تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 7 از 23 اولاول ... 3456789101117 ... آخرآخر
نمايش نتايج 61 به 70 از 226

نام تاپيک: تاپیک هواداران تیم ملی انگلیس | سه شیرها

پروفشنال +ali's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

ای ول آقا حسین هنرمند بودی نمیگفتی؟ احتمالا به خاطر مسئله بغرنج ریا بوده
    خیلی قشنگ شده انصافا
    سمت راستش هم میشه جمله ای چیزی نوشت هم میشه یه عکس از تیم جدید گذاشت ولی با این دست و پنجه ای که تو داری بهتره منتظر سلیقه خودت باشیم

دوستان اینقدر تاپیک 2010 رو به رخ ما جوونا نکشید
    دوستان جوان و تازه نفس به این پیرمردای تاپیک 2010 نشون بدین تاپیک 2014 یعنی چی

2. 5 کاربر از +ali بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2014
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

نظرتون در رابطه با این چیه؟عکس ادیت شده صفحه قبل:

4. 4 کاربر از Soroush HD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال +ali's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

دستورالعمل جالب پروفسور هاوکینگ برای روی هاجسون؛ با پیراهن قرمز و سیستم 4-3-3 بازی کن

انگلیسی ها که تنها یک بار در سال 1966 قهرمان جام جهانی شدند، در برزیل شانس زیادی برای فتح جام ندارند اما هاوکینگ بعد از یک ماه محاسبه، اعلام کرد که سه شیرها با رعایت این شرایط، می توانند به موفقیت امیدوار باشند.
    آی اسپورت- استفن هاوکینگ، پروفسور سرشناس فیزیک، اعلام کرده در صورتی که انگلیس می خواهد قهرمان جام جهانی 2014 شود، باید با سیستم 4-3-3 بازی کند، پیراهن قرمز بپوشد و در ضربات پنالتی از بازیکنانی استفاده کند که موهای بلوند دارند.
    انگلیسی ها که تنها یک بار در سال 1966 قهرمان جام جهانی شدند، در برزیل شانس زیادی برای فتح جام ندارند اما هاوکینگ بعد از یک ماه محاسبه، اعلام کرد که سه شیرها با رعایت این شرایط، می توانند به موفقیت امیدوار باشند.
    بازی در هوای گرم برزیل یکی از دغدغه های انگلیس در جام جهانی پیش رو است و هاوکینگ هم اعلام کرده که افزایش دما به میزان 5 درجه، می تواند شانس پیروزی انگلیس را تا 59 درصد کاهش بدهد.
    براساس محاسبات هاوکینگ، پوشیدن پیراهن قرمز، احتمال پیروزی انگلیس را تا 20 درصد افزایش می دهد و او اعلام کرد که این به دلیل افزایش اعتماد به نفس و حس برتری طلبی تیم با پوشیدن پیراهن هایی با این رنگ است.

او همچنین متوجه شد که انگلیس در 63 درصد دیدارهایی که در آن داوران اروپایی قضاوت بازی ها را برعهده داشته اند، به پیروزی رسیده؛ در حالی که با قضاوت داوران سایر قاره ها، میزان پیروزی انگلیس، 38 درصد بوده است. او میزان تاثیر حضور با غیبت همسران بازیکنان را ناچیز دانسته است.
    در مورد ضربات پنالتی هم، هاوکینگ مهاجمان را بهترین گزینه اعلام و بهترین محل برای فرستادن توپ را، گوشه بالای دروازه دانست. او همچنین اعلام کرد که بازیکنان کچل، در ضربات پنالتی، عملکرد بهترین از بازیکنان با موهای سیاه دارن؛ مسئله ای که هاوکینگ آن را یکی از رازهای عمل عنوان کرد.

منبع: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

...........................

هاوکینگ هم انگلیسیه

6. 6 کاربر از +ali بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه manchester fan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2013

پيش فرض

بعید میدونم انگلیس 5 تا بازیکن بلوند داشته باشه که )))

بعدش جای این همه زحمت که به خودش داد و فرمول نوشت یه تلفن به سردار نقدی میزد و یه فرمول خیلی ساده از ایشون میگرفت
    ( اگر بازیکن تیم ملی نماز شب بخونن برزیل هم شکست میدیم )

راستی این لوگو هم سایز بزرگش بدید که کاور فیسبوووک بکنیم ... متشکر
    Last edited by manchester fan; 29-05-2014 at 00:25.

8. 7 کاربر از manchester fan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال +ali's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

اسکولز: انگلیس باید مثل لیورپول بازی کند

شاگردان برندن راجرز نمایش خیره کننده ای در خط حمله ی خود داشتند و اسطوره ی یونایتد امیدوار است این روند در جام جهانی تکرار شود.
    آی اسپورت- پل اسکولز، اسطوره ی یونایتد معتقد است که انگلیس با استفاده از تاکتیک‌های لیورپول ، می‌تواند نمایش خوب هجومی در جام جهانی داشته باشد.
    شاگردان بردند راجرز با به ثمر رساندن 101 گل در لیگ برتر فصل گذشته، آمار بیشترین گل را به نام خود ثبت کردند.
    نمایش خوب آنها باعث شد که 5 بازیکن از لیورپول ( استوریج، جرارد، هندرسون، استرلینگ و گلن جانسون) به تیم ملی دعوت شوند و در لیست 23 نفره قرار بگیرند.
    اسکولز در مصاحبه با Paddy Power گفت: " انگلیس با استفاده از تاکتیک‌های لیورپول در برزیل می‌تواند خوب کار کند.
    واقعا باید از آنها استفاده کرد. چهار یا پنج بازیکن لیورپول در تیم ملی هستند و احتمالا مقابل ایتالیا بازی خواهند کرد.
    جام جهانی 2010 با تساوی‌های کسل کننده هیچ چیز قابل دسترسی به نظر نمی‌رسید. هواداران انگلیس از جمله من، از بازی‌های جام جهانی آفریقا راضی نبودند.
    دوست دارم ببینم که روی شجاع باشد و مثل لیورپول یا منچستر گذشته بازی کند.
    گزارش‌هایی که از اردوی تیم ملی به گوش من می‌رسد امیدوار کننده و مثبت است. البته هنوز شک دارم که روی هاجسون هجومی شروع کند ولی دوست دارم شجاعتش را ببینم.
    همه راجع به زوج استوریج و لوییس سوارز صحبت می‌کنند ولی استیون جرارد و رحیم استرلینگ نقش بزرگی در موفقیت لیورپول داشتند و حالا در انگلیس همه ی آنها کنار هم بازی می‌کنند."

........................

جانم منطق اسطوره یونایتد
    همونطور که دوستان توی صفحات قبل گفتن اسکولز هم معتقده که تیم باید بر اساس لیورپول بازی کنه
    که کاملا منطقی هم به نظر میرسه

10. 8 کاربر از +ali بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2014
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

ویلشر: تا شروع جام جهانی به حداکثر آمادگی می رسم
    برای حضور در مسابقه آماده نیستم. تنها راهی که می توانید برای حضور در یک مسابقه آماده شوید بازی کردن است.
    آی اسپورت - جک ویلشر، هافبک تیم ملی انگلیس در جام جهانی که از ماه مارس تا کنون در هیچ مسابقه ای به میدان نرفته اعتقاد دارد، می تواند در زمان مناسب به حداکثر آمادگی برسد.
    این بازیکن 22 ساله در جریان پیروزی 0-1 تیمش در برابر دانمارک دچار مصدومیت شد و از آن زمان تا کنون فقط در دوبازی به عنوان بازیکن تعویضی به میدان رفته است.
    او به Sun گفت:"برای حضور در مسابقه آماده نیستم. تنها راهی که می توانید برای حضور در یک مسابقه آماده شوید بازی کردن است.
    تا جایی که می توانستم تمرینات را ادامه داده ام و فقط به چند بازی احتیاج دارم. اگر در چند بازی دوستانه به میدان بروم کاملا به حداکثر آمادگی می رسم."
    ویلشر از اینکه روی هاجسون با وجود مصدومیتش به او اعتماد کرده بسیار خوشحال است.
    "مضطرب بودم. اگر به جام جهانی نمی رفتم نابود می شدم. البته احساس ویژه ای دارم. فکر می کنم سرمربی تیم ملی این را می دانست و آرسن ونگر به خوبی به او توضیح داده بود."

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

12. 4 کاربر از Soroush HD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال +ali's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

جرارد: اسکولز در مورد رونی اشتباه می کند

اسکولز اوایل ماه گذشته گفته بود، رونی دوران اوج فوتبالی اش را پشت سر گذاشته است.
    آی اسپورت - استیون جرارد کاپیتان تیم ملی انگلیس اعتقاد دارد، پل اسکولز در گفتن این جمله که "رونی از روزهای خوبش دور شده" اشتباه کرده. پل اسکولز گفته بود، هم تیمی سابقش از دوران اوج خود گذشته است؛ البته رونی دررقابت های این فصل 19 گل در تمام رقابت ها به ثمر رسانده است.
    استیون جرارد کاپیتان تیم لیورپول و تیم ملی انگلیس از رونی که با مصدومیت در آستانه ی دو جام جهانی گذشته نتوانست، درخشش چندانی داشته باشد دفاع کرده است. جرارد گفته:
    "پل اسکولز اشتباه می کند. رونی بهترین بازیکن منچستر یونایتد در رقابت های اروپایی بوده است. او دو جام جهانی قبلی را مصدوم بوده، حالا او در بهترین شرایط ممکن به سر می برد.
    چیزی که من از او در تمرینات دیده ام، نشان از آمادگی بالای او داشت."
    اسکولز در اوایل این ماه گفته بود:
    "رونی فرسوده شده، او دوران خوب خود را در سنین جوانی پشت سر گذاشته و انتظار داریم در سن 28 یا 29 سالگی در حالت نرمال قرار داشته باشد."

...........................

امیدوارم دوران بدشانسیهای رونی در این جام جهانی به سر بیاد

14. 3 کاربر از +ali بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

WorkHard / P!ayHard pcforlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    S t r e t f o r d   E n d

پيش فرض

یه کوچولو کری بخونم
    .
    عرضم به حضور دوستان، بنده امروز فرصت شد تاپیک های دیگه ورلد کاپ رو چک کنم، یکیشو تاپیک رفقای خشنمون بود!
    .
    باید به شماره 5 شون بگم، ما مین برد (main board)مون سوخت! شما که داوری همیشه بهتون حال داده، چرا هنوز داری می سوزی اخوی؟!
    ببین دادا... ما انگلیسی ها بعد 4 سال هنوز هستیم، رفقای شما هنوز هستند؟
    .
    حالا ما سه جوجه، شما یاکریم (ببخشید همون عقاب)... چرا آخه عقاب امضاتون رو له کردید؟شده اعلامیه رو دیوار که... این بود آرمان هاتون؟!
    بعدش شما با دم شیر بازی میکنید یا ما!؟ برادر خوبه شیر نماد انگلستانه! عزیز من، در انتخاب ضرب المثل هم شده یوخده دقت کن! دقت نمیکنی، خو تغییرش بده به این که "با پر پرنده بازی نکنید"!!
    ..
    .
    در کل من نمیخواستم امضامون از نوستالوژی به شدت خشن جام جهانی 66 خارج بشه، ولی چون نماد انگلیس رو به سخره گرفتی، با ساخت امضای پایین مشت مزرعه بادمجونی رو بر آقای شماره 5 وارد میکنم:
    .

Three.Lions..On..A.Shirt.....Jules..Rimet..Still..Gleaming
    All.These.Years..Of.Hurt....Never.Stopped.Me.Dreaming

دادا یوسف، حدس میزنم یه نمونه از دستم کفری باشی ... حالا بیخیال... ایشالا این دوره هم مثل دوره قبل به هم بخوریم.
    چون خارج از شوخی واقعا بازی انگلیس / آلمان یه جور دربی، دربی کره زمین!

16. 6 کاربر از pcforlife بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال +ali's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

داش حسین فدایی داری
    امضات تو حلقم

لامصب چشاش شبیه چشای رونیه

+

این دوستای ژرمنی رو هم جدی نگیر اینا تا تیمشون سرحاله طرفدارشن(شوخی)
    طرفدار یعنی طرفدارای انگلیس که بدون بردن جامی در این سالها بازم عاشقن(جدی)
    زنده باد قدیمیترین تیم دنیا
    زنده باد اصالت

18. 4 کاربر از +ali بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

داش حسین فدایی داری
    امضات تو حلقم

لامصب چشاش شبیه چشای رونیه

+

این دوستای ژرمنی رو هم جدی نگیر اینا تا تیمشون سرحاله طرفدارشن(شوخی)
    طرفدار یعنی طرفدارای انگلیس که بدون بردن جامی در این سالها بازم عاشقن(جدی)
    زنده باد قدیمیترین تیم دنیا
    زنده باد اصالت
    با اینکه از آلمانیا خوشم نمیاد اما بنظر من فوتبال آلمان هم در کنار بریتانیا و ایتالیا و تا حدودی فرانسه و هلند اصالت داره .
    اسپانیا خیلی رو مخه .

20. این کاربر از banii بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •