تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 7 از 19 اولاول ... 3456789101117 ... آخرآخر
نمايش نتايج 61 به 70 از 187

نام تاپيک: Call of Duty: Advanced Warfare

آخر فروم باز امید رض's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    شهر موبیوس

پيش فرض

آره واقعا!!!
    الان زنگ زدم به یه فروشنده گفتم کی میاری گفت شنبه اونم 10 تا DVD !!
    بابا قبل از گرون شدن دلار DVD بازی همراه با CD key اوریجنال رو هم برات 30 تومن آب نمیخوردکه الان بخوای فقط 30 تومن بالای یه بازی کپی بدی که با این اوضاع استفاده از رم و گرافیکش سر جمع معلوم نیست روی سیستم چجوری قراره اجرا شه!!
    راستش اگه بخواد اینجوری پیش بره من یکی که از دنیای بازیها میشکم کنار یا بازیهام رو به سالی دو یا حداکثر 3 تا تقلیل میدم!!
    والا اونوقت میگن بازی خورها باید میگفتن پول خورها یاادم خورها
    یادمه قدیم میرفتم 30تابازی میخریدم وکلامغازه یاروروخالی میکردم10تومن و15 تومن یاروکلی تشکرمیکرد
    الان ادم روش نمیشه حتی یه یازی روبره ازپشت ویترینه مغازه عکسشونگاه کنه هرچی فکرمیکنه ادم 3تا بازی بخوای بخری راحت 100تومن ازجیبت میپره میشه که هرکدوم 40و30نومن دیگه وابیلا که پوله یه رمه 4گیگ کامپیوتر هست دیگه بخوای تاسره ماهربازی که بخوای بخری پوله یه سیستم گیمینگ یایه کنسول ازجیبت رفته ماشالاه هرروزبازی میاد
    اگه اساسینس یونیتی 40و50تومن بود می ارزید خریدش به خواطر پهناوربودن وگرافیک ومراحل بیشمار کلا ادمو گیج میکنه ولی کالف دیوتی کلا 5ساعت 30تومن پول یاموفته
    واقعا سیستمو باید بزارم برقه مفت بخوره تا 2ماه 2ماه یه بازی خرید ماکه فعلا بازی جدیدارواجرانکردیم فقط منتظر اساسینس جدیده هستم که اولین نفربازی کنمش
    Last edited by امید رض; 05-11-2014 at 21:47.

2. 2 کاربر از امید رض بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز AlexMercer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

سیدی فروش خودمونو باید طلا بگیرم. 7 تا دی وی دی 14 تومن.هرچند الترا زیپ شده و دو مرحله نصبه ولی به قیمتش می ارزه!!

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

نسخه بلک باکس بازی اومده با حجم 28 گیگ که خیلی خوبه
    فروشنده اگه منصف باشه این نسخه رو برای فروش می ذاره و فک کنم بگردین بعضی جاها این نسخه رو پیدا کنید
    دیگه آدم برای بازی کپی نمیاد این مبالغ رو بده یعنی اینجوری سه چهار تا از اونا میشه پول یه بازی اورجینال!
    خب چه کاریه آدم اینجوری به جاش یه بازی اورجینال می خره از مزایایش هم بهره می بره

5. 4 کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز امید رض's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    شهر موبیوس

پيش فرض

فروشنده اگه منصف باشه این نسخه رو برای فروش می ذاره و فک کنم بگردین بعضی جاها این نسخه رو پیدا کنید
    دیگه آدم برای بازی کپی نمیاد این مبالغ رو بده یعنی اینجوری سه چهار تا از اونا میشه پول یه بازی اورجینال!
    خب چه کاریه آدم اینجوری به جاش یه بازی اورجینال می خره از مزایایش هم بهره می بره
    دوست عزیز درسته که نسخه بلک باکس تعغیرات انچنانی توبازی انجام نمیده ولی کلا بدرد نخوره ازقدیم گفتم
    اگه نداری نخر اگه داری ومیخوای بخری خوبشو بخر نه اشغالشو
    گفتم مسئله گیمه ویکی دوتا بازی نیست که بگیم فقط کالف دیوتی این جوریه قیمش 2تاخرید 3تاخرید این ماه 15تابازی داره میادبیرون
    Last edited by امید رض; 05-11-2014 at 22:31.

پروفشنال Meysam Raz's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2012
    محل سكونت
    شهر 72 فرقه

پيش فرض

ظاهرا اینی که اومده بلک باکس نیست ، CorePack هستش ، روی سایت بلک باکس هم متاسفانه چیزی نیومده
    دو به شکم ، منتظرم بلک باکس بیاد به همین خاطر تا الان اینو نذاشتمش دانلود ، خوبیش اینه بلکباکس بیاد آپدیت هم شده
    بچه ها CorePack تست کردن و سالمه

دوست عزیز درسته که نسخه بلک باکس تعغیرات انچنانی توبازی انجام نمیده ولی کلا بدرد نخوره ازقدیم گفتم
    اگه نداری نخر اگه داری ومیخوای بخری خوبشو بخر نه اشغالشو
    گفتم مسئله گیمه ویکی دوتا بازی نیست که بگیم فقط کالف دیوتی این جوریه قیمش 2تاخرید 3تاخرید این ماه 15تابازی داره میادبیرون
    آشغاااال ؟
    اتفاقا بلک باکس جزو یکی از بهترین گروه های فشرده کننده هست
    من حدود 600-700 گیگ بازی دارم که بیشترشون مربوط به بلک باکسه
    جدیدا هم که حجم بازی ها زیاد شده و نیاز بیشتری بهشون احساس میشه
    Last edited by Meysam Raz; 06-11-2014 at 01:36.

8. 3 کاربر از Meysam Raz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای mjorh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    !Arkham City

پيش فرض

آره واقعا!!!
    الان زنگ زدم به یه فروشنده گفتم کی میاری گفت شنبه اونم 10 تا DVD !!
    بابا قبل از گرون شدن دلار DVD بازی همراه با CD key اوریجنال رو هم برات 30 تومن آب نمیخوردکه الان بخوای فقط 30 تومن بالای یه بازی کپی بدی که با این اوضاع استفاده از رم و گرافیکش سر جمع معلوم نیست روی سیستم چجوری قراره اجرا شه!!
    راستش اگه بخواد اینجوری پیش بره من یکی که از دنیای بازیها میشکم کنار یا بازیهام رو به سالی دو یا حداکثر 3 تا تقلیل میدم!!
    خب هارد قبول نمیکنن؟ من هارد میبرم میزنن مثلا 40 گیگ میشه 6 هزار تومن ....اینم نشه آدم دانلود میکنه..

10. این کاربر از mjorh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز SA.JJ.AD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    شهر باران

پيش فرض

کلا از نسخه Chost سری COD رو به شخصه بوسیدم گذاشتم کنار
    .
    این 4 تا چیز رو در کنار هم قرار بدید : حجم - سیستم پیشنهادی - کیفیت نهایی بازی به لحاظ گرافیکی (با توجه به حجم) و در آخر گیم پلی کوتاه و پر از باگ ! متوجه میشید که حتی کپی ش هم نمی ارزه .
    .
    تنها ارزشش به قسمت مولتی پلیرشه و کسی که قصد نداره اورجینال تهیه کنه ، کلا بهتره دیگه دور سری COD رو خط بکشه ، مخصوصا تو ایران با توجه به سرعت نت و قیمت ها و ...
    Last edited by SA.JJ.AD; 06-11-2014 at 04:57.

12. 2 کاربر از SA.JJ.AD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه ultrasahand's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام کسی این نسخه رو دانلود کرده؟؟ اگه تهرانی خوشحال میشم در یک کافی شاپ یا سفره خونه یا هرجور که راحتی همراه هارد های من و هارد های تو قرار بزاریم
    جدی!!

اگه نباشه جاش خالی می مونه emad_rowan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

من هیچجوره نمیتونم با بازی های تخیلی ارتباط بگیرم ولی خب تخیلی با آینده که سال 2054 فرق داره...
    cod امسال آینده رو اونجوری که کرایسیس ، صدتا بازی دیگه نشون دادن رو نشون نمیده... آینده رو بیخودی رنگ آمیزی نکرده... تو بازی هایی که قبلا از آینده بازی کردیم(!) سرباز ها قابلیت غیب شدن، ضدتیر شدن، پرواز و هزاران قابلیت غیرقابل باور دیگه... تیرها سبز ، ابی ، نارنجی یا هر رنگ دیگه ای... اما در مورد cod آینده ای که میبینم خیلی قابل انتظارتره... اتفاقا این عنوان از سری بینظیر cod بنظرم از بقیه نسخه ها نوآوری های بیشتری داشته تو هر چاپتر حداقل دو سه بار صحنه ای رو میبینید که هیچ جا مثل شو نداشتیم...
    روایت و داستان هم توی این نسخه خیلی بهتره

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

یا ابلفضل! 30 تومن، قیمت بازی؟ من فکر می کردم خیلی گرون باشه، 10 تومن! یادش به خیر! یه زمانی بود، بازی می خریدیم، 2 تومن! با این وضع؛ همون طور که بعضی از دوستان گفتن، خیلی از بازی خورها میکشن کنار...

16. این کاربر از Pitbull2015 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •