بازی برای من سیو نمیشه. کرکی برای حل این مشکل نیومده ؟![]()
بازی برای من سیو نمیشه. کرکی برای حل این مشکل نیومده ؟![]()
سلام
برای حل مشکل نقشه ، دوتا فایل patch.dat و patch.fat رو از فولدر data_win32 حذف کنید
قبلش بکاپ بگیرید که بدتر نشه یه وقت.
موفق باشید![]()
چرا تاپیک انقد خلوته؟؟؟بازی خیلی خوبه که
سلام. توی مشخصات بازی زده حداقل سی پی یو باید core i5 باشه . یک جا مقایسه زدم و دیدم امتیاز این رو با cpu من (e7300) نزدیک هم بود . به نظرتون اصلا امکان نداره روی اون cpu بازی کرد یا کسی با کانفیگ پایین تر هم بازی کرده ؟ ممنون می شوم راهنمایی کنید .
این آپدیت هلیکوپتر تک نفره رو درجا بخرید که خیلی خوبه
بهتر از ماشین و موتور با اون همه افت فریمه
کنترلش هم خیلی راحته و زیاد به جایی گیر نمیکنه
صاف هم میتونید باهاش برید بالای تاور و تاور رو بگیرید
این کارما همون کمک به دوستانه
توی راه اگر دیدید دوستاتون درگیرن یک کمکی بکنید![]()
نهایتا یکی دو نفر رو میکشید و میرین باهاشون صحبت میکنید و بهتون 13-15 هزارتا میدن
بعدا هم میتونید با دکمه V ازشون کمک بخوایین
الان یک سرباز دائم دنبالمه حس سرهنگی میکنم
خوب چیکار باید بکنیم ؟هستیم دیگه میاییم پست های بچه ها در مورد سیستم مورد نیاز و ... تا مشکل سیو رو توی این تاپیک میخونیم
ظاهرا یک فیکس اومده که اجازه میده بازی با cpu های دو هسته ای هم اجرا بشه
یعنی حتی چهار هسته هم داشته باشی بازم بازی با دو هسته اجرا میشه
اینو کاربر سعید گذاشته بودن :
دوستان یک فیکس برای cpu دو هسته ای اومده میگند کار میکنه.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
طریقه کار باهاش را مطمئن نیستم ولی فکر کنم باید قبل اجرا بازی بازش کنید و بعد بازی را اجرا کنید.
خب برای اینکه ببینم طریقه کارش چطوره روی یک cpu 4 هسته ای تست کردم.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
باید تمام فایلهای موجود در آرشیو را در پوشه bin بریزید و بعد Extreme Injector v3 را اجرا کنید و سپس بازی را اجرا کنید.
برای من بعد استفاده از این Injector فقط دو هسته استفاده میشد و باقی core و threat ها رو 0% بودند. در تئوری به نظر کار کنه باید دید در عمل هم کار میکنه یا خیر
Last edited by Meysam Raz; 26-11-2014 at 21:03.
به نام خدا
اقا بازی سیوم میشه؟
با کرک ali 213 راحت هم اجرا و هم سیو میشه
کرک ریلودد هم شنیدم سالمه
من الان بدون نصب اپدیت هلیکوپترو دارم خیلی باحاله
بازیم ریلیز corepack بود ...
تنها مشکلی که من دارم نقشه ی بازیه که وقتی میری توی Outpost ، لوگوی Outpost نقشه رو گرفته و Alarm رو باید خودت بگردی تا پیدا کنی!!
راستی اگر نمیخوایید لوگوهای اول بازی رو ببینید توی قسمت target شرتکات بازی بعد از علامت " یک اسپیس بزنید و این عبارت رو بزارید و اوکی کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)