سلام اینو که جدی نگفتی؟نوشته شده توسط flower City
رفیق هیتمن واقعا بازی استثنایی هستش...به جز بعضی مسایل غیر اخلاقی که فقط در یکی دو مرحله دیده میشه و خودم هم باهاش موافق نیستم اما خداییش بازی خوبی هستش...
سلام اینو که جدی نگفتی؟نوشته شده توسط flower City
رفیق هیتمن واقعا بازی استثنایی هستش...به جز بعضی مسایل غیر اخلاقی که فقط در یکی دو مرحله دیده میشه و خودم هم باهاش موافق نیستم اما خداییش بازی خوبی هستش...
hitman دو حالت براي هر مرحله وجود داره ... راه اول مثل تمام بازي هاي اكشن ميتوني سايه ي هر كي رو ديدي با تير بزني و بكشي و حتي يك نفر هم زنده نمونه و كارتو انجام بدي . كه فكر نمي كنم اين اينقدر جالب باشه ... اما راه دوم مي توني به صورت مخفيانه به هدفت برسي و يك نفر هم نكشي . اين طوري اگه بازي كني آخره بازيه.![]()
آشغالترين بازي به نظر من sims هست و بعدش هم alone in tha dark
به نظر من paratis بدترین بازی وبازی sims هم دو خوبه.
به نظر من sims , warcraft , همه سریهای fifa .....
فقط بازي VIVIsector
افتضاح ! مسخره.
به نظر من Fifa 2006
به نظر من هیچ بازی مذخرف نیست.
هر کسی که میگه این بازی خوب نیست، نظر شخصیش رو گفته، نمونش همین بازی سیمز، این بازی این قدر اینجا زدید تویه سرش در حالی که یکی از پرطرفدار ترین بازی هاست.
یا وارکرافت که به گفته یکی از دوستان بهترین بازی سال 2004 شده.
یا مثلا همین هالف لایف 2 این بازی یکی از بازیهایی است که از نظر نوآوری تویه سلاحها و قوانین فیزیک در بازی حرفهای خوبی برای گفتن داره.
و یا بازی Fifa که بعضیها میگن مذخرفه، باید بگم که این بازی هم به همراه بازی Pro بهترین بازیهای فوتبال هستند.
ولی به عقیده خودم بعضی بازی ها هم هستند که هیچ کس رای به خوبیشون نداده. مطمئن هستم که همتون هم اسمش رو شنیدید.
رانندگی در تهران ( اه اسمش رو نیارین نحسه میزنه کربن رو میسوزونه ) مثلا دیگه اصلا نمیشه از این بازی طرفداری کرد.
بازی های مذخرف که زیادن ........واسه همین شاید یه بازی از قلم بیفته و بهش بر بخوره .....اسم هیچ بازی رو نمیارم...![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)