تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 7 از 203 اولاول ... 345678910111757107 ... آخرآخر
نمايش نتايج 61 به 70 از 2021

نام تاپيک: .Real Madrid C.F | کهکشانی ها |

2. 7 کاربر از runner بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن های فوتبال Abdolreza2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

اینارم ببینین بد نیست زیاد رو این عکسای شخصیت ها مانور ندیم بهتره
    شاید این عکسا بهتر نشون بدن کدوما فتو شاپن
    ممنون
    مشخصه فتوشاپ بوده + پستم ویرایش شد
    البته پست اون دوستمون فتوشاپ بوده

4. 2 کاربر از Abdolreza2012 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داور انجمن موسیقی powerslave's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    The Endless River

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

++

Napoli closing in on Alonso

Napoli are close to pulling off a sensational swoop for Real Madrid midfielder Xabi Alonso. The two sides are locked in talks over the 32-year-old, who is thought to be keen on a reunion with former boss Rafa Benitez.
    Source: Mediaset

Thursday, July 17, 2014 13:51

James Rodriguez agrees terms with Madrid

James Rodriguez has agreed personal terms with Real Madrid on a five-year deal and €8 million (£6.3m) annual salary. The Colombian has told Monaco he wishes to leave, though the club have yet to accept or reject Madrid's €85m (£67m) offer.
    Source: RMC

Thursday, July 17, 2014 13:56

6. 7 کاربر از powerslave بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خرید کروس واقعا یه خرید فوق العاده ست
    از نظر فیزیکی هم خوبه و حتی توی لیگ انگلیس هم جواب می داد ولی دیگه توی اسپانیا که دیگه کاملا همه چی براش محیاست و همه جوره می تونه بدرخشه و خودش یه پا ژابی آلونسو و ژاوی هستش!
    به نظرم از مودریچ هم بهتره و حتی می تونه پست اونو تهدید کنه
    اگه رودریگز هم به تیم اضافه بشه شرایط یکمی عجیب میشه
    سایت یورو اسپورت نوشته بود در صورت خرید رودریگز و ناواس رئال توی خرید ستاره های جام جهانی هتریک می کنه و در نهایت یه ترکیبی هم گذاشته که جالب ببینید:

به اضافه اینکه حالا شاید در مورد مهاجم نوک هم یه گزینه ای جذب بشه مثلا فاکائو
    در نگاه اول شاید این ترکیب رو همه بگن خیلی هجومیه و ویران کننده ست که این درسته
    ولی یه طرف دیگه قضیه هم اینه که توی فوتبال امروزی دیگه فک نکنم تیمی باشه که بدونه یه هافبک دفاعی تخصصی بازی کنه
    مودریچ و کروس جفتشون خصوصیات تقریبا مشابهی دارن و در صورتی می تونن جزو اون دو هافبک دفاعی باشن که یه هافبک دفاعی تخصصی در کنارشون باشه
    اصلا فکر نکنم همچین ترکیبی زیاد منطقی باشه و بزرگترین تیم های دنیا هم هیچ وقت نمیاد همچین کاری کنن!
    خلاصه اینکه در این شرایط این وسط یا مودریچ نیمکت نشین میشه یا فروخته میشه!

8. 5 کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2014
    محل سكونت
    اونور ابرا

پيش فرض

خیلی خوشحالم از خرید کروس

کاسیاس
    مارسلو - راموس - په په - کارواخال
    کروس - مودریچ
    رونالدو - خامس - بیل
    بنزما

عجب تیمی شدیم

مدیر انجمن بازی Masoud King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    فعلا مشهد!

پيش فرض

ولی یه طرف دیگه قضیه هم اینه که توی فوتبال امروزی دیگه فک نکنم تیمی باشه که بدونه یه هافبک دفاعی تخصصی بازی کنه
    گی گفته؟
    پپ همچین کاری میکنه

11. این کاربر از Masoud King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن هنر هفتم charlize's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    هر جا که هوا هست...

پيش فرض

بک گراند رو نامحرم ها میبینن، خوف برشون میداره!

بخش هایی از صحبت های کروس :
    * میخوام مراتب تسلیت اندوه خودم رو نسبت به فوت آلفردو دی استفانو ابراز کنم. متوجه ارزش و مقامش برای باشگاه و هوادارا بودم
    * این باشگاه، بزرگترین باشگاه دنیاست و میخوام تشکر کنم که بهم این فرصت رو دادید که عضوی از اون باشم
    * به شکل باورنکردی افتخار میکنم که عضوی از این تیم هستم. از این قشنگ تر، چیزی نمیتونست رخ بده
    * چیزی که بیشتر از همه میخوام؟ بردن لیگ قهرمان با رئال
    * (آخرش هم اینجوری دلبری کرد!) : هالا مادرید!

13. 8 کاربر از charlize بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

گی گفته؟
    پپ همچین کاری میکنه
    همون کارو می کنه که یه دفعه توی خونه مورد عنایت رئال و دورتموند قرار می گیره
    اونم فک کنم اگه هافبک دفاعی هاش مصدوم باشن لام رو می ذاره به عنوان اون تک هافبک دفاعی و فک نکنم اعتقادش این باشه که تیم بدون هافبک دفاعی باشه ضمن اینکه بایرن اکثرا با سیستم 1-4-1-4 بازی می کنه که تعدد هافبک وسط ها بیشتره و خود به خود ترکیب هافبک ها یکمی دفاعی تر میشه
    ولی توی سیستم بالا که گذاشتم مودریچ و کروس که از نظر دفاعی متوسطن و رودریگز هم که جلوی اوناست مشخصه یه بازیکن هجومیه و خیلی توی کار دفاع نیست

مبلغ رودریگز هم مشخصه بالاست چون خود موناکو وقتی 45 میلیون یورو اونو از پورتو می خره به کمتر از دو برابر اون راضی نمیشه!
    جالبه رودریگز پیش از این هم جزو 20 تا انتقال گرون قیمت تاریخ بودش حالا اگه با این مبلغی که اشاره شده یعنی 85 میلیون یورو به رئال بیاد بعد از رونالدو و سوارز که به طور مشترک در رده دوم هستن در رده چهارم نقل و انتقالات گرون قیمت تاریخ قرار می گیره
    خرید خیلی خوبی می تونه باشه و حداقل از نظر آینده که تضمین کننده ست فقط امیدوارم این باعث نشه بازیکن بزرگ دیگه ای محو بشه یا ضرر کنه چون هیچ جوره نمیشه این همه بازیکن رو در کنار هم قرار داد مگر اینکه از ترکیب چرخشی استفاده بشه
    اگه رودریگز رو رئال نگیره میشه انتظار داشت توی اون ترکیب عکس کروس جای رودریگز قرار بگیره و یه هافبک دفاعی هم در کنار مودریچ باشه که اینجوری حتی کارایی کروس هم بالاتر میشه

15. 2 کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن هنر هفتم charlize's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    هر جا که هوا هست...

پيش فرض

صحبت های کروس در مصاحبه مطبوعاتیش :

* میخواستم بیام به رئال. کار دیگه ای نبود که بخوام بکنم
    * رئال مادرید تلاش زیادی برای جذب من کرد و خوشحالم که بلاخره اتفاق افتاد. اینکه بلاخره اومدم به تیم
    * اینجام تا قهرمان بشم
    * با خدیرا درباره رئال صحبت کردم و اونم هرچیزی که میگفت، از خوبی های باشگاه بود
    * در فصل قبل در تمام بخش های هافبک بازی کردم و فکر نمیکنم از این نظر مشکلی باشه و هرجا لازم باشه، بازی میکنم
    * اگه بخاطر رئال نبود، هرگز از بایرن نمیرفتم. کوچکترین مشکلی با تیم و یا پپ (گواردیولا) نداشتم
    * (اینکه اومدنش ربطی به نیمه نهایی فصل قبل cl داشت یا نه) : اصلا ربطی نداشت. تصمیمم برای اومدن به رئال، ربطی به اون بازی نداشت. من مدت زمان زیادی و تویه بایرن بودم و همه جام ها رو برده بودم. در نتیجه وقتش بود که یه چالش جدید رو تجربه کنم و الان خوشحالم که اینجام
    * (در بازی سوپرکاپ اروپا با توجه به محرومیت ژابی بازی میکنه یا نه) : شنیدم که نمیتونه بازی کنه. من تمریناتم رو از 5 اوت شروع میکنم و اون بازی هم یک هفته بعدشه. در نتیجه نمیتونم از الان قول بدم که در 12 اوت برای اون بازی، آمادگی کامل رو خواهم داشت
    * صحبت کوتاهی با مربی داشتم. (چه صحبتی؟) : نه الان و نه در آینده، جواب نمیدم به این سوال. صحبتی بود بین من و مربی تیم
    * (توپ طلا مسی) : برام مهم نیست. یعنی به عنوان یک تیم، اون جایزه فردی هیچ اهمیتی نداره. ما بخاطر تیم بودنمون بود که قهرمان شدیم.
    * (از چه زمانی میدونسته میاد رئال) : نمیتونم زمان خاصی بدم فقط اینکه صحبت ها و در نتیجه توافقمون خیلی وقت پیش انجام شده بود
    * چالشی فوق العادیه اینجا بودن. امروز اولین روز من هست و از الان میدونم که فشار هست که تمام جام ها رو ببریم. اما حقیقت اینه که من به این فشارها عادت کردم. خوشحالم که اینجام و مشکلی بابت فشارها ندارم. در بایرن هم فشار بود که تمام جام ها رو ببریم
    * زمان خوبی در بایرن داشتم و تمام هم تیمی هام هم برام آرزوی موفقیت کردن و بخاطر این انتقال، بهم تبریک گفتن
    * (با تاکتیک های پپ مشکل داشتید) : بازم میگم که کوچکترین مشکلی با پپ نداشتم. تاکیتک های اونهم برام خوب بود که فکر میکنم نتایج، نشون دهنده این موضوع هستن
    * پست خودم رو تشریح کنم؟ نمیدونم سخته. من وسط زمین، جاییکه مرکز جاذبه تیم هست رو دوست دارم. میخوام اونجا بازی کنم و تخصص هم اونجاست
    * رئال مادرید بزرگترین تیم دنیاست. رئال یک پله از بایرن بالاتره. دیگه زمان اومدنم به این تیم شده بود. هدف اولم بود. لو (مربی آلمان و احتمالا مربی بعدی خودمون!) هم بهم تبریک گفت
    * (خامس رودریگز) : اول بگم که اومدن یا نیومدن خامس به اینجا، کوچکترین ارتباطی با من نداره. مشخصا از بازیش از جام جهانی لذت بردم اما بازم میگم الان دیگه به من مربوط نمیشه که چه بازیکنهایی میان و کیا نمیان

17. 6 کاربر از charlize بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Meisam.apk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2013
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

موناکو به رئال مادرید:برای جیمز 90 میلیون یورو می خواهیم

19. این کاربر از Meisam.apk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •