تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: حیدری سر مربی تیم ملی؟؟؟؟؟؟؟

راي دهنده
6. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • عالی

2 33.33%
  • خوب

2 33.33%
  • متوسط

1 16.67%
  • بد

1 16.67%
صفحه 7 از 17 اولاول ... 34567891011 ... آخرآخر
نمايش نتايج 61 به 70 از 163

نام تاپيک: کشتی

آخر فروم باز R10MessiEtoo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005

پيش فرض

علت بي روحيه بودن اميري چيست؟
    مصدوميت يا بي انگيزگي؟

جاسم اميري در سن 20 سالگي به صراحت، بي تفاوتي اش را نسبت به حضور در المپيک پکن اعلام کرده است!
    برنا: شايد خبر بي تمايلي نايب قهرمان بازيهاي آسيايي دوحه نسبت به حضور در المپيک، لابه لاي دهها خبري که در مورد شکست کشتي آزاد در باکو، پيروزي کشتي فرنگي، پيش بيني عزل ها و نصب ها در کادرفني کشتي آزاد و فرنگي مفقود شود و اصلا به چشم نيايد!
    اما عقل سليم حکم مي کند اين مسئله موشکافي شود.
    قطعا مصدوميت نمي تواند عامل بي ميلي جواني کم سن و سال براي حضور در مسابقاتي به بزرگي المپيک باشد.
    بنابراين بايد به جستجوي اين داستان پرداخت که چرا يک کشتي گير 20 ساله که امسال هم شرايط حضور در رده سني جوانان را داشته و تا همين چندماه پيش در حضور دو مدعي وزن 60 کيلوگرم يعني اشکاني و باوفا با شايستگي هرچه تمامتر از سکوي نخست رقابتهاي جام يادگار امام صعود کرده، دچار بي انگيزگي شده است؟
    جاسم اميري يکي از استعدادهاي کشتي فرنگي بود که سال گذشته در رقابتهاي قهرماني جوانان جهان به عنوