تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 7 از 18 اولاول ... 3456789101117 ... آخرآخر
نمايش نتايج 61 به 70 از 171

نام تاپيک: بررسی روابط عاطفی پیش از ازدواج

کاربر فعال انجمن شعر و داستان نویسی Mr_100_dolari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    ----Balance(3%)Spot----

پيش فرض

واقعا به نظرت شدنی هست، تمامی اون مراحلی که گفتم بین دو نفر شکل بگیره و کار به مرحله آخر نکشه؟
    من از دوستان خواستم با خودمون رو راست باشیم و اگر اینجوری باشه ادم متناسب با افکارمون رو هم میابیم.

امکان نداره شما یک انسان رو از جنس مخالفت در خلوت عاطفی خودت بیاری و به این فکر نیوفتی که با او ارتباطات فیزیکی هم داشته باشی.
    یک سری دوستی ها با جنس مخالف دسته جمعی هستن، بله مشکلی پیش نمیاد.
    اما دوستی انفرادی، در صورت طی کردن مراحل اولیه عاطفی به مرحله جسمی کشیده میشه و حتی اگر عمل نکنی، تمنای ارتباط جسمی مغزت رو بیشتر میخوره.

من اینی که بهت میگم حتی یک مثال نقض هم توش ندیدم که دختر و پسری با هم ارتباط عاطفی مدت دار برقرار کنن و بعدش نخوان به ارتباط فیزیکی برسن و مجبور شن با کات کردن و به هم ریختن روان از هم جدا بشن یا اینکه دو طرف راضی شن به رابطه که من کاری به درست و غلطش ندارم به خود اونا بستگی داره.
    ولی تو هرچیزی بهتره تهش رو ببینی، اگر دیدی میتونی بری جلو.

البته آقای راسل به نظر من میتونه همچین امکان و احتمالی هم باشه که اگر چنین درخواستی از طرف ایشون حتی در آینده به وجود بیاد ( که خودشون گفتن دنبال چنین چیزی نیستن ) مورد توافق طرف مقابل یا توجه به اعتقاداتش قرار نگیره و یک رابطه حتی در اوج خودش به هم بخوره ...

و اگر که ایشون هم واقعا فرد مقابل رو مورد تایید بدونه بتونه جلوی بعضی از خواسته هاش رو بگیره تا توی زمان مناسب اقدام به ازدواج کنه ....

در کل از نظر من ارتباط بین زن و مرد ( رسمی و غیر رسمی ) مثل همون هندونه در بسته می مونه و هیچ چیزی توش قابل پیش بینی نیستش پس بهتره همیشه ذهن خودمون رو برای انواع چالش ها اماده نگه داریم تا در مواقع

ضروری بهتر و راحتر و آسونتر بتونیم با قضیه کنار بیایم ...

2. 5 کاربر از Mr_100_dolari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

البته آقای راسل به نظر من میتونه همچین امکان و احتمالی هم باشه که اگر چنین درخواستی از طرف ایشون حتی در آینده به وجود بیاد ( که خودشون گفتن دنبال چنین چیزی نیستن ) مورد توافق طرف مقابل یا توجه به اعتقاداتش قرار نگیره و یک رابطه حتی در اوج خودش به هم بخوره ...

و اگر که ایشون هم واقعا فرد مقابل رو مورد تایید بدونه بتونه جلوی بعضی از خواسته هاش رو بگیره تا توی زمان مناسب اقدام به ازدواج کنه ....

در کل از نظر من ارتباط بین زن و مرد ( رسمی و غیر رسمی ) مثل همون هندونه در بسته می مونه و هیچ چیزی توش قابل پیش بینی نیستش پس بهتره همیشه ذهن خودمون رو برای انواع چالش ها اماده نگه داریم تا در مواقع

ضروری بهتر و راحتر و آسونتر بتونیم با قضیه کنار بیایم ...
    مردی که تا این حد خویشتندار باشه قطعا خیلی راحت از پس کنترل کردن نیاز عاطفیش برمیاد
    Last edited by leo.unique; 17-05-2014 at 23:52.

