تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 7 از 70 اولاول ... 345678910111757 ... آخرآخر
نمايش نتايج 61 به 70 از 699

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی استقلال تهران | تـــاج آسـیـا | فصل 94-1393

کـاربـر بـاسـابـقـه M . Sayid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

تا چند سال پیش که مطالب ضد استقلالی و ضد قلعه نویی منتشر میشد ، فایده ایی نداشت و نمی تونستن اختلال چندانی ایجاد کنن ، از چند فصل پیش شروع کردن به عمیق تر کردن اختلافات درون خانواده استقلال

پیشکسوت رو مقابل پیشکسوت و استقلال قرار دادن ! هوادار رو در مقابل هوادار قرار دادن !

نتیجه هم این شده که یک عده ایی از مرده بت می سازند و شدن زنده کش و مرده پرست

یک عده که تحمل هیچگونه انتقادی به قلعه نویی ندارن

یک عده که سنگ فرهاد رو به سینه می زنن

و.....

آفرین به تو هوادار که فریب تفرقه اندازی رو خوردی !

آفرین به تو هوادار که فریب امثال عادل فردوسی پور و پژمان راهبر رو می خوری ! آفرین که بعد از رسوا شدن اون جماعت باز هم درس نمی گیری !

آفرین به تو که یادت رفت بزرگترین نام استقلاله و نباید سنگ کسی رو به سینه بزنی !

آفرین به تو که اینقدر فراموش کاری !

جناب نکونام لازم نکرده از گفتن اهل کوفه به هوادار ناراحت بشی که هوادار ثابت کرده اهل کوفه بودنش رو !

آقای نکونام شما لازم نیست علم حمایت از جوانان رو بر پا کنی ! موقعی که جوانان تیم پولی دریافت نکرده بودن و بقیه کمکشون می کردن شما پولتو می گرفتی و جوانان مهم نبودن ! اصلا شما جوابی برای پیام صادقیان داشته باشی برای ما کافیه !

آقای نکونام ! نان به نرخ روز خور کسیه که تا هفته پیش سنگ امیر قلعه نویی رو به سینه می زد و حالا که دیده او رو نمی خواد علیهش حرف می زنه !

آقای نکونام ....

2. 11 کاربر از M . Sayid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Ali_softcenter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

در مورد پژمان نوری این بازیکن یک آچار فرانسه به تمام معناست و در زمان کمبود یا نبود بازیکنان توانایی بازی در چند پست را داره و با اینکه سال گذشته اکثرا خوب نبود اما از همه بیشتر میدوید و خیلی با تعصب بازی میکرد

!!
    پژمان نوری آچار فرانسه س؟ کامان!

مگه دو میدانیه که دویدن صرف مهم باشه! اینجوری باشه منچستر بره بولت رو بخره! هم قهرمان دو جهانه! هم منچستریه و تعصب داره!

شما یه نظر سنجی بذار ببینم چند درصد هوادارا از نوری راضین! بالاخره هوادار هم مهمه...نمیشه بگی هوادار نمیفهمه! فقط سرمربی میفهمه! هوادار داره بازی رو می بینه....

همین نوری رو اگه استقلال امسال نمیخواستش باید برمیگشت ملوان خدافظی میکرد! حاضرم شرط ببندم نه پرسپولیس نه سپاهان نه فولاد نه تراکتور به فکرشون هم نمیرسید که اینو بخرن!!

بله توانایی بازی در چند پست رو داره و تر میزنه تو بازی و همش یا سوتی میده یا جا میمونه گل هم که نمیزنه! به شخصه حاضرم اکبرپور رو بذارم جای نوری بازی کنه! خیلی بهتر تکل میره!
    Last edited by Ali_softcenter; 28-07-2014 at 08:11.

4. 2 کاربر از Ali_softcenter بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه reza.1370's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2014
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

مصاحبه 2 سال پیش نکونام وقتی اومد استقلال:

جواد نكونام درباره اينكه آيا استقلال مي‌تواند با تيمي كه در اختيار دارد به قهرماني آسيا دست پيدا كند يا خير؟ گفت: صحبت در مورد قهرماني چه در ليگ برتر و چه در آسيا سخت است ولي مطمئن باشيد با اين شرايط كه تيم ما دارد دور از دسترس نيست. قلعه‌نويي هم مربي شناخته‌شده‌اي است و نياز به صحبت ندارد و در ليگ ايران هم توانايي‌اش را به نمايش گذاشته است. فكر قلعه‌نويي و بازيكنان تيم، قهرماني در آسيا است كه اين شرايط هم بازيكنان خوب مي‌توانند هموار كنند ولي تنها به بازيكن خوب داشتن بستگي ندارد و به تلاش زياد نياز دارد.

او در پاسخ به اين سوال كه اگر كسي غير از قلعه‌نويي سرمربي تيم استقلال بود باز هم به اين تيم مي‌آمد يا خير؟ گفت: يكي از دلايلي كه به استقلال آمدم امير قلعه‌نويي بود، اما اولين دليلش خود استقلال است چندين سال است كه قلعه‌نويي را مي‌شناسم و او هم از دلايلي بود كه به اين تيم بيايم.

