تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 7 از 12 اولاول ... 34567891011 ... آخرآخر
نمايش نتايج 61 به 70 از 120

نام تاپيک: Sniper Elite III

آخر فروم باز MoJtaBa.R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

شما رو حالت سختی اول بازی میکنی راحت به نظر میاد...بزار رو چهارمی یا حتی سومی ...اونوقته توالت لازم بشی طی مراحل....
    گرافیکم که شما بزار رو الترا اونوقت میبینی چه کردن....
    کاربر فعالی دیگه ! بنده توی 360 بازی میکنم میشه بگین چی رو بزارم تا کیفیت از دو بعدی در بیاد ؟ مرحله دوم هم که محیطش آشناست برای کسایی که الیت دوم رو بازی کرد ن!

اینم یه عکس هم از باگ زیبای بازی و هم گرافیک زیباترش ! به یه دسته از سبزه کنار نگاه کنین !

در ضمن : تنها بازیه ای که داخل علفزار یا درختچه قرار بگیرین که خودتون هم نتونین از توی اون منطفه بیرونش رو ببینن فک کنم همین بازیه : همونجور که نقیصش توی یک و دو بو د!!! الان هم هست ! اسنایپ داشته باشیو بخوای لذت ببری فک کنم به مخفی بودنشه وگرنه میریم دنبال کال آف !

سر اخر هم که یادم نیست سختی 4 یا 3 چی بود من روی گزینه authentic دارم بازی میکنم بدون هیچ استرسی ! دوستان دیگه هم یعنی کارشون به توالت کشید ؟!

شما هم به جای مزاح و تمسخر بهتر بود جواب من رو میدادین واقعا یک و دو رو بازی کردین و فرقی دارین میبینین ؟!

گرافیک بازی رو با چه بازی ای مقایسه میکنی شما ؟

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Altairezio's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    TaBrIz

پيش فرض

کاربر فعالی دیگه ! بنده توی 360 بازی میکنم میشه بگین چی رو بزارم تا کیفیت از دو بعدی در بیاد ؟ مرحله دوم هم که محیطش آشناست برای کسایی که الیت دوم رو بازی کرد ن!

در ضمن : تنها بازیه ای که داخل علفزار یا درختچه قرار بگیرین که خودتون هم نتونین از توی اون منطفه بیرونش رو ببینن فک کنم همین بازیه : همونجور که نقیصش توی یک و دو بو د!!! الان هم هست ! اسنایپ داشته باشیو بخوای لذت ببری فک کنم به مخفی بودنشه وگرنه میریم دنبال کال آف !

سر اخر هم که یادم نیست سختی 4 یا 3 چی بود من روی گزینه authentic دارم بازی میکنم بدون هیچ استرسی ! دوستان دیگه هم یعنی کارشون به توالت کشید ؟!

شما هم به جای مزاح و تمسخر بهتر بود جواب من رو میدادین واقعا یک و دو رو بازی کردین و فرقی دارین میبینین ؟!

گرافیک بازی رو با چه بازی ای مقایسه میکنی شما ؟
    والا برا سخن ابتدایی تون باید بگم که زمان نسل هفتم ته کشیده...خود مدیر تولیدم گفته بود که نسل هفتمیا ناراحت نشن از گرافیک پایین کار شده ...
    +
    من نمیدونستم که شما نسل هتمی ایـــــن....فک کردم PC بازین.....
    +
    آخه دوست من درستشم اینه دیگه....بری تو علفزار دیگه چیزی دیده نمیشه که....طی علفزار داری نگا میکنی ... نه عمود و با زاویه....
    +
    CoD جای خود دارد و این جای خود....
    +
    نمی دونم شوخی میکنی یا جدی میگی ولی قسمت سه و چهارش برا من که سخته...(سخت که اونجوری ام که فکر میکنی نه،استرس زا...چون با یه خشاب یه نفر میمیره...)
    +
    نسخه دو رو بازی کردم و این نسخه به نظرم فرق داره با اون ،هم از نظر گرافیکی هم از نظر مرحله ای و هم از نظر هوش مصنوعی و هم طراحی فضا ....

3. 3 کاربر از Altairezio بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Amin_0913's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    ( اصفهان)

پيش فرض

آقا این DLC ــِه قضیش چیه؟

پروفشنال goldenmember's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    همین اطراف

پيش فرض

سلام
    من سیستمم اینه:
    ram:6
    vga:1 gb 5770
    cpu:core i 7 quad core 2.7
    گرافیکمو آپدیت کردم.
    ولی روی low به بالا لگ داره.(low خیلی کم لگ داره و بازم اذیتم میکنه)
    البته رزولوشن جزو نقاط قرمزمه کمش نمیکنم

این بازی که با توجه به گرافیکش واسه سیستمم شوکولاته
    من با این سیستم کرایسیس 3 روی medium و بعضا high بازی کردم
    همچنین واچ داگز روی low فریم بیشتری از low این بازی میده

داره خودمونی میشه cjdj's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

سلام
    ببخشید سوالم رو اینجا مطرح می کنم ناپیک مشکلات نصب و اجرای این بازی رو ندیدم
    این بازی رو نصب کردم اما وقتی بازی رو اجرا می کنم به ارم بازی میرسه میپره
    وقتی هم رو game launcher تو پوشه bin کلیک می کنم ارور 0*c000007b میده در حالی که تمام نسخه های ++c از 2005 تا 2012 نصبه diretx هم اخرین نسخه نصبه
    net frame work. هم 3.5 و 4 نصبه به نظرتون مشکل چیه این اجرا نمیشه
    با تشکر

آخر فروم باز FOURTH RETURN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    جای زندگی

پيش فرض

این بازی رو روی چه درجه سختی بازی کنم بهتره؟ به نظر شما روی آسونترین درجه به واقعیت نزدیکتر نیست؟ چون رو درجه های سخت شنیدم و همینطور توی نسخه پیشین بازی خودم دیدم که باید یه خشاب رو طرف خالی کنی که بمیره که نابخردانه به نظر میاد

پروفشنال Khan gholi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

مراحل واقعا تکراری هست.مثلا شروع مرحله دوم کاملا شما رو یا یک مرحله نسخه دوم میندازه که سر از انبار ها موشک در میارید.من سر نسخه قبلی رو سخترین حالت ممکنه رفتم این نخسه رو حالت دوم رفتم که وقتم بگذره هنوز بعد چهار روز میلم نمیشه که مرحله دوم رد کنم.هنوز هم از همون سیستم قدیمی روایت داستان در ایتدا هر مرحله استفاده میکنه.خدا وکیلی داستان پردازی کال 1 صد برابر این جذاب تره
    حالت اخر جون سرباز ها پولادین میشه و سیو هم ندارین.بازی هم نیست که بگین درحه سختی روی هوش مصنوعی تاثیر گذار میشه.بازی برای اینکه تابستون برهوته گیمر هاست وقتشون رو پر کنه
    اسکایرم رو تموم کردم که از 10 تا بازی از این بیشتر بهم لذت داد و بعدشم اگر وقت باشه میرم سراغ ولفنشتاین
    تو یک دوره کوتاه سه تا بازی جنگ جهانی دوم اومده
    The new order,SE III ,Enemy Front
    و یک بازی جنگ جهانی اول
    Valiant Hearts The Great War
    من این بازی حاضرم با کل سری S E عوض کنم.هر چی نداشته باشه داستان پردازی یوبی سافت رو یدک میکشه
    Last edited by Khan gholi; 01-08-2014 at 22:42.

اگه نباشه جاش خالی می مونه wrath of god's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2013
    محل سكونت
    IR(GUILAN)AN

پيش فرض

دوستان با این سیستم چ جوری میتونم بازی کنم؟!؟
    ram:6gb
    cpu:intel core i7 2670qm 2.2 GHz quad core
    graphics card:gt 630m 2gb ddr3

آخر فروم باز FOURTH RETURN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    جای زندگی

پيش فرض

مراحل واقعا تکراری هست.مثلا شروع مرحله دوم کاملا شما رو یا یک مرحله نسخه دوم میندازه که سر از انبار ها موشک در میارید.من سر نسخه قبلی رو سخترین حالت ممکنه رفتم این نخسه رو حالت دوم رفتم که وقتم بگذره هنوز بعد چهار روز میلم نمیشه که مرحله دوم رد کنم.هنوز هم از همون سیستم قدیمی روایت داستان در ایتدا هر مرحله استفاده میکنه.خدا وکیلی داستان پردازی کال 1 صد برابر این جذاب تره
    حالت اخر جون سرباز ها پولادین میشه و سیو هم ندارین.بازی هم نیست که بگین درحه سختی روی هوش مصنوعی تاثیر گذار میشه.بازی برای اینکه تابستون برهوته گیمر هاست وقتشون رو پر کنه
    اسکایرم رو تموم کردم که از 10 تا بازی از این بیشتر بهم لذت داد و بعدشم اگر وقت باشه میرم سراغ ولفنشتاین
    تو یک دوره کوتاه سه تا بازی جنگ جهانی دوم اومده
    The new order,SE III ,Enemy Front
    و یک بازی جنگ جهانی اول
    Valiant Hearts The Great War
    من این بازی حاضرم با کل سری S E عوض کنم.هر چی نداشته باشه داستان پردازی یوبی سافت رو یدک میکشه
    enemy font رو من بازی کردم نسبتا بدک نبود

اما هیجی مثل بازیهای قدیم جنگ جهانی دوم نمیشه کال 1 و 2 و مدال افتخار 1 همون اولیاشئن فقط خوب بود hidden and dangerous چقدر حال کردم باهاش تو زمان خودش عجب سبکی داشت
    Last edited by FOURTH RETURN; 01-08-2014 at 23:59.

11. این کاربر از FOURTH RETURN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه wrath of god's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2013
    محل سكونت
    IR(GUILAN)AN

پيش فرض

دوستان با این سیستم چ جوری میتونم بازی کنم؟!؟
    ram:6gb
    cpu:intel core i7 2670qm 2.2 GHz quad core
    graphics card:gt 630m 2gb ddr3
    دوستان میشه یکی جواب من رو بده

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •