به هر حال به نظر من هد تو هد باید 20 تیمی باشه تا رقابت جذابتر باشه اولویت هم با 20 تیم اول لیگ پارسال
به هر حال به نظر من هد تو هد باید 20 تیمی باشه تا رقابت جذابتر باشه اولویت هم با 20 تیم اول لیگ پارسال
مشکل اینجاست الان لیست 20 نفر اول پارسال رو نداریم:|
دوستان لطفا همکاری کنین اگه کسی جدول سال پیش رو داره سریع تر اینجا قرار بده تا هد تو هد 20 تیمی رو راه بندازیم ، اگه نشد روال هد تو هد مثه سال قبل برگذار میشه!
فک نمیکنم کسی جدول نهایی پارسال رو داشته باشه !
نظر من اینه به کسایی که واقعا تعهد اخلاقیو () قبول میکنن یعنی اینکه تا آخرش هستن کدو بفرستیم !
من یه عکس از جدول پارسال گرفته بودم ولی مشکل اینجاست که الان نمی دونم کجاست
البته از تاپیک پارسال هم مثلا پست ها و تشکر ها میشه فهمید کیا فعال بودن
یه عکسی تو تاپیک پارسال گذاشتم که 12 نفر اولو نشون داده البته مال هفته های تقریبآ پایانی بود
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by king of the kings; 04-08-2014 at 14:31.
جدول دو سال پیش هم هست .. میشه از اون استفاده کرد !
خب 12 نفر اولو که میدونیم تقریبا !
8تای دیگه رو هم میدیم به کاربرای فعال نظرتون چیه ؟
به نظر من فقط یه هد تو هد داشته باشیم ! چون حدودا تو یکی 20 تا عضو باشه تو یکی دیگه 30 تا ! خب لیگ ها خیلی شبیه هم میشه ! اعضای یکسان دارن هردو تقریبا !
هر سال هم فقط به 20 نفر اول لیگ کلاسیک کد ارسال شه !
کد لیگ هد تو هد رو برای اکثر بچه ها فرستادم اما یکسری از اعضا یوزرشون تو p30world
معلوم نیست !
مثلا : royalarsenal , s=t=e=g=h=l=a=l , fc arsenal
Last edited by rezahashtpa; 05-08-2014 at 06:32.
به نظرم می شه دو تا هد تو هد داشت و برای سریای بعدی مثلا پنج تا تیم اول گروه دوم صعود کنن به گروه اول و پنج تا تیم آخر اون هد تو هد برگردن به گروه دو
Sent from my C5502 using Tapatalk
Last edited by shakerifar; 05-08-2014 at 09:37.
این در صورتیه که 40 تا عضو داشته باشیم بشه دو تا هد تو هد 20 تیمی داشت اما الان حدودا 30 تا میشه برا هد تو هد ،
که خب به نظرم فقط یکی بهتره !
Last edited by rezahashtpa; 08-08-2014 at 16:37.
خب لیگ حرفه ای هد تو هد رو هم تشکیل دادیم ، کد رو هم برای دوستان فرستادم !
چقدر الکسیس گرونه ، باید قیمتش حدود 9 اینا بود ! اصلا نمیشه جاش داد تو ترکیب![]()
دوستان به لیگ هد توهد بپیوندید هر چه سریعتر !
یه هفته بیشتر نمونده !![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)