سلام چطورید؟
گوشی من ال 6 موتورولا هستش . هرچی با بلوتوث می خوام بگیرم گوشیم نمی گیره لطفا کمکم کنید ....
ممنون میشم
سلام چطورید؟
گوشی من ال 6 موتورولا هستش . هرچی با بلوتوث می خوام بگیرم گوشیم نمی گیره لطفا کمکم کنید ....
ممنون میشم
با سلام من گوشي 7610 دارم از وقتي ل برناميه class mut وصل كردم سريع شارج خالي ميكونه مي خواستم بدونم چه جور ميتونم اين برنامه را پاك كنم.مرسي
ٍٍٍٍٍِِِمن مراحل نصب رو رفتم و گوشيام E720 ,P850 در مورد 720 که اصلا ّّ با کد داده شده کار نمی کنه ، و در مورد 850هم برنامه آپلود بعد از ADDو انجام همه مراحل پیغام میده رو گوشی : installe error
لطفآ کمکم کنید
من هم n-gage داشتم و وقتي مي خواستم برنامه هاي بيشتر از 1mg رو نصب كنم اين پيغام رو ميداد. براي حل
اين مشكل , شما بايد مستر ريست كنيد ( با اين كار مموري داخلي گوشي فرمت ميشود و تمام smsها وcontactها و ساير اطلاعات روي مموري داخلي حذف ميشود. وشما مي توانيد برنامه را نصب كنيد.
من گوشيه N70 دارم و برنامه photo sms كار نمي كنه ميشه راهنماييم كنيد؟يا اگر برنامه مشابهي هست معرفي كنيد.من عكس اس ام اسي دانلود كردم ولي نمي دونم چطور بايد بفرستم.اگه جوابشو برام ايميل كنيد ممنون مي شم. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سوال ائلتو كه دوستمون جواب داد سوال دومتم آرهنوشته شده توسط desperado
گوشي طرف گوشي تو رو نميشناسه يا اينكه گوشيت نميگيرهنوشته شده توسط mohammad_6600
اگه گوشي طرف اصلا گوشي تو رو نميشناسه روي بخش بلوتوثت يك فايلي هست به نام visibility اونجا گزینه show رو انتخاب کن ولی اگه گوشی طرف گوشی تو رو می شناسه سیستم عامل گوشیت خراب شده
برنامه ها رو باید از روی گوشیت اینجوری پاک کنینوشته شده توسط NOKIA7610
menu/tools/app.manager
اينجا اسم فايلو پیدا کن و کلید c رو بزن بعدش هر چی پیام داد قبول کن پاک می شه
گوشی های مدل بالا قابلیت پذیرش نرم افزارها با ورژن پایین رو ندارن شما باید ورژن بالای این نرم افزار رو گیر بیاری تا بتونی ازش استفاده کنینوشته شده توسط mehdizadeh62
گوشي 6270 من همين طوره !!! من هيچ اشتباهي نمي كنم !! كمكم كنيد !!!!!!!!!!!!!!نوشته شده توسط desperado
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)