4. 4 کاربر از leo.unique بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز ELVIS PRESLEY's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    UFC Cage

پيش فرض

چرا خانمهای انجمن تو اینجور مباحثی شرکت نمیکنن؟ به هر حال اون ها هم یه طرف قضیه هستند.

یه مساله ای رو میخوام مطرح کنم و نظر دوستان رو بدونم

ببینید الان بیشتر بحث رو همون امکانات حداقلی هست، یعنی میگیم ما که این امکانات رو نداریم و نمیتونیم ازدواج کنیم چکار باید بکنیم؟

من میگم بیایم یه قدم جلوتر رو ببینیم
    فرض کنیم امکانات حداقلی رو فراهم کردیم
    حالا مساله پیدا کردن اون فرد مناسبه (چیزی که خیلیا باهاش در گیرن، مخصوصا افراد با سن بالاتر)

یه سری نظرات میگن کسی که امکان ازدواج نداره وارد روابط دوستی کنترل شده بشه
    خودمون بهتر از هر کس دیگه ای میدونیم که همیچین رابطه ای ارمانیه و احتمال وقوعش کم.

حالا ایا شمایی که این پیشنهاد رو میدید حاضرید بعدا با کسی ازدواج کنید که اینجور رابطه ای رو داشته؟!

خب برای یه سری افراد مثل من این به هیچ وجه قابل قبول نیست
    برای منی که تو تمام مدت زندگیم سرم فقط به درس گرم بوده و روابطم با بقیه کاملا معمولی و طبق عرف بوده، و تو حیطه ی کاری مشخص و به هر نحوه ممکن این نیازهامو کنترل یا سرکوب کردم این یه امر غیر قابل قبوله!
    خب من چطور میتونم بعدا وارد یه رابطه جدی با خانمی بشم که قبلا اینجور رابطه ای رو تجربه کرده؟
    کما اینکه الان با رفت و امد تو دانشگاهها و مخصوصا مقطع کارشناسی روابطی رو میبینم که واقعا ذهنیت ادم رو نابود میکنن و باعث مسموم شدن ذهن ادم میشن.

دوستی گفته بود که بیاید با خودمون رو راست باشیم و بگیم از یه رابطه چی میخوایم؟
    با بالاتر رفتن سن نیازهای ادم فرق میکنه
    مثلا ممکنه تا ۲۰ سالگی دست تو دست هم رفتن به پارک و سینما و ... جذابیت داشته و یا روابط بر پایه ی نیازهای ج*نسی و عاطفی شکل بگیره
    ولی وقتی برسین به ۳۰ و ۳۵ و ....دیگه اینچیزا انچنان جذابیتی نداره براتون
    شما یکی رو میخواد کنارتون باشه
    محبت کنید بهش و محبت ببینید، پشت به پشت هم برای پیشرفت و هدف مشترکتون قدم بردارید
    حمایت روحی نیاز دارید و در کنارش هم همون مسایل دیگه که میدونیم و .....

حالا مشتاقم نظر دوستان رو تو این زمینه بدونم.
    Last edited by ELVIS PRESLEY; 18-05-2014 at 12:45.

6. 5 کاربر از ELVIS PRESLEY بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Atghia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    تهران کثیف

پيش فرض

چرا خانمهای انجمن تو اینجور مباحثی شرکت نمیکنن؟ به هر حال اون ها هم یه طرف قضیه هستند.

یه مساله ای رو میخوام مطرح کنم و نظر دوستان رو بدونم

ببینید الان بیشتر بحث رو همون امکانات حداقلی هست، یعنی میگیم ما که این امکانات رو نداریم و نمیتونیم ازدواج کنیم چکار باید بکنیم؟

من میگم بیایم یه قدم جلوتر رو ببینیم
    فرض کنیم امکانات حداقلی رو فراهم کردیم
    حالا مساله پیدا کردن اون فرد مناسبه (چیزی که خیلیا باهاش در گیرن، مخصوصا افراد با سن بالاتر)

خودمون بهتر از هر کس دیگه ای میدونیم که همیچین رابطه ای ارمانیه و احتمال وقوعش کم.

حالا ایا شمایی که این پیشنهاد رو میدید حاضرید بعدا با کسی ازدواج کنید که اینجور رابطه ای رو داشته؟!

برای منی که تو تمام مدت زندگیم سرم فقط به درس گرم بوده و روابطم با بقیه کاملا معمولی و طبق عرف بوده، و تو حیطه ی کاری مشخص و به هر نحوه ممکن این نیازهامو کنترل یا سرکوب کردم این یه امر غیر قابل قبوله!
    خب من چطور میتونم بعدا وارد یه رابطه جدی با خانمی بشم که قبلا اینجور رابطه ای رو تجربه کرده؟
    کما اینکه الان با رفت و امد تو دانشگاهها و مخصوصا مقطع کارشناسی روابطی رو میبینم که واقعا ذهنیت ادم رو نابود میکنن و باعث مسموم شدن ذهن ادم میشن.

دوستی گفته بود که بیاید با خودمون رو راست باشیم و بگیم از یه رابطه چی میخوایم؟
    با بالاتر رفتن سن نیازهای ادم فرق میکنه
    مثلا ممکنه تا ۲۰ سالگی دست تو دست هم رفتن به پارک و سینما و ... جذابیت داشته و یا روابط بر پایه ی نیازهای ج*نسی و عاطفی شکل بگیره
    ولی وقتی برسین به ۳۰ و ۳۵ و ....دیگه اینچیزا انچنان جذابیتی نداره براتون
    شما یکی رو میخواد کنارتون باشه
    محبت کنید بهش و محبت ببینید، پشت به پشت هم برای پیشرفت و هدف مشترکتون قدم بردارید
    حمایت روحی نیاز دارید و در کنارش هم همون مسایل دیگه که میدونیم و .....

حالا مشتاقم نظر دوستان رو تو این زمینه بدونم.
    ما هم خواهان مشارکت بیشتر دوستان خصوصا خانومهای محترم انجمن هستیم (اخرش خودم باید برم دست تک تکشون رو بگیرم بیارم اینجا )

من تا حدودی با صحبت های شما موافق هستم
    از این لحاظ که برای دهه 60ها الان دیدن پسرها و دخترای دهه 70 خیلی عجیب میرسه اونها هم متقابلا همین حس رو نسبت به دهه60 ها دارند خصوصا دهه اول 60! حداقل این حسی هست که من بنظرم میرسه و چندتایی از دوستانم هم همنظر هستند با من

چون سوای اخلاقیات شخصی یکسری مسائل تابع و اقتضای جو جامعه هست هرچند نمیتونه عمومیت داشته باشه کاملا مثلا بگیم همه دهه70 ها اینجورین یا...

حالا راهکاری که به ذهن میرسه اینه که سعی بشه به سراغ همسن و سالهای خودمون یا نزدیک به سن خودمون بریم اینجوری احتمال موفقیت و تشابه بیشتری وجود داره((هرچند صد در صد نیست))

از طرفی با بالا رفتن سن هم احتمال اینکه یک دختر یا پسری پیدا بشه که در زندگیش با هیچکسی دوست نبوده باشه خیلی خیلی کمتر میشه (هرچند ارمان های هرکسی شخصی هست و ممکنه سالها سر نظراتش وایسه)
    من احساس میکنم که باید کمی در این زمینه تجدید نظر بشه

شما به من بگو اون دختری که مثلا مدتی با پسری در ارتباط عاطفی بوده و فکر میکرده که در نهایت به ازدواج میرسه چه گناهی کرده که از چشم همه بیفته و محکوم به تنهایی باشه تنها به این خاطر که زمانی ارتباطی داشته؟!
    بنظر میرسه این طرز فکر درست نباشه چون اون دختر شاید ذاتا و واقعا ادم درستی باشه فقط حالا بنابه هردلیلی از قبیل نداشتن تفاهم یا موافق نبودن خانواده ها و...بهم خورده رابطش!

حالا این رابطه که گفته میشه قطعا نظیر شماره 4 اقای راسل منظور نیست ((هرچند بعضی از دوستان اینروزها اینقدر به اصطلاح متجددانه فکر میکنن اونم براشون پذیرفتنی هست بگذریم که انگشت شمار هستند اما روی صحبت ما اکثریت جامعه هست))

در نهایت بخوام جمع بندی کنم بنظرم باید این فرض رو که دختر افتاب مهتاب ندیده پیدا کنیم احتمالش رو خیلی پایین بیاریم(هرچند بازم میگم عمومیت نداره و همچین ادمهایی هم هستند)
    باید تمرکز پیدا کردن ادم های با اخلاق و به بلوغ فکری رسیده باشه

در مورد پیدا کردن همچین مواردی هم بنظرم آشنایی در محیط هایی مثل محیط های کاری یا جمع های دوستانه میتونه مفید باشه (البته برای کسانی که در رده سنی مناسب باشند و نه جوون های زیر 25 سال! --به دید شخصی من البته--)

8. 8 کاربر از Atghia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2013
    محل سكونت
    ;)

پيش فرض

.

من هم یک سوال دارم

نظرتون راجع به مشکل پسندی چی هست ؟ ایا تنهایی که ناشی از مشکل پسندی هست شما رو اذیت نمیکنه ؟ [ البته مشکل پسندی فقط در مورد کاراکتر . جهان بینی و اهداف ]
    چطور میشه توقعات رو پایین اورد ؟ چطور یک شخص میتونه با کسی که به هیچ وجه از لحاظ افکار با اون سنخیت نداره اشنا بشه ؟

.

10. 3 کاربر از بانو . ./ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز ELVIS PRESLEY's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    UFC Cage

پيش فرض

مرسی از جوابتون

اره شما زحمت بکشید وارد بحثشون کنید

کاملا حرف شما درسته،

ببینید اصولا ما طی برخورد با افراد مختلف توی مکانها و زمانهای مختلفه که فردیو انتخاب میکنیم مثل:

محل تحصیل و دانشگاه
    محل کار
    محیط خانوادگی و فامیل
    فعالیتهای اجتماعی خاص مثلا هنری و ....
    و اتفاقات تصادفی با احتمال رخداد کم

من که نمیتونم تو خیابون یه نفر رو ببینم و بگم بیشتر اشنا بشیم با هم!
    پس موقعیت های ما و افرادی که باهاشدن مواجه میشم محدودن
    حالا شما میگید با بالا رفتن سن احتمال پیدا کردن فرد مناسب هم کمتر میشه
    کاملا حرفتون صحیحه

مثلا شما وقتی وارد دوره ارشد میشید به یک باره وارد یه فضای متفاوت با کارشناسی میشید
    اکثر افراد سن بالا ، شاغل ، بچه دار و ....
    محیط کار هم همینطور
    حالا مقاطع بالاتر که دیگه هیچ....
    و این احتمال پیدا کردن فرد مناسب رو کم میکنه،

در مورد اون صحبت دیگه ی شما هم باید بگم حرف شما درسته
    منظو من چیز دیگری بود

به هر حال برای هر کسی پیش میاد به قصد ازدواج وارد روابطی میشن و بعدا به ازدواج منتهی نمیشی
    این مشکلی نیست
    چون اینجور روابط حد و مرز داره ، قاعده و قانون داره

منظورم روابطیه که الان دارم میبینم و واقعا روی من و دوستان سن بالایی که میشناسم تاثیر منفی میزاره
    روابط بدون حد و مرز و بدون هیچ قاعده ای
    من وقتی توی محیط دانشگاهی که قراره دو سه سال دیگه اونجا مشغول بشم و تدریس کنم میبینم دو نفر یه رابطه ای فوق اوپن مایندی (که انجمن جای گفتنش نیست)رو برقرار کردن با هم، رفته رفته ذهنیتم مسموم میشه و میگم نکنه اون همسن های خودمون هم اینجور روابطی داشتن؟!!

12. 3 کاربر از ELVIS PRESLEY بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    تهران کثیف

پيش فرض

.

من هم یک سوال دارم

نظرتون راجع به مشکل پسندی چی هست ؟ ایا تنهایی که ناشی از مشکل پسندی هست شما رو اذیت نمیکنه ؟ [ البته مشکل پسندی فقط در مورد کاراکتر . جهان بینی و اهداف ]
    چطور میشه توقعات رو پایین اورد ؟ چطور یک شخص میتونه با کسی که به هیچ وجه از لحاظ افکار با اون سنخیت نداره اشنا بشه ؟

.
    راستش بانو جان من فکر میکنم اگر ما بخوایم دنبال کسی باشیم که دیدش به دنیا اهدافش در زندگی و این فاکتورها مثل خودمون باشه، باشیم واقعا تلاش بیهوده ای هست!
    شاید کمترین کاری که بشه انجام داد اینه که در همچین شرایطی اگر از لحاظ سایر فاکتورها همخونی با ما داره باید کمی کوتاه بیایم اینم نه موقعی که طرف 180 درجه اختلاف عقیده با ما داشته باشه! بلکه موقع و زمانی که عقایدش با وجود متفاوت بودن اما برامون تا حدی پذیرفتنی باشه

مثلا در همین انجمن مثال میزنم
    کاربرهایی هستند که وقتی پست میگذارند من احساس میکنم که وای چقدر همنظر هست با من!
    کاربرهایی هستند که وقتی عقاید و نظراتشون رو میخونم موافق نیستم اما اینقدر متین و خوب بیان شده که فکر میکنم چه ادم باشخصیت و خوبی هست در واقع همنظر نیست با من اما برام قابل تحمله نظراتش!
    کاربرهایی هم هستند که وقتی طرز فکرشون رو میبینم دوست دارم مانتیور رو شوت کنم اینقدر که حرص میخورم

خب همینو تعمیم بدیم بنظرم اگر نتونیم مثال 1 رو پیدا کنیم مثال 2 هم میتونه خوب باشهولی 3 هرگز!(حتی اگر از نظر سایر فاکتورها واجد شرایط هم باشه!)

نکته بعدی سطح تحصیلات هست
    با نهایت احترام
    من فکر میکنم کسانی که از لحاظ سطح سواد بهم نزدیکتر هستند بهتر همدیگر رو درک میکنن . حتی روی پیش زمینه فکریشون هم اثرگذار هست!
    یعنی اگر فرضا زوج یکی دیپلم باشه یکی فوق لیسانس من حس میکنم که قبل از هرگونه شناختی پیش زمینه فکریشون باعث میشه در نهایت تفاهم سخت حاصل بشه و اصطلاحا حرف هم رو نفهمن! چه برسه که واقعا هم اختلاف عقیده بینشون باشه

پس بنظر میرسه سطح تحصیلات در قابل پذیرش بودن افراد موثره
    در نهایت بانو جان بنظر من سختگیری بیش از حد در این مورد (اختلاف دیدگاه جهانبینی) نهایتا به ضرر خود شخص تمام خواهد شد
    Last edited by Atghia; 18-05-2014 at 13:38.

14. 5 کاربر از Atghia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    تهران کثیف

پيش فرض

مرسی از جوابتون

اره شما زحمت بکشید وارد بحثشون کنید

کاملا حرف شما درسته،

ببینید اصولا ما طی برخورد با افراد مختلف توی مکانها و زمانهای مختلفه که فردیو انتخاب میکنیم مثل:

محل تحصیل و دانشگاه
    محل کار
    محیط خانوادگی و فامیل
    فعالیتهای اجتماعی خاص مثلا هنری و ....
    و اتفاقات تصادفی با احتمال رخداد کم

من که نمیتونم تو خیابون یه نفر رو ببینم و بگم بیشتر اشنا بشیم با هم!
    پس موقعیت های ما و افرادی که باهاشدن مواجه میشم محدودن
    حالا شما میگید با بالا رفتن سن احتمال پیدا کردن فرد مناسب هم کمتر میشه
    کاملا حرفتون صحیحه

مثلا شما وقتی وارد دوره ارشد میشید به یک باره وارد یه فضای متفاوت با کارشناسی میشید
    اکثر افراد سن بالا ، شاغل ، بچه دار و ....
    محیط کار هم همینطور
    حالا مقاطع بالاتر که دیگه هیچ....
    و این احتمال پیدا کردن فرد مناسب رو کم میکنه،

در مورد اون صحبت دیگه ی شما هم باید بگم حرف شما درسته
    منظو من چیز دیگری بود

به هر حال برای هر کسی پیش میاد به قصد ازدواج وارد روابطی میشن و بعدا به ازدواج منتهی نمیشی
    این مشکلی نیست
    چون اینجور روابط حد و مرز داره ، قاعده و قانون داره

منظورم روابطیه که الان دارم میبینم و واقعا روی من و دوستان سن بالایی که میشناسم تاثیر منفی میزاره
    روابط بدون حد و مرز و بدون هیچ قاعده ای
    من وقتی توی محیط دانشگاهی که قراره دو سه سال دیگه اونجا مشغول بشم و تدریس کنم میبینم دو نفر یه رابطه ای فوق اوپن مایندی (که انجمن جای گفتنش نیست)رو برقرار کردن با هم، رفته رفته ذهنیتم مسموم میشه و میگم نکنه اون همسن های خودمون هم اینجور روابطی داشتن؟!!
    در مورد بد بین شدن حق با شماست بهرحال ادم تحت تاثیر محیط پیرامون اون ضریب اطمینانش خواه ناخواه میاد پایین!

در این زمینه انتخاب مواردی از بین افراد فامیل هم ضریب اطمینان رو بالا میبره!

شما پدر و مادر دختر رو خیلی خوب میشناسید
    شما تا حد زیادی دورادور از روحیات ایشون باخبر هستید
    و ممکنه فامیل های مشترکی داشته باشید که در جریان ریز جزئیات روابط اون دخترخانوم بوده باشند

این فاکتورها کمک میکنه که مطمئن تر انتخاب کنید
    اما اگر فامیلی نداشتیم چی؟ یا فامیل داشتیم خوشمون نیومد چطور؟

در این شرایط بنظر معقول ترین راه آشنایی های مدت دار به قصد ازدواج اما در جهت شناخت بیشتر طرف هست
    بهرحال از خیابون که نه ولی جز در محیط کار یا محل تحصیل پیدا کردن موردی برای ازدواج که طرف خودش اهل دوست بازی نیستش فکر نمیکنم ممکن باشه مگر به واسطه معرفی دوستان که اونهم باز مشکلات خاص خودش رو داره (روی حرف هردوستی نمیشه حساب کرد و...)

در اخر هر انتخابی ریسک خودش رو داره تفاهم دو ادم در کنار هم و اطمینان اونها بهم و سایر فاکتورها هرچقدر هم دقیق و اصولی باشه بازهم احتمال خطا بالاست

16. 2 کاربر از Atghia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    تهران کثیف

پيش فرض

حالا که بحث سوال داغ هست من هم سوالی دارم

بیشتر مایلم نظر اقایون رو بدونم
    بنظرتون وقتی که با کسی وارد رابطه جدی شدید ایا درست هست که از رابطه یا روابط دوستانه قبلیتون/قبلیش بدونه/بدونید؟تا چه حد؟ ایا دونستن ریزجزئیات اهمیت داره؟

بنظرتون بهترین برخورد در این زمینه چطوره؟

18. این کاربر از Atghia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

به نظر من اصلا توقع زیاد و بی جایی نیست که امثال شما خواستار دختر آفتاب مهتاب ندیده باشن برای ازدواج ! حتی شاید بشه گفت حقتونه
    در نهایت بخوام جمع بندی کنم بنظرم باید این فرض رو که دختر افتاب مهتاب ندیده پیدا کنیم احتمالش رو خیلی پایین بیاریم(هرچند بازم میگم عمومیت نداره و همچین ادمهایی هم هستند)
    باید تمرکز پیدا کردن ادم های با اخلاق و به بلوغ فکری رسیده باشه

20. این کاربر از leo.unique بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •