مکزیک خوش شانس بود 5تا توپمون گل نشد![]()
مکزیک خوش شانس بود 5تا توپمون گل نشد![]()
به قول کارشناس فوتبال برزیل بهترین تیم نیست ولی می تونه بهترین تیم ها رو شکست بده اما باید آماده تر بازی کنه امروز که رسما هیچ حرفی نداشت که بزنه.
دوست عزیز شرمنده ولی فکر کنم این حرف رو صدر در مورد ایتالیا زد
بعد از اینکه جاودانی از رحمان رضایی پرسید آیا ایتالیا مدعی قهرمانی هست یا نه
صدر گفت ببخشید میخوام یه چیز بگم :
ایتالیا بهترین تیم نیست ولی میتونه بهترین ها رو شکست بده !!
بله عرض کردم کارشناس فوتبال. من نگفتم درباره چه تیمی زد. ولی من حرف ایشون رو برای برزیل استفاده کردم![]()
تا به حال اینقدر برزیل رو ناهماهنگ و ضعیف ندیده بودم
البته من نیمه اول رو دیدم و از فرط عصبانیت و البته خواب نیمه دوم رو ندیدم
تیمی که بازیکناش به فکر آرایش و مو رنگ کردن و تو جو رفتن جلوی دوربین باشن بهتر از این نمیشه
برزیل هر موقع قهرمان شده خط حمله خیلی قوی داشته بدون خط حمله قوی هیچ موقع قهرمان نشده امسال خط حمله قوی نداره
این برزیل به نظر من خیلی ضعیف تر از حد انتظار ظاهر شده
بازی اول که دو تا گلشون صحیح نبود و بازی پایاپایی داشتند
این بازی هم چند تا موقعیت به وجود آوردند ولی این برزیل اصلا اونی نیست که انتظارشو داریم
مکزیک تو این دیدار چندین شانس خیلی خوب برای گل زنی داشت. بازیکنا هم خیلی اشتباه کردند و راحت توپو از دست می دادند
امیدوارم بازی های بعدی بهتر بشیم وگرنه این تیم حتی اگه بالاترم بره با این بازی ها به من یکی قهرمانی نمی چسبه
به نظرم برزیل خوب بازی کرد اوچوا بی نظیر بود همه می گن هلند برابر اسپانیا عالی کار کرد حرف نداشت امید قهرمانی و ... چرا؟ چون کاسیاس در حد یه دروازبان دسته سوم لیگ خودمون بود اما اگه کاسیاس اونروز با همون شرایطش به جای مکزیک دیشب می ذاشتن و مکزیک روی شاهکارهای کاسیاس آبکش می شد باز هم همه می گفتن برزیل بد بازی کرد یا خط حمله خوبی نداره؟ الان یعنی هلند خط حمله خوبی داره؟ به نظرم اسپانیا وحشتناک بود اوضاع تیمیش و همین مسئله باعث شده بود پی در پی دروازه اش باز بشه اگه همین وضعیت برای مکزیک بود مطمئنا کسی الان نمی گفت مکزیک خوب نبود می گفتن برزیل عالی بازی می کنه! و دقیقا هم همینطوره برزیل خیلی خوب بازی کرد من بازی خوب به بازی می گم که تیم برای همه کارهاش برنامه داشته باشه و از تیم حریف و گل خوردن نترسه... جلوی تیم برزیل تیم ها باید حماسه سازی بکنن تا بازیش رو متوقف کنن در حالت نرمال برزیل شکست ناپذیر و پرقدرت هست توی این جام گرچه یکی از معمولی ترین نسل های برزیل رو شاهد هستیم توی این جام...
متاسفانه شماره 9! بزرگترين نقطه ضعف برزيل هست و البته ديشب هم كلا خوب نبوديم!
نمی دونم تیم چرا انقدر با جام کنفدراسیونها فرق کرده! اونجا با همین بازیکنها و مربی خیلی خوب بودیم!
البته من خیلی به اسکولاری اعتقاد دارمکلا همش امیدوارم دیگه!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)