حالا مصاحبه دیروزش:

من همين الان مي‌توانم تمرين يك سال استقلال را به شما بگويم. بازيكنان شكل تمرينات را از روز اول مي‌دانند چون آقايان اصلاً مربيگري بلد نيستند. اگر هم در گذشته خوب بودند، الان نيستند چون اصلاً تيم را تمرين نمي‌دهند. شما ببينيد همين دو فصل قبل كه ما قهرمان شديم، چند بازيكن به تيم اضافه شدند؟ آن فصل ما قهرمان شديم، چون بهترين بازيكنان را داشتيم. اگر قهرمان نمي‌شديم همه بايد تعجب مي‌كردند. اول فصل معمولاً در قرارداد مي‌نويسند كه اگر تيم قهرمان شد، بايد پاداش بدهيد ولي من مطمئن بودم استقلال قهرمان مي‌شود به همين خاطر نوشتم اگر قهرمان آسيا شد به من پاداش بدهيد. مي‌دانستم استقلال با اين مهره‌ها قهرمان است. شما ببيند نيم‌فصل دوم آن سال چقدر به تيم ما بازيكن اضافه شد. با اين همه مهره قهرمان نمي‌شديم مردم بايد تعجب مي‌كردند.

6. 6 کاربر از reza.1370 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز XENON24's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

جالبه تو این 10-15 سالی که قلعه نویی تو فوتبال ایران مربی گری می کنه حتی یه مدرک علیه ش نتونستن رو کنن!فقط و فقط حرف مفت بوده و بس!
    همین فردوسی پور مطمئن باشید کوچکترین مدرکی علیه امیر داشت رسوای عالمش میکرد...گنده تر از قلعه نویی ها تو این فوتبال رسوا شدن مگه همین رویانیان نبود؟مگه قلعه نویی کی هست که هیچ کس نمیتونه دستشُ رو کنه؟این حرف ها به هیچ وجه نمیتونه حقیقت داشته باشه چون اگه حقیقت داشت ٬ با دشمن ها قسم خورده ای که قلعه نویی داره باید سال ها پیش قلعه نویی از این فوتبال محو میشد ...

8. 7 کاربر از XENON24 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز 30vil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Teh

پيش فرض

پژمان نوری آچار فرانسه س؟ کامان!

مگه دو میدانیه که دویدن صرف مهم باشه! اینجوری باشه منچستر بره بولت رو بخره! هم قهرمان دو جهانه! هم منچستریه و تعصب داره!

شما یه نظر سنجی بذار ببینم چند درصد هوادارا از نوری راضین!
    من خودم عرض کردم که نوری سال خوبی را در استقلال نداشت اما بنده خدا اکثر مواقع در پست غیر تخصصی بازی میکرد و چند بازی که در پست خودش بازی کرد انصافا بازی قابل قبولی را ارائه داد نمونه اش بازی با سایپا

در مورد آچار فرانسه بودنش هم شکی نیست که بازیکنی که میتونه در چند پست بازی کنه برای مربی اهمیت خاصی را داره وگرنه قلعه نویی عاشق چشم ابروش نیست که نوری را نگه داره

خیلی ها میگفتند اکبرپور بازیکن قلعه نویی هستش و از این تهمت ها میزدنند اما دیدیم که خیلی راحت امیرخان اکبرپور را کنار گذاشت

در مورد آمار دویدن منظور من سرعت دویدن نیست که شما بولت را مثال میزنی دویدن در فوتبال به معنای در خدمت تیم بودن هستش

همانطور که دیدید در جام جهانی هم یکی از معیارهای سنجش بازیکنان مقدار دوندگی انها بود

در هر صورت با توجه به شرایط استقلال و مصدومیت و محرومیت هایی که برای امثال بیک زاده و تیموریان و مدافعان پیش میاد نوری گزینه خیلی خوبی برای جایگزینی این بازیکنان هستش

10. 3 کاربر از 30vil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه anita.blue's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2013
    محل سكونت
    خیلی دور خیلی نزدیک

پيش فرض

یه سری از حرفهای دوستان را قبول دارم یه سری اش هم نه.من با قلعه نویی و بعضی از کاراش خیلی مشکل دارم.از کامنتهایی که قبلا گذاشتم کاملا میشه فهمید.اون فصلی که به همه تیمها 4تا و 5تا میزدیم ازنظر فوتبالی یک سر و گردن بالاتر از بقیه لیگ بودیم و فوتبالی که بازی میکردیم جای حرف و حدیث نذاشته بود ولی یکی نیست به قلعه نویی بگه تاکتیکهات منسوخ شده و دستت واسه همه رو شده؟ما فصل پیش فوتبال بی کیفیت و مسخره ای بازی کردیم و اونقدر به جباری وابسته بودیم که وقتی رفت دیگه فوتبالی ندیدیم و تازه متوجه شدیم موفقیت سال قبل هم مدیون خلاقیت یکی دیگه بودیم!نمیدونم چرا قلعه نویی نمیخواد علم فوتبالش را به روز کنه.اصلا یک سال مربی گری نکنه بره اروپا آموزش فوتبال روز ببینه و افکارش،نحوه تمریناتش و نوع تاکتیکش را به روز کنه تا اینطوری مورد تمسخر قرار نگیره(قضیه فنس لورکوزن).اینطور هم که بوش میاد قراره نوری این فصل هم فیکس بازی کنه.اگر بحث چند پسته بودنه بخدا ساموئل خیلی بهتر بود.چی از نوری دیده که اینهمه هوادار و کارشناس فوتبال ندیده و نخواهد هم که ببینه؟!!
    قضیه بعدی حرف و حدیث های پشت سرشه که هر چند وقت مثل یه غده چرکی سر باز میکنه و اعصاب ما را به هم میریزه.یه عده از قلعه نویی قدیس ساختن یه عده هم فقط میکوبنش.هر دو طرف اشتباه میکنند!!من خواهش میکنم از قلعه نویی که اینبار حتما شکایت کنه و تا آخر پیگیری کنه.اون کسانی هم که همیشه یه سری ادعا مطرح کردن و جو را به هم ریختن،مردونه مدارکشون را بگیرن دستشون و برن توی نهادهای قانونی حرفشون را ثابت کنند و ریشه مافیا را بزنند!!!قلعه نویی هم دست از این اطرافیانش بکشه و سرش گرم کارش باشه .من 14 سالم بود این حرفها را اولین بار پشت سر قلعه نویی شنیدم الان 23 سالمه دارم ورژن جدیدش را میشنوم! شما را بخدا یه جا تمومش کنید.آقای قلعه نویی که انقدر دم از اهل بیت میزنی،یه بار برای همیشه خودتو تبرئه کن و این حرف و حدیثهای کثیف را پاک کن و کمتر با روح و روان هوادار بازی کن.تا کی قراره از هر کس و ناکس حرف بشنویم و افتخارات تیم محبوبمون زیر سوال بره؟؟؟این بار اگر قلعه نویی شکایتش را بیخیال بشه و بگه بزرگواری کردم !! و بخشیدم واسه من یکی همه چیز مثل روز روشن میشه.
    در مورد نکونام هم باید بگم وافعا دوسش داشتم تا وقتی که سر قضیه لباس مسی حرفش 2 تا شد.دیگه برام ارزش نداره.

داره خودمونی میشه anita.blue's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2013
    محل سكونت
    خیلی دور خیلی نزدیک

پيش فرض

افشاگری عجیب و جنجالی یکی دیگر از بازیکنان استقلال علیه قلعه نویی/دوست خانوادگی قلعه نویی 50 میلیون تومان از من پول گرفت!

موسوی در مصاحبه با خبرورزشی ضمن تایید اظهارات نکونام مطالب جنجالی دیگری را نیز مطرح کرده است که در زیر می خوانید:

نزدیک به یک سال و اندی سکوت و ناگهان شکستن آن. سکوتی که وقتی می‌شکند در آن حرف‌های مهمی نهفته است. حرف از ایمان موسوی است و ناگفته‌های «کوچکی» که از دوران حضورش در استقلال به زبان می‌آورد. او بعد از مصاحبه جنجالی جواد نکونام با خبرورزشی، لب به سخن می‌گشاید و حرف‌هایی می‌زند که می‌تواند در تاریخ فوتبال ایران بسیار مهم و به یادماندنی باشد.

او ماجرای پولی را تعریف می‌کند که نکونام کدهایش را داده بود‌؛ پولی که دوست نزدیک امیر قلعه‌نویی در استقلال از او گرفته بود. موسوی داستان‌هایی تعریف می‌کند که می‌گوید بخش کوچکی از آن اتفاقات هستند. از شبی می‌گوید که در بیمارستان بستری شد و تا مرگ رفت اما استقلالی‌ها سراغش نیامدند. این شما و این مصاحبه‌ای جنجالی از بازیکنی که روزهای تلخی را در استقلال سپری کرد.

جواد نکونام روز گذشته با خبرورزشی مصاحبه‌ای انجام داد و غیرمستقیم از اتفاقاتی که برای تو در استقلال رخ داد، حرف زد. دوست داریم از زبان تو صحت این ماجراها را بشنویم.
    اول از همه بگویم برای من استقلال یعنی عشق. روزی که بازیکن این تیم شدم، انگار به تمام آرزوهای زندگی‌ام رسیده‌ام. بازی در تیمی که خیلی بازیکن بزرگ داشته و هرکسی شانس بازی در آنجا نصیبش نمی‌شود. مخصوصاً اینکه امیر قلعه‌نویی من را خواسته بود. همیشه آرزو داشتم در این تیم بازی کنم، پس وقتی به آنجا رفتم انگیزه بسیاری داشتم. همه‌چیز از اولین مسابقه‌ای شروع شد که مقابل گهر گل زدم و خبرنگاری پرسید تو خیلی پاچه‌خواری امیر قلعه‌نویی را می‌کنی. کسی که من را می‌شناسد، می‌داند علاقه‌ام را پنهان نمی‌کنم. اگر حرفی می‌زنم از روی علاقه است. همانجا گفتم من احتیاجی به پاچه‌خواری ندارم، با بازی کردن خودم را نشان می‌دهم. این حرف‌ها باعث شد تا برایم اتفاق تازه‌ای بیفتد. یک جورهایی می‌توانم بگویم روزهای تلخ من از همانجا شروع شد. در بازی بعدی مقابل آلومینیوم هم گل سه امتیازی زدم ولی در بازی با ساپیا نیمه اول تعویض شدم و بعد از آن رفتارها عوض شد. دیگر خبری از آن تماس‌ها نبود که ایمان جان ما تو را دوست داریم و می‌خواهیم به استقلال بیایی. دومین مشکل من در استقلال، داشتن یک ماشین خوب بود. خیلی‌ها فکر می‌کنند فوتبالیست‌ها آدم‌های ثروتمندی هستند. وقتی با آن ماشین به تمرین استقلال رفتم، بعضی‌ها فکر کردند من بچه پولدارم در حالی که نمی‌دانستند همان ماشین را قسطی خریده‌ام و پول زیادی ندارم. هرچه از نفت تهران گرفته بودم، سرمایه زندگی‌ام بود.

کمی داستان را باز می‌کنی؟ جواد نکونام از پولی حرف زد که یکی از نزدیکان امیر قلعه‌نویی از تو گرفته است.
    بعد از جدایی از نفت، تمام سرمایه‌ام 50 میلیون تومانی بود که از ته مانده قراردادم باقی‌مانده بود. ماشینم را قسطی گرفته بودم و باید قسطش را می‌دادم. اتفاقاً رنگ ماشینم به عشق استقلال آبی بود. یکی از نزدیکان قلعه‌نویی که فکر می‌کرد چون چنین ماشینی سوار می‌شوم، پولدار هستم، به من گفت چرا پولت را در بانک گذاشته‌ای، آن را به من بده تا سرمایه‌گذاری کنیم و پولی دربیاوریم. گفت پدرم در کار ماشین‌های سنگین کشاورزی است و می‌توانیم با هم شراکتی کار کنیم، از آن‌طرف ماهی 4، 5 میلیون تومان به تو سود می‌رسد. من شناخت زیادی از این آدم نداشتم ولی به اعتبار اینکه دوست امیر قلعه‌نویی است، اعتماد کردم. پول را دادم ولی هرچه گذشت دیدم هیچ اتفاقی نمی‌افتد. سه ماه گذشت و خبری نشد. قسط ماشینم مانده بود و هیچ پولی نداشتم. جیبم کاملاً خالی بود، در حالی که همه فکر می‌کردند چون فوتبالیست هستم پول دارم. در آن سه ماه چیزی به دیگران نگفتم تا اینکه یک روز با جواد نکونام حرف زدم. پیش او رفتم و گفتم چنین مشکلی برایم پیش آمده. هیچ پولی ندارم و پولی را هم که از من گرفته‌اند، نمی‌دهند. کل داستان را هم برایش توضیح دادم. از همان روز آقاجواد افتاد دنبال کار من چون می‌دید چه وضعی دارم و بدهکار هستم. خیلی جالب است که بدانید تازه بعد از این اتفاق‌ها، یادم هست دو، سه هفته قبل از دربی همین دوست قلعه‌نویی به من زنگ زد و گفت 6 میلیون چک دارم و بی‌پولم. اگر آن را پاس کنی در دربی در ترکیب ثابت هستی! خلاصه نکونام به دوست امیر قلعه‌نویی گفت یا سودش را بدهید یا پولش را برگردانید. اگر هم ماشین خریده‌‌اید سندش را باید به اسمش بزنید. از همان روز شما اگر بدانید چه بلاهایی سر من آمد. به نکونام گفته بودند این پسر را بی‌خیال، با ما رفاقت کن و با او کاری نداشته باش. از آن‌طرف هم به من گفته بودند جواد را بی‌خیال، با ما رفاقت کن اما آقاجواد به شدت پیگیر کار من بود. همین مسئله هم باعث شد تا روزگار من سیاه شود. از هر طرفی که فکر کنید آقایان برایم حاشیه‌سازی کردند. به من گفتند این مسئله را منکر شو، ما با تو هستیم. هر کاری از دستمان بربیاید برای تو می‌کنیم. شماره 10 تیم را به تو می‌دهیم و بازی می‌کنی. اتفاقاً یک مدت اوضاع خوب شد ولی بعد فهمیدم که من را به بازی گرفته‌اند.

نقش امیر قلعه‌نویی در این داستان‌ها چه بود؟
    امیر قلعه‌نویی برای من یک اسطوره بزرگ بود. واقعاً دوستش داشتم اما داستان این بود که وقتی او فهمید نکونام خودش را وارد قضیه کرده، با این بازیکن اختلاف پیدا کرد. من از قلعه‌نویی توقع بعضی رفتارها و برخوردها را نداشتم. بارها و بارها من را کوچک کرد. انگار من دشمن تیم بودم. بارها شنیدم که می‌گفتند این‌ها کلاس ندارند، بی‌کلاس هستند! در آن مدت خیلی کوچک شدم با این حال همیشه قلعه‌نویی را دوست داشتم.

چرا اینقدر زود به نزدیکان امیر قلعه‌نویی اعتماد کردی؟ یعنی از هیچ‌کس سؤال نپرسیدی؟
    من از کجا می‌دانستم. امیر قلعه‌نویی را می‌شناختم، به اتکای او این کار را کردم. وقتی می‌دیدم هر روز با هم می‌روند و می‌آیند و رفت‌وآمد خانوادگی داشتند، چطور اعتماد نمی‌کردم؟ ولی مادرم قبل از اینکه پول را بدهم گفت وقتی پای پول وسط می‌‌آید، پدر و مادر هم وفا ندارند چه رسد به این آدم‌ها. واقعاً نمی‌توانم خیلی از مسائل را باز کنم ولی تمام حرف‌های آقاجواد حقیقت داشت. من به خاطر این داستان‌ها تا پای مرگ پیش رفتم. خیلی‌ها را شناختم...

تا پای مرگ پیش رفتی؟ مرگ واقعی؟!
    (سکوت) بگذارید یک‌سری مسائل را باز نکنم ولی شما شرایط من را تصور کنید؛ دور از خانواده، تنها در تهران، بدون پول. پول‌هایم را گرفته بودند. قسط ماشینم عقب افتاده بود، باشگاه هم یک ریال به من پول نمی‌داد. شرایط وخیمی داشتم و هر روز باید کلی توهین و کنایه می‌شنیدم. به خاطر چی؟ چون پولم را از دوستان آقایان می‌خواستم و اینکه ماجرا را به جواد نکونام گفته بودم. اوضاعم اینقدر خراب بود که کارم به بیمارستان کشید. اصلاً نمی‌دانم این حرف‌ها را بگویم درست است یا نه. واقعاً پدر و مادرم چقدر سختی کشیدند! شرمنده‌شان هستم. آن شب پول نداشتم من را در بیمارستان بستری کنند. همسایه‌ها من را به بیمارستان بردند، یک بیمارستان دولتی. خون زیادی از دستم رفته بود. مسئولان بیمارستان گفتند باید 5 میلیون تومان واریز کنید تا بستری شود. نه پولی در بساط داشتم و نه بیمه بودم. به یکی از مسئولان استقلال هم زنگ زدم و گفتم دارم می‌میرم ولی گفت باید زودتر به ما می‌گفتی و کاری از دستمان برنمی‌آید! من فقط بعدها فهمیدم که پدر و مادرم به مسئولان باشگاه زنگ زده‌اند که مگر ایمان بازیکن شما نیست، مگر به او بدهکار نیستید، بروید و پول بیمارستان را بدهید ولی انگار دستور رسیده بود کسی نباید سراغ ایمان موسوی برود. اصلاً مگر ما چنین بازیکنی داریم؟ یک نفر هم از باشگاه سراغ من نیامد که موسوی زنده است یا مُرده. آقای فتح‌ا...‌زاده مدیرعامل باشگاه این داستان‌ها را نمی‌دانست. این تازه بخشی از اتفاقاتی بود که تجربه کردم. اوضاع روحی بدی داشتم...

چه اتفاقات دیگری؟ چرا آنها را بازگو نمی‌کنی؟
    شما اگر بدانید چه بلاهایی سر من آمد... روزی می‌رسد که خیلی چیزها را می‌گویم. اگر بدانید چقدر جو علیه من درست شد، چه تماس‌هایی گرفتند که ایمان موسوی را بیرون بیندازید، اینکه بازیکن نیست، چرا او را گرفته‌اید... جواد نکونام به من نشان داد که انسان است. هیچ پناهی نداشتم، پشت من ایستاد و حمایتم کرد. این داستان خیلی به ضرر او هم تمام شد. می‌توانست موقعیتش را خراب نکند و به زندگی‌‌اش ادامه بدهد ولی به خاطر من جلوی این آدم‌ها ایستاد. بلاهایی که سرم آمد گفتنی نیست. درگیری‌هایی شد، حرف‌هایی شد که اگر بگویم دل همه به درد می‌‌آید. خدا بزرگ است، من هم مدارکی دارم که اگر نیاز باشد به وقتش نشان همه می‌دهم تا ببینند سر یک بازیکن جوان در این فوتبال چه‌ها آمد. اگر آنها را بازگو کنم، حالتان از فوتبال به هم می‌خورد... آن موقع شرایط من خیلی بد بود، توقع داشتم حداقل کسی که مرا آورده استقلال، از من دفاع کند اما عوضش.... عیبی ندارد. در عوض جواد نکونام را الان کنارم دارم که واقعاً مرد است. به خاطر من منافع خودش را به خطر انداخت. او با همه بازیکنان جوان این‌طور بود.

یادمان هست که برای گرفتن رضایتنامه‌ات هم مشکل پیش آمد. آیا شایعات در آن زمان صحت داشت؟
    اگر بدانید چه بلایی سرم آمد. در لیست استقلال نبودم ولی رضایتنامه‌ام را نمی‌دادند. مدام می‌گفتم رضایتنامه‌ام را بدهید ولی می‌گفتند قلعه‌نویی خارج از ایران است و باید او اجازه بدهد. به امیری معاون باشگاه زنگ زدم و گفتم چرا تکلیفم را روشن نمی‌کنید؟ گفت ما تو را نمی‌خواهیم ولی قلعه‌نویی باید بگوید! دو، سه روز مانده بود قبل از پایان نقل و انتقالات که سرانجام رضایتنامه من را دادند ولی بگذارید یک داستان خیلی جالب برایتان تعریف کنم. یک شب در خانه بودم که یکی از بازیکنان تیم به من زنگ زد. از دوستان نزدیک دوست قلعه‌نویی بود. به من گفت ایمان می‌خواهم تو را ببینم. گفتم اگر تنها هستی ایرادی ندارد. آمد پیش من و گفت که این داستان‌ها را تمام کن. دوست امیر هم زنگ زد و گفت که ایمان! تو پشت جواد نکونام را خالی کن، با او نباش در عوض ما با تو رفاقت می‌کنیم و نکونام را له می‌کنیم و امسال هم شماره 10 را به تو می‌دهیم. در استقلال هم پول خوب می‌گیری. به او گفتم یک تار موی جواد نکونام را به هزار تا مثل شما نمی‌دهم. گفتم از فوتبال خداحافظی می‌کنم، شماره 10‌‌را هم نمی‌خواهم ولی آقاجواد را به شما نمی‌فروشم!

گفتی تماس گرفتند و گفتند موسوی را بیرون بیندازید. منظورت زمانی است که در تبریز بودی یا حالا که در اهواز هستی؟
    هر جا که می‌خواستم بروم زنگ می‌زدند و می‌گفتند چرا ایمان موسوی را می‌گیرید، اینکه بازیکن نیست. لفظ زشتی به کار برده بودند که شرمم می‌‌آید به یک آدم بگویم. مگر همه ما آدم نیستیم، شما فکر کرده‌‌اید آخرتی وجود ندارد؟ جالب است بدانید به فولادی‌ها گفته بودند ایمان موسوی با گسترش فولاد قرارداد دارد و نمی‌توانید او را به خدمت بگیرید. وقتی آقای اسکوچیچ شنید که قرارداد ندارم، تعجب کرده بود. او در اوج ناامیدی‌ام به من پیشنهاد بازی در فولاد را داد و گفت فکر می‌کرد من بازیکن گسترش هستم. در هر صورت امیدوارم بعضی‌ها جواب حرف‌هایشان را آن دنیا بگیرند ولی با این حال می‌بخشم‌شان، من بخشیدم‌تان اگر خدا از گناه‌‌تان بگذرد.

ماجرای آن 50 میلیون به کجا رسید؟ پول را گرفتی یا نه؟
    به خاطر جواد نکونام ریختند ولی آخرش به‌دست من پولی نرسید! بیشتر از این نخواهید موضوع را باز کنم. کاش هیچ‌وقت آن پول را نمی‌دادم و این اتفاقات نمی‌افتاد. فقط می‌توانم بگویم کمرم شکست. باید از آقای اسکوچیچ مربی فولاد تشکر ویژه‌ای کنم که با من رفتار خوبی داشته است. به او زنگ زدند و گفتند ایمان موسوی را نگیر، او که بازیکن نیست. بهتر است ایمان را از تیمت بیرون بیندازی. یک روز او به من گفت ایمان من تنها چیزهایی را که می‌بینم باور می‌کنم، نه چیزهایی را که می‌شنوم. باید از او واقعاً تشکر کنم. مگر من جرمم چه بود؟ چون بچه ساده‌ای بودم و به شما پول دادم؟ کمر من را شکستید. یک روز منتظرم خدا حق من را از این‌ها بگیرد.

ماجرای ماشینت چه بود؟ گویا قبل از سفر قطر گفته بودند ماشینت را بده و برو در ترکیب!
    بله، این داستان حقیقت دارد. دوست نزدیک آقای قلعه‌نویی به من گفت تو که داری به خارج از ایران می‌روی، ماشینت را به من بده. منتها با خودم فکر کردم ممکن است هزار و یک اتفاق بیفتد. ماشین هم که به اسم من است. آن‌وقت چه بلایی سر خودم بیاورم. ماشین را ندادم و از آنجا هم با من چپ افتادند. چقدر من و نکونام را اذیت کردند. هزار جور حاشیه برایمان درست شد. فقط امیدوارم در فولاد دیگر مشکلی برایم پیش نیاید. چون در این شرایط بازیکن استرس می‌گیرد. امیدم به خداست و مطمئنم آقای اسکوچیچ هم حق را به حقدار می‌دهد.

ظاهراً باید در مصاحبه‌ای مفصل خیلی حرف‌ها را بزنی. آیا حرف خاصی مانده که بزنی؟
    از من که گذشت، امیدوارم این بلاها سرهیچ آدمی نیاید. امیدم به خداست و از مردم می‌خواهم بابت این حرف‌هایی که زدم و آنها را ناراحت کردم، من را ببخشند. باید از طرفداران استقلال هم تشکر کنم که همیشه از من حمایت کردند ولی این را بدانند ایمان موسوی در استقلال شرایط خوبی نداشت، وگرنه بازی‌های بهتری انجام می‌داد.

راستی آقای روشن هم در یک مصاحبه گفته بود برای استقلال امثال همین موسوی خوب هستند که پول بگیرند و بروند!
    من آقای روشن را خیلی دوست دارم و برایش احترام زیادی قائل هستم. من ایشان را خیلی دوست دارم و برایش احترام خیلی زیادی قائل هستم. هنوز در آرشیو بعضی از گل‌هایش را دارم. اصلاً از او دلگیر نیستم و می‌دانم این مسائل را نمی‌دانست. افتخار می‌کنم در تیمی بازی کردم که آقای روشن کاپیتان آن بود. افتخار می‌کنم در تیمی بودم که امثال او در این تیم بازی کرده‌اند

13. 2 کاربر از anita.blue بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Esteghlal_Paydar44's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2013
    محل سكونت
    Mashad

پيش فرض

من نمیدونم اصلا چرا راجع به این مصاحبه های پوچ و تو خالی دوستان بحث میکنن !!

تناقض توی حرفهای جواد نکونام موج میزنه و دیگه بحث کردن نداره ! انگار توهمات یه بچه ی 7 ساله رو داری روی کاغذ میخونی ! وقتی استقلال گل سوم رو خورد امیر قلعه نوعی که یکی از آشنایان هم شاهده پرید هوا و ...

آقای نکونام دم از غیرت و جوانمردی نزن بابا ! از هوادار هم مایه نذار . این هوادار خودش بهتر از هر کسی میدونه کی غیرت داره کی نداره ! غیرت و تعصب رو اون کسی داشت که توی سن 37 سالگی در بازی با سپاهان با 80 دقیقه دوندگی سر یه ضد حمله که هیچ کدوم از دفاع های ما نای برگشتن نداشن تا دم دروازه اومد توپو تکل زد نکنه گل بخوریم !! همون که هر وقت دلشو شکوندن و از تیم رفت یه کلمه مصاحبه نکرد و همیشه تو دار بود ! واسه همینه محبوب ترین بود . الکی اسم فرهاد رو توی مصاحبت نیار که اول باید وضو بگیری عزیزم !

غیرت و تعصب رو اون سرمربی داره که با پای عمل کرده و عصا میاد کنار زمین همچین حرص میخوره انگار بچش رو دارن جلوش کتک میزنن !! همین سرمربی که تیم رده 13 رو با جون و دل میگیره و مهم نیست چه اتفاقی میفته فقط براش این مهمه تیم محبوبشو بیاره بالا !

من سبک بازیه نوری رو نمیپسندم ازشم خوشم نمیاد , همینطور سبک بازی اکبرپور رو , یعنی به نظرم هیچ موقع برای استقلال مفید نبودن اما بحث غیرته ! غیرت و تعصب و جوانمردی رو امثال اکبرپور و برهانی و حنیف و نوری دارن که حتی یه قرون هم دریافت نکنن صداشون در نمیاد و وقتی تو زمینن حتی اگه توان بازی نداشته باشن از جون و دل مایه میذارن بتونن کمک کنن ! امثال تو , پول باشه تو زمین بازی میکنید پول نباشه تیمو به کجاتون حساب میکنید ؟ مثل آرش برهانی میاید اولین نفر قرار داد ببندید ؟

بعد از این مصاحبه ی مضحک و خنده دار میرسیم به خبری که راجع به فرهاد گذاشتن !!! فرهاد و قلعه نویی مشکی با هم نداشتن که الان اینقدر هواداراشون با هم مشکل دارن ! فرهاد مجیدی کسی نیست که اهل دورویی و چاپلوسی باشه مثل خیلی از بازیکنای دیگه که به تیم ملی رسیدن !! فرهاد بعد از زدن هر گل تو آغوش قلعه نویی بود ! موقع خداحافظی ضمیمه روزنامه ی استقلال جوان CD فرهاد رو میدیدید توی رختکن بغض قلعه نویی رو ول نمیکرد اصلا همه شوکه شده بودن , فرهاد 3 بار توی خداحافظیش قلعه نویی رو بغل کرد ! اگه این حرفها صحت داشت فرهاد آدمی نیست که بخواد بگذره و بره توی بغل کسی که بهش میگه پیرمرد آخه این شایعه ها چیه درست میکنن ؟!

در کل همیشه پشت بزرگان حرف هست دوستان , استقلال بزرگترین تیم ایران در آسیا , شناخته شده ترین تیم ایران در دنیا , بهترین رنکینگ تیمهای ایرانی در فیفا , بیشترین امتیاز در تاریخ لیگ برتر , بیشترین برد در دربیها و رقیب های سنتی , و هزاران مورد دیگه که با بقیه تیما متمایزش میکنه , خوب مسلمه نمیخوان این تیم نتیجه بگیره و فقط میخوان به حاشیه بکشوننش ! چرا ؟ چون نمیخوان هر سال استقلال بره توی آسیا که فوتبال دنیا فکر کنه ایران فقط یه استقلال رو داره ! میخوان به زورم که شده یه سری تیمای دیگه رو هم بفرستن بگن آقا ایران فقط استقلال نیست این تیما هم هستن ! دیگه براشون مهم نیست چی پیش میاد !!

نمیخوان فوتبال 2 قطبی بشه به اسم استقلال و سپاهان و بقیه تیما با اختلاف فاحش عقب بمونن ! میخوان بگن بابا فوتبال ما متعادله همه تیما در یه سطح هستن !! نمیذارن استقلال در اوج آمادگی و داشتن بهترین بازیکنا 2 تا جام رو بگیره توی یه سال ! میگن بابا چه خبره اینجوری که فوتبالمون تعادل نداره بذار یه جامو بدیم یه باشگاه دیگه دعوا نشه !! آره فوتبال ما کثیفه و باند بازی توشه اما نه به خاطر امیر قلعه نویی به خاطر همین مسائلی که گفتم !!

میرسیم به قلعه نویی , بزرگترین مربی تاریخ فوتبال ایران , بهترین نتایج , بیشترین جامها , بهترین بازیها ... خوب مسلمه نمیخوان بیشتر از این رکورد بشکنه ژنرال ! آخه دیگه چقدر ؟ همین آقای فردوسی پور سر هر برنامش چقدرررررر زجههههه میزنه که قلعه نویی رو خراب کنه ؟؟ خوب مسلمه چرا !! توی ایران کسی چشم دیدن پیشرفت هیچکس رو نداره , بابا با هوادارای تیمای دیگه صحبت کنید یکم , بزرگترین آرزوی فوتبالیشون اینه امیر قلعه نویی فقط سر یه بازی روی نیمکتشون بشینه !! خوب یه شخصیت به این بزرگی رو مسلمه همه از تمام جهات میخوان تخریب کنن ...

ولی خدایی اون بالاست همینجوری نمیشه تهمت زد و رفت که ! نتیجه ی تمام این زجه زدن ها , نتیجه ی تمام این تهمت ها و دروغها , نتیجه ی تمام این تخریبها رو کی میده ؟ خود خدا ! چجوری ؟ 10 15 ساله همهههه علیه قلعه نویی دارن میزنن که خرابش کنن , از همون اول که میدونستن رو دست قلعه نویی نمیاد و باید بزننش زمین , اما فقط یک مورد فقط یک مورد از این اتهامها ثابت نشد و هیچ مدرکی از این دروغات مزخرف هیچ جا ثبت نشد ! این یعنی خدا اون بالاست , توی تک تک سالها استقلال و قلعه نویی رو اذیت کردن و نذاشتن آب خوش از گلوش بره پایین فقط و فقط حرف مفت و چرت و پرت نتیجش چی شد ؟ اینکه ژنرال یکی یکی جاما رو درو کرد و شد پرافتخارترین سرمربیه ایرن , اینهمه پارسال قلعه نویی رو کوبیدن و آزار رسوندن بهش از تمام مجله ها و روزنامه ها بگیر تا برنامه های کذب تلویزیونی , آخرش چی شد ؟ اسم قلعه نویی در بیین 150 مربی برتر جهان !!

آره شماها هی تهمت بزنی و هی حرف مفت بزنید , قلعه نویی بیدی نیست که با این بادا بلرزه و تا وقتی پشت استقلاله نمیذاره حاشیه وارد تیم بشه , خدایی هم اون بالا هست که به همه چی نظارت داره , امسال هم با حاشیه و تهمت و حرف مفت شروع شد ایراد نداره . در آخر این قلعه نویی و استقلاله که سربلنده و با جام یه مشت محکم تو دهن تمام بدخواها میزنه
    Last edited by Esteghlal_Paydar44; 28-07-2014 at 14:03.

15. 7 کاربر از Esteghlal_Paydar44 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز king of the kings's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    تاریکی اسم:عماد

پيش فرض

نقل انتقالات تموم شد بهترین عملکردو داشتیم . ریخت و پاش هایی که تیم های دیگه فصل های قبل کردن و حالا هم نوبت ماست .

حالا همه مدعیانی که دوست داشتن بیان استقلال بشینن گریه کنن و نتایچ تیمو دنبال کنن

از این مصاحبه ها و بزن بزن ها زیاد دیدیم هیچ کدوم فایده نداشته همشون از یاد می رند . چند وقت دیگه لیگ شروع بشه امیرخان با عمل ثابت می کنه که بی همتاست

من بیصبرانه منتظر شروع لیگم

17. 4 کاربر از king of the kings بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

رحمتی کسی نیست که بخواد برای قلعه نویی تعیین تکلیف کنه

این آقا گفته که بابازاده باید مربی دروازه بانها باشه و بوستانی نباشه و یک سری دستورات دیگه

کجای دنیا بازیکن به مربی خط میده که این بازیکن داره این کار را انجام میده دیدیم که کی روش باهاش چگونه رفتار کرد چون همیشه طلبکاره و به همه خط میده

حقایق همین چیزها بود که خدمتت عرض کردم
    ئه این همون رحمتی نبود که همتون موقعی که ناز کرد واسه تیم ملی و کیروش نازشو نخرید مدام میگفتید کار کیروش اشتباهه؟
    من به هیچ عنوان طرفدار رحمتی نیستم
    منظورم هم از مصاحبه رحمتی اون قسمتِ گریه برای مرحوم حجازی بودوحرفهای قلعه نویی در جوابش

بعدشم دوست عزیز شما از این شکل بازی استقلال راضی هستی واقعا؟
    این نحوه ی یارگیری؟
    اینهمه مصاحبه علیه یک مربی رو میتونی بپذیری؟
    کدوم مربیه دیگه ای اینهمه مصاحبه علیهش میشه؟

19. این کاربر از مانی ک بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •