تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 7 از 65 اولاول ... 345678910111757 ... آخرآخر
نمايش نتايج 61 به 70 از 649

نام تاپيک: Chelsea F.C | آبی های لندن |

داور انجمن موسیقی powerslave's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    The Endless River

پيش فرض

دوستان احتمال داره لمپارد به صورت قرضی به منسیتی بره
    لیگ MLS آمریکا ماه مارس سال آینده شروع میشه و لمپارد هم مطمئنن دوست نداره این چند ماه رو بیکار باشه و افت بیشتری کنه... واسه همین احتمال داره به صورت قرضی شیش ماهه بره به منسیتی.
    چند وقت پیش صحبتش بود که میخواد بره استرالیا و اونجا قرضی بازی کنه، اما الان خبرا یه چیز دیگه میگن
    امیدوارم همچین انتقالی صورت نگیره.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    چرا؟
    شما یا اونو دوست دارین یا ندارین.
    اگه دوست ندارینش که هیچی و اصلاً حرف نمیزدین.
    اگه دوسش دارین، پرسش پیش میاد که حاضرین افت کنه و شاید این یکی دو سال آخری رو که میتونه بازی کنه رو از دستبده؟؟؟
    جدایی لمپارد و چلسی توافقی و بر اثر شرایط بود که تیم چلسی تشخیص داد لمپارد دیگه نمیتونه براشون بازیکنه یا اینکه بقیه بهتر میتونن. دلخوری و پشت سر هم حرف زدن هم که پیش نیاوردن. از اینجا به بعدش دیگه به خود لمپارد بستگی داره.
    به قضایا مثل شرایط چند تا ضرب المثل معروف نگاه نکنیم.
    البته من در اصل دارم به در میگم که دیوار بشنوه چون قبلاً پیش اومده و باز هم پیش میاد که یه بازیکن محبوب یه تیم یا پا به سن میزاره یا شرایط طوری میشه که دیگه نمیتونه برای اون تیم بازی کنه. دنیا که به آخر نمیرسه.

2. 3 کاربر از powerslave بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر فوتبال خارجی و مسابقه و سرگرمی Reza31001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

بحث اینه که اگه لمپارد به تیم رقیب بره یکم برای هوادارها سنگینه وگرنه در درستیِ کلیتِ حرفِ شما شکی نیست

4. 5 کاربر از Reza31001 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

عضو تیم زیرنویس فارسی jb.NY's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

چرا؟
    شما یا اونو دوست دارین یا ندارین.
    اگه دوست ندارینش که هیچی و اصلاً حرف نمیزدین.
    اگه دوسش دارین، پرسش پیش میاد که حاضرین افت کنه و شاید این یکی دو سال آخری رو که میتونه بازی کنه رو از دستبده؟؟؟
    جدایی لمپارد و چلسی توافقی و بر اثر شرایط بود که تیم چلسی تشخیص داد لمپارد دیگه نمیتونه براشون بازیکنه یا اینکه بقیه بهتر میتونن. دلخوری و پشت سر هم حرف زدن هم که پیش نیاوردن. از اینجا به بعدش دیگه به خود لمپارد بستگی داره.
    به قضایا مثل شرایط چند تا ضرب المثل معروف نگاه نکنیم.
    البته من در اصل دارم به در میگم که دیوار بشنوه چون قبلاً پیش اومده و باز هم پیش میاد که یه بازیکن محبوب یه تیم یا پا به سن میزاره یا شرایط طوری میشه که دیگه نمیتونه برای اون تیم بازی کنه. دنیا که به آخر نمیرسه.
    منم مثل دوست عزیزم atmosphere حرف شما رو در حالت کلی قبول دارم، ولی جدا شدن بازیکنی مثل لمپارد از تیم که دنیایی از خاطره بوده برامون خودش به اندازه کافی تلخ بود، حالا رفتنش به یه تیم منچستری که دیگه جای خود داره
    یه سری بازیکنا رو دوستشون داریم، یه سری رو عاشقشونیم، اونایی که دوستشون داریم اگه رفتنی شدن، به هر تیمی رفتن خدا به همراهشون، ولی اونایی که عاشقشونیم رو دوست داریم انحصاری واسه باشگاه خودمون باشن. وفاداری به یه باشگاه توی فوتبال حرفه ای خیلی کمرنگه، اما یه سری بازیکنا هستن که این قانونو میشکنن، مثل زانتی، مثل جرارد، اینا بازیکنایین که معمولن همه حتا طرفداری تیمای دیگه هم دوستشون دارن، من خودم به شخصه جرارد رو رو خیلی دوستش دارم و وفاداریشو تحسین میکنم، دوست داشتم لمپارد هم راهش مثل جرارد واسه موندن تو باشگاهش هموار می بود، ولی خب...

درضمن، بازیکنی مثل لمپارد با اون همه تجربه و افتخارات مطمئنن رو زمین نمیمونه که مجبور بشه بره منچستر سیتی، خیلی تیمای دیگه هستن که میتونن قرضی لمپارد رو مال خودشون کنن.

6. 4 کاربر از jb.NY بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Sepehr SS's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2013

پيش فرض

بحث اینه که اگه لمپارد به تیم رقیب بره یکم برای هوادارها سنگینه وگرنه در درستیِ کلیتِ حرفِ شما شکی نیست
    دقیقا، این همه تیم هستش تو لیگ برتر میتونه بره اون تیمها بازی کنه. اینکه میخواد بره سیتی که رقیب اصلی چلسی هستش، خیلی ناراحت کنندست وگرنه ریو فردیناند هم رفته QPR و اصل برگشت قرضیش اشکالی نداره ولی سیتی رفتنش خیلی بده و غیر قابل قبوله.

WorkHard / P!ayHard pcforlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    S t r e t f o r d   E n d

پيش فرض

دوستان من خبر در حال نهایی شدن ملحق شدن قطعی لمپارد به سیتی رو خوندم، خیلی تعجب کردم! اومدم اینجا دیدم بحث سر همین موضوعه.
    .
    یادمه یه مدت که بکهام تو ال ای خیلی رو فرم بود هی مصاحبه میکرد که دوست داره برای آخرین بار تو منچستر بازی کنه. طرفدارا هم بدجور خواستار حضور بکهام تو OT بودن... باشگاه هم بدش نمیومد به خاطر درآمد های تبلیغاتی از دیوید. ولی فرگی زیر بار نرفت که بکهام بیاد یونایتد. بعد از دست رد زدن سر الکس، بکهام داشت با تاتنهام به تفاوق میرسید که صدای خیلی از یونایتدی ها در اومد و نهایتا این انتقال کنسل شد. به شخصه واقعا خدا رو شکر میکردم بین این همه تیم تصمیم گرفته بره تاتنهام تیمی که رقیب دو آتیشه مون نیست. البته بعدش کلی خوشحال شدم که این اومدنش به انگلیس و بازی کردنش در تیمی به جز یونایتد محقق نشد، ولی واقعیت اینه جو طرفداری رو بزاریم کنار، باشگاه ها باید زورشون رو بزنن بازیکنان بزرگ و اسطوره هاشون تو تیم خودشون بازنشسته بشن.
    .
    شاید اگه بکهام فرضا اون موقع میرفت سیتی، منه هوادار بیش از اینکه از بکهام ناراحت میشدم، باید از باشگاه و حتی فرگی ناراحت میشدم.
    +
    البته سیتی رقیب دو آتیشه ای نیست برای تیم های انگلیسی، شاید فقط برای یونایتد به خاطر همشهری بودن خیلی رقیب جدی ای باشه. (البته صد البته سیتی الان به شدت تیم خوبی داره و قدرتمنده)
    رقیب های چلسی که باهاشون مشکل داره آرسنال و تاتنهام به خاطر لندنی بودن هستند.

9. 7 کاربر از pcforlife بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال علوم انسانی mohammad varaste's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    کشور37 شهر 37 کوچه37 پلاک37

پيش فرض

لمپارد برای حفظ آمادگی جسمانی مجبوره تو یه تیم لیگ سطح بالا بازی کنه تا شروع MLS چه تیمی بهتر از سیتی ؟
    من مشکلی نمیبینم واقعا
    سیتی تیم منفوری نبوده برا هوادارای چلسی
    بیشتر ماها از آرسنال و لیورپول و صد البته منچستر بدمون میومده
    در هر صورت من یکی که خوشحال شدم حداقل 6ماه دیگه میتونم بازی های لمپارد رو توی بالاترین سطح ببینم

11. 3 کاربر از mohammad varaste بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

عضو تیم زیرنویس فارسی jb.NY's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

حرف شما درست، ولی بحث من سر رقیب بودن من سیتی یا دلگیر شدن از فرانک نیست، چون نه من سیتی رقیب اصلی ماست و نه حرکت لمپارد جای ناراحتی داره، چیزی که برای من تلخه اینه که چطور باشگاه ما میتونه لمپارد رو بذارش از تیم بره که حالا مجبور بشه واسه منچستر قرضی بازی کنه، منچستر سیتی تیم کم مهره ای نیست و فکر نکنم اونجا هم به لمپارد کامل بازی برسه، مثل وضعیتی که این چند وقته توی چلسی داشت.
    الان اگه سران باشگاه میومدن اسطوره خودشون رو شیش ماه دیگه قرضی پیش خودشون نگه میداشتن بد میشد ؟ معلومه که نه، کلی هم طرفدارا خوشحال میشدن.

13. 5 کاربر از jb.NY بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز soheilnouri's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

شما يك نكته رو فراموش كردين كه باشگاه نيويوركي و سيتي به هم ارتباط دارن.لمپارد مجبوره بره سيتي بازي كنه چون منافع سيتي وً نيويورك مشتركه

Sent from my iPhone 5 using Tapatalk

15. 2 کاربر از soheilnouri بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز soheilnouri's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

باشگاه نيويورك توسط من سيتي و باشگاه بيسبال يانكيز حمايت ميشه.نيويورك ١٤ ماهه تاسيس شده و سرپرستش هم فران سوريانو مدير اجرايي سيتي هستش.لمپارد براي حفظ امادگي گزينه ايي جز سيتي كه باشگاه مادر هست نداشت

Sent from my iPhone 5 using Tapatalk

17. 2 کاربر از soheilnouri بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه SoroushStar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2014
    محل سكونت
    خونم

پيش فرض

درواقع این سیتی داره همه تیما رو دور می زنه و یه جورایی امکان داره که بخوان فرپلی مالی رو دور بزنن به این صورت که مثلا یه بازیکن خوب مثل کاوانی رو با قیمت بالا توسط تیم نیویورک که برا خودشونه می خرن و بعد با قیمت پایین قرضی میارنش سیتی و این وسط دیگه پول خرید کاوانی تو طراز مالیشون نیست و مثل پارسال جریمه نمی شن

19. 2 کاربر از SoroushStar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •