سلام
بله
کلا هر مدرکی مربوط به خودرو باشه باید دست خرید ار بمونه
Sent from my iPhone 7 using Tapatalk by JAVAD
سلام
بله
کلا هر مدرکی مربوط به خودرو باشه باید دست خرید ار بمونه
Sent from my iPhone 7 using Tapatalk by JAVAD
سلام دوستان.
ممنون میشم این دوتا سوال رو پاسخ بدین.
1. سال 87 خودرویی داشتیم و فروختیم. خودروی صفر رو سال 88 تحویل گرفتیم ولی با پلاک جدید. دلیلش میتونه این باشه که تا زمان ثبت پلاک روی خودروی جدید، خریدار خودروی قبلی فک پلاک نکرده؟
2. الان یک خودروی دیگه ثبت نام کردیم . 2 3 سال پیش یکی از دوستام توی نیروی انتظامی سرباز بود و همون پلاک قدیمی رو چک کرد و گفت که وضعیتش آزاده. تحویل خودرو شهریور هست. میخوام مطمین باشم که همون پلاک آزاد رو بهمون میدن (خودروها به نام یک نفر بوده و هست) . میترسم مثل خودروی مدل 88 یه پلاک جدید بدن. باید کار خاصی بکنم مثلا به نمایندگی که ثبت نام کردیم سفارش بکنم یا خودم بیفتم دنبال کارهای پلاکش پیگیری کنم یا اینکه خودبخود همون پلاکو بعد 10 سال بهمون میدن؟ از کجا مطمین بشم قبل از تحویل خودرو؟
ممنون![]()
شما خودرویی که سال 87 فروختین رو سند قطعی انتقال دادین؟؟
اگر سند انتقال داده شده باشه پلاک هم فک خواهد شد.
بله من الان پرسیدم از خانواده گفتن که همون حول و حوش زمان فروش و چند روز بعد، سند رو منتقل کردن ولی راجع به زمان فک پلاک زیاد خاطرشون نیست. اگه پلاک هم همون زمان فک شده باشه چه دلیلی میتونه داشته باشه که پلاکو ندن به ماشینی که یه آدرس و یه مالک یکسان داره و چند ماه بعدش خریداری میشه؟!
میتونید حضوری به مرکز تعویض پلاک بروید و سوال کنید
تو اینجور سیستم ها خیلی مشکلات هست که نادیده گرفته میشن
ممنون از شما. به نظر مطمئن ترین راه همین هست
سلام . من دو سال پیش یک عدد خودرو خریدم و تعویض پلاک انجام شد ولی طرف از سند زدن طفره میره . میخواستم بدونم راهکار قانویش چیه برای مجاب کردن طرف به سند زدن . ممنون
شما باید شکایت تنظیم کنید و از طریع راهور پلاک رو اعلام کنید تا ماشین رو توقیف کنن بعد کارای قضایی و انتقال سند رو خودش میاد انجام میده
احتمالا میخواد از زیر هزینه انتقال در بره میخواد چند سال شما رو خسته کنه سریع اقدام کنید
سند زدن؟!
وقتی تعویض پلاک انجام شد پس تغییر مالکیت هم انجام شد.
احتمالا منظورتون سند دفترخونه محضری هست. این سند الزام نیست و یک کار تجملاتیه. شما نمیتونید خریدار رو وادار به این نوع سند زدن کنید. اینکه شما در گذشته برای خودتون همچین کاری کردی بر اساس عقاید خودتون بوده و هیچ اجبار قضایی در این مورد وجود نداره.
توصیه میکنم پول خود را در این راه هدر ندید![]()
دوست عزیز اسمش تجملاتیه . ولی الان هر کسی بخواد از من ماشین بخره سند محضری هم میخواد .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)