظرفشوئی این شکلی هست چون هم میشه زیرش چیزی رو شست و هم میشه ظرف گذاشت زیرش برای آب برداشتن
    سوراخ ایجاد شده باید قطرش 10mm باشه یعنی 1cm
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

2. این کاربر از MOHAMMAD_ASEMOONI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

سلام
    چند وقتی هست که دستگاه ما ، یک لیتر آب که می فرسته، دیگه شدید فشار آب کم میشه. باید نیم ساعت دیگه امد
    درصورتی که منبع فک کنم حداقل 10 لیتر آب توش جا میگیره

4. این کاربر از Life24 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت

پيش فرض

سلامچند وقتی هست که دستگاه ما ، یک لیتر آب که می فرسته، دیگه شدید فشار آب کم میشه. باید نیم ساعت دیگه امددرصورتی که منبع فک کنم حداقل 10 لیتر آب توش جا میگیره
    سلام
    عید شما و سایر دوستان مبارک
    اگر آب شیر مصرفی قطع میشه اما تانکیش هنوز کلی آب داره پس بادکنکِ توی تانکی کم باد هست
    باید فشار بادش حدود 5 تا 7 psi باشه
    اگر بیش از حد باد باشه اونوقت تانکی کم آب میگیره چون پمپ دستگاه زورش به فشار زباد بادکنک نمیرسه

6. 4 کاربر از MOHAMMAD_ASEMOONI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت

پيش فرض

سلام دوستان
    من تا حالا در مورد دستگاه تصفیه آب حرف و حدیث های متنوعی شنیدم. یکی میگه خوبه یکی میگه کلیه رو تنبل میکنه!! یکی میگه اصلا نمی ارزه...
    نظرتون چیه؟ آب شهر ما تعریف چندانی نداره. ( نسبت به تهران)
    بر این اساس تصمیم گرفتم دستگاه تصفیه بخرم.
    ولی آنقدر فروشگاه و مارک های مختلفی وجود داره که آدم نمیدونه کدوم رو انتخاب کنه.

آخرین بار دستگاه آکواجوی رو دیدم که ظاهرا مال کاناداست ( ظاهرا!)

ممنون میشم راهنمایی کنید.

سلام
    این دستگاهها تقلبی نداره اما درجه یک و دو و سه داره. ارزانترینش مدلهای بدون پمپ هست که مخصوص جائی هست که پمپ دارند و فشار آب زیاده (حدود 25 تا 45 psi) .
    5 مرحله ای هم ارزانتر از شش مرحله ای هست
    به نظرم فقط ممبرانش (فیلتر مرحله ی چهارم) امریکائی داشته باشه . بقیه ی قطعات و فیلترها و پمپش ساخت تایوان و کره و چین هست
    اینهائی که عکس پرچم امریکا و کانادا روشه همگی چینی و تایوانی و اینهاست
    البته در کویت یک شرکت هست که تمام فیلترهایی که میاره امریکائیه اما خیلی گرانه
    از فیلتر 5 میکرونی مرحله ی یک که 40 هزار تومنه !!!! تا ممبران 200 هزار تومنی !!!
    همین تاپیک رو بخونین . اطلاعات زیادی در اون درج شده
    سوالی هم داشتین همینجا مطرح کنین
    Last edited by MOHAMMAD_ASEMOONI; 11-07-2016 at 09:56. دليل: تصحیح

8. 2 کاربر از MOHAMMAD_ASEMOONI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت

پيش فرض

[b] اگر خودتون قلم سختی سنج دارین باید به روش زیر سختی رو تنظیم کنین : 1- شیر 1 رو کاملاً ببندین2- شیر مصرفی رو باز بذارین تا حدود 2 لیتر آب خارج بشه3- حالا یک استکان آب از شیر مصرفی بگیرین و یختیش رو چک کنین . اگر ممبران سالم باشه و فیلترهای 1 تا 3 هم خوب باشه , به احتمال زیاد سختی آب حدود 20 تا 30 هست که برای مصرف مناسب نیست و املاح معدنیش خیلی کمه4- حالا شیر 1 رو فقط 3 MM باز کنین5- شیر مصرفی رو باز بذارین تا 2 یا 3 لیتر آب ازش خارج بشه (این آب رو دور نریزید . بریزید پای گلدان یا توی باغچه)6- حالا دوباره یک استکان آب بگیرین و با قلم سختی سنج تست کنین احتمالاً سختیش در حدود 40 تا 60 هست . حالا با یک میلبمتر کم یا زیاد کردنِ شیر 1 سعی کنین سختی رو در حد 50 تا 60 تنظیم کنین یا اگر دوست دارین 70 PPM سختی آب به همین راحتی تنظیم میشه
    سلام دوستان
    برای تنظیم سختیِ آب باید شیر منبعش رو ببندین چون چند لیتر آب در مخزن انبار شده
    بنابراین باید اول شیر مخزنش رو ببندین بعدش شیر آبِ مصرفی دستگاه رو باز کنین و ظرف بذاربن زیرش و 2 لیتر آب بردارین
    بعدش یک استکان آب از شیرش بردارین و سختیش رو تست کنین
    اگر هنوز زیاده پس باید شیر شماره 1 که عکسش در صفحه قبل هست اندکی بسته بشه بعدش دوباره 2 لیتر آب از دستگاه بردارین بریزین توی باغچه یا پای گلدون یا مصرفش کنین (شیر مخزنِ دستگاه باید بسته باشه )
    بعدش دوباره یک استکان آب از شیرش بگبرین و با قلم TDS تست کنین
    اگر سختی آب بیش از حد کمه پس باید شیر شماره 1 رو 2 یا 3 میلیمتر باز کنین و طبق روش گفته شده سختی رو اندازه بگیرید
    وقتی سختی آب تنظیم شد اونوقت شیر منبع آبِ دستگاه رو باز کنین

10. این کاربر از MOHAMMAD_ASEMOONI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2016
    Last edited by aquawin; 26-07-2016 at 11:02. دليل: همین طوری

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

سلام
    این دستگاهها تقلبی نداره اما درجه یک و دو و سه داره. ارزانترینش مدلهای بدون پمپ هست که مخصوص جائی هست که پمپ دارند و فشار آب زیاده (حدود 25 تا 45 psi) .
    5 مرحله ای هم ارزانتر از شش مرحله ای هست
    به نظرم فقط ممبرانش (فیلتر مرحله ی چهارم) امریکائی داشته باشه . بقیه ی قطعات و فیلترها و پمپش ساخت تایوان و کره و چین هست
    اینهائی که عکس پرچم امریکا و کانادا روشه همگی چینی و تایوانی و اینهاست
    البته در کویت یک شرکت هست که تمام فیلترهایی که میاره امریکائیه اما خیلی گرانه
    از فیلتر 5 میکرونی مرحله ی یک که 40 هزار تومنه !!!! تا ممبران 200 هزار تومنی !!!
    همین تاپیک رو بخونین . اطلاعات زیادی در اون درج شده
    سوالی هم داشتین همینجا مطرح کنین
    سلام
    ممنون از راهنمایی مفید
    چه برندهایی ارزش خرید داره؟برای مصرف خانگی چه مدلی ارزش خرید داره؟محدوده قیمتی؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض

وقتی سرچ میکنیم تصفویه آب ده ها سایت مختلف میاد با رنگ و لعاب فریبنده. توی توضیحات همشون هم غیرمستقیم نوشته مال شرکتهای دیگه تقلبیه فقط مال ما اصل هستش!

یه مسلمون پیدا بشه اسم ببره بگه آقا فلان شرکت جنس خوب میده مام بریم از همونجا بخریم. خواهشا اسم ببرید یا لینک سایت بدید من کلیه هام به شدت خرابه بآید سریعتر تصفویه آب استاندارد بگیرم خواهش میکنم بگید از کجا بگیرم چه مارکی تضمین شده هست از چه مارکی استفاده کردید و راضی هستید?

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2013

پيش فرض

وقتی سرچ میکنیم تصفویه آب ده ها سایت مختلف میاد با رنگ و لعاب فریبنده. توی توضیحات همشون هم غیرمستقیم نوشته مال شرکتهای دیگه تقلبیه فقط مال ما اصل هستش!

یه مسلمون پیدا بشه اسم ببره بگه آقا فلان شرکت جنس خوب میده مام بریم از همونجا بخریم. خواهشا اسم ببرید یا لینک سایت بدید من کلیه هام به شدت خرابه بآید سریعتر تصفویه آب استاندارد بگیرم خواهش میکنم بگید از کجا بگیرم چه مارکی تضمین شده هست از چه مارکی استفاده کردید و راضی هستید?
    منم نمیدونستم از کجا بگیرم
    پیام گذاشتم این سایت پایین .
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

بهم ادرس نمایندگی شهرمون رو داد و اومدن نصب کردن .
    یک سال شده و راضی هستم
    البته هم اکواجوی داشت و هم اکوا اسپرینگ .
    من اکوا اسپرینگ گرفتم .
    ولی فیلترهای هر دو تا بهم میخورن .
    تا حالا که دستگاه مشکلی نداشته .... فیلترها رو هم چند بار عوض کردم .

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت

پيش فرض

سلام و خوش آمد به شما
    همین چند روز پیش توی تلوزیون یه دکتر فوق تخصص گفت آب لوله خطری برای کلیه نداره مگر اینکه آلودگی میکروبی داشته باشه که دستگاه تصفیه آب هم قادر به کشتن میکروبها نیست مگر اینکه مرحله ی هفتم رو داشته باشه که یک لامپ قوی ماوراء بنفش هست که طبق اطلاعات بنده هیچ کدوم از دستگاههای موجود در بازار ایران مرحله ی هفتم رو نداره
    پس نگران خوردن آب لوله نباشید چون آلودگی میکروبی نداره
    البته اگر گل و لای و گچ و آهک و نمکِ آب زیاد باشه این دستگاهها در تصفیه ی این چیزها به خوبی عمل میکنه
    درضمن بنده بارها از پزشکان متخصص در کانالهای ایران شنیدم که خوردن دائمی آبمعدنی ضرر داره و توصیه نمیشه
    =========================
    اما در مورد خرید , مدلهای گارانتی دار و فشارسنج دار باکیفیت تر هست .
    اگر در ساختمانتون پمپِ آبِ قوی هست پس میتونین از مدلهای بدون پمپ بخرید که قیمتش حدود 200.000 تومن کمتره

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •