بنچمارک کلا دقیق نیست.
من وان ام 7 دارم تو زومیت ازش بنچمارک گرفته بودن 22000 آورد ولی خودم گرفتم تونستم از 25000 تا 28000 هم برسونم اگر خواستین اسکرین شات هم میزارم.![]()
بنچمارک کلا دقیق نیست.
من وان ام 7 دارم تو زومیت ازش بنچمارک گرفته بودن 22000 آورد ولی خودم گرفتم تونستم از 25000 تا 28000 هم برسونم اگر خواستین اسکرین شات هم میزارم.![]()
نسخه های قبلی antut کمتر نشون میدم چون اونا قبلا گرفتن
منم اکثر اوقات که با An tu tu بنچمارک می گرفتم همین حدودا میومد و هیچ وقت ندیدم زیر 20000 بیاد و معمولا بالای 23000 بود همش ...
الان ورژن آندروئیدتون چنده؟
4.3
آخرین آپدیته
ولی فکر کنم 25000 خوب باشه
honor 3C گرفتم حدود 17000 بود
سلاملکوم
یه یک سالی هست که دارم با این گوشی با همون رام رسمیه اولش 4.1.2 کار میکنم مشکل زیادی هم باهاش ندارم
شنیدم این آپدیت جدید یه سری مشکلاتو حل کرده
به نظرتون این آپدیت 12.1A1.205 رو نصب کنم ؟
ارزش داره مشکلاتش بیشت نشه ؟
نصب کن من نصب کردم خوب شده و راضیم و کیفیت صفحه نمایش و سرعت و همه چیزش خوب میشه البته نسبت به زمانی می گم که قبل 205 بود
صفحه نمایشش که خیلی با کیفیت میشه و سرعتش هم عالی من از وقتی 205 رو نصب کردم هنگ ندیدم البته رام 4.1 هم خوب بود بعد یک آپدیتی کردیم گرفتار شدم و با اومدن 205 راحت شدم
در ضمن نرم افزار cleen master و دکتر باطری رو نصب کنید ماندگاری باتریش خیلی بهتر میشه
اونی که تو سایت ها زده 16000 شاید با ورژن اولیه 4.1 باشه
25000 خوبه ؟
+باتری دکتر رو نصب کردم
نمی دونم چرا باتری بدون دلیل رو 35 درصد موند هرچی هم کار می کردم 1 درصد هم پایین نمی یومد؟
چرا؟
سلام دوستان.من قصد دارم این گوشی رو بخرم.از یکی از دوستان مشاوره گرفتم،عنوان کردن که صفحه نمایش و دوربینش زیاد با کیفیت نیست.
میخواستم سوال کنم که کیفیتشون در چه حده؟
با تشکر![]()
یعنی الان من برم اپدیت 205 رو بزنم اگه خوشم نیومد
میتونم دوباره برگردم روی 4.1 ؟
یا بابد روت کنم ؟
حالا اموزش بدید چطوری این آپدیت جدیدرو فعال کنم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)