هلند قهرمانه![]()
سلام ...
یکی از بهترین شب های زندگیمه ، خیلی لذت بردم از اینکه هلند نشون داد چقدر فوتبال رو بلده.
همین اول هم بگم خوشحالم پیش بینی ها و حرف های من در مورد بلیند نادرست بود و دنی بلیند در کنار 5 مدافع هلند و روبن و ... نه در کنار همه و تک تک بازیکن های هلند بهترین زمین بود و 2 تا پاس گل استثنایی داد.
+
این پیمان یوسفی چقدر ناراحت شد بنده خدا ! آخرش یه جوری گفت اسپانیا 1 _ هلند 5 انگار این آخرین حرف و وصیتش بودش
در کل خیلی خوب بودیم و امیدوارم بتونیم قهرمان بشیم ، هرچند خیلی زوده اما با امید زنده ایم.
به خوبی انتقام 2010 رو گرفت دمشون گرم
اینجاس که باید گفت خوشبین طرفدار هلند هم فکرش رو نمی کرد
تبریک به نارنجی پوش ها
محتوای مخفی: ...
پ ن: هلند 3 دفاعه بازی کرد؟
تبریک فراوان به هلندی های عزیز!![]()
اول اینکه اگه شخصا جای کاسیاس بودم خیلی زودتر از اینها در اوج خدافظی میکردم. سوتی در حد میرزاپور ! + روی گل پنجم چه تحقیری شد از طرف روبن.
هلند امشب نشون داد که اونچه در یورو 2012 دیدیم فقط اتفاق بود...
هلند همیشه دوست داشتنی... فوتبال تماشاگر پسند ... آدرنالین ...
انتقام عالی
@حمید : فیفا هم فکر کنم از نتیجه راضی باشه
پ ن : برای اسپانیا واقعا متاسفم ... چه دروان سیاهی رو دارند شروع میکنند بعد از اون سالهای پادشاهی ...
توی پاس های تو عمق فوقولعاده عمل میکنن و با وجود بازیکن هایی مثل روبن و ون پرسی واقعا میتونن تا مراحل بالا پیش برن
به نظرم هلند یکی از بزرگترین مشکلاتش دروازه بان و خط دفاع ضعیفترش نسبت به تیمهای مدعی مثل المان و برزیل هست
ما نمی ذاشتیم اینا سرمون رو ببرن.@حمید : فیفا هم فکر کنم از نتیجه راضی باشه
از همین الان تبریم می گم به اون تیم هایی که استفان دی ورای ، برونو مارتینز ایندی ، یانمات ، بلیند ( نظرم رو کلا عوض کرده ) رو می خرن. که احتمالا 2 یا 3 تاشون می رن منچستر + یوردی کلاسی.
پاتریک کلایورت![]()
اولین عشق فوتبالیم حتی قبل از کلوزه و لمپارد
عاشقشم
گل ابتدایی هلند و ضربه سر فنپرسی یکی از ماندگارترین گلهای جامهای جهانی خواهد شد.
چه خود گل و چه پاس طلایی.
روبن هم عالی بود.
تبریک میگم بچهها
دلم هم برای دلبسکه سوخت.
اما فنخالـه دیگه و به قول یوسفی طرفدارای منیونایتد بسیار خوشحال هستند.
باید دید ادامه چگونه پیش خواهد رفت.
اما هلندی که 4 سال قبل بد شروع کرد و آخر رسید به فینال
این دور چه خواهد کرد که اینگونه آغاز کرده است؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)