تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 7 از 8 اولاول ... 345678 آخرآخر
نمايش نتايج 61 به 70 از 71

نام تاپيک: تاپیک حمایت از کارلوس کیروش

آخر فروم باز امید رض's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    شهر موبیوس

پيش فرض

کی روش واقعا استاد بزرگ جنگ روانی هست
    هم قبل از بازیهای مهم
    و هم برای تمدید قراردادش با ایران
    سرمربیه خوبیه ولی بازیکنایه خوبی نداریم فدراسیون همینتور این لیگ وزمین هیچی 2هزارهم نمی ارزن
    چه فایده ای داره این سرمربی
    اگه سرمربی ژاپن بود قهرامن اسیا وتوجام جهانی نمایش خوبی داشتن بدرد ایران نمیخوره

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

کي‌روش هفته پاياني مرداد مي‌آيد

کارلوس کي‌روش هفته پاياني مرداد به ايران مي‌آيد و قرارداد جديدش از همان زمان آغاز مي‌شود.

کارلوس کي‌روش سرمربي تيم ملي فوتبال ايران در جام جهاني 2014 که قراردادش 31 جولاي (9 مرداد) با فدراسيون تمام شد، طبق توافق دوباره با علي کفاشيان رييس فدراسيون قرار بود پس از اين تاريخ به ايران بازگردد و قرارداد جديدش را امضا کند اما هنوز برنگشته است.

کي‌روش قرار است 15 تا 20 آگوست ( 24 تا 29 مرداد) عازم ايران شود و با تغييراتي که در تعاريف حقوقي بعضي بندهاي قراردادش ايجاد مي‌کند، قرارداد جديد را با فدراسيون امضا کند.

در حالي که بعضي رسانه‌ها به نقل ازعباس ترابيان عنوان کرده‌اند کي‌روش الان هم سرمربي تيم ملي بوده و هزينه‌ها‌يش برعهده فدراسيون است اما شروع کار اين مربي با تيم ملي در صورت عقد قرارداد، از زمان امضاي آن يعني همان اواخر مرداد خواهد بود و وقتي قراردادي هنوز امضا نشده نمي‌تواند هزينه‌اي براي فوتبال ايران دربر داشته باشد. فدراسيون فوتبال هنوز از تاريخ دقيق بازگشت کي‌روش مطلع نيست، بنابراين سفر اين مربي به خارج از کشور نمي‌تواند مرخصي مشخص از پيش تعيين شده باشد.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

کي‌روش: تمام فرصت‌هاي کاري‌ام را رد کردم

سرمربي تيم ملي فوتبال ايران گفت: بر اساس اعتماد و باوري که به شخص رئيس فدراسيون دارم، اخيراً تصميم گرفتم همانطور که در رسانه‌هاي ايران هم اعلام شد، فرصت‌هاي ديگر کاري‌ام را رد کنم.

کارلوس کي‌روش سرمربي پرتغالي تيم ملي فوتبال ايران که اين روزها در کشورش به سر مي‌برد و قرار است به زودي براي ادامه مذاکرات با فدراسيون فوتبال ايران راهي کشورمان شود.

به گزارش فارس، وي آخرين روند مذاکراتش براي تمديد قرارداد به عنوان سرمربي تيم ملي فوتبال ايران، چگونه پيش مي‌رود را در چند بند به صورت اختصاصي به شرح زير پاسخ داد:

1. تا آنجايي که من متوجه شدم مذاکرات در حال انجام شدن است و تنها به صورت خصوصي و محرمانه بين آقاي علي کفاشيان، رئيس فدراسيون فوتبال ايران و شخص بنده پيش مي‌رود.

2. بين آقاي کفاشيان و بنده تا آنجايي که من مي‌دانم قطعاً هيچ اختلاف نظري وجود ندارد و ما توافق کامل و درک متقابل که مربوط به منافع مشترک تيم ملي فوتبال و همين‌طور سرمربي آن است، داريم.

3. همانطور که هميشه چه به صورت خصوصي و چه در جمع اظهار داشته‌ام، براي من يک افتخار و يک مزيت است که به خصوص بتوانم به فوتبال ايران خدمت کنم و به آن متعهد باشم تا اين فرصت را داشته باشم که قدرداني خودم را نسبت به مهرباني، لطف و اعتمادي که همه هواداران فوتبال ايران به من نشان دادند، جبران کنم.

4. من بر اساس اعتقاداتم و تعهدي که به تيم ملي داشتم و همچنين اعتماد و باوري که به شخص رئيس فدراسيون، آقاي کفاشيان دارم، اخيراً تصميم گرفتم همانطور که در رسانه‌هاي ايران هم اعلام شد، فرصت‌هاي ديگر کاري‌ام را رد کنم.

5. به هر حال اميدوارم شما بتوانيد در اين شرايط متوجه باشيد که نهايي کردن قرارداد در اختيار من و تحت کنترل من نيست.

6. در پايان هر اظهارنظر ديگر که مربوط به مذاکرات بين دو طرف يعني شخص بنده و رياست فدراسيون فوتبال يعني آقاي علي کفاشيان باشد معتبر نبوده و نبايد آن را لحاظ کرد، مگر اينکه صحبت مطرح شده از جانب يکي از دو طرف مذاکره کننده باشد.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

نبي: کفاشيان مذاکرات با کي‌روش را پيش مي‌‌برد

مهدي محمدنبي دبيرکل فدراسيون فوتبال ايران اعلام کرد فدراسيون فوتبال ايران گزينه اي به جز کي‌روش ندارد.

به گزارش "ورزش سه" نبي در روند مذاکرات با کي‌روش گفت: اين مذاکرات توسط شخص آقاي کفاشيان انجام مي‌ شود و ما دخالتي در آن نداريم. من امروز با آقاي کفاشيان صحبت کردم و ظاهرا روند گفت‌وگوها مثبت است.

نبي ادامه داد: ما گزينه ايراني براي تيم‌ملي‌ نداريم و گزينه خارجي ما هم فقط آقاي کي‌روش است. به گفته نبي کي‌روش در نهايت با فدراسيون فوتبال ايران به توافق خواهد رسيد.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

خيز کي‌روش براي رکوردشکني در تيم‌ملي‌

کي‌روش و فدراسيون فوتبال وارد اتاق نهايي مذاکرات شده و به احتمال بسيار، قرارداد 3ساله او و فوتبال ايران به زودي امضاء خواهد شد.

به گزارش "ورزش سه"، او که از سال 90 هدايت تيم‌ملي‌ را عهده دار شده، مي‌ تواند مهمترين سرمربي خارجي تاريخ فوتبال ما باشد، بين مربيان خارجي فوتبال ما هيچکدام بيشتر از 4 سال هدايت تيم‌ملي‌ فوتبال را عهده دار نبوده اند. گرچه بعضي از داخلي ها مثل مرحوم حسين فکري و حسين صدقياني از حيث طول مدت زمان، بعضا دورانن طولاني تري هدايت تيم‌ملي‌ را عهده دار بوده اند، اما تعداد بازي هاي ملي انجام گرفته در مدت زمان هاي طولاني مورد اشاره حتي به 15 هم نرسيد. مرداني که هدايت تيم‌ملي‌ را بيش از 2 سال عهده دار بودند، عبارتند از:

1. حسين صدقياني (1320 تا 1328) صدقياني از سال 35 تا سال 37 هم سرمربي تيم‌ملي‌ بود و در مجموع 10 سال سرمربي تيم‌ملي‌ بود.

2. علي پروين (1368 تا 1372) کلا 4 سال تمام هدايت تيم‌ملي‌ فوتبال را عهده دار بود. علي پروين در آبان 68 تا آبان 72 در تيم‌ملي‌ سرمربي بود و در اين مدت 42 بار روي نيمکت نشست.

3. برانکو ايوانکوويچ (1380 ـ 1385)، برانکو حضور در تيم‌ملي‌ را از بهمن 79 به عنوان دستيار بلاژويچ شروع کرد. از دي ماه 80 سرمربي تيم‌ملي‌ شد و اين مسئوليت را تا پايان خرداد 85 عهده دار بود، او در اين مدت، از آبان 1380 تا شهريور 81، 10 ماه از تيم‌ملي‌ دور ماند، 3 سال و 7ماه مدت زمان کامل حضورش در اين عرصه بود.

4. پرويز دهداري (1350 تا 51 و 65 تا 67) پرويز دهداري در 2 مقطع سرمربي تيم‌ملي‌ بود، يک مقطع 9ماهه در سال هاي 50 و 51 و يک دوره 34 ماهه تا او هم درست به اندازه برانکو، 3 سال و 7ماه حضور در تيم‌ملي‌ فوتبال کشورمان را تجربه کرده باشد.

5. حشمت مهاجراني (1355تا 1358) از ارديبهشت 55 تا شهريور 57 در تيم‌ملي‌ فوتبال سرمربيگري کرد، البته قبل از آن او، 2 سال در کادرفني تيم‌ملي‌ دستيار اوفارل بود و بعد از شهريور 57، تا ارديبهشت 58 هم عملا سرمربي تيم‌ملي‌ بود اما فوتبال مادر اين مدت بازي نداشت تا زمان حضور مهاجراني در تيم‌ملي‌ 3 ساله باشد، حوادث انقلاب طول مدت زمان مورد اشاره را بسيار کم کرد.

6. فرانک اوفارل از مهر 52 رسما تيم‌ملي‌ را در دست گرفت هر چند دوره تازه تيم‌ملي‌ از بهار 53 شروع شد اما بعدا حضور اوفارل را مهر 52 مي‌ دانيم و يادآور مي‌ شويم که تا اسفند52 حدود 2 سال و 5ماه سرمربي تيم‌ملي‌ بود.

فوتبال ملي ما در عمر 73 ساله اش تنها اين 7نفر را داشته که دوران سرمربيگري آنها از 2 سال بيشتر بوده است. تصويري تازه و گواهي متاثرکننده اي است بر ابعاد بي ثبات ترين فوتبال دنيا در سطح و عرصه مديريت.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

کي‌روش:هروقت کفاشيان بخواهد به ايران مي‌آيم

سرمربي تيم ملي ايران در جام جهاني 2014 مي‌گويد زمان حضور او در ايران به تصميم کفاشيان بستگي دارد.

به نقل از ایسنا، کارلوس کی‌روش درباره آخرین شرایط خود برای حضور در ایران و عقد قرارداد جدید با فدراسیون فوتبال صحبت کرد.
    * این سوال برای همه فوتبالدوستان وجود دارد که شما چه زمانی برای قرارداد بستن به ایران می آئید؟
    هر زمان که کفاشیان تصمیم بگیرد من به ایران می‌آیم. این موضوع دست من نیست و نمی توانم زمان آن را تعیین کنم.
    * مذاکرات در چه مرحله‌ای است؟
    اول از همه باید بگویم که کفاشیان پیش نویس قرارداد را برای من فرستاده که شرایط جدیدی در آن گنجانده شده است. ما در آخرین جلسه ای که به صورت حضوری با یکدیگر برگزار کردیم، همه موارد را دقیق و با جزئیات بررسی کردیم و هر دو طرف درباره مفاد قرارداد به توافق رسیدند. همچنین باید بگویم که قرار شد رئیس فدراسیون سایر بندها و شرایط را همانند قرارداد قبلی نگه دارد و من نیز با این قضیه موافقت کردم.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

کفاشيان: کي‌روش آخر هفته به ايران مي‌آيد

رئيس فدراسيون فوتبال کشورمان گفت: قرار بود کي‌روش امروز به ايران بيايد و آخر شب برگردد که از او خواستيم آخر هفته عازم ايران شود.

علی کفاشیان درباره جلسه‌ای که درباره حق پخش تلویزیونی برگزار شد، گفت: گزارشی از عملکرد مذاکرات‌مان درباره حق پخش تلویزیونی را به صورت کامل به مدیران عامل تیم‌های لیگ برتری اعلام کردیم. البته راجع به مبلغ این قرارداد صحبتی نشد چرا که پیش از این درباره آن حرف زده بودیم و قرار شد بیانیه‌ای در همین رابطه صادر شود که آن را در اختیار شما خبرنگاران قرار خواهیم داد

به گزارش فارس، وی درباره قرارداد کی‌روش هم خاطرنشان کرد: او می‌خواست امروز به ایران بیاید و شب برگردد اما ما به او اعلام کردیم که امروز گرفتار هستیم و قرار شد آخر هفته به ایران بیاید چرا که خود من در روزهای دوشنبه و سه‌شنبه به مالزی می‌روم تا در جلسه کمیته اصلاح ساختار AFC شرکت کند.

کفاشیان افزود: به قرارداد کی‌روش چیزی اضافه نشده و ما مفادی را اضافه نکردیم اما یکسری تغییرات بوده که مد نظر هر دو طرف بوده و این تغییرات جزئی را اعمال می‌کنیم البته این تغییرات شامل فرد نیست اما تأکید ما بر روی مربی ایرانی بوده است.

رئیس فدراسیون فوتبال کشورمان درباره حضورش در جلسه کمیته اصلاح ساختار AFC هم خاطرنشان کرد: این کمیته مثل کمیته های دیگر با کمک چند عضو وارد بحث می‌شود تا اگر تغییراتی قرار باشد برای ساختار AFC داده شود اعمال کنیم.

کفاشیان درباره اینکه گفته می‌شود آیتم‌هایی در قرارداد کی‌روش نبوده اما بعدا به آن اضافه شده، گفت: در قرارداد ایشان یکسری آیتم‌ها وجود دارد مثلا حضور مربی ایرانی نبود که ما آن را اضافه کردیم البته او گفت که سرپرست در تیم ملی نباشد و ما هم قبول کردیم البته سرپرست موقت بوده که کارها را انجام دهند اما سرپرست دائم نه.

وی درباره اجلاسی که با تیم‌های آسیای میانه برگزار شده است، اظهار داشت: در این باره با کشورهای آسیای میانه اقداماتی را انجام داده‌ایم و اگر تصمیمی گرفته شود رسمی و قابل اجرا خواهد بود.

کفاشیان درباره اینکه آیا کی‌روش بعد از انعقاد قرارداد در کشورمان می ماند یا خیر گفت: بله او باید در ایران بماند چرا که قرارداد دارد و اگر پیش از این ایران می رفت به دلیل مسائل کاری بود.

کفاشیان در پایان گفت: دادگاه کی‌روش فردا برگزار می شود.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

بعد از مدت ها رفت و آمد بالاخره کیروش امضاءکرد وبا فدراسیون فوتبال ایران به توافق رسید.
    کي‌روش و کفاشيان به توافق رسيدند

قرارداد کي‌روش و فدراسيون فوتبال يکشنبه امضا مي‌شود.

کارلوس کی‌روش و علی کفاشیان برای تمدید قرارداد سرمربی تیم ملی فوتبال ایران به توافق رسیدند.

کارلوس کی‌روش، سرمربی پرتغالی که برای تمدید قرارداد با تیم ملی فوتبال ایران صبح امروز به فدراسیون فوتبال آمده بود جلسه‌ای را با کفاشیان و عباس ترابیان برگزار کرد. با اعلام کی‌روش در پایان این جلسه ظاهراً طرفین برای عقد قرارداد با هم به توافق رسیدند.

آخر فروم باز EhsanCPU's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    IRN-ISF

7 کی‌روش، پیش‌قرارداد دارد !!! فسخ با او یعنی دادن غرامت سنگین میلیاردی !!!

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

این روزها این سوال زیاد مطرح می‌شود که آیا قرارداد کی‌روش با فدراسیون فوتبال تمدید می‌شود یا نه؟

به گزارش وب سایت برنامه نود و به نقل از فرهیختگان، البته کسی هم نمی‌داند و کی‌روش هم ۹ روز صبر کرد،
    در حالی که قرار بود قرارداد او در حضور وزیر ورزش و مقامات بلندپایه فدراسیون فوتبال و رسانه‌ها هفته گذشته امضا شود، اما کی‌روش تا روز جمعه به نتیجه خاصی نرسید
    و درنهایت به خاطر تمدید روادید حضور در ایران، تهران را به مقصد دوبی ترک کرد.
    ماجرا این بود که یک روز قبل از تمدید قرارداد، وزیر ورزش در کنفرانس مطبوعاتی به مناسبت هفته دولت، از کی‌روش و قرارداد و مبلغ قراردادش انتقاد کرد
    و حالا که او ایران را ترک کرده است، طرفداران کی‌روش و کسانی که می‌خواهند قرارداد او تمدید شود، توپ را به زمین مخالفان و منتقدان کی‌روش انداخته‌اند و وزیر ورزش جدی‌ترین چهره این مخالفان و منتقدان است.
    این یک تاکتیک از سوی کفاشیان و تیم رسانه‌ای نزدیک به فدراسیون فوتبال است و البته وزیر ورزش هم در هر مرحله درباره مفاد قرارداد کی‌روش صحبت می‌کرد بندهای قرارداد با او افشا می‌شد
    و همه متوجه می‌شدند که قرارداد کی‌روش دارای بندهای غیرمتعارفی است.

پیش‌قرارداد برای قرارداد

مصاحبه کفاشیان درباره مذاکرات به خوبی نشان می‌دهد که اوضاع از چه قرار است.
    ۲۲ تیر ۹۳، مصاحبه علی کفاشیان با مهر را بخوانید:
    «کی‌روش برای تماشای دیدارهای پایانی جام‌جهانی راهی برزیل شده است اما در ایمیلی که برای ما ارسال کرده موافقت ضمنی‌اش برای تمدید قرارداد با فدراسیون فوتبال ایران را اعلام کرده است.
    ما از طریق ایمیل با ایشان در ارتباط بودیم که موافقت ضمنی خود را برای تمدید قرارداد اعلام کرده است.
    با این حال منتظر بازگشت کی‌روش از برزیل هستیم تا مذاکرات نهایی را با ایشان انجام دهیم.
    ما روی جزئیات قرارداد با کی‌روش به توافق رسیده‌ایم و حرف‌هایمان را با هم زده‌ایم و منتظر هستیم تا او برگردد و صحبت‌های نهایی را با ایشان انجام دهیم.
    با این حال تا وضعیت کی‌روش مشخص نشود ما با هیچ گزینه‌ای مذاکره نخواهیم کرد.»

یک منبع آگاه در این باره در گفت‌وگو با فرهیختگان ادعا کرده‌است که کی‌روش پیش‌قرارداد دارد و در روزهایی که کی‌روش و کفاشیان با هم ایمیل‌ها را رد و بدل می‌کردند و توافقات اولیه را انجام می‌دادند،
    متن پیش‌قرارداد تعیین شده و اتفاقا مسئول مستقیم مذاکره‌کننده نه مهدی محمدنبی بوده و نه عباس ترابیان، بلکه مسئول مستقیم مذاکره، خود علی کفاشیان بوده است
    که در اجزای قرارداد بحث کرده و رقم قرارداد و مفاد آن مشخص شده است.
    زمانی که روزنامه اکیپ خبر داد که در قرارداد کی‌روش دست برده شده و مفادش تغییر کرده کی‌روش و کفاشیان این ماجرا را تکذیب کردند اما دیدید که ماجرا درست درآمد و به اعتبار وزیر همه چیز تغییر کرده است.
    علی کفاشیان بدون هماهنگی با هیات‌رئیسه و نه حتی وزیر ورزش، قرارداد اولیه یا همان پیش‌قرارداد را تایید می‌کند و گزک را به دست کی‌روش می‌دهد.

پیش‌قرارداد، ارزش حقوقی دارد !!!

پیش‌قراردادی که کی‌روش و فدراسیون فوتبال امضا کرده‌اند می‌تواند ارزش حقوقی داشته باشد و فیفا آن را به رسمیت می‌شناسد.
    با توجه به اینکه چند بند جدید به قرارداد اضافه شده و مخالفان کی‌روش می‌گویند که به دستور وزیر ورزش این اتفاق افتاده
    اما ظاهرا پیش‌قرارداد امضا شده و امضای کفاشیان پای پیش‌قرارداد نشانه تایید رئیس فدراسیون فوتبال است و حتی کی‌روش هم متقابلا اوکی داده و در مصاحبه‌هایش هم گفته که با رئیس فدراسیون فوتبال به توافق رسیده است. در واقع اگر کی‌روش با فدراسیون قرارداد نبندد، می‌تواند به فیفا شکایت کند و براساس همان پیش‌قرارداد، غرامت سنگین میلیاردی از فدراسیون فوتبال بگیرد.
    در واقع کفاشیان گاف اول را که امضای پیش‌قرارداد بوده داده است و حالا باید پای لرز خوردن خربزه‌ای بنشیند که هر لحظه ممکن است خلق مزاجی فوتبال ایران را تنگ کند.

قرارداد یکطرفه

کفاشیان و کی‌روش پیش از ترک ایران توسط این مربی پرتغالی گفته بودند که تنها جزئیات قرارداد مانده که اتفاقا آن هم ایمیل شده اما یک هفته‌ای مواد قرارداد را عوض کردند
    و چون متن اولیه قرارداد موجود است و متن دوم هم که تغییراتی داشته وجود دارد پس فیفا به سادگی متوجه اختلاف در دو متن می‌شود و حق را به کی‌روش می‌دهد چون توافق اولیه عوض شده است.
    اینکه فدراسیون چقدر باید غرامت بدهد به نوع آیتم‌های موجود در قرارداد بستگی دارد. در هر حال کی‌روش چه برود و چه بماند، پول خوبی به جیب می‌زند
    و نشان می‌دهد که قرارداد عجیب و غیرمتعارف کاملا صحت دارد و علی کفاشیان و فدراسیون با این قرارداد یک‌طرفه، حق را به طرف مقابل داده که از فدراسیون فوتبال ایران شکایت کند
    و در اصطلاح هر بلایی دلش خواست سر کفاشیان و فدراسیون بیاورد. همه اینها زمانی درست از آب درنمی‌آید که شخص رئیس فدراسیون فوتبال، صراحتا مواردی که گفته شد را تکذیب کند
    و بگوید که اصلا پیش‌قراردادی در کار نبوده است. البته تکذیب کردن این موارد خیلی بعید به نظر می‌رسد چون آن زمان صدای کی‌روش هم درمی‌آید.

Last edited by EhsanCPU; 31-08-2014 at 16:28.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •