شما توی همه ی ساعتای روز مشکل سرعت تک کانکشن دارید؟؟ توی هیچ ساعتی درست نمیشه؟ (مثلاً شب دیر وقت یا صبح زود)
با استفاده از روش دوم تست هم باز سرعتتون پایینه؟
شما توی همه ی ساعتای روز مشکل سرعت تک کانکشن دارید؟؟ توی هیچ ساعتی درست نمیشه؟ (مثلاً شب دیر وقت یا صبح زود)
با استفاده از روش دوم تست هم باز سرعتتون پایینه؟
-----------------------------------------------------------
سرعت خوبه ولی خیلی نوسان میکنه (از رو NetWorx نگاه میکنم...)
(پارس آنلاین/تهران/128 نامحدود(246 کیلوبایت)/ساعت 3:10 بعدازظهر)
---------------------------------------------------
(پارس آنلاین/تهران/128 نامحدود(246 کیلوبایت)/ساعت 10:05 بعدازظهر)
![]()
Last edited by netstat; 13-03-2014 at 22:05.
128 نامحدود وایرلس که روی 256 بسته شده . سرعت تک کانکشن در طول 24 ساعت همینطوری
![]()
حداکثر سرعت سرویستون چقدره؟ همون 32 کیلو بایت هستش؟ پس یعنی سرعت مولتی کانکشن و تک کانکشنتون فرقی نداره.. درسته؟
در ضمن اسم شرکتتون چیه؟![]()
بله حداکثر 32 و زیر 30 هم نمیاد 30 تا 32 میچرخهدرسته مولتی و تک برای من هیچ تفاوتی نداره
اسم شرکت هم رفاتک . موفق باشید
![]()
آره همیشه . کلا بین 15 تا 40 نوسان داره تو 24 ساعت .
دوستان کسی تجربه ی استفاده از نرم افزار [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو داره؟ آیا با استفاده از این نرم افزار میشه سرعت تک کانکشن رو افزایش داد؟ به نظر نرم افزار خوبی میرسه....
لینک دانلود:
توجه: من خودم هنوز از این نرم افزار استفاده نکردم... با مسئولیت خودتون ازش استفاده کنید![]()
Last edited by netstat; 14-03-2014 at 00:34.
(پارس آنلاین/تهران/128 نامحدود(246 کیلوبایت)/ساعت 00:35)
با اینکه دیر وقته هنوز نویزای خطم نرفتن لالا کنن![]()
به نظر من خیلی عجیبه که هیچ وقت سرعتت خوب نیست..... بالاخره یه وقتایی سرعتت باید بالا باشه....
البته سرعت منم تو اکثر ساعتای روز به 90 به زور میرسه... و ساعتای شلوغ میادش رو 30.... ولی تو ساعتای خلوت حتی به 3 مگ هم میرسه (اونوقتها که 256 نامحدود داشتم)
به نظر من این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خود پارس آنلاین رو با یک کانکشن دانلود کن... این فایل برای من توی اغلب ساعتای روز با حداکثر پهنای باند سرویسم دانلود میشه (همین الان تست زدم دقیق با 246 کیلوبایت دانلود شد)
اگه این فایل رو با تک کانکشن تونستی با سرعت خیلی بالا دانلود کنی یعنی مشکل از تو نیست و به پارس آنلاین برمیگرده... ولی اگه نتونستی یعنی مشکل از سیستم خودته....
راستی! وضع پکت لاست و پینکت چطوره؟ پکت لاست بالا میتونه روی سرعت تک کانکشن تاثیر بذاره....
Last edited by netstat; 14-03-2014 at 22:55.
و باز هم آسیاتک شیراز/4مگ/ ساعت 1:30 بامداد
فکر میکردم الان باید بد باشه سرعت اما عالیه..
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)