خب با توجه به شرایط پیش آمده(سرخوردگی از طرف معشوق) من تمایل دارم که اون خانم رو فراموش کنم (یعنی راه حل دوم) اما متاسفانه نمی دونم چرا نمیشه
خب با توجه به شرایط پیش آمده(سرخوردگی از طرف معشوق) من تمایل دارم که اون خانم رو فراموش کنم (یعنی راه حل دوم) اما متاسفانه نمی دونم چرا نمیشه
خب يه راهش اينه كه اينه كه از شرطى شدن كلاسيك استفاده كنين, به اين صورت كه هر وقت با يه محرك نارحت كننده رو به رو شدين مثل درد, غم, نفرت و خشم و.... اون خانم رو به ياد بيارين بعد یه مدت هر وقت اون خانم رو ببینین نا خودآگاه حس بدی بهتون دست میده.
راه دیگه هدف الآنتون که رسیدن به اون خانم هست رو با یه هدف دیگه جایگزین کنین, مثلا ساز موسیقی مورد علاقتون رو یاد بگیرین, تو ورزش مورد علاقتون مهارت پیدا کنین, زبان برنامه نویسی مورد علاقتون رو یاد بگیرین و...
راه دیگه اینه که خودتون رو به یه شخص اجتماعی که تو برقراری ارتبط با افراد جامعش تبهر داره تبدیل کنین.
آخرین راه استفاده از داروهایی هست که از عوارض جانبیش کاهش libido هست. اگه به سه مورد اول عمل کنین اين مورد هیچ وقت لازم نمیشه
سلام
میشه لطفا در مورد داروی کاهنده libido بیشتر توضیح بفرمایید؟
سلام
خب دسته SSRIs و بتا بلوكرها.
دسته های دارویی دیگه با این اثر حتی قویتر از SSRIs هست ولی به خاطر عوارضشون اصلا توصيه نميشن.
ويرايش:
من خودم تو شرايط ايشون باشم بتا بلوكرها رو بيشتر ترجيح ميدم ولی SSRIs هم تو اين شرايط ميتونن نتايج جالبى داشته باشن.
Last edited by DragonVsPhoenix; 26-04-2014 at 12:51.
سلام مجدد
به هیچ عنوان داروهایی که اشاره فرمودین در این مورد قابل استفاده نیست.(صرفا برای کاهش libido)
ممکنه برخی پزشکان از طریق هورمون هااقدام کنند اما هیچ یک مورد تایید fda نیست.
سلام میشه بگین به نظرتون من باید چی کار کنم؟؟
هیچ کار خاصی نمیتونی انجام بدی
وقتی میبینی کسی که واسش جونت در میره با یه نفر دیگس دلت می خواد بمیری
درمان خاصی واسه شکست عشقی وجود نداره
تنها معجون '' زمان'' میتونه بهت کمک کنه که با این مساله کنار بیای
بعد از مدتی یه دوست دیگه پیدا کن باهاش حرف بزن تا کلا خاطرات قبلی کم رنگ بشه
سلام. من با اين موافقم:
به یک نکته دیگه توجه کن:
اگه روزی برگشت به هیچ عنوان جوابشو نده
اگه برگشت 2 حالت وجود داره :
1. ممکنه تنها شده و تو رو به عنوان یک زاپاس حساب کرده
2. به خاطر عذاب وجدان برگشته
هیچ وقت خودتو کوچیک نکن دنیا که به پایان نرسیده این تجربه خوبی شد تا در اینده بیشتر دقت کنی
منم با جناب
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بشدت موافقم ..
یه نکته از دیدگاه خودم عرض کنم اونم اینکه واقعا هیچ دختری ارزش غصه خوردن و ناراحتی رو نداره(من کلا به جنس مخالف بدبینم! شکست هم نخوردم! شرایط جامعه واقعا فرق کرده و معیارا عوض شده) و تاحد امکان نباید سراغ این نوع روابط رفت به نظرم سرکوب کردن نیاز عاطفی بهتر از اینه که بخوایم باهرکسی ارتباط داشته باشیم و درگیر شکست عشقی بشیم..من با تجربه موافقم اما نباید اینو به هرنحوی بدست آورد..بعضی تجارب تاوان سختی داره...
خلاصه بگم که بقول دوستمون شاید شخص دیگه ای تو زندگیتون وارد بشه میتونه بمرور خاطرات گذشته رو کمرنگ کنه و این فکروخیال دائمی و درگذشته زندگی کردن سودی نداره و باید به آینده امیدوار بود
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)