تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 7 از 16 اولاول ... 34567891011 ... آخرآخر
نمايش نتايج 61 به 70 از 152

نام تاپيک: تاپیک هواداران تیم ملی اسپانیا | ماتادورها

کاربر فعال موسیقی راک و متال Metalhead56's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2013

پيش فرض

من نمیدونم دلبوسکه چرا پیکه رو که در تمام فصل ضعیف ظاهر شده اصلاً دعوت کرد تو تیم ملی؟درسته که در لالیگا بیشتر مدافعان وسط خارجی هستن ولی مدافعان اسپانیایی دیگه ای بودن که بهتر از پیکه درطول فصل کار کرده بودن و لیاقت بیشتری برای پوشیدن پیراهن تیم ملی داشتن.کلاً دلبوسکه یه مقدار محافظه کاره و فکر میکنه که چون سیستم بازی اسپانیا و این نفرات در جام جهانی قبلی و یورو جواب داده پس تو این جام جهانی هم جواب میده.تو جام کنفدراسیونها دیدیم که نشونه های سقوط اسپانیا کاملاً نمایان شد ولی دلبوسکه از اون مسابقات هیچ درسی نگرفت.

آخر فروم باز urumchi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

............

دیشب کل تیم اسپانیا افتضاح بودن
    کوبیدن یه نفر یا دونفر کار اشتباهیه
    هم کاسیاس بد بود هم اینیستا
    هم راموس هم سیلوا
    هم پیکه هم تورس

مشکل اصلی اسپانیا یکدست نبودن تیم دیشب بود و اینکه مثل قبل اون تیم بودن رو ندارن
    حتی ژاوی و اینستا که هم باشگاهی هستن هم دیشب باهم اصلا مـچ نبودن و اون هماهنگی
    همیشگی رو اصلا نداشتن

بهرحال، اسپانیا یه سیلی خیلی محکم خورد، انشالله به خودش بیاد
    نه بخاطر اینکه طرفدار اسپانیا یا بازیکن خاصی هستم، بخاطر اینکه
    هر4سال یکبار این رقابت برگزار میشه و طبیعتا همه انتظار بازیهای
    زیبا و پایاپای رو داریم تا بازیهایی که یکطرفه و غیررقابتی باشه

3. 5 کاربر از urumchi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال aryna's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

1

تو رویا زندگی نکن....... اون فضایی که مدافعا به فن پرسی دادن اون میتونست هر کاری که دلش میخواست هر طوری که میخواست به توپ ضربه بزنه..... اگه کنترل میکرد و شوت میزد کاسیاس رو خط دروازه بود میخواست چیکار کنه؟ مشکل ضربه بی نقص فن پرسی بود نه ایکر.

همه چیز گویا است
    ایکر چقدر بیرون امده(این بیرون ادمدنش هم بیخاطر متزلزل بوده و اون اعتماد به نفس سالهای پیش را نداره )

گل سوم که کلا خطا بود.....اما بازم شما ندیدی سه تا هلندی اومدن برا ضربه سر یه مدافع باهاشون بلند نشد!
    خطا بود یا نبود ایکر خطر کرد امد بیرون از دروازه و نتوانست مشت کنه توپ را

قبول دارم کاسیاس خوب نبود دیشب اما این که رو 4 تا گل مقصر اصلی کاسیاس معرفی میشه فقط باید بخندی......ادمای منتظر فرصت
    فکر میکنی چیزی گیر من میاد میگی فرصت طلب ما اینجا هستیم تا نقد کنیمو اونم با تفکرات خودمون
    ولی واقعا برات متاسفم
    چون در این سطح بازی کردن کار اسانی نیست (یعنی دروازبان از دروازه خروج داشته باشه بدون مهار یا دور کردن توپ ادم به این خنده اش میگیره)
    Last edited by aryna; 14-06-2014 at 23:17.

آخر فروم باز SA3EDLORD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

همه چیز گویا است
    ایکر چقدر بیرون امده(این بیرون ادمدنش هم بیخاطر متزلزل بوده و اون اعتماد به نفس سالهای پیش را نداره )
    نگفتم نیومده بیرون گفتم اشتباه نبود بیرون اومدنش.

فکر میکنی چیزی گیر من میاد میگی فرصت طلب ما اینجا هستیم تا نقد کنیمو اونم با تفکرات خودمون
    ولی واقعا برات متاسفم
    چون در این سطح بازی کردن کار اسانی نیست (یعنی دروازبان از دروازه خروج داشته باشه بدون مهار یا دور کردن توپ ادم به این خنده اش میگیره
    )
    واسه خودت متاسف باش چون همون ظور که گفتم فوتبالو با رویا و pes اشتباه گرفتی.

6. این کاربر از SA3EDLORD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن های فوتبال Abdolreza2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

همه چیز گویا است

ولی واقعا برات متاسفم
    چون در این سطح بازی کردن کار اسانی نیست (یعنی دروازبان از دروازه خروج داشته باشه بدون مهار یا دور کردن توپ ادم به این خنده اش میگیره)
    اولا اینکه تو این پست حرفایی که نقل و قول کردی به اسم من ، من نزدم ( برای خودت اسم منو گذاشتی روش که چی بشه ؟؟؟ )

حداکثر درکت از فوتبال همینه ؟؟؟
    به نظرت چرا کاسیاس نتونست مشت کنه ؟؟؟؟
    چون یکی مثل ون پرسی خورد بهش و تعادلشو بهم زد ، اینو که دیدید ؟؟؟؟
    یا اینم میخواد بگید تعادل بهم خورد نخورد ایکر خطر کرد اومد بیرون و نتونست مشت کنه توپو ؟؟؟!!!!!!!!!!

+

درسته کاسیاس اعتماد به نفس سابق نداره آ که اونم دلیل محکم داره
    ولی تو بازی دیشب همه مقصر بودن نه کاسیاس به تنهایی
    امیدوارم اینو دیگه قبول کنید

دیگه جوابتونو نمیدم چون اصلا منطقی تو حرفاتون نیست
    Last edited by Abdolreza2012; 14-06-2014 at 22:59.

پروفشنال aryna's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

اولا اینکه تو این پست حرفایی که نقل و قول کردی به اسم من ، من نزدم ( برای خودت اسم منو گذاشتی روش که چی بشه ؟؟؟ )

ببخشید حق با شماست اشتباه تایپی بوده الان درستش میکنم

9. این کاربر از aryna بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

مدیر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Layken's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

از نظر من روی گل اول هلند کاسیاس هیچ تقصیری نداشت، وقتی به گل نگاه می کنیم و به پاسی که از وسط میدان داده میشه هیچ دروازابنی نمیتونه کوچکترین تصوری بکنه که مهاجم(اینجا ون پرسی) با چنین استیل خاص و مهارت و توانایی بالا میتونه یک همچین ضربه سری بزنه، ضربه سر با بقیه ضربات خیلی فرق داره به طوری که شاید اگه پاس زمینی میومد کاسیاس عکس العمل دیگه ای میداشت و توپ رو میگرفت.
    از طرف دیگه ضربه ون پرسی هم فوق العاده بود، از اون گل هایی بود که اگه نمیشد باید اه میکشیدیم.
    از نظر من کاسیاس فقط در گل چهارم مقصر بود.

11. 3 کاربر از Layken بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال aryna's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

^ نظر شما کاملا محترم است اما من اصل حرفم این است اسپانیا با این کاسیاس به هیج جا نمی رسه در این جام
    باید فکر به حالش بکنند مسولان اسپانیا

حتما دید دل بوسکه چطوری اخر بازی بازیکنانش را دلداری میداد همش بخاطر روحیه دادن برای بازی بعدی است
    ودر کل من میگم دل بوسکه شاید با مهاجمانی که دارد بتوانند گلی در زمین بزنند اما با این مدافع ها و درواز بان حتما در هر بازی چندین گل را دریافت میکنند (مگر اینکه تغییری یا تلنگری ایجاد شود)
    Last edited by aryna; 14-06-2014 at 23:26.

13. این کاربر از aryna بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

مدیر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Layken's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

^ نظر شما کاملا محترم است اما من اصل حرفم این است اسپانیا با این کاسیاس به هیج جا نمی رسه در این جام
    باید فکر به حالش بکنند مسولان اسپانیا

حتما دید دل بوسکه چطوری اخر بازی بازیکنانش را دلداری میداد همش بخاطر روحیه دادن برای بازی بعدی است
    ودر کل من میگم دل بوسکه شاید با مهاجمانی که دارد بتوانند گلی در زمین بزنند اما با این مدافع ها و درواز بان حتما در هر بازی چندین گل را دریافت میکنند (مگر اینکه تغییری یا تلنگری ایجاد شود)
    درسته و نظر شما هم محترمه
    ولی من شخصا در بازی دیشب کل تیم اسپانیا رو ضعیف دیدم یک جورایی انگار قصد برد نداشتن، مخصوصا در صحنه اخر که تورس به اون شکل به توپ نگاه کرد دیگه واقعا بی انگیزه بودن اسپانیایی هارو نشون داد.
    من طرفدار اسپانیا نیستم ولی ارزو میکنم که اگر قرار اسپانیا حذف بشه حداقل به این شکل حذف نشه.

15. این کاربر از Layken بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای V E S T A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض یوردی آلبا : اگر تیمی بتواند پس از چنین مصیبتی خودش را بالا بکشد ؛ آن تیم اسپانیاست

ما یک تیم هستیم. با هم پیروز می شویم واگر شکستی هم حاصل می شود این شکست به گردن همه بازیکنان است
    آی اسپورت - یوردی آلبا وینگر تیم اسپانیا در نشست خبری امروز عنوان داشت که اسپانیا متحد تر از هر زمانی است.
    وی ادامه داد : "رختکن تیم در پایان بازی آشفته و غمگین بود چرا که کسی انتظار نداشت ما 5 گل از هلند دریافت کنیم.تیم ما بیشتر از هر زمانی متحد شده و اگر تیمی بتواند پس از چنین شکست سنگینی خودش را بالا بکشد ان تیم اسپانیاست."

" ما یک تیم هستیم. با هم پیروز می شویم واگر شکستی هم حاصل می شود این شکست به گردن همه بازیکنان است نه یک یا چند نفر خاص. در بازی دیروز نیمه دوم همه چیز به ضرر ما پیش رفت . بخصوص بعد از گل سوم احساس کردیم که همه چیز تمام شده و بازی از دستمان خارج شد "

17. این کاربر از V E S T A بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •