تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 7 از 42 اولاول ... 3456789101117 ... آخرآخر
نمايش نتايج 61 به 70 از 415

نام تاپيک: پرسش و پاسخ روانپزشکی

آخر فروم باز روانپریش's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2013

پيش فرض

"بهترین" برای هر فردی ممکنه متفاوت باشه.
    رایجترین ها فلوکستین سرترالین سیتالوپرام و ونالافکسین.
    دولوکستین(سیمبالتا) هم مثل اینکه جدیدا خیلی تجویز میشه

2. این کاربر از روانپریش بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه DrH.motasami's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2014

پيش فرض

دولوکستین(سیمبالتا) هم مثل اینکه جدیدا خیلی تجویز میشه
    در افسردگی شدید و مقاوم به درمان خیلی مفیده،افرادی هم که کمبود انرژی دارن بیشتر بهره میبرند،عوارضش هم کمتره اما سخت ترین عوارض قطع مصرف رو داره و حتما باید تحت نظر روانپزشکمصرف و قطع تدریجی بشه.
    لزومی نداره در موارد معمولی به سراغ چنین دارویی رفت.

4. 3 کاربر از DrH.motasami بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    بین مولکولهای هوا

پيش فرض

سلام دکتر جان. اخیرا حدود شش هفت ماهی میشه که مشکل فراموشی پیدا کردم، مطالبی که بهم گفته میشه رو حتما باید سریع نت برداری کنم. مطالب توی ذهنم موندگار نمیشه. مسخره تر اینجاست وقتی در مورد یه چیزی فکری به ذهنم میرسه، اگه ننویسم خیلی زود فراموشش میکنم. مطالب خصوصی تر رو اگه لازم دونستید براتون پ.خ میکنم.خیلی هم ممنونم که یه همچین تاپیکی رو باز کردید.

6. این کاربر از abs-j بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2014

پيش فرض

سلام دکتر جان. اخیرا حدود شش هفت ماهی میشه که مشکل فراموشی پیدا کردم، مطالبی که بهم گفته میشه رو حتما باید سریع نت برداری کنم. مطالب توی ذهنم موندگار نمیشه. مسخره تر اینجاست وقتی در مورد یه چیزی فکری به ذهنم میرسه، اگه ننویسم خیلی زود فراموشش میکنم. مطالب خصوصی تر رو اگه لازم دونستید براتون پ.خ میکنم.خیلی هم ممنونم که یه همچین تاپیکی رو باز کردید.
    سلام
    مسئله خاصی فکرتون رو مشغول کرده؟

8. 2 کاربر از DrH.motasami بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    بین مولکولهای هوا

پيش فرض

مسایل زیادی وجود داره که ذهنم درگیرش هست ولی مسئله خاصی وجود نداره. البته ناگفته نمونه که یه افسردگی کوچیک مزمن شده هم دارم که بر میگرده به بیکار بودنم. حدود سه سالی میشه که درامد مشخصی ندارم .دیگه اینکه سنم هم رفته بالا ولی هنوز مجردم و این منو کمی آزار میده.

10. 2 کاربر از abs-j بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2014

پيش فرض

مسایل زیادی وجود داره که ذهنم درگیرش هست ولی مسئله خاصی وجود نداره. البته ناگفته نمونه که یه افسردگی کوچیک مزمن شده هم دارم که بر میگرده به بیکار بودنم. حدود سه سالی میشه که درامد مشخصی ندارم .دیگه اینکه سنم هم رفته بالا ولی هنوز مجردم و این منو کمی آزار میده.
    ضمن آرزوی موفقیت و تندرستی:
    چنین مشکلی غالبا به اضطراب و نگرانی برمیگردد،درواقع ممکن است به دلیل مشغله فکری نتوانید تمرکز کنید،همین امر باعث میگردد که در کارهایتان بازدهی و موفقیت مورد نظر رو نداشته باشید.
    مشاوره با روانشناس بالینی قطعا مفید خواهد بود و بنده بشدت توصیه میکنم،اینطوری کیفیت زندگیتان حتما بهتر خواهد شد.

12. 2 کاربر از DrH.motasami بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    بین مولکولهای هوا

پيش فرض

از راهنماییتون بسیار ممنونم. سعی میکنم توی اولین فرصت بوجود اومده اقدام کنم. امیدوارم زودتر از این مشکل خلاص بشم.

14. این کاربر از abs-j بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2014

پيش فرض

از راهنماییتون بسیار ممنونم. سعی میکنم توی اولین فرصت بوجود اومده اقدام کنم. امیدوارم زودتر از این مشکل خلاص بشم.
    لطف دارین
    یه نکته:لزومی نداره که وی دکترای روانشناسی باشه و قطعا کارشناس ارشد کافیه.

16. 2 کاربر از DrH.motasami بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

آقاي دكتر معتصمي ممنون ميشم يك تعريف از حمله ي پانيك با جزئياتش بگيد تا بفهميم مريضيمون چي هست .. چون من نه تپش قلب زياد نه تعرق و نه حالت خاصي از بيماري بدني دارم .. فقط دلهره دارم .. از وقتي از خواب بيدار ميشم تا زماني كه دوباره به خواب ميرم .. اضطراب از آينده كه نتونم راه درستي داشته باشم و .. با اينكه باز هم ميگم هيچ مشكلي ا از لحاظ روحي ندارم .. براي من شكست و اينا زياد اهميت نداره و دوباره اتلاش مي كنم .. از سيگار و اعتياد به شدت تنفر دارم و بيشترين نگرانيم اين دو تا هستن كه نكنه من تو آينده گرفتار بشم ! خودم ميدونم الان افكارم غير منطقيه .. و ميخوام بدونم اين مريضيم اسمش چيه ؟

وقتي با كسي در اين مورد حرف مي زنم سبك تر ميشم ... حتي اگه فقط در مورد بيماريم باشه ... و نه جزئياتش .. امروز وارد سومين ماه شدم .. انصافا خسته كنندست و بسيار آزار دهنده ...

( چون پزشك متخصص خودم 1 شنبه مياد نتونستم تا 1 شنبه صبر كنم و مجددا از شما سئوال كردم )

ممنون

18. این کاربر از Mehdi.M2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2014

پيش فرض

آقاي دكتر معتصمي ممنون ميشم يك تعريف از حمله ي پانيك با جزئياتش بگيد تا بفهميم مريضيمون چي هست .. چون من نه تپش قلب زياد نه تعرق و نه حالت خاصي از بيماري بدني دارم .. فقط دلهره دارم .. از وقتي از خواب بيدار ميشم تا زماني كه دوباره به خواب ميرم .. اضطراب از آينده كه نتونم راه درستي داشته باشم و .. با اينكه باز هم ميگم هيچ مشكلي ا از لحاظ روحي ندارم .. براي من شكست و اينا زياد اهميت نداره و دوباره اتلاش مي كنم .. از سيگار و اعتياد به شدت تنفر دارم و بيشترين نگرانيم اين دو تا هستن كه نكنه من تو آينده گرفتار بشم ! خودم ميدونم الان افكارم غير منطقيه .. و ميخوام بدونم اين مريضيم اسمش چيه ؟

وقتي با كسي در اين مورد حرف مي زنم سبك تر ميشم ... حتي اگه فقط در مورد بيماريم باشه ... و نه جزئياتش .. امروز وارد سومين ماه شدم .. انصافا خسته كنندست و بسيار آزار دهنده ...

( چون پزشك متخصص خودم 1 شنبه مياد نتونستم تا 1 شنبه صبر كنم و مجددا از شما سئوال كردم )

ممنون
    سلام
    بله کاملا بیاد دارم که این سوال رو قبلا هم مطرح فرموده بودید
    حملات پانیک panic یا هراس يک نوع پاسخ به شرايط استرس زا مي باشد. حمله ي هراس يک دوره ي احساس ترس شديد است که بطور موقت فعاليتهاي عادي فرد را مختل مي سازد. شروع آن معمولاً ناگهاني و بدنبال يک عامل محيطي آزاردهنده يا دلهره آور است.
    هر چند براي فرد اغلب احساس ترس و ناراحتي شديد را ايجاد مي کند، مکانيزم آن در حقيقت يک واکنش تکاملي بدن است که به آن اصطلاحاً fight-or-flight response (اين پاسخ يک پاسخ حاد به استرس خوانده مي شود ). بر اساس اين تئوري حيوانات و انسانها در مقابله با خطرات يک سري شارژهاي الکتريکي از دستگاه سمپاتيک خود صادر مي کنند که آنها را براي فرار يا مبارزه آماده مي سازد.
    بيماران دچار حملات هراس بخوبي با داروهاي ضد اضطراب و ضد افسردگي درمان مي شوند(به ویژه کلونازپام و ssris)مشخصه اصلي اختلال هراس، وقوع خود به خود و غيره منتظره حملات هراس است كه شامل حملات و دوره هاي مجزاي ترس شديد هستند. فراواني بروز حملات از چند نوبت در روز تا صرفا تعداد انگشت شماري حمله در يك سال فرق مي كند.
    علايم رواني عمده اين بيماري عبارتند از، ترس مفرط و احساس قريب الوقوع بودن مرگ و نابودي. بيمار غالباً نمي تواند علت ترس خود را بيان كند. ممكن است دچار اغتشاش شعور شود و در تمركز اشكال پيدا كند. برخي نشانه هاي جسمي حمله هراس عبارت است از افزايش ضربان قلب، احساس تپش قلب، تنگي نفس و تعريق. بيمار اغلب مي كوشد محلي را كه در آن قرارگرفته است ترك كند تا از كسي كمك بگيرد. حمله عموماً بيست دقيقه و ندرتاً بيش از يك ساعت طول مي كشد
    پروپرانولول و کلونازپام در کنار پاروكستين و یا سایر SSRIs کاملا موثر اند.
    علائم شما بیشتر حاکی از اضطراب و وسواس است،چرا با یک متخصص اعصاب و روان ملاقات نمیکنید؟
    Last edited by DrH.motasami; 01-05-2014 at 18:57.

20. 3 کاربر از DrH.motasami بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •