سلام
دوستان من کل 6 صفحه رو خوندم ولی آخرش نفهمیدم رو ه ات ب ر د میشه 64 بازی رو دید ؟ با س ی س ی ک م یا بدون اون ؟
سلام
دوستان من کل 6 صفحه رو خوندم ولی آخرش نفهمیدم رو ه ات ب ر د میشه 64 بازی رو دید ؟ با س ی س ی ک م یا بدون اون ؟
شما پست اول رو میخوندید کافی بود .....
اگر شیرینگ داشته باشید میتونید به راحتی ببینید
tapatalk
..............
FEAR THE REAPER
ببخشید منظورم با زبان انگلیسی بود اخه فوتبال همه هیجانش به گزارشش و گزارشگرش هست
اگر نمیشه روی چه جهتی میشه با زبان انگلیسی گرفت ؟ ESPN روی تل ا س ت ا ر برای جام جهانی قطع نمیشه ؟
شما بهتره بچرخید به طرف تل استار ..والا دلیلی برای قطعش نمیبینم البته اگر اتفاق خاصی نیفته
tapatalk
..............
FEAR THE REAPER
حذف شود ........
Last edited by Mr.Pooya; 19-05-2014 at 23:41.
خواهش میکنم
این موضوع دیگه خارج از بحث این تاپیکه ..خیلی هم سخت نیست بگردید در اینترنت اموزش نصبش هست
tapatalk
..............
FEAR THE REAPER
سیگنال هاتبرد که داریم رو 50-52 هست اگه عوض کنم و اچ دی بگیرم بااین وضع میتونه شبکه های جام جهانی رو ببینم؟
معلوم نیست . ولی سیگنال hd ضعیفتره ... برای تله استار هم اول نیل ست رو بگیرین بعد ۵ سانت به راست بچرخونین و ارتفاع رو ۴-۵ سات بالا ببرید طوری که سر د ی ش تقریبا عمود میشه![]()
مشکل اینه خونه ما آپارتمانی هست و تو مسیر بدی هس یعنی میگی مشکلی نداره ؟ باهمینم میگیره؟
شما اگه قیچی داری اونا رو جدا کن . مسیر یوروبورد رو چرا نمیگیری ؟! شما که اچ دی داری
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)