تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 7 از 32 اولاول ... 3456789101117 ... آخرآخر
نمايش نتايج 61 به 70 از 312

نام تاپيک: Arsenal FC | توپچی ها |

پروفشنال Sepehr SS's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2013

پيش فرض

کی؟ویلشیر رو میگی؟ من که نگفتم باید بره. دیابی رو گفتم رد کنن بهتره. ولی یووه میخواد برای ویلشیر پیشنهاد بده. من هم فکر میکنم اگر قراره ویلشیر به اون حدی که پتانسیلش رو داره برسه، امسال وقتشه و گر نه اونم میره لای 1000 تا استعدادی که هیچی نشدن.
    منظور ایشون از حاج آقا، دیابی بود که تو دوران مصدومیتش به حج مشرف شده بود!!! نفر اول سمت چپ

2. این کاربر از Sepehr SS بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال VBYOFSKI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهرانسر

پيش فرض

خداحافظ ورمیناتور دوس داشتنی.

ورمیناتور به طور رسمی اعلام شد که رفت بارسا.
    گفته میشه با مبلغ 15 میلیون و 4 میلیون هم پاداش.

4. 2 کاربر از VBYOFSKI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2013

پيش فرض

حاج آقا دیابی هم دوباره مصدوم شده و چهلمین مصدومیتش از زمان اومدن به آرسنال رو جشن میگیره!!!

6. 3 کاربر از Sepehr SS بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن فوتبال داخلی Sh-Meteor's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2014
    محل سكونت
    بهارستان

پيش فرض

کسب این سوپر جام رو به همه هوادارای آرسنال تبریک میگم.
    بازی قشنگی کرد آرسنال.
    .
    امیدوارم این پیروزی، نوید یه فصل قشنگ رو بده!

8. 3 کاربر از Sh-Meteor بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2013

پيش فرض

برد خیلی خوبی بود برای آرسنال ولی متاسفانه یه نکته منفی هم داره این برد خوب و اون اینه که الان ونگر مغرور شده و میگه که تیمم کامله و دیگه خریدی نیمکنه. تو این چند بازی هم که از مونرئال تو دفاع وسط استفاده کرده و دیگه دفاع بعید میدونم بخره. واقعا کار اشتباهی کرده اگه یه دفاع وسط دیگه و یک هافبک دفاعی نخره، اگه قرار باشه مونرئال دفاع وسط باشه که اوضاع دفاعی تیم از فصل قبل هم بدتر میشه. واقعا من نمیفهمم مربی به این بزرگی با اون همه تجربه چرا از فصل های قبل عبرت نمیگیره و دوباره اشتباهات قبل رو تکرار میکنه؟!!!!! مهمترین مشکل این تیم، هافبک دفاعیه که هیچ کس رو نگرفته.

10. 2 کاربر از Sepehr SS بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن فوتبال داخلی Sh-Meteor's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2014
    محل سكونت
    بهارستان

پيش فرض

ونگر بعد از بازی با Sky Sport مصاحبه کرده و گفته: شاید یه مدافع میانی گرفتم.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

12. این کاربر از Sh-Meteor بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داور انجمن موسیقی powerslave's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    The Endless River

پيش فرض

برد خیلی خوبی بود برای آرسنال ولی متاسفانه یه نکته منفی هم داره این برد خوب و اون اینه که الان ونگر مغرور شده و میگه که تیمم کامله و دیگه خریدی نیمکنه. تو این چند بازی هم که از مونرئال تو دفاع وسط استفاده کرده و دیگه دفاع بعید میدونم بخره. واقعا کار اشتباهی کرده اگه یه دفاع وسط دیگه و یک هافبک دفاعی نخره، اگه قرار باشه مونرئال دفاع وسط باشه که اوضاع دفاعی تیم از فصل قبل هم بدتر میشه. واقعا من نمیفهمم مربی به این بزرگی با اون همه تجربه چرا از فصل های قبل عبرت نمیگیره و دوباره اشتباهات قبل رو تکرار میکنه؟!!!!! مهمترین مشکل این تیم، هافبک دفاعیه که هیچ کس رو نگرفته.
    دقیقاً!!
    من بازی رو نتونستم ببینم و اصلاً یادم هم نبود ولی دیشب یادم افتاد و قبل اینکه خبرش رو بخونم گفتم یعنی میشه؟ و بعد که صفحه load شد و دیدم 3 - 0 برده خیلی خیلی خوشحال شدم.
    ولی خلاصۀ بازی رو که دیدم و بعدش که میخواستن جام روبدن یهو دیدم که آرتتا کاپیتان هست و خوب اگه قرار باشه یه هافبک دفاعی بخری دیگه نمیای آرتتا رو بکنی کاپیتان تیمت.خلاصه کلی ناراحت شدم. متاسفانه ونگر سر یه چیزایی پافشاری بیخود داره و من نمیدونم چرا درس نمیگیره. لازم هم نیست بره دنبال اسم های خیلی بزرگ. یکی که قدرت بدنی خوبی داشته باشه و 60% اوزیل یا کازورلا یا رمزی قدرت پا به توپ و پاسکاری داشته باشه کافیه. هرپستی خصوصیات خودش رو داره. آرتتا خیلی خوبه ولی بدنی نمیتونه اونجا مفید باشه. هافبک های تیم همشون ظریف و فانتزی باز هستن. یاد ویرا و گیلبرتو سیلوا به خیر.

++
    کلمبیا یه هافبک دفاعی داشت که یکی دو تا بازی کرد ولی جلوی برزیل نبودش. اون بازیکن جالبی بود. هم قدرت بدنی خوبی داشت و هم کنترل توپش خوب بود و دید خوبی هم داشت. ویرایش: نگاه کردم اسمش Abel Aguilar هست و 185 سانت قدشه و 29 سالش هم هست. خیلی هم نمیتونه گرون باشه و تو تولوز فرانسه هم بازی میکنه. بر اساس تخمین سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] قیمتش 2,75 Mill. € هست و تا 2016 هم قرارداد داره.

match made in heaven!!
    Last edited by powerslave; 11-08-2014 at 14:32.

14. 3 کاربر از powerslave بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

کلمبیا یه هافبک دفاعی داشت که یکی دو تا بازی کرد ولی جلوی برزیل نبودش. اون بازیکن جالبی بود. هم قدرت بدنی خوبی داشت و هم کنترل توپش خوب بود و دید خوبی هم داشت. ویرایش: نگاه کردم اسمش Abel Aguilar هست و 185 سانت قدشه و 29 سالش هم هست. خیلی هم نمیتونه گرون باشه و تو تولوز فرانسه هم بازی میکنه. بر اساس تخمین سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] قیمتش 2,75 Mill. € هست و تا 2016 هم قرارداد داره.

match made in heaven!!
    ولی من میگم ماتوئیدی فوق العادست برای آرسنال !

پروفشنال cescjoon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

به عنوان یک بازی پیش فصل بازی بدی نبود چون معتقدم زیاد نمیشه به عنوان یک بازی رسمی بهش نگاه کرد.
    فصل قبل هم دقیقا در همین مقطع با منچستر سیتی یک بازی دوستانه انجام دادیم که اگه اشتباه نکنم 3-1 بازی رو بردیم.
    چیزی که مشخصه این که نباید چنین بردی ما رو خوش خیال کنه
    ضعف های زیادی داشتیم از عدم هماهنگی سانچز تا اشتباهات ریز و درشت در خط دفاع
    نیمه دوم هم اشتباهات خیلی زیاد شد جور که کیفیت بازی کلا پائین اومده بود اینا رو میشه به عنوان عدم آمادگی کامل قبول کرد.
    مشخص بود تیم برای 90 دقیقه هنوز آماده نیست و 6 تا تعویضی هم که صورت گرفت موجب شد شکل تیمی عوض بشه.
    به هر حال آرسنال نشون داد که یک قدم از لحاظ آمادگی از منچستر سیتی جلوتر هست البته این رو هم نباید فراموش کرد که سیتی خیلی از بازیکنانش رو با خودش نداشت ولی ترکیبی که برای بازی دیروز تو زمین بود یک ترکیب با کیفیت بود که با تیم اصلیشون زیاد فاصله نداره.
    آرسنال هم 3 تا آلمانی خودش به همراه والکات رو نداشت.
    در مورد هافبک دفاعی هم فکر می کنم امسال هم باید بسازیم و برای چندمین بر چوبش رو بخوریم.
    ژیرود هم که اصلا آماده نبود جز گل زیبایی که زد اصلا در جریان بازی نبود فکر می کنم هفته اول رو با سانوگو استارت بزنیم.
    حقیقتش زیاد به این فصل خوش بین نیستم دلایلم هم یکی اینکه در دفاع کم تعداد هستیم بخصوص دفاع وسط که کلا دو دفاع وسط تخصصی و قابل اتکا داریم دیروز چمبرز دفاع وسط بازی کرد که پست اصلیش نیست ولی فکر کنم ونگر نقشه داره که تو همین پست بهش بازی بده دیروز حتی از مونرئال هم در دفاع وسط بازی گرفت ونگر که درست نمیشه ارزیابی کرد دلیل دوم هم عدم حضور هافبک دفاعی که همه فکر کنم دیگه گفتن این چند ساله ولی همچنان حرف حرف ونگر هست خیلی وقتا جواب گرفته از این یک دندگیش ولی این بار رو مطمئنم سرانجام خوشی نداره و دلیل آخرم هم ژیرود هست که هرگز با نوع بازی آرسنال همخونی نداره.

تاريخ عضويت
    Oct 2013

پيش فرض

این فصل آرسنال دوباره از نبود یه هافبک دفاعی خوب و همچنین نداشتن دفاع وسط ذخیره و همچنین نبود یک مهاجم world class ضربه خواهد خورد، این کارهای ونگر واقعا عجیبه. مورینیو هم داره اشتباه میکنه که تو خط حمله فقط میخواد با کاستا کل فصل رو سپری کنه و این به ضررش تموم میشه، اگه واقعا فکر میکنه که دروگبا و تورس ذخیره های خوبی برای کاستان که واقعا در توهم شدیدیه. امسال هم به نظرم سیتی قهرمان میشه، الانم که مانگالا رو خریدن و تو هر پست حداقل دو بازیکن فوق العاده دارن.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •