مصاحبه 2 سال پیش نکونام وقتی اومد استقلال:
جواد نكونام درباره اينكه آيا استقلال ميتواند با تيمي كه در اختيار دارد به قهرماني آسيا دست پيدا كند يا خير؟ گفت: صحبت در مورد قهرماني چه در ليگ برتر و چه در آسيا سخت است ولي مطمئن باشيد با اين شرايط كه تيم ما دارد دور از دسترس نيست.
قلعهنويي هم مربي شناختهشدهاي است و نياز به صحبت ندارد و در ليگ ايران هم توانايياش را به نمايش گذاشته است. فكر قلعهنويي و بازيكنان تيم، قهرماني در آسيا است كه اين شرايط هم بازيكنان خوب ميتوانند هموار كنند ولي
تنها به بازيكن خوب داشتن بستگي ندارد و به تلاش زياد نياز دارد.
او در پاسخ به اين سوال كه اگر كسي غير از قلعهنويي سرمربي تيم استقلال بود باز هم به اين تيم ميآمد يا خير؟ گفت:
يكي از دلايلي كه به استقلال آمدم امير قلعهنويي بود، اما اولين دليلش خود استقلال است چندين سال است كه قلعهنويي را ميشناسم و او هم از دلايلي بود كه به اين تيم بيايم.
حالا مصاحبه دیروزش:
من همين الان ميتوانم تمرين يك سال استقلال را به شما بگويم. بازيكنان شكل تمرينات را از روز اول ميدانند چون آقايان اصلاً مربيگري بلد نيستند. اگر هم در گذشته خوب بودند، الان نيستند چون اصلاً تيم را تمرين نميدهند. شما ببينيد همين دو فصل قبل كه ما قهرمان شديم، چند بازيكن به تيم اضافه شدند؟
آن فصل ما قهرمان شديم، چون بهترين بازيكنان را داشتيم. اگر قهرمان نميشديم همه بايد تعجب ميكردند. اول فصل معمولاً در قرارداد مينويسند كه اگر تيم قهرمان شد، بايد پاداش بدهيد ولي من مطمئن بودم استقلال قهرمان ميشود به همين خاطر نوشتم اگر قهرمان آسيا شد به من پاداش بدهيد.
ميدانستم استقلال با اين مهرهها قهرمان است. شما ببيند نيمفصل دوم آن سال چقدر به تيم ما بازيكن اضافه شد. با اين همه مهره قهرمان نميشديم مردم بايد تعجب ميكردند.