چرا دوست من. اين بازي احتياج به colorfix داره. نمی دونم مشکلت چیه. اگه colorfix رو on كني مسلما مشكلي نبايد وجود داشته باشه. من كه تا حالا نديدم كسي به اين مشكل بر بخوره!!!نوشته شده توسط ayenehshekasteh
چرا دوست من. اين بازي احتياج به colorfix داره. نمی دونم مشکلت چیه. اگه colorfix رو on كني مسلما مشكلي نبايد وجود داشته باشه. من كه تا حالا نديدم كسي به اين مشكل بر بخوره!!!نوشته شده توسط ayenehshekasteh
سلام من يه n-gage دارم
بازيهاي n-gage داراي پسوند rar هستند و وقتي آنها را داخل memory ميريزم در قسمت manager گوشي ظاهر نمي شوند ( بر خلاف بازيهاي sis ) و نمي توانم آنها را نصب كنم .لطفا در اين باره من را راهنمايي كنيد . متشكرم
Last edited by roozbeh_29676; 05-10-2006 at 14:55.
سلام بازيهايي را كه براي n-gage جمع آوري كرده ايد داراي پسوند rar هستند و در قسمت manager گوشي ظاهر نمي شوند لطفا به من بگوييد چه طوري او نارو نصب كنم. متشكرم
معمولا فایل های rar یا zip رو روی کامپیوتر باز میکنند.نوشته شده توسط roozbeh_29676
شما با برنامه winrar (که فکر کنم همه روی کامپیوترشون داشته باشن) فایل بازی رو باز کنین. داخلش فایل sis هست. اونو بریزین داخل گوشی
کمک در مورد نصب فایل sis روی ngage
--------------------------------------------------------------------------------
وقتی فایل sis رو توسط رمریدر روی مموری میریزم نصب نمیشود و این پیام میدهد not enouch memory to perform operation البته مموری هم 60mb جا داره وحجم فایل 23mb است
سلام من يه n-gage دارم . يك سري از بازيهاي مخصوص n-gage داراي پسوند rar هستند ومن نمي تونم اين بازيها رو رو گوشيم نصب كنم لطقا كمكم كنيد.
یعنی جوابی که دادم رو ندیدی؟
2 تا پست بالاتر. با شما بودم!!!
وقتی فایل sis رو توسط رمریدر روی مموری میریزم نصب نمیشود و این پیام میدهد not enouch memory to perform operation البته مموری هم 60mb جا داره وحجم فایل 23mb است
سلام :
من مراحل نصب رو کامل روی گوشیم که سامسونگ p850 هستش انجام می دم اما متاسفانه به محض ریختن بتزی روی گوشی پیغام install error رو بر روی گو شی می ده
بر روی گوشی ساوسونگ E720 هم کخ اصلآ کدهای java عمل نمی کنه
كمال جان اين بازي asphalt3 روي گوشي من تا جاي كه مي نويسه gameloft مياد ولي بعد از بازي مياد بيرون لطفا بگو چه كار كنم در ضمن گوشي من 6670 است لطفا كمكم كنيد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)