تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 7 از 8 اولاول ... 345678 آخرآخر
نمايش نتايج 61 به 70 از 74

نام تاپيک: Liverpool FC | قرمز ها |

Super Moderator Stream's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

به قول مزدک دیگه با این باخت کار لیورپول برای سهمیه CL خیلی خیلی سخت شد
    از طرفی یه بدشانسی بود اونم اینکه همزمان با اوج گرفتن لیورپول، آرسنال و من یونایتد هم خودشون رو پیدا کردن
    از طرف دیگه هم این دو باخت آخر جلوی این دو تیم بدجور شرایط جدول رو عوض کرد
    من سیتی هم که اونقدر امتیاز جمع کرده بود که با بازیهای بی ثبات اخیرش همچنان حاشیه امن داشته باشه

آرسنال که بدجور رو اوجه و تقویم بسیار مناسبی هم برای کسب سهمیه داره
    اما لیورپول میتونه به امتیزهایی که سیتی یا یونایتد ممکنه از دست بدن امیدوار باشه البته به شرطی که از بازیهای باقیمونده خودش تا میتونه امتیاز بگیره
    به نظر من اگه لیورپول صد درصد امتیازهای باقیمونده رو هم بگیره، باز هم شانسش برای کسب سهمیه کمتر از 20 درصد خواهد بود، مگه اینکه اتفاق عجیبی بیفته و سیتی یا یونایتد یکدفعه بسیار ضعیف کار کنند. هفت بازی باقیمونده و هفت امتیاز فاصله تا رتبه چهارم. به نظر من شدنی نیست.

2. این کاربر از Stream بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن فوتبال خارجی hossein blak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2014
    محل سكونت
    BRN

پيش فرض

استوریچ: برای قهرمانی در فصل آینده تلاش می‌کنیم

به گزارش ورزش 11، باشگاه لیورپول که هم اکنون در جایگاه پنجم قرار دارد، در این فصل نتوانست توفیقات فصل قبل را بدست آورد و در همان ابتدای فصل نیز سه بازی از 6 بازی خود واگذار کرد تا رسیدن به باشگاه چلسی و صدر جدول از همان ابتدا برایش دست نیافتنی باشد.

وی در این خصوص گفت: البته ما نتوانستیم در این فصل بازی زیبایی از خود ارائه دهیم و عملکردی را که فصل پیش داشتیم را تکرار کنیم، اما به هر حال مسائل تغییر می‌کند ما هدفمان این است که تا پایان فصل خوب بازی کنیم و فصل آینده نیز بدون شک سعی می‌کنیم این نتایج را جبران کنیم و تنها هدفمان این نخواهد بود که در جمع 4 تیم حضور یابیم و در لیگ قهرمانان اروپا باشیم، بلکه بر این باور هستیم سال آینده باید برای قهرمانی و بالا بردن جام تلاش کنیم. ما باید فصل را بهتر شروع کنیم اما هم اکنون تلاش می‌کنیم که عملکرد مطلوب‌تری در فصل آینده داشته باشیم. من باور دارم هم اکنون و در این مقطع زمانی نیز می‌توان به جمع 4 تیم برتر رسید و دست یافت.

هنوز 6 مسابقه دیگر برای ما باقی مانده است و هر چیزی در این شرایط امکان‌پذیر است.

گفتنی است باشگاه لیورپول هم اکنون و در پایان هفته 32 لیگ پریمیر انگلیس موسوم به لیگ جزیره با 57 امتیاز در جایگاه پنجم قرار دارد و هفته آینده نیز در چارچوب همین رقابت‌ها باید به مصاف هال سیتی برود.

-----------------------------------------------------
    راجرز: کوتینیو خیلی متواضع است

به گزارش ورزش 11، فیلیپ‌ کوتینیو‌ بازیکن باشگاه لیورپول که در روزهای اخیر به خصوص در رقابت‌های جام حذفی عملکرد درخشانی از خود به نمایش گذاشت، مورد تشویق برندان راجرز قرار گرفت.

برندان راجرز در این خصوص گفت: سال‌های طلای زیادی در انتظار فیلیپ‌ کوتینیو‌ قرار دارد اما او یک بازیکن‌ و پسر بسیار متواضع است که من می‌توانم بگویم او متواضع‌ترین بازیکن تیمم به شمار می‌رود او می‌خواهد همیشه تمرین کند و عاشق فوتبال است.
    وقتی که به عملکرد او نگاه می‌کنیم می‌بینیم که در سال‌های اخیر از آن هنگام که پا به این باشگاه گذاشته است تغییرات زیادی کرده است که بسیار چشمگیر بوده و او را تبدیل به یک بازیکن فوق العاده و حرفه‌ای کرده است که این روزها هر کسی بازی او را می‌بیند از بازی او لذت می‌برد.

استرلینگ در رادار منچستر سیتی

به گزارش ورزش 11، تیم فوتبال لیورپول در دیدار دوشنبه شب برابر نیوکاسل با نتیجه 2 بر صفر به برتری رسید.

رحیم استرلینگ و جو آلن گل های لیورپول را به ثمر رساندند. استرلینگ پیشتر اعلام کرده بود که در تابستان امسال قراردادی با لیورپول منعقد نخواهد کرد.

نقل و انتقالات تابستانی در تاریخ اول جولای (10 تیر) رسما آغاز می شود ولی مبلغ قرارداد می تواند قبل از این تاریخ بین باشگاه ها توافق شود.

منچسترسیتی با کمرنگ تر شدن شانس قهرمانی خود در لیگ برتر فصل جاری قصد دارد با جذب بازیکنان جدید، عملکرد تیم خود را ارتقا بخشد.

این تیم در نظر دارد در تابستان امسال ، استرلینگ مهاجم لیورپول را به خدمت بگیرد. مبلغ این قرارداد 50 میلیون پوند پیشنهاد شده است.

وی درتابستان ۲۰۱۲ با قرارداد پنج ساله به لیورپول پیوست.

استرلینگ مجازات نمی شود

به گزارش ورزش 11، نشریه میرر انگلیس با اعلام اینکه رحیم استرلینگ روز پنجشنبه جلسه‌ای خصوصی با برندان راجرز، سرمربی تیم فوتبال لیورپول خواهد داشت، مدعی شد که مسئولان باشگاه قصد ندارد که این هافبک انگلیسی را به خاطر جنجال اخیرش مجازات کنند.

چندی پیش تصاویری از استرلینگ در فضای مجازی منتشر شد که او را در حالیکه یکی از ابراز استعمال مواد مخدر را در دست داشت، نشان می‌داد. گفته می‌شود که او نوعی گاز که در دسته مواد روانگردان قرار می‌گیرد، استنشاق کرده است. یک روز پس از انتشار این تصاویر، استرلینگ در پیروزی 2 بر صفر لیورپول برابر نیوکاسل گل نخست مرسی‌سایدی‌ها را به ثمر رساند، هرچند این اتفاق سبب نشد که راجرز جنجال او را نادیده بگیرد و گفت که به زودی در خصوص این موضوع با ستاره انگلیسی سرخپوشان صحبت خواهد کرد.

حالا نشریه میرر مدعی است که گفت‌‌و‌گوی فردا (پنجشنبه) صورت خواهد گرفت و او به استرلینگ در خصوص رفتار ناشایستش هشدار خواهد داد اما باشگاه هم به همین هشدار اکتفا می‌کند و برای او جریمه‌ای در نظر نمی‌گیرد.

اقدام اخیر استرلینگ تخطی از هیچ یک از قوانین اتحادیه فوتبال انگلیس محسوب نمی‌شود و به همین دلیل نهاد حاکم بر فوتبال انگلیس نمی‌تواند برای او مجازاتی در نظر بگیرد.

جنجال جدید استرلینگ تنها یک هفته پس از حاشیه‌سازی او در مورد قرارداد جدیدش با لیورپول صورت گرفت. او هفته گذشته با رد پیشنهاد لیورپول برای عقد قراردادی جدید که حقوقش را به 90 هزار پوند در هفته افزایش می‌داد، سبب ایجاد شایعاتی مبنی بر بن‌بست خوردن مذاکرات وی با قرمزپوشان مرسی‌ساید و همچنین تمایلش برای پیوستن به رئال مادرید شد.

کاربر فعال انجمن ادبیات m_kh111's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

رسمی / دنی اینگز به لیورپول پیوست

باشگاه لیورپول مهاجم انگلیسی برنلی را به خدمت گرفت. به گزارش وبسایت نود، باشگاه لیورپول لحظاتی پیش اعلام کرد که با دنی اینگز ۲۲ ساله به توافق رسیده و این بازیکن در روز یک جولای به عنوان بازیکن آزاد به این باشگاه منتقل می شود. اینگز فصل گذشته موفق شد برای تیم برنلی در لیگ برتر ۱۱ گل به ثمر برساند .
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

لیورپول امسال داره خیلی خوب خرید میکنه. همین طور ادامه بدن کارِ تیم های رقیبشون در لیگ برتر واقعا سخت میشه، چون من فکر میکنم راجرز مربی خوبیه و اگر مهره های لازم رو داشته باشه میتونه نتایج دلخواهش رو بدست بیاره. (کاش مثلِ سال قبل خودش خرید میکرد
    )

5. این کاربر از m_kh111 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آره خریدهای خوبی داشته و جیمز میلنر رو هم چند روز پیش باهاش به توافق رسیده بود
    البته فصل قبل هم لیورپول بد خریده نکرده بود و از نظر اسمی بازیکنای خوبی بودن و فقط در مقایسه با سوارز فاصله داشتن
    الانم همین جوره و شاید بازیکن خوب بگیره ولی فکر نمی کنم لیورپول با این بازیکنا بتونه مدعی برای قهرمانی باشه و حداقل 4 تا تیم قویتر رو بالای خودش می بینه

نمیگم بازیکنای بدی داره و اتفاقا بازیکن خوب زیاد داره ولی بازیکن فوق العاده نداره
    یعنی بازیکنایی مثل جرارد ، ژابی آلونسو و سوارز و ... که قبلا بودن و الان نیستن
    در صورتی که تیمای بالای جدولی چندین بازیکن با این شرایط رو دارن
    دو فصل پیش هم که لیورپول خیلی خوب نتیجه گرفت سوارز و جرارد خیلی تاثیر داشتن
    الانم اگه لیورپول می خواد مثل اون موقع بشه باید به مرور یه سری بازیکنا تاپ بتونه جذاب کنه و در اون صورت می تونه دوباره به اوج برگرده

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

لیورپول در نقل و انتقالات امسال تا حالا که فکر می کنم خوب عمل کرده و برنامه خوبی برای فصل بعد داره.

ابتدا کادر فنی که همه به جز برندن راجرز کنار گذاشته شدن و بر اساس شایعات توافق کامل با پاکو آیستاران (دستیار اول رافا بنیتز در لیورپول) و سامی هیپیا به کادر فنی اضافه میشن که فکر می کنم تغییر بسیار خوبی است به خصوص حضور هپییا که می تونه دفاع تیم رو دوباره مستحکم کنه چون تیم قبلی راجرز اصلا از نظر دفاعی قوی نبود.

فعلا سه مهره تاثیر گذار وارد شدن: میلنر، اینگز و روبرتو فرمینو از هافنهایم که امروز اضافه شد. این سه بازیکن خیلی خوب هستن ولی کافی نیستن، تیم حداقل به یک مدافع، یک مدافع راست و یک مهاجم درجه یک نیاز داره کماکان. دنی اینگز درسته مهاجم خوبیه و قطعا بهتر از بورینی، بالوتلی و لمبرت هست و تاکتیک پذیری بهتری هم داره ولی مهاجم درجه یک نیست. استاریج هم با اینکه اگه آماده باشه خیلی خوبه ولی فصل پیش که همیشه مصدوم بود و فعلا همین حالا هم مصدومه و حتی مشخص نیست به یکی دو ماه ابتدایی فصل بعد برسه. لیورپول یک مهاجم درجه یک به هر قیمتی که هست باید اضافه کنه به تیم.

8. این کاربر از Stream بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

توی پست قبلی لیورپول رو در جهت مثبت چشم زدم و برعکس شد
    به جز فرمینو که دیروز نهایی شده بود ظاهرا لیورپول با دفاع راست ساتهمپتون یعنی ناتالی کلاین هم به توافق رسیده
    این بازیکن هم جزو بازیکنای خوب یکی دو فصل اخیر لیگ برتر بوده و کلا دفاع راست خیلی خوبیه
    کلا از ساتهمپتون خوب بازیکن می گیرید

در مورد فرمینو هم بهترین خرید تا به اینجای لیورپول بوده و در مورد اون دیگه میشه گفت بازیکن درجه یکیه
    جزو بازیکنایی هم بودش که خواهان زیاد داشت
    با این خریدا فعلا لیورپول بهترین تیم توی نقل و انتقالات بوده...

10. این کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

Milner ✔
    Ings ✔
    Bogdan ✔
    Gomez ✔
    Firmino ✔
    Clyne ✔

توی پست قبلی لیورپول رو در جهت مثبت چشم زدم و برعکس شد
    به جز فرمینو که دیروز نهایی شده بود ظاهرا لیورپول با دفاع راست ساتهمپتون یعنی ناتالی کلاین هم به توافق رسیده
    این بازیکن هم جزو بازیکنای خوب یکی دو فصل اخیر لیگ برتر بوده و کلا دفاع راست خیلی خوبیه
    کلا از ساتهمپتون خوب بازیکن می گیرید

در مورد فرمینو هم بهترین خرید تا به اینجای لیورپول بوده و در مورد اون دیگه میشه گفت بازیکن درجه یکیه
    جزو بازیکنایی هم بودش که خواهان زیاد داشت
    با این خریدا فعلا لیورپول بهترین تیم توی نقل و انتقالات بوده...
    البته برای فرمینو باید در نظر داشت احتمالا قراره جانشین استرلینگ بشه.

12. این کاربر از Stream بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

Sky Sports گفته تا آخر فردا لیورپول یک بازیکن دیگه رو هم معرفی می کنه... شایعه قوی ای نیست که چه بازیکنی است... ممکنه از بازیکنان جوان برای آکادمی باشه.

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

انتقال 49 میلیون پوندی استرلینگ یکی از جالبترین هاست
    با این مبلغ فکر کنم یه تیم رو کلا میشه خرید
    یه سری نکته که منبعش یورو اسپورته:

1- لیورپول استرلینگ رو به مبلغ 600 هزار پوند از QPR خریده بوده

2- QPR هم 20 درصد مبلغ این انتقال رو دریافت می کنه یعنی حدود 10میلیون پوند که یه جورایی فکر کنم بی سابقه باشه!

3- حقوق استرلینگ توی لیورپول 35 هزار پوند در هفته بودش که توی من سیتی 200 هزار پونده و یعنی 470 درصد به حقوقش اضافه شده و حقوق سالانه اونم میشه 10.4 میلیون پوند

4- با این انتقال استرلینگ گرون قیمت ترین بازیکن انگلیسی تاریخ و همین طور سومین بازیکن گرون قیمت تاریخ لیگ برتر شد

5- در بین تمام انتقالات گرون قیمت تاریخ فوتبال این انتقال در رده 11 قرار داره

15. 6 کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

خب مثل اینکه بتنکه قطعی شده و تا یکی دو روز آینده معرفی میشه. لیورپول حدود 30 میلیون پوند قراره پرداخت کنه (که به نظر من بیشتر از ارزش واقعیش است، حدود 20 میلیون منطقی تر بود).

شایعاتی از رویس هم منتشر شد که فقط شایعه هستن. احتمال اینکه لیورپول به دنبال رویس بره بسیار پایینه. رویس هم از دورتموند به تیمی نمیره که لیگ قهرمانان نداشته باشه.

بالوتلی و لمبرت هم در آستانه جدایی هستن. لمبرت قطعی است ولی بالوتلی کمی پیچیده تر است. لیورپول میخواد بالوتلی، لمبرت و بورینی رو صد درصد جدا کنه و با برگشتن اوریگی از قرض نیازی به این سه نیست.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •