تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: از چه تیمی متنفرید؟

راي دهنده
197. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • برزیل

27 13.71%
  • کرواسی

8 4.06%
  • مکزیک

6 3.05%
  • کامرون

8 4.06%
  • اسپانیا

45 22.84%
  • هلند

14 7.11%
  • شیلی

5 2.54%
  • استرالیا

7 3.55%
  • کلمبیا

4 2.03%
  • یونان

24 12.18%
  • ساحل عاج

6 3.05%
  • ژاپن

10 5.08%
  • اروگوئه

4 2.03%
  • انگلیس

47 23.86%
  • ایتالیا

33 16.75%
  • سوئیس

5 2.54%
  • فرانسه

20 10.15%
  • اکوادور

10 5.08%
  • هندوراس

5 2.54%
  • آرژانتین

20 10.15%
  • بوسنی

7 3.55%
  • نیجریه

15 7.61%
  • آلمان

48 24.37%
  • پرتغال

27 13.71%
  • غنا

8 4.06%
  • آمریکا

20 10.15%
  • بلژیک

3 1.52%
  • الجزایر

12 6.09%
  • روسیه

17 8.63%
  • کره جنوبی

37 18.78%
Multiple Choice Poll.
صفحه 7 از 19 اولاول ... 3456789101117 ... آخرآخر
نمايش نتايج 61 به 70 از 181

نام تاپيک: از چه تیمی متنفرید؟

آخر فروم باز sAeEd_kHaAn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    اینور آب

پيش فرض

تا نباشد چیزکی مدرم نگویند چیزها

2. این کاربر از sAeEd_kHaAn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز وین رونی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

یونان با اون اتوبوس پارک کردناش و بازی کسل کنندش

اگه نباشه جاش خالی می مونه farshidmm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

در چه مورد؟
    (البته منکرش نمیشم جوِ ضد آلمانی سنگینی تو بعضی تایپک ها بوجود اومده)
    این جو سنگین همیشه بوده فقط مربوط به تاپیکای اینجا نیست.
    در مورد اینکه چرا مخالفین آلمان انقدر زیادن و چند برابر تیمهای دیگست می خواستم چند نکته رو از دید خودم بیان کنم. در کل نفرت از آلمان سه دلیل داره یکی دلایل فوتبالی یکی دلایل فرهنگی یکی هم دلایل سیاسی که اکثرا به دلایل سیاسی و فرهنگی بدشون میاد و این ناراحت کنندست
    ببین مثلا اونایی که از اسپانیا بدشون میاد فقط از سبک اسپانیا بدشون میاد و فکر نمی کنم کسی با کشور اسپانیا مشکلی داشته باشه ولی در مورد آلمان اینطور نیست
    مثلا چند سال پیش اگر کسی از آلمان بدش میومد می پرسیدی چرا می گفت چون ماشینی و کسل کننده بازی می کنه ولی الان دیگه سالهاست همه کارشناسان اذعان دارن آلمان از فوتبال ماشینی فاصله گرفته و اتفاقا یکی از زیباترین بازی ها رو ارائه میده ولی بازم می بینیم همچنان منفورترین هست و این نشون میده اون فوتبال ماشینی هم بهانه بوده
    همونطور که می دونید الان رسانه های مسلط در جهان رسانه های انگلیسی زبان امریکایی و انگلیسی هستند و انگلیسیها هم از اونجایی که با آلمانیها دشمنی دارن همواره در جهت تخریب مستقیم و غیرمستقیم آلمان و فوتبالش کوشیدند بنابراین درصد زیادی از نفرت بسیاری از افراد از آلمان برمیگرده به تبلیغات رسانه ای و البته نقش هالیوود رو هم نباید نادیده گرفت مثلا همه حداقل یک فیلم ضد نازی و ضدآلمانی برجسته مربوط به جنگ جهانی دوم دیدند که در اونها آلمانیها رو هیولا نشون میدند و با بزرگنمایی طوری تبلیغ می کنند که انگار آلمانیها فقط در جنگ جهانی دوم و حتی در کل تاریخ جنایت کردند و بقیه همه فرشته بودند و باعث شده خیلی ها از همون بچگی از آلمان متنفر باشن مثلا من با یه نفر صحبت می کردم میگفت که من تو بچگی یه فیلم دیدم سربازای آلمانی وارد یه خونه شدن همه اعضای خونه رو تیربارون کردن از اونجا بود که من از آلمان بدم اومد و همیشه دوست دارم آلمان ببازه و به غیر از من بقیه خانوادمون هم از آلمان بدمون میاد. در واقع فقط با یه فیلم که تو بچگیش دیده و روی احساساتش تاثیر گذاشته از آلمان متنفر شده و این نفرت رو هنوز حفظ کرده. افراد مثل این خیلی زیادن مشت نمونه خرواره. قطعا همچین فردی از جنایات ژاپنیها و امریکاییها و انگلیسیها و اسپانیاییها و روس ها و فرانسوی ها و ابعاد اون در طول تاریخ بی خبر هست.

و یا دلایل فرهنگی و نژادپرستانه مثلا میگن من از زبان آلمانی خوشم نمیاد من از قیافه های سرد و موهای زردشون خوشم نمیاد من از فرهنگشون بدم میاد یا تو همین فروم من یادمه یه بار یکی گفت من کلا از نژاد آلمانیها بدم میاد!! بنابراین از فوتبال آلمان بدم میاد!
    که اینا همه دلایل واهی هست

و دلایل فوتبالی
    ببنید در بین کشورای صاحب فوتبال 4 سبک کلی داریم
    سبک لاتین
    سبک آلمانی
    سبک هلندی
    سبک انگلیسی
    بیشتر کشورها سبک لاتین دارن یعنی فوتبال تکنیکی و مبتنی بر خلاقی های فردی که شامل کل آمریکای جنوبی و مرکزی و برزیل و آرژانتین و اسپانیا و ایتالیا و فرانسه و پرتغال میشه که البته سبک لاتین هم زیرشاخه های مختلفی داره و همشون دقیقا یکجور نیستن ولی در کل بهشون میگ سبک لاتین و حضور فوتبالیست های امریکای جنوبی در لیگ های ایتالیا و اسپانیا هم به خاطر همین شباهت های فوتبالی و فرهنگی هست
    حالا فوتبال آلمان که سبکش مختص خودش هست و یهفوتبال منظم و تاکتیکی هست در مقابل فوتبال لاتین قرار می گیره و طرفداران تیم های لاتین میشن ضد آلمان چون این سبک رو نمی پسندن. انگلیس و هلند هم چون از لحاظ تاریخی و هم فوتبالی دشمن و رقیب آلمان هستند بعضی طرفداراشون هم ناخوداگاه ضد آلمان میشن

و اما تبلیغات منفی و اتهامات نادرست فوتبالی و غیرفوتبالی هم تاثیر داره که خیلی هاش سرچشمش رسانه های انگلیسی هستن
    مثلا این اتهامی که به آلمان میزنن که آلمان میره بازیکنای ملیت های دیگه رو میخره! میاره تو تیم ملیش که این کاملا بهتان هست ولی خیلی ها که در مورد زادگاه و سرگذشت بازیکنان آلمان اطلاع ندارن باور می کنن ولی نمی دونن که اینا اکثرا متولد آلمان و دورگه هستند یعنی یکی از والدین آلمانی اصیله و احتمالا زبان سرزمین پدری رو اصلا بلد هم نیستن صحبت کنن و کسی اونا رو از خارج نیاورده. الان اگر اوزیل داره واسه آلمان بازی می کنه اوزیل غیر از خودش پدرش هم متولد آلمان هست و از اونطرف 5 - 6 بازیکن تیم ملی ترکیه هم هستن که متولد آلمان هستن و سرزمین پدری رو انتخاب کردن ولی اوزیل و دیگران با میل خودشون برای آلمان بازی می کنن. خوب طبیعتا وقتی یک پنجم جمعیت آلمان خارجی تبار هست کم کم به تیم ملی هم راه پیدا می کنن نمیشه که اینا رو محروم کرد
    حضور بازیکنان مهاجر تبار در دیگر تیم های ملی مثل فرانسه و هلند و بلژیک خیلی بیشتر از آلمان و سابقه طولانی تری داره مثل زیدان فرانسوی و رودگولیت سورینامی و دیگر بازیکنان هلند و فرانسه ولی اون موقع انقدر این تیم ها رو به خاطر این مساله نمی کوبیدن ولی تا در آلمان هم پای این بازیکنا بهش باز شد یدفعه تبلیغات منفی شروع شد
    ببخشید طولانی شد
    الان اینا به ذهنم رسید بدندیدم بیان کنم

تا نباشد چیزکی مدرم نگویند چیزها
    در این مورد باید یه نفر که بیطرف هست باید اظهار نظر کنه نه شما که نفرتتو ابراز کردی
    Last edited by farshidmm; 20-05-2014 at 12:49.

5. 8 کاربر از farshidmm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن موسیقی و فوتبال داخلی Gilopa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

اصلا همیشه از این فرانسه بدم میومد .. بعد فرانسه از پرتغال به شدت بدم میاد

کاربر فعال انجمن موسیقی و فوتبال داخلی Gilopa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

این جو سنگین همیشه بوده فقط مربوط به تاپیکای اینجا نیست.
    در مورد اینکه چرا مخالفین آلمان انقدر زیادن و چند برابر تیمهای دیگست می خواستم چند نکته رو از دید خودم بیان کنم. در کل نفرت از آلمان سه دلیل داره یکی دلایل فوتبالی یکی دلایل فرهنگی یکی هم دلایل سیاسی که اکثرا به دلایل سیاسی و فرهنگی بدشون میاد و این ناراحت کنندست
    ببین مثلا اونایی که از اسپانیا بدشون میاد فقط از سبک اسپانیا بدشون میاد و فکر نمی کنم کسی با کشور اسپانیا مشکلی داشته باشه ولی در مورد آلمان اینطور نیست
    مثلا چند سال پیش اگر کسی از آلمان بدش میومد می پرسیدی چرا می گفت چون ماشینی و کسل کننده بازی می کنه ولی الان دیگه سالهاست همه کارشناسان اذعان دارن آلمان از فوتبال ماشینی فاصله گرفته و اتفاقا یکی از زیباترین بازی ها رو ارائه میده ولی بازم می بینیم همچنان منفورترین هست و این نشون میده اون فوتبال ماشینی هم بهانه بوده
    همونطور که می دونید الان رسانه های مسلط در جهان رسانه های انگلیسی زبان امریکایی و انگلیسی هستند و انگلیسیها هم از اونجایی که با آلمانیها دشمنی دارن همواره در جهت تخریب مستقیم و غیرمستقیم آلمان و فوتبالش کوشیدند بنابراین درصد زیادی از نفرت بسیاری از افراد از آلمان برمیگرده به تبلیغات رسانه ای و البته نقش هالیوود رو هم نباید نادیده گرفت مثلا همه حداقل یک فیلم ضد نازی و ضدآلمانی برجسته مربوط به جنگ جهانی دوم دیدند که در اونها آلمانیها رو هیولا نشون میدند و با بزرگنمایی طوری تبلیغ می کنند که انگار آلمانیها فقط در جنگ جهانی دوم و حتی در کل تاریخ جنایت کردند و بقیه همه فرشته بودند و باعث شده خیلی ها از همون بچگی از آلمان متنفر باشن مثلا من با یه نفر صحبت می کردم میگفت که من تو بچگی یه فیلم دیدم سربازای آلمانی وارد یه خونه شدن همه اعضای خونه رو تیربارون کردن از اونجا بود که من از آلمان بدم اومد و همیشه دوست دارم آلمان ببازه و به غیر از من بقیه خانوادمون هم از آلمان بدمون میاد. در واقع فقط با یه فیلم که تو بچگیش دیده و روی احساساتش تاثیر گذاشته از آلمان متنفر شده و این نفرت رو هنوز حفظ کرده. افراد مثل این خیلی زیادن مشت نمونه خرواره. قطعا همچین فردی از جنایات ژاپنیها و امریکاییها و انگلیسیها و اسپانیاییها و روس ها و فرانسوی ها و ابعاد اون در طول تاریخ بی خبر هست.

و یا دلایل فرهنگی و نژادپرستانه مثلا میگن من از زبان آلمانی خوشم نمیاد من از قیافه های سرد و موهای زردشون خوشم نمیاد من از فرهنگشون بدم میاد یا تو همین فروم من یادمه یه بار یکی گفت من کلا از نژاد آلمانیها بدم میاد!! بنابراین از فوتبال آلمان بدم میاد!
    که اینا همه دلایل واهی هست

و دلایل فوتبالی
    ببنید در بین کشورای صاحب فوتبال 4 سبک کلی داریم
    سبک لاتین
    سبک آلمانی
    سبک هلندی
    سبک انگلیسی
    بیشتر کشورها سبک لاتین دارن یعنی فوتبال تکنیکی و مبتنی بر خلاقی های فردی که شامل کل آمریکای جنوبی و مرکزی و برزیل و آرژانتین و اسپانیا و ایتالیا و فرانسه و پرتغال میشه که البته سبک لاتین هم زیرشاخه های مختلفی داره و همشون دقیقا یکجور نیستن ولی در کل بهشون میگ سبک لاتین و حضور فوتبالیست های امریکای جنوبی در لیگ های ایتالیا و اسپانیا هم به خاطر همین شباهت های فوتبالی و فرهنگی هست
    حالا فوتبال آلمان که سبکش مختص خودش هست و یهفوتبال منظم و تاکتیکی هست در مقابل فوتبال لاتین قرار می گیره و طرفداران تیم های لاتین میشن ضد آلمان چون این سبک رو نمی پسندن. انگلیس و هلند هم چون از لحاظ تاریخی و هم فوتبالی دشمن و رقیب آلمان هستند بعضی طرفداراشون هم ناخوداگاه ضد آلمان میشن

و اما تبلیغات منفی و اتهامات نادرست فوتبالی و غیرفوتبالی هم تاثیر داره که خیلی هاش سرچشمش رسانه های انگلیسی هستن
    مثلا این اتهامی که به آلمان میزنن که آلمان میره بازیکنای ملیت های دیگه رو میخره! میاره تو تیم ملیش که این کاملا بهتان هست ولی خیلی ها که در مورد زادگاه و سرگذشت بازیکنان آلمان اطلاع ندارن باور می کنن ولی نمی دونن که اینا اکثرا متولد آلمان و دورگه هستند یعنی یکی از والدین آلمانی اصیله و احتمالا زبان سرزمین پدری رو اصلا بلد هم نیستن صحبت کنن و کسی اونا رو از خارج نیاورده. الان اگر اوزیل داره واسه آلمان بازی می کنه اوزیل غیر از خودش پدرش هم متولد آلمان هست و از اونطرف 5 - 6 بازیکن تیم ملی ترکیه هم هستن که متولد آلمان هستن و سرزمین پدری رو انتخاب کردن ولی اوزیل و دیگران با میل خودشون برای آلمان بازی می کنن. خوب طبیعتا وقتی یک پنجم جمعیت آلمان خارجی تبار هست کم کم به تیم ملی هم راه پیدا می کنن نمیشه که اینا رو محروم کرد
    حضور بازیکنان مهاجر تبار در دیگر تیم های ملی مثل فرانسه و هلند و بلژیک خیلی بیشتر از آلمان و سابقه طولانی تری داره مثل زیدان فرانسوی و رودگولیت سورینامی و دیگر بازیکنان هلند و فرانسه ولی اون موقع انقدر این تیم ها رو به خاطر این مساله نمی کوبیدن ولی تا در آلمان هم پای این بازیکنا بهش باز شد یدفعه تبلیغات منفی شروع شد
    ببخشید طولانی شد
    الان اینا به ذهنم رسید بدندیدم بیان کنم

در این مورد باید یه نفر که بیطرف هست باید اظهار نظر کنه نه شما که نفرتتو ابراز کردی

در کل م بچگیم کاملا یادمه کسی اصلا اطلاعاتی در مورد جنگ جهانی و سیاست نازیها نداشت تا بخواد به این دلیل ضد آلمان باشه ...
    اونایی که فوتبال زیبا دوست داشتند به دلیل بازی بیروح آلمان این تیم رو نمیپسندیدند و برعکس خیلیها عاشق نظم و انضباط این تیم بودند ...من کامل یادمه آلمان با هر تیمی میفتاد تیم حریف همش در حال حمله بود آلمان با ضد حمله و باهوش سرآخر بازی رو میبرد اعصاب همه رو خورد میکرد
    الان هم احساس من میگه بیشتر ازینکه به سابقه سیاسی و فرهنگی این کشور ارتباط داشته باشه ارثیه .. چون بابا مامان این تیم رو دوست نداره منم دوسش ندارم ! چون تو بچگی بابا همش طرفدار فلان تیم بوده از آلمان بدش میومده منم یاد گرفتم ازین تیم خوشم نیاد ..

کلا نظرم اینه که حرفهای شما در مورد آلمان صحیحه اما نفرت و نپسندیدن این تیم رو بیشتر ارثی میدونم .

8. 2 کاربر از Gilopa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

@ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] شاید در مورد بعضیا ارثی باشه ولی به نظر من ارثی بودن بیشتر در علاقه به تیم های داخلی مثل پرسپولیس و استقلال مصداق داره
    چون در ایران همه مردم طرفدار یکی از این دو تیم هستن و کمتر کسی رو در ایران پیدا می کنید که طرفدار یکی از این دو تیم نباشه و به نظر من اگر نگیم اکثریت درصد زیادی از افرادی که پرسپولیسی و استقلای میشن ارثی هست یعنی از برادر بزرگتر یا پدر یاد می گیرن که آبی یا قرمز باشن و معمولا خانواده هایی که یه نفر توش پرسپولیسی باشه بقیه هم پرسپولیسین و برعکس
    ولی در تیم های خارجی من این علاقه رو بیشتر اکتسابی می دونم تا ارثی چون هم اون علاقه همگانی که به تیم های ایرانی هست وجود نداره و تعداد تیم های خارجی هم زیادن و تنوع انتخاب وجود داره

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من فقط به آلمان رای دادم و از انتخابم راضیم
    البته تنفر به اون معنا که توی سوال تاپیک هست که نه و بهتره بگم از اون خوشم نمیاد
    اینو هم بگم که همیشه در زمان های مختلف از یه سری بازیکنای اون خوشم میومده مثلا یه زمانی بازیکنی مثل بالاک ، الانم بازیکنایی مثل هوملز ، رویس و شورله رو خوشم میاد ولی البته فقط در قالب باشگاهی
    ولی در کل فکر می کنم توی فوتبال یه سری تیم ها کاملا ضد هم دیگن و وقتی طرفدار یه دونه از اونا باشی مطمئنا از اون یکی خوشت نمیاد و انگلیس و آلمان هم فکر می کنم دیگه در مورد اونا این کاملا صدق می کنه و هیچ کجای دنیا هم هیچ جوره انگلیسی ها و آلمانی ها با هم دیگه جور درنمیان
    اینم یه جورایی طبیعیه ولی اینکه که کلا از یه تیم با تمام وجود تنفر داشته باشی به نظرم زیاد جالب نیست و با ذات ورزش مغایره...

در مورد تیمای دیگه هم تیم خاصی به نظر نمیاد که اصلا خوشم نیاد
    تیم هایی که طرفدارشون نیستم اکثرا یه سری بازیکن داشتن که از اونا خیلی خوشم میومده
    کلا با تنفر و اینا زیاد میونه خوبی ندارم
    Last edited by vahidgame; 20-05-2014 at 20:19.

11. این کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Khazuk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    شیراز - زرهی

پيش فرض

من از آلمان و برزیل خوشم نمیاد (نفرت ندارم) و به آلمان رای دادم
    آلمان بخاطر بازی سرد و بیروحش مثل آدم آهنی میمونن
    برزیل خیلی لوس و مغرور هستن فکر میکنن دیگه هیچکس فوتبال بلد نیست

13. این کاربر از Khazuk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

مدیر انجمن بازی Masoud King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    فعلا مشهد!

پيش فرض

اونایی که فوتبال زیبا دوست داشتند به دلیل بازی بیروح آلمان این تیم رو نمیپسندیدند و برعکس خیلیها عاشق نظم و انضباط این تیم بودند ...من کامل یادمه آلمان با هر تیمی میفتاد تیم حریف همش در حال حمله بود آلمان با ضد حمله و باهوش سرآخر بازی رو میبرد اعصاب همه رو خورد میکرد
    شما یه سرچ در یوتیوب کنین و بازی های آلمان دهه 80 و 90 رو ببینید. خلاصه بازی زیاد هست. ببینید واقعا بازی ای هست که آلمان فقط دفاع کنه و حریف حمله کنه. بازی های جام های جهانی. حتی 2002 که تیم ضعیفی داشت تو فینال برزیل رو زمین گیر کرده بود و دوبار توپ رو زد به دیرک دروازه.

این فوتبال بی روح و ناپسند تو دهه 80 و 90 دیده نمیشه توش در همون زمان آلمان ستاره هایی مثه ماتئوس، هسلر، لیتبارسکی و بازیکنهای تکنیکی زیادی داشت یعنی بازیکنش رو داشت که قوی بازی کنه. تیم دهه 70 که دیگه بماند.

نسل آلمان بعد از 96 دیگه رو به افول گذاشت تا جائیکه تو یورو 2000 اون افتضاح به بار اومد و کم کم باید این تیم عوض می شد. اون فاصله سال 1998 تا 2006 آلمان 11 بازیکن درست و حسابی نداشت ولی الان دوباره بازیکن های خیلی عالی در اختیار داره پس طبیعتا سبک بازی عوض شده.

15. 5 کاربر از Masoud King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

شما یه سرچ در یوتیوب کنین و بازی های آلمان دهه 80 و 90 رو ببینید. خلاصه بازی زیاد هست. ببینید واقعا بازی ای هست که آلمان فقط دفاع کنه و حریف حمله کنه. بازی های جام های جهانی. حتی 2002 که تیم ضعیفی داشت تو فینال برزیل رو زمین گیر کرده بود و دوبار توپ رو زد به دیرک دروازه.

این فوتبال بی روح و ناپسند تو دهه 80 و 90 دیده نمیشه توش در همون زمان آلمان ستاره هایی مثه ماتئوس، هسلر، لیتبارسکی و بازیکنهای تکنیکی زیادی داشت یعنی بازیکنش رو داشت که قوی بازی کنه. تیم دهه 70 که دیگه بماند.

نسل آلمان بعد از 96 دیگه رو به افول گذاشت تا جائیکه تو یورو 2000 اون افتضاح به بار اومد و کم کم باید این تیم عوض می شد. اون فاصله سال 1998 تا 2006 آلمان 11 بازیکن درست و حسابی نداشت ولی الان دوباره بازیکن های خیلی عالی در اختیار داره پس طبیعتا سبک بازی عوض شده.
    دقیقا
    آلمان فقط از 98 تا 2006 خالی از ستاره شده بود و بد هم بازی می کرد ولی قبل و بعدش همیشه پر بود از بازیکنان بزرگ

17. 2 کاربر از farshidmm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •