تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: آیا می توان ابراز شادی را جرم در نظر گرفت؟

راي دهنده
57. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • بله

16 28.07%
  • خیر

41 71.93%
صفحه 7 از 17 اولاول ... 34567891011 ... آخرآخر
نمايش نتايج 61 به 70 از 167

نام تاپيک: شادی | Happiness

کاربر فعال تاریخ، سبک زندگی و ادبیات Demon King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2013
    محل سكونت
    Dreams

پيش فرض

=havzhini;8235]اطلتعول اینکه لطف شما همونطور که داخل پرانتر اوردن شمایی نویی یعنی کسانی با عقاید کلی شما هست و نه شخص فقط شما
    و بعد اینکه وقتی نظری داده میشه حق نقدش هم وجود داره پس وقتی شخص شما نظری میده دیگران حق دارند نقدش کنند

شما بطراحت عنوان کردید کار اون افراد خلاف قانون اساسی بوده پس باید دستگیر و مجازات میشدن
    ولی حالا میگید اطلاعی از قانون ندارید و نمیدونید!!!!

حالا هم دوباره ادعا کردین حجابشون خلاف قوانین بوده
    بازم باید بپرسم کدام بند قانون گفته روی پشتبام و اتاق شخصی باید حجاب داشت؟

دقیقا الان وضعیتی هست که هرکسی داره با قوانین خودش عمل میکنه نه قوانین نوشته شده و مصوب
    ولی افرادی که قدرت دارند هرجور دوست دارند دیگران رو دستگیر و ... میکنن و کسانی که قدرتی ندارند دستگیرمیشن و ...

اصل 27 قانون اساسی تجمعات رو ازاد اعلام کرده ولی ایا حتی به یک تجمع محیط زیستی مجوز داده میشه؟ حالا تجمع شادی که پیشکش
    ولی در مقابل گروهی دیگه بدون کوچکترین محوز کاملا خلاف اصل قانون اساسی تجمع رعب وحشت برگزار میکنن و امکان شخصی و عمومی هم ازادانه اسیب وارد میکنن

با این حرفتون بشدت موافقم!
    دو چیز کاملا متضاد رو در کنار هم میخوان قرار بدن که نشدنی هست
    موظف بودن همه به یک عقیده رو کاملا منصفانه! عنوان کردید که عقیده اجباری هست نه اختیاری!!!
    من از بند بند قانون اطلاع ندارم، ولی با یه دودوتا چهار تای ساده میفهم که رعایت حجاب اسلامی جزو قوانینه. در ضمن شما وقتی از خودت داری فیلم میگیری دیگه اتاق شخصی، همچین شخصی هم نیست، میشه یه اتاق عمومی که ۷۰ میلیون نفر دارن نگاش میکنن،
    و رعایت نکردن حجاب در این مورد مثل بی حجابی در کوچه و خیبونه چون دیگه مکان شخصی تبدیل به عمومی شده.
    ببخشید یه مثال میزنم،

ولی مجبورم:

فرض کنید یه آقایی یه کلیپ از رابطه با زتش در خانه بده بیرون، بعد دستگیرش کنن و یه عده ی بیان بگن کجای قانون اساسی رابطه با همسر در خانه ی شخصی غیر مجازه؟ !

2. این کاربر از Demon King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

من از بند بند قانون اطلاع ندارم، ولی با یه دودوتا چهار تای ساده میفهم که رعایت حجاب اسلامی جزو قوانینه. در ضمن شما وقتی از خودت داری فیلم میگیری دیگه اتاق شخصی، همچین شخصی هم نیست، میشه یه اتاق عمومی که ۷۰ میلیون نفر دارن نگاش میکنن،
    و رعایت نکردن حجاب در این مورد مثل بی حجابی در کوچه و خیبونه چون دیگه مکان شخصی تبدیل به عمومی شده.
    ببخشید یه مثال میزنم،

ولی مجبورم:

فرض کنید یه آقایی یه کلیپ از رابطه با زتش در خانه بده بیرون، بعد دستگیرش کنن و یه عده ی بیان بگن کجای قانون اساسی رابطه با همسر در خانه ی شخصی غیر مجازه؟ !
    دوست گرامی مثالتون مشکل داره .

مثل این میمونه که شما در یک عروسی شرکت کنین و از اون عروسی فیلم برداری بشه و دو روز دیگه فیلمش دست مردم پخش بشه .

بعد نیروی انتظامی بیاد شما رو دستگیر کنه به جرم این که توی این عروسی حضور داشتین و فیلمتون پخش شده !!!!

پس با تعریف شما در این حالت نیروی انتظامی حق داره که شما رو دستگیر و زندانی کنه ؟!

4. 2 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

دوست گرامی مثالتون مشکل داره .
    مثل این میمونه که شما در یک عروسی شرکت کنین و از اون عروسی فیلم برداری بشه و دو روز دیگه فیلمش دست مردم پخش بشه .
    بعد نیروی انتظامی بیاد شما رو دستگیر کنه به جرم این که توی این عروسی حضور داشتین و فیلمتون پخش شده !!!!
    پس با تعریف شما در این حالت نیروی انتظامی حق داره که شما رو دستگیر و زندانی کنه ؟!
    مگه حضور در عروسی جرمه ؟؟

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

مگه حضور در عروسی جرمه ؟؟
    درود

لطف کنین پست ها رو با دقت بخونین که تاپیک حالت چت روم به خودش نگیره .

دوستمون در مطلبشون عنوان کردن که حضور در فیلم برداری و کلیپ های شخصی جزو موارد شخصی به حساب نمیاد و اگر دست کسی بیافته اون موقع حالت عمومی داره و قانون میتونه برخورد کنه .

من هم مثال زدم که اگر در یک عروسی شرکت داشته باشیم و از اون جشن عروسی فیلم برداری بشه و دو روز بعد فیلمش توی کل ایران پخش بشه و نیروی انتظامی ما رو به جرم دیده شدن در این فیلم دستگیر کنه پس نباید به این موضوع اعتراض نشون بدیم .

چون که توی فیلم بودیم و دیده شدیم و وقتی دیده بشیم دیگه اسم اون حیطه و مورد شخصی نیست ! پس باید مجازات بشیم به جرم این که در فیلم عروسی دیده شدیم ؟!
    Last edited by B3HZ@D; 26-05-2014 at 15:57.

7. 8 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال تاریخ، سبک زندگی و ادبیات Demon King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2013
    محل سكونت
    Dreams

پيش فرض

درود

لطف کنخودندت ها رو با دقت بخونین که تاپیک حالت چت روم به خودش نگیره .

دوستمون در مطلبشون عنوان کردن که حضور در فیلم برداری و کلیپ های شخصی جزو موراد شخصی به حساب نمیاد و اگر دست کسی بیافته اون موقع حالت عمومی داره و قانون میتونه برخورد کنه .

من هم مثال زدم که اگر در یک عروسی شرکت داشته باشیم و از اون جشن عروسی فیلم برداری بشه و دو روز بعد فیلمش توی کل ایران پخش بشه و نیروی انتظامی ما رو به جرم دیده شدن در این فیلم دستگیر کنه پس نباید به این موضوع اعتراض نشون بدیم .

چون که توی فیلم بودیم و دیده شدیم و وقتی دیده بشیم دیگه اسم اون حیطه و مورد شخصی نیست ! پس باید مجازات بشیم به جرم این که در فیلم عروسی دیده شدیم ؟!

منظورم از کلیپ شخصی همین رقصیدن و خوندنه، والا کسی یه کلیپ بده و حرکات ورزشی انجام بده و دست مردم پخش بشع، پلیس میگیری اونو؟ چون شخصی بوده؟
    کلیپ شخصی جرم نیست در صورتی که خلاف قوانین نباشه.
    و در ضمن فیلم گرفتن از عروسی و رفتن به عروسی جرم محسوب نمیشه که بخ‌وان منو دستگیر کنن،

9. این کاربر از Demon King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

درود

لطف کنین پست ها رو با دقت بخونین که تاپیک حالت چت روم به خودش نگیره .

دوستمون در مطلبشون عنوان کردن که حضور در فیلم برداری و کلیپ های شخصی جزو موارد شخصی به حساب نمیاد و اگر دست کسی بیافته اون موقع حالت عمومی داره و قانون میتونه برخورد کنه .

منظورم از کلیپ شخصی همین رقصیدن و خوندنه، والا کسی یه کلیپ بده و حرکات ورزشی انجام بده و دست مردم پخش بشع، پلیس میگیری اونو؟ چون شخصی بوده؟
    کلیپ شخصی جرم نیست در صورتی که خلاف قوانین نباشه.
    و در ضمن فیلم گرفتن از عروسی و رفتن به عروسی جرم محسوب نمیشه که بخ‌وان منو دستگیر کنن،
    چرا به مختلط بودن کلیپ یا عروسی یا مجلس رقص یا ... اشاره ای نمیکنید که باعث سوء برداشت نشه ؟؟

در آغاز فعالیت BLUEWATE's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2014
    محل سكونت
    لاهیجان

پيش فرض

ممنون

کاربر فعال فلسفه A.M.D.D.E.V.I.L's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Void

پيش فرض

ببینید اینجا بحث جنبه طرفه, مردم کشور ایران چون شاید خیلی زنان بی حجاب و رقصنده رو ندیده باشن, احتمالا دیدن اونها باعث انحرافشون میشه. من نمیگم همه ی تقصیر به عهده ی رقصنده است, حداقل نیمی از تقصیر به عهده ی اونه. شاید اگه اون رقصنده نباشه, هیچ وقت حتی فکر انحرافم به ذهن اون افراد خطور نکنه.

من نگفتم اونایی که با دیدن زن منحرف میشن آدمای خوبی هستند, ( اتفاقا خیلی هم انسان های بی جنبه ای هستند. ) اما من میگم راهی هست که بشه اینگونه افراد رو از انحرافات دور کرد و دیدن زن رقصنده برای این افراد شاید قدم اول برای منحرف شدن اینها باشه.
    بله راهش اینه که توی خونه ی خودشون ببینه اول ، بعد که تو جامعه دید تعجب نکنه و ذهنش فکر نکنه باید واکنش خاصی نشون بده .

13. 2 کاربر از A.M.D.D.E.V.I.L بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن موضوعات علمی و علوم انسانی havzhini's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

من از بند بند قانون اطلاع ندارم، ولی با یه دودوتا چهار تای ساده میفهم که رعایت حجاب اسلامی جزو قوانینه.
    خوشحالم که حرفایی میزنید که کاملا دقیق و حال و روز امروز ماست
    دقیقا افرادی مثل شما و با تفکر و منطق شما قدرت و ابزارها رو در دست گرفتن که با 2دوتا4تایی که پیش خودشون انجام میدن بدون مراجعه به اصل قانون دیگران رو مورد حمله قرار میدن و ادعای اجرای قانون رو هم دارن
    گرامی 2دوتای شما 4تا نیست بلکه 5تاست!
    شما نمیتونید بدون مطالعه و مراجعه مستقیم به قانون به خودتون حق بدید 2دوتا کنید و بعد با جوابی که مبسازید قانون پیاده کنید
    این یعنی عین بیقانونی که کل سیستم کشور ما از بالا تا پایین دقیقا دارن با همین تفکر مزحک 2دوتایی شما کار میکنن

طرف 2دوتا میکنه پیش خودش میگه این کنسرت خلاق قانونه میریزه با اربده کنسرت رو لغو میکنه
    طرف 2دوتا میکنه میریزه با ایجاد رعب و وحشت روی یه قبرمرده شعار مرگ بر این و مرگ بر اون مینویسه
    طرف 2دوتا میکنه 4نفر دارن بهم اب میپاشن رو چوب و چماغ میکنه تو زندان
    طرف 2دوتا میکنه یک تجمع کاملا قانونی محیط زیستی رو تبدیل به دشت کربلا! میکنه
    طرف 2دوتا میکه میریزه خونه مردم به جرم جشن و شادی 4تا بچه رو کتک میزنه
    و ....
    ولی وقتی به اصل قانون نوشته شده و مصوب مراجعه میکنی میبینی تمام این 2دوتا ها شده 5 و 6 و7 و هیچکدوم چهارواقعی قانون نیست

مثل همین 2دوتای شما در مورد حجاب که هیچ تناسبی با قانون اساسی جهموری اسلامی ایران نداره و به خودتون زحمت نمیدید اگر میخواید از قانون استفاده کنید اط خودتون قانون نسازید بلکه به قانونی که وجود داره حالا چه بد یا غلط مراجعه کنید

در ضمن شما وقتی از خودت داری فیلم میگیری دیگه اتاق شخصی، همچین شخصی هم نیست، میشه یه اتاق عمومی که ۷۰ میلیون نفر دارن نگاش میکنن،
    ببخشید یه مثال میزنم،

ولی مجبورم:

دوستمون مثال خوبی زدن درباره عروسی

پس همونطور که چند پست قبل گفتم ما با این وضع در شخصیترین عکسهای خانوادگی هم حق نداریم خلاف حجاب اجباری مصوب عکسی بگیریم و هرعکس و فیلمی میگریم باید کاملا محجبه باشه بله؟
    چون ممکنه هر اتفاقی بیفته و من عکس غیرمحجبه خانومم توسط کسی از روی دشمنی دزدیده بشه بعد خانوم من به جرم بیرون بودن گوشه موهاش در عکسی باید حتما 74ضربه شلاق و 10روزحبس بکشه

15. 12 کاربر از havzhini بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه karimz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2013
    محل سكونت
    فعال انجمن حقوق بشر

پيش فرض

من خودم توی هر جشنی از دیقه اولش تا آخرش میرفصم و همه رو هم میرقصونم امابا رقص این کلیپ تهرانیا مخالفم اینا خیلی غربزده رقصیدن حداقلش میتونستن با لباس محلی رقص محلی داشته باشن و سنتهای شاد ایرانی رو نشون جهانیان بدند حاضرم با تکتک رقصندهای کلیپ بحث کنم و قانعشون کنم که کارشون اشتب بوده
    شما کلیپهای هپی توکیو و چین هند و کشورای دیگه رو ببین رقص محلی دارند و کارشون هم ماندگار و ارزشمند شده نسبت به اونایی که الگو برداری از موزیک ویدئوهای جلف و بی سروته غربی رو در دستو کارشون قرار دادند
    اصن مردم ایران رفص رو اختراع کردند و حالا عده ای با جلف بازیشون دارن خرابش می کنند اف اف اف

17. این کاربر از karimz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •