تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 7 از 15 اولاول ... 34567891011 ... آخرآخر
نمايش نتايج 61 به 70 از 141

نام تاپيک: "من" چیست؟

تعلیق عضویت ...
    تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

بنظر میاد دلیل اصلی اینکه دوستان جواب همدیگه رو قابل قبول نمی دونن اینه که هر کدوم فکر می کنن دلیلشون همونطور که برای خودشون روشن و واضحه برای طرف مقابل هم روشن و واضحه، به همین دلیل احساس میکنن طرف مقابل داره لجبازی میکنه و دلیلی به این روشنی رو نمیفهمه.

اگر طرف مقابلمون دلیل ما رو قبول نمیکنه لزوما به این معنی نیست که لجبازه یا میخواد کم نیاره یا ...، شاید مشکل از خودمونه که نمیتونیم منظورمون رو خوب برسونیم.

میتونیم از طرف مقابل سوالای بپرسیم که مطمئن شیم منظورمون رو فهمیده، میتونیم از مثالهای ساده و قابل قبول استفاده کنیم، یا اول درک خودمون از دلیل طرف مقابل رو بش بگیم، شاید اصلا درست منظور اونو نفهمیده باشیم ...

آقا علی مطمئن باشین لشگری از دوستان قصد شکست دادن شما رو ندارن و همه فقط دارن عقایدشون رو میگن و دنبال حقیقتن، وجود افرادی مثل شما در چنین بحثای لازمه، چون بدون وجود نظرات مخالف که بحثی شکل نمیگیره. شما نماینده یک عقیده رایج هستین و دارید از عقایدتون دفاع می کنید، شما هم سعی کنید سوال بپرسید و فقط در موضع جواب و دفاع نباشین

2. این کاربر از N I G H T P E A C E بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تعلیق عضویت ...
    تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

فکر میکنم همه از جمله بنده جوابم رو از شما گرفتم

ما یه انجمن به نام انجمن مغلطه و سفسطه کم داریم که باید اضافه بشه
    وگرنه دوستان انجمن علمی رو با انجمن مغلطه اشتباه گرفتن

4بار در 4پست من یک سوال رو تکرار کردم ولی حتی سوال رو نقل قول هم نگرفتین و اصلا انگار سوالی که دوست نداشته باشید رو کلا نمیبیند
    و فقط ادعای تکراریه نمیتونه و نیست و نمیشه رو تکرار میکنید
    حالا این نمیتونه و نیست و بلا بلا بلا رو از کجا و بر چه اساس بهش رسیدین انگار اسرار مگو هست

روح و متافیزیک و "من" و ... هم نمیتونه وجود داشته باشه و همش توهم و خیال و استوار بر مغلطه هست نه چیزی بیشتر

حداقل جای شکرش باقیه که تا همین حد علم رو قبول دارید که این موضوع رو بیماری و نقص بدونید
    وگرنه مدعیان روح و "من" و ... تا قبل علم و حتی همین حالا این بیماری رو جن زدگی و تسخیر روح و این جور خزعبلات میدونستن و میدونن

بنده دیگه بحثی ندارم( هرچند بحثی ندیدم فقط سفسطه و مغلطه دیدم)

دوست عزیز، شما نظراتتون رو بیان کنید مطمئن باشن خوانندگان قضاوت خواهند کرد، لزومی به استفاده از این تعابیر تند نیست.
    بنظرتون استفاده از کلمه "خزعبلات" در مورد عقایدی که افراد بسیاری به اونها اعتقاد و ایمان دارن درسته؟ ولو این عقاید از نظر شما نادرست باشن

4. این کاربر از N I G H T P E A C E بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای *Ali*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

شما هم سعی کنید سوال بپرسید و فقط در موضع جواب و دفاع نباشین
    با این حجم از دوستان اشکال کننده، دیگه فرصتی برای سؤال و بیان موضع نمیمونه. همون یه موضع رو که مطرح کردم 7 صفحه هست که داریم بابتش بحث میکنیم.

6. این کاربر از *Ali* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Erfan.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Solar System

پيش فرض

دوست عزیز، از روی نوشته های هیچکس نمیشه فهمید راجع به چی مطالعه کرده و راجع به چی نکرده. کاش لااقل میگفتید از نوشته هات احتمالاً بر میاد که مطالعه نداری، یا میگفتید این اطلاعاتی که نوشتی سطحیه. ولی اینطور صحبت کردن، از موضع اطمینان 100%، که انگار به یه بیسواد توصیه میکنید بره مطالعه کنه اصلاً درست نیست.
    لینک هایی رو هم که دادید مطالعه کردم. اما جواب سؤالم رو توش پیدا نکردم. همون طور که گفتم در این زمینه هرچی مطرح میشه حدس و گمان و نتیجه گرفتن از روی شواهد ظاهری هست. که مثلاً فلانی از وقتی هیپوکامپش به خاطر تشنج برداشته شده توی یادگیری و به یاد آوردن مشکل پیدا کرده و یا نبودن رسپتور گلوتامات فلان اثر رو گذاشته و... اینها هیچ کدوم نمیتونه مغایر با ابزار بودن مغز باشه. حافظه به خاطر ساحت غیرمادی که داره قابل گنجایش در مغز نیستند. حالا این که چرا غیرمادیه خود سرفصل دیگه ایه که اینجا مجال گفتنش نیست.
    دوست گرامی من قصدم توهین نبود به هیچ وجه و با توجه به نوشته های شما، برداشت من این بود که این منابع رو معرفی کنم.

من دلایلم رو ارائه کردم اما همیشه جا برای ادعا های مختلف هست. فعلا از ادامه بحث کناره گیری می کنم، با سپاس.

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

سلام،

یکی از آفات بحث برخط اینه که ممکنه فکر کنیم اگر همون لحظه جوابی به سوال یا نقدی بر آرامون ندیدیم نظار فکر میکنند که کم آوردیم .

و اگر خدای نکرده با تحقیق و فاصله و یکی یکی جواب بدهیم ، اتفاقی میافته.

این وضع منتج میشه به این شکایتهای شخصی که از القاب و... بهم داریم.

هیچ عیبی نداره برای مثال پس فردا جواب سوالی ارسال بشه، بارها در مباحث فلسفی تاکید کردیم اینها سوالات هزاران ساله است و قرار نیست اینجا یا در هر انجمن یا گفتگویی یکهویی و همین امشب حل بشه و با تاپیک برای مثال انتخاب گوشی مناسب فرق داره که جواب قطعی در انتها گرفته بشه.

تاپیک رو تا مدت خیلی کوتاهی قفل میکنیم تا فرصت مطالعه دقیق آرا وجود داشته باشه و مرتب طرفین تاکید نکنند مطالب نخونده پاسخ داده میشوند.

ممنون از سعه صدر، تساهل، تسامح، مدارا، حوصله و همراهی شما.

9. 7 کاربر از Arash4484 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

بازگشایی:

در این تاپیک و هر تاپیک مباحثه ای

1-اگر طرف بحث به سفسطه و مغلطه یاد میشه باید نوع اون مشخص و دلیل اون بیان بشه و دستکم بعد چند بار که سفسطه های یک شخص تکرار شد به وجه تکرار اشاره بشه، تا این لغات ابزاری منفی نشه.(از قوانین انجمن)

2-از عبارات تحریک برانگیز استفاده نکنیم. همون حکایت بفرما و بشین و بتمرگ که یک امره با سه زبان.(از قوانین انجمن)

3-حضور افراد در انجمن و... تحت اختیار کسی نیست، اگر ده نفر برای مثال موضوعی رو به شکلی بررسی و دو نفر به شکل دیگر نگاه میکنند و با هم بحث میکنند، به هیچ وجه قابل کنترل و دخالت نیست. اگر هزار به سه هم بشه همه افراد خودخواسته و آگاهانه در بحث شرکت میکنند و وجه دعوایی نداره که بگیم مظلوم کشی و... شد.(توضیح قوانین انجمن)

همونطور که اشاره کردم اسلحه پشت سر کسی نیست که در لحظه پست بده...اگر میده مشکلاتش در بحث با خودشه، بیشترمون مناظرات تلویزیونی و دانشگاهی رو دیدیم در اما در اینجا مناظرات مطبوعاتی رو یادآور میشم که گاهی مناظره دو فرد در یک فصلنامه یک سال به طول می انجامید. و هر طرف برای انتشار پاسخش سه ماه منتظر میمونه! (پیشنهاد)

11. 7 کاربر از Arash4484 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن موضوعات علمی و علوم انسانی havzhini's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

اول اینکه من عذرخواهی میکنم اگر رک گویی و مستقیم صحبت کردن من یاعث قفل شدن تاپیک شد
    ولی فکر نمیکنم اشتباهی گفته باشم و نظر و عقیدم در مورد روند مباحثه رو درست توصیف کردم

دوست عزیز، شما نظراتتون رو بیان کنید مطمئن باشن خوانندگان قضاوت خواهند کرد، لزومی به استفاده از این تعابیر تند نیست.
    بنظرتون استفاده از کلمه "خزعبلات" در مورد عقایدی که افراد بسیاری به اونها اعتقاد و ایمان دارن درسته؟ ولو این عقاید از نظر شما نادرست باشن
    دوست گرامی وقتی نظر و عقیده و ایمانی وجود داره که به واسطه اون حکم سوزاندن و زنده به گور کردن و به صلیب کشیدن برای خیلیها صادر کرده و میکنه درحالی که یک بیماری و مرض ساده بیشتر نبوده و نیست بله من اونو حتی با کلماتی خیلی بدتر از خرعبلات توصیف میکنم و اباعی ازش ندارم حتی اگه قرار باشه 8میلیارد انسان هم طرفدار اون عقیده و نظر باشن
    پس شما اول مطالعه کنید من به چه چیزی گفتم خرعبل بعد موضع دفاعی بگیرید

دوست عزیز! این موضع تکفیری که شما اتخاذ کردید درست نیست. بنده کاملاً سؤالتون رو خوندم و متوجه هم شدم و تا حدی که در توانم بود بهش جواب دادم. صورت این سؤال برای من مشکل داره و قابل قبول نیست. حالا اگه جواب براتون قانع کننده نبوده و یا احساس کردید بنده درست متوجه نشدم، نباید بنده رو به این القاب متهم کنید. لااقل بفرمایید جواب قانع کننده نبود، یا سؤال رو درست متوجه نشدید، یا اصلاً هیچی نگید. اما این حرفها...؟!
    امیدوارم همه مون اخلاق صحیح بحث کردن رو یاد بگیریم.
    اخلاق صحیح بحث کردن این نیست فقط به قول جناب ارش پست پشت پست ارسال کنیم که فقط مسلسل وار جوابی بدیم که همش تکرار کاملا بی ربط به سوالات پرسیده باشه
    اخلاق صحیح بحث این هست که ما وقتی در بحثی شرکت کردیم و نظر یا عقیده ای داشتیم اگر سوالی ازمون شد اگر جواب داشتیم به سوالات جواب بدیم و اگر علم و توان جواب نداشتیم با شجاعت اعلام کنیم که توانایی پاسخ دادن ندارین و یا قبول کنیم عقیده و نظرمون سست و دارای اشکال بوده
    نه اینکه روی به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و ... بیاره که فقط در صفحه قبل تمام این مغالطات در پستهای شما بیدار میکنه
    بنده 4بار فقط یک سوال رو مطرح کردن کوچکترین اشاره ای به سوال نکردید تازه حالا میگید صورت سوال براتون مشکل داره، همین اولین بار میتونستین این رو بفرمایید تا کلا صورت مسئله رو پاک میکردیم تا دیگه مشکلی نداشته باشید!

حداقل درباره خودم میتونم بگم اگر در بحث شرکت کردم و سوالی مطرح کردم از نگاه مناظره و جنگ عقاید نبوده بلکه برای روشنگری و نشون دادم حقیقت واقعی هست
    ولی متاسفانه نگاه شما مناظره وار هست به بحث و همین باعث میشه چنگ به هر ریسمانی حتی مغلطه و ... ببرید که در بحث چیزی کم نیارید که این برای من خوشایند نبوده و نیست

بازم عذرمیخوام اگر مسیر تاپیک به ناکجا آباد رفت و امیدوارم باقی دوستان بتونن بحث رو به جای درستی برسونن

13. این کاربر از havzhini بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

یکی از آفات بحث برخط اینه که ممکنه فکر کنیم اگر همون لحظه جوابی به سوال یا نقدی بر آرامون ندیدیم نظار فکر میکنند که کم آوردیم .
    شاید حق با شما باشه. علت اصلی این موضوع هم اینه که به خاطر خلوت بودن سرم این روزها فرصت بیشتری برای بحث کردن دارم و لذا میتونم در روز دو سه مرتبه به انجمن سر بزنم و با دوستان بحث داشته باشم. اما این وظیفه دوستان هست که سریع جواب دادن رو به بی مطالعه بودن و عدم تحقیق ربط ندهند.
    البته دوستان هم تو سریع جواب دادن دست کمی از من نداشتند.
    3-حضور افراد در انجمن و... تحت اختیار کسی نیست، اگر ده نفر برای مثال موضوعی رو به شکلی بررسی و دو نفر به شکل دیگر نگاه میکنند و با هم بحث میکنند، به هیچ وجه قابل کنترل و دخالت نیست. اگر هزار به سه هم بشه همه افراد خودخواسته و آگاهانه در بحث شرکت میکنند و وجه دعوایی نداره که بگیم مظلوم کشی و... شد.(توضیح قوانین انجمن)
    قصد من از بیان این حرف شکایت کردن نبود. فقط وضع موجود رو توصیف کردم.
    Last edited by *Ali*; 14-08-2014 at 15:17.

15. این کاربر از *Ali* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

مثل اینکه صحبت جناب آرش در بیان مغالطه ها رو نخوندید، فکر کنم منظورتون "بیداد" بوده باشه. ظاهراً کسی که در پست دادن عجله میکنه من نیستم!
    1-اگر طرف بحث به سفسطه و مغلطه یاد میشه باید نوع اون مشخص و دلیل اون بیان بشه و دستکم بعد چند بار که سفسطه های یک شخص تکرار شد به وجه تکرار اشاره بشه، تا این لغات ابزاری منفی نشه.(از قوانین انجمن)
    Last edited by *Ali*; 14-08-2014 at 14:34.

17. این کاربر از *Ali* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای A M ! N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    Under the weeping moon

پيش فرض

دوستان ممنون میشم اگه در حین مباحثه ، از به قلم آوردن موضوعات عقیدتی که منسوب به اقشار اقلیتی و اکثریتی حیطه ی مذاهب و عدم آن میشه، خودداری بفرمایید.

19. 3 کاربر از A M ! N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •