متاسفانه برخی افراد وقتی نمیتونن جوابی قانع کننده به مخاطب بدن رو به جدل میارن و همون حرف خودشون رو به گونه ای دیگه مطرح میکنن ... ! گرامی توجه کردی ما انسان ها هم همه زیبایی ها رو دوست نداریم ؟
شاید شما از هنر موسیقی صرفا یه ساز رو دوست داشته باشی... ! و من یکی دیگه و هر دوی ما از سازی نفرت داشته باشیم.
انسان هم همه زیبایی ها رو دوست نداره ... شاید شما اینطور باشی یعنی همه زیبایی ها رو دوست داشته باشی ...اگر نه خیلی چیزایی رو که به نظر خیلی ها زیباست شاید من دوست نداشته باشم و بلعکس. و همین یک استثنا به حکم کلی ... مثال نقض ایجاد میکنه و کلیت حکم رو ابطال .
برادر من گفتم یه سرچ کن ... متوجه میشی ... که بوتیمار چی هست و چی رو دوست داره و همچنین درباره اهو. ! امروزه مثل قبل نیست که بخوای برای اثبات یه مطلب دو هزار کتاب رو زیر و بالا کنی ... ! یه سرچ کنی متوجه میشی.
دوست عزیزم ... !
حکم های کلی در منطق بر اساس چندین وجهه بدست میان : 1 احساس 2 متواتراط 3 عقل ... و .... زیاده کلا...
حالا اگر با دایره مصادیق منطقی اشنا باشی میفهمید که متواطرات چگونه میتونن حکم کلی بدن ... یا چگونه از احساس جکم کلی بگیریم ... یا...
یا شرایط اننتاج و عقیم بودن ضروب رو متوجه میشی ...
در ضمن همون مسئله ماه هم داستان های زیادی داره ... اما همون رو هم در نهایت احساس تشخیص داد که احساسات قبل اشتباه بوده و نه چیز دیگه ای ...

و بعد هم با عقل اثبات شد .
راستی دوست عزیزم من برای قبولاندن حرفم به کسی اسراری نکردم ... هر کسی هر طوری دوست داره فکر کنه و فکرش هم محترمه ... !
همیشه یاد داشته باش که : دانا چو طبله ی عطار است ... خاموش و هنر نما.
یعنی این که اگر در مطلبی تخصص داری و میتونی با ادله اون رو ثابت کنی پا پیش بزار ... اگر نه خدا نکرده بقیه این ضرب المثل حکایت حال شما میشه .

مثل همین بحث ... که الکی اون رو کش میدی

... بدون هیچ گونه نتیجه گیری و ...
پیشنهاد میدم اگر میخوای این پست رو نقل قول کنی کل اون چیزی رو که مد نظرت هست به صورت مقدمه هایی بنویس و بعد ازش نتیجه گیری کلی کن ... و من هم جوابشو میدم که نهایتا من و شما در این باره نفری یه پست بدیم و نه بیشتر ... حالا یا شما حرفت درسته یا من .