تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 7 از 12 اولاول ... 34567891011 ... آخرآخر
نمايش نتايج 61 به 70 از 114

نام تاپيک: Borussia Dortmund | سیاه و زردها |

مدیر انجمن بازی Masoud King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    فعلا مشهد!

پيش فرض

جدای ازبحث تعصب و رنگ بندی و با درنظر گرفتن آتیم های مختلف از قبیل سن،آینده نگری،وضعیت فعلی تیم ،و.....این خرید برای بایرن یه خرید شکست خورده و غیر قابل قبول به حساب میادش.
    اون هم با این میزان دستمزد و هزینه!!
    خرید شکست خورده اون دسته بیلی هست که از سری آ آوردین با کلی هم هزینه نه آلونسو که تا الان جز خوب های این فصل بایرن بوده.
    سنش زیاده ولی می تونه الگوی خوبی برای هافبک های بسیار جوون تیم باشه و از طرفی بدرد سیستم بایرن می خوره.
    +
    تبریک برای بردن در اولین قدم

کاربر فعال انجمن ورزش yuseph's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    زاوهاناریا

پيش فرض

خرید شکست خورده اون دسته بیلی هست که از سری آ آوردین
    جونم دسته بیل که توی اولین بازی اروپایی محکم زد اونجای منتقدین
    تبریک دوستان بابت برد توپ چی ها.
    +
    بایرن امشب مشکل بتونه نتیجه بگیره!
    من موندم چطور میخواد خط دفاع و دوهافبک دفاعی رو بچینه کچل خان.
    مگر اینکه با یه هافبک دفاعی بازی کنه.
    +

Last edited by yuseph; 17-09-2014 at 20:14.

3. 2 کاربر از yuseph بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    فعلا مشهد!

پيش فرض

یعنی با عملکرد مثبت تو یک بازی میشه چنتا بازی قبل رو جبران کرد؟!
    +
    بایرن امشب مشکل بتونه نتیجه بگیره!
    من موندم چطور میخواد خط دفاع و دوهافبک دفاعی رو بچینه کچل خان.
    مگر اینکه با یه هافبک دفاعی بازی کنه.
    با این همه مصدومیت و آماده نبودن بازیکنای کلیدی، بازم انگلیسا مغلوب دو تیم اول آلمان شدند. حتی چلسی هم از پس شالکه بر نیومد.
    +
    یوسف دیشب به ارزش آلونسو پی بردی؟

کاربر فعال انجمن های فوتبال eman619rv's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    ϟ♄iяaz

پيش فرض

روز های خوبی نیست، 4 بازی لیگ و 1 امتیاز و 3 باخت!!
    اشتباهات فردی داره کمر تیم رو میشکونه، مسئله مصدومیت هم مثل همیشه داره ضربه میزنه به تیم، باید یه وا شکافی اساسی در مورد این همه مصدومیت های بازیکنان بشه.

تیم علاوه بر نتیجه نگرفتن ، خوب هم بازی نمیکنه. چیرو و ادریان راموس اون بُرندگی لازم رو ندارن. دفاع های اصلیمون همه برگشتن ولی اماده نیستن و توی دفاع های تیمی و شروع مجدد ها متزلزل هستیم.

از نظر روانی و روحی هم وقتی تیم عقب می افته اصلا شرایط خوبی نداریم و بازیکنا نمی تونن بهترین عملکردشون رو به نمایش بذارن

امیدوارم کلوپ راه حل مناسب رو هر چه زودتر پیدا کنه، بازی خوب چمپیونز لیگ امیدوارم کرد که تیم از این شرایط خارج بشه که نشد.

6. این کاربر از eman619rv بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پزشک انجمن S0R3N4's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    حزب نازی

پيش فرض

سلام دورتمندی ...

به خاطر حضور شخصی به اسم "پپ گواردیولا" در بوندس لیگا؛ حالم به هم میخوره دیگه از این لیگ!

(البته من قلبا عاشق تیم بایرن بودم تا قبل از حضور این آقا در این تیم!!!)؛اصلا میشه گفت یکی از محدود تیم هایی بوده که من در همه ی دوران زندگیم دوستش داشتم همیشه و در هر شرایطی ؛ ولی از اونجایی که من بیشتر طرف دار یک تیم باشم،طرف دار یه شخص (مورینیو) هستم؛ناچار هستم هر موقع این مربی تیمش رو عوض کرد،من هم تیمم رو عوض کنم!!!!!!! ولی بایرن تنها تیمی بود که من همیشه و در تمام دوران دوستش داشتم؛حتی وقتی که مورینیو جلوی این تیم بازی داشت!!!

وقتی میبینم که دورتمند اینطوری دچار ضعف شده بعد از قهرمانی در لیگ و فینالیست شدنش در چمپیونزلیگ خیلی ناراحتم میکنه که تنها تیمی که توانایی قد علم کردن جلوی این آقا رو داشت،به این حال و روز افتاده ......!!!

دورتمند واقعا تیم دوست داشتنی بودش ...

حالا به نظرتون علت اصلی تضعیف دورتمند به چی بوده؟

فروش ستاره هاش ؟!

اصلا علت اینکارا چی بود؟

واسه چی چوب حراج به ستاره های اصلی ِ تیم زده این باشگاه؟!!!

اونم به کی!!!تیم رقیب !!! تیمی که ستاره های دورتمند رو واسه تقویت تیم خودش نمیخواد ! فقط واسه تضعیف تیم دورتمند میخواد ...!!!
    Last edited by S0R3N4; 10-10-2014 at 13:46.

8. این کاربر از S0R3N4 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    فعلا مشهد!

پيش فرض

اگه همینطوری پیش برین مطمئنا سال بعد یه قهرمانی میارین البته تو بوندسلیگای 2
    +
    حداقل تو اروپا خراب نکنین

پروفشنال Sepehr SS's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2013

پيش فرض

این تیم چرا اینجوری شده؟ یه دفعه نره دسته دوم؟!!!

کاربر فعال انجمن فوتبال داخلی Sh-Meteor's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2014
    محل سكونت
    بهارستان

پيش فرض

گاهی اوقات احساس می کنم اون تیمی که تو UCL بازی می کنه، یه تیم دیگه اس...

یه ور خیلی عالی کار می کنن و یه ور اصلا انگار نه انگار ...

کاربر فعال انجمن ورزش yuseph's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    زاوهاناریا

پيش فرض

مسئول تمام موفقیت ها و شکست های این روزهای دورتموند بدون شک کلوپ هستش.
    اون یه تیم خوب توی زمین و یه نیمکت خوب کنار دستش در اختیار داره.حالا چطور بخواد بهاشون نتیجه بگیره به خودش برمیگرده.
    داستان مصدومیت ها هم باز به اون و فلسفه فوتبالیش برمیگرده.
    فشار تمرینات تیم فوق العاده بالاست و استراحت توی دورتموند معنا نداره!
    مضاف بر این ما هنوز تیمی نشدیم که بتونم توی سه جام سنگین سرسختانه رقابت کنیم و خواهی نه خواهی یکی دوتاش رو از دست میدیم و چه بسا بعضی وقت ها هر سه تاش رو!!
    شما به دوفصل قبل نگاه کنید.ما هیچ جامی رو نگرفتیم.این درحالی بود که ما توی هرسه جام تا مراحل پایانی پیش رفتیم اما دست آخر ناکام بودیم(بگذریم که برخی نا داوریهای داخلی هم مزید برعلت بودن)
    اما دوفصل قبل تر،فصل های طلایی که ما در داخل عالی عمل کردیم.جالب اینکه ما توی اون سالها درمرحله گروهیcl حذف شده بودیم.!
    تمام حرفم اینه که دورتموند هنوز برای حضور قدرتموند در سه جام آماده نیست.شما بخونید بزرگ نیست.
    با این وجود آرزو میکنم حداقل به هدفهای تیم در پایان فصل برسیم.
    +
    خبرهای خوش اینکه مصدومین دوباره برگشتن و بخصوص گوندوگان و رویس.
    +
    اگه همینطوری پیش برین مطمئنا سال بعد یه قهرمانی میارین البته تو بوندسلیگای 2
    قهرمانی بوندس لیگای دو براساس تواناییهای خودمون ارزشش خیلی بیشتر از اینه که با زور داور ،پول و "دزد"ی فرت فرت قهرمان بشیم.
    Last edited by yuseph; 28-10-2014 at 21:10.

13. این کاربر از yuseph بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    فعلا مشهد!

پيش فرض

معلومه لحظه شماری می کردی تا از تعلیق بیای بیرون
    یعنی الان بایرن دو ساله داره با داوری قهرمان میشه؟! اینقد فاصله امتیازی بالا بوده که بحث داوری خیلی خنده داره. همین فصل جلوی شالکه داور اشتباه کرد و بازی برده تبدیل به مساوی شد. اشتباهات داوری برای همه تیم ها وجود داره و اینکه بگیم اختلاف 20 امتیازی به خاطر داوری بوده واقعا توهمه برادر

الان مثلا رئال اومد کروس رو خرید باید بهشون بگیم دزد؟!؟ خب کروس تو بایرن به هر جامی که می تونست رسید و بعضی بازیکنا به دنبال چالش جدید هستند و البته دستمزد بیشتر. چون رئال چه افتخار اضافه ای میتونه براش تو جام های اروپایی و جهانی بیاره؟! مگه اینکه برن تو لیگ اروپا : دی
    گوتزه و لوا هم دیدن میشه تو بایرن به جام های اروپایی رسید و حتی بازیکنای دیگه که به بایرن میان. خب حالا پول رو هم اضافه کن اونوقت کی هست که بتونه مقاومت کنه؟! الان مثلا رویس تمدید نکرده خب تقصیر بایرن چیه؟! کلی مشتری داره. من ترجیح میدم تو دورتموند بمونه ولی اگه قراره بره باید بایرن اونو بخره.

رقابت باشگاه ها هم تو قدرت فوتبال و هم در زمینه قدرت مالی هست. نمیشه چون تیم محبوبمون پول به اندازه حریف نداره، حریف رو متهم به پولداری و قدرت بالای مالی کنیم!

اگرم از دزدی و اینا منظورت هوینس هست که خب اون یک مساله شخصی بوده و ربطی به فوتبال بایرن نداره.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •