تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 7 از 29 اولاول ... 3456789101117 ... آخرآخر
نمايش نتايج 61 به 70 از 287

نام تاپيک: لیگ برتر فوتبال ایران (جام خلیج فارس) | فصل 94-1393

پروفشنال +ali's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

آندو تیموریان حقش بود واقعا که بهترین بازیکن بشه؟؟؟؟

بله من پرسپولیسی هستم
    اما بازم سوال میکنم آندو حقش بود واقعا

کسی که هفته های زیادی رو اصلا بازی نکرد به علت مصدومیت یا محرومیت
    و در نهایت تیمش هم پنجم شد

بختیار رحمانی هافبک وسط تیم قهرمان
    سید جلال حسینی مدافع تیم نایب قهرمان با بهترین خط دفاعی تاریخ لیگ برتر

صادقیان موثرترین بازیکن تیم نایب قهرمان

معیار این انتخاب دقیقا چی بود

دارم کاملا منطقی سوالم رو مطرح میکنم و انتظار پاسخ منطقی هم دارم

آخر فروم باز 30vil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Teh

پيش فرض

معیار این انتخاب دقیقا چی بود

دارم کاملا منطقی سوالم رو مطرح میکنم و انتظار پاسخ منطقی هم دارم

همان معیاری که مهدی رحمتی را سال گذشته به عنوان بهترین بازیکن انتخاب نکرد

بیشترین کلین شیت و بهترین دروازه بان و بازیکن تیم قهرمان و....

3. 3 کاربر از 30vil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال +ali's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

همان معیاری که مهدی رحمتی را سال گذشته به عنوان بهترین بازیکن انتخاب نکرد

بیشترین کلین شیت و بهترین دروازه بان و بازیکن تیم قهرمان و....
    جانم معیار و منطق

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Teh

پيش فرض

اینجا ایرانه دوست عزیز معیار منطق حرف اول را نمیزنه و خیلی عوامل در انتخاب ها و گزینش ها تاثیرگذاره

سال گذشته نویدکیا اصلا شرایط بهترین بازیکن لیگ را نداشت اما انتخاب شد در حالی که باید رحمتی یا پژمان منتظری یا حتی اگر از سپاهان میخواستند انتخاب کنند خلعتبری را انتخاب میکردند اما !!!

در عین ناباوری نویدکیا اسمش در آمد

در هر صورت آندو شایستگی بهترین بازیکن شدن را داشت و نسبت به سال گذشته کمتر میشه از مسئولان گزینش ایرادی گرفت

6. 3 کاربر از 30vil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه M . Sayid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

بله من پرسپولیسی هستم
    دقیقا همون چیزیه که دید شما رو بسته ، چون طرفدار پرسپولیسید نمیایید بگید چرا به جای مهدی شریفی ، مهدی دغاغله ، مهرداد بایرامی ، سامان نریمان جهان و... ، عباس زاده ایی که 5-6 بازی آخر تونست 4 تا گل بزنه و 24-25 هفته دیگه هیچی! میشه پدیده لیگ برتر !
    جناب !
    یک سوزن به خودمان ، یک جوالدوز به دیگران !

8. 5 کاربر از M . Sayid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن فوتبال داخلی Sh-Meteor's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2014
    محل سكونت
    بهارستان

پيش فرض

دقیقا همون چیزیه که دید شما رو بسته ، چون طرفدار پرسپولیسید نمیایید بگید چرا به جای مهدی شریفی ، مهدی دغاغله ، مهرداد بایرامی ، سامان نریمان جهان و... ، عباس زاده ایی که 5-6 بازی آخر تونست 4 تا گل بزنه و 24-25 هفته دیگه هیچی! میشه پدیده لیگ برتر !
    جناب !
    یک سوزن به خودمان ، یک جوالدوز به دیگران !
    دوست من
    من نمی خوام در مورد بهترین بازیکن فصل پیش که آندو انتخاب شد، بحث کنم.
    چون فکر می کنم ( درست / غلط ) آندو گزینه مناسبی بود.
    .
    ولی در مورد پدیده لیگ می خوام بگم.
    اولا دغاغله 7 فصله داره تو لیگ برتر بازی می کنه ( استقلال اهواز، ملوان و ... ) و کسی بود که شناخته شده بود و اونچنان هم تو ملوان تاثیر گذار نبود. حداقل بهترین نبود.
    در ضمن این بایرامی + عباس زاده + نریمان جهان روی هم اندازه دغاغله سابقه بازی در لیگ برتر رو ندارن.
    .
    در مورد عباس زاده بگم که عباس زاده فقط تو 6 تای آخر برای پرسپولیس بازی نکرد. 2 یا 3 بازی نیم فصل اول و چندین بازی در جام حذفی و چند بازی در اوایل نیم فصل دوم داشت
    که مجموعه به 14 بازی می رسه.
    .
    و نریمان جهان و شریفی و ... هم تقریبا همینقدر برای تیم شون بازی کردن ( حدودا 4 یا 5 تا بیشتر )
    .
    در ضمن شریفی و نریمان جهان توی تیم شون زیر سایه باقی بازیکنان بودن و اونچنان دیده نمی شدن

ولی عباس زاده حداقل توی اون 6 تای آخر که شما میگی مرد اول تیم پرسپولیس بود.
    و حتما هم قبول داری که پرسپولیس و استقلال بیشتر از سایر تیم ها تو چشم هستن و دیده میشن.
    .
    کلا رفیق بی خیال، کدوم انتخاب ها درست بوده که بخوایم بگیم اینا درست باشه.
    .
    چه فرقی می کنه کی انتخاب بشه؟ حالا این یا اون...
    مشکل فوتبال ما چیز های دیگه ایه...
    .

موفق باشی

کاربر فعال انجمن فوتبال داخلی Sh-Meteor's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2014
    محل سكونت
    بهارستان

پيش فرض

حرکت قشنگ آندو هنگام اعلام اسم برترین بازیکن لیگ سیزدهم

به عنوان یه پرسپولیسی میگم: شایسته این انتخاب بود!

11. 3 کاربر از Sh-Meteor بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن مشکلات نصب و اجرای بازیها clau's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

مصاحبه تاج در مورد اینکه تمامی تیمهای لیگ برتری از جمله سپاهان سقف بودجه رعایت کردن واقعن خیلی مضحک بود
    2ملیارد خورده ای بالاتر از سقف خرید کردن حالا بماند که خیلی بشتر این چیزا هزینه کردن که راحت ماست مالی شد رفت پی کارش

حالا کافی بود پرسپولیس سهمیه آسیا نمیگرفت بیشتر از سقف موجود هزینه میکرد تا همین علم عثمان کنن گفتگوی خبری ویژه خودشون اختصاص بدن به این قضیه

مثل داستان جذب خلعتبری در فصل قبل که هدایتی هزینش تقبل کرده بود دیگران دچار سوختگی شدید شده بودن بیت المال بیت المال میکردن

بالاخره سپاهان نور چشمیشونه باید هواش داشته باشن

13. 2 کاربر از clau بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Mohammad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2004

پيش فرض

انتخاب آندو به نظر من بیشتر تحت تاثیر بازی هاش تویه جام جهانی بود. در خوب بودنش شکی نیست ولی کلا اینجا در چنین مراسم هایی سعی می کنن جوایز رو به نوعی تقسیم کنن. همچین هم جایزه با ارزشی نیست که بخوایم در موردش بحث کنیم یا دنبال ملاک و معیارش بگردیم، خودمون خوب می دونیم ملاک و معیار درست و حسابی پشتش نیست (وقتی میان قانون کارت زرد رو با منطق "جلوگیری از خشونت لیگ" اینطوری من در آوردی عوض می کنن دیگه چنین مراسم هایی که جای خودش رو داره !)

مصاحبه تاج در مورد اینکه تمامی تیمهای لیگ برتری از جمله سپاهان سقف بودجه رعایت کردن واقعن خیلی مضحک بود
    2ملیارد خورده ای بالاتر از سقف خرید کردن حالا بماند که خیلی بشتر این چیزا هزینه کردن که راحت ماست مالی شد رفت پی کارش

حالا کافی بود پرسپولیس سهمیه آسیا نمیگرفت بیشتر از سقف موجود هزینه میکرد تا همین علم عثمان کنن گفتگوی خبری ویژه خودشون اختصاص بدن به این قضیه

مثل داستان جذب خلعتبری در فصل قبل که هدایتی هزینش تقبل کرده بود دیگران دچار سوختگی شدید شده بودن بیت المال بیت المال میکردن

بالاخره سپاهان نور چشمیشونه باید هواش داشته باشن
    دقیقا ! پیش بینی نکرده بودیم؟ آخرش هم همین شد ! خیلی جالبه. همه مثل کبک سرشون زیر برفه ! همه چیز گل و بلبل !! شرم آوره !
    Last edited by Mohammad; 03-08-2014 at 09:35.

15. 4 کاربر از Mohammad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Teh

پيش فرض

قيمت کادر فني پرسپوليس؛ 3.450 ميليارد تومان!!

سايت سازمان ليگ پروفايل تمام تيم هاي ليگ برتر شامل بازيکنان و مربيان را با تاريخ تولد و البته مبلغ قراردادشان منتشر کرده است.

در اين بين با بررسي پروفايل تيم پرسپوليس مشخص مي شود افشين پيرواني جديدي ترين عضو کادر فني سرخ ها قراردادي 500 ميليون توماني با اين باشگاه بسته است که در نوع خود عجيب به ظر مي رسد.

از آنجايي که پيرواني بعد از شفاف سازي باشگاه پرسپوليس با اين تيم قرارداد بست مبلغ قرارداد او منتشر نشده بود اما حالا مشخص مي شود او يکي از گران ترين دستياران ليگ برتري است.پيرواني در حالي قرارداد 500 ميليوني بسته که 5 دستيار ديگر دايي قراردادي 170 ميليون توماني بسته اند.هر چند رقم قرارداد غلامپور،محمد دايي،بهزاد غلامپور،رضا فروزاني و محمدرضا مولايي از دو مربي ديگر ليگ برتر به نام هاي حميد استيلي و نصرت ايراندوست بالاتر است اما اين مساله در مورد افشين پيرواني جالب تر به نظر مي رسد.با احتساب مبلغ قرارداد افشين پيرواني اين مربي از 6 سرمربي ليگ برتري به نام هاي صمد مرفاوي،عليرضا مرزبان،مجيد باقري نيا،مجيد جلالي،حميد استيلي و نصرت ايراندوست گرانقيمت تر است.

در ضمن با احتساب قرارداد 2.1 ميلياردي دايي ،جمع رقم قراردادهاي کادر فني پرسپوليس به سه ميليارد و چهارصد و پنجاه ميليون تومان مي رسد که در نوع خود اتفاق جالبي استو مي توان اين نيمکت را يکي از گران ترين نيمکت هاي ليگ برتر دانست.

سال گذشته کريم باقري هم قراردادي سنگين تر از ساير مربيان پرسپوليس بسته بود .مبلغ قرارداد باقري با پرسپوليس 550 ميليون تومان بود آن هم نه براي تمام فصل!

به گزارش "ورزش سه"،

17. 2 کاربر از 30vil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •