الان جديد ترين سريشه همين n550 هست ؟ يعني بگيرم همينو ؟ بعد بهترينش كدوم مدلشه صفحه لمسي نباشه
الان جديد ترين سريشه همين n550 هست ؟ يعني بگيرم همينو ؟ بعد بهترينش كدوم مدلشه صفحه لمسي نباشه
جدیدترین مدل اونیه که گرافیک 850 روش هست ( ظاهر و باطن به غیر از این مورد با قبلیا یکی هست )
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جواب بدین لطفا![]()
فریم تو بازی از نظر من باید بالای 60 باشه. برای همین باید گرافیک بازی های نسل هشتم رو روی mediom یا low بزارم . شما هم میگین msi ge60 ـ 20 یا 30 درصد فریمش بهتره. منم به خاطر همین موندم کدوم رو بگیرم؟
به نظر من ge60 رو بگیر با گرافیک 765. البته باید بدویی بری بگیری چون انگاری داره تموم میشه![]()
دوستان بگین من چیکارکنم؟
4 میلیون پول دارم و موندم تو خرید بیشترک نمیشه پولم
یه لپ تاپ اسه همه کار میخوام.
با نرم افزار مثل مطلب و نرم افزار های برقی کار میکنم
اهل بازی هم هستم ولی نه خیلی خفن ولی نمیخوام بازی باشه که نتونه بازش کنه.
اسپیکرهاش و کیفیت صفحش اینا خوب باشه
خلاصه یه لپتاپ واسه تموم کارام میخوام.
بع اون صورت هم عجله ندارم.
شما بگین با این پول الان باید چیکار کنم؟
به نظر من بهترین گزینه برای شما همین ایسوسی هست ک اینجا داریم دربارش بحث میکنیم.
از جلو ورودی هوا داره دو طرف کارت خوان در هر صورت Need for Speed Rivals همه چی الترا 15 دقیقه بازی کردم. دما از 92 بیشتر نشد البته دمای cpu 87 و gpu 92 بود.
روی لپ تاپ نرم افزار dragon gaming center ریختم سرعت فن دما درصد استفاده از قطعات و حنی وات مصرفی رو هم به خوبی مونیتور میکنه.
اگر واقعا عجله ندارین به نظر بنده صبر کنین Lenovo y50 هم وارد شود . نسبت به مدل N550 ورژن جدید هم وزن سبک تر هم کارت گرافیک قوی تر و هم قیمت احتمالی پایین تری داره .
مشخصات :
صفحه نمایش : 15.6 اینچ با دو نوع صفحه نمایش FHD ( رزولوشن 1920X1080 ) و UHD ( رزولوشن 3840x2160 ) ***
میزان رم : 8 گیگا بایت قابلیت ارتقا 16 گیگابایت
پردازنده : intel Core I7 4700HQ/4702HQ/4710HQ/
هارد دیسک : 1TB SSHD + 8 Gb SSD
کارت گرافیک : Nvidia GTX 860M
وزن : 2.4 کیلوگرم
*** مدل صفحه نمایش UHD هنوز موجود نیست
منم وایسادم منتظر این مدل و یا MSI جدید ، با این قیمتی که برا Y510 زدن و FHD ش رو زیر 3600 نمیدن. بعید میدونم قیمتش پایین باشه Y50 هم![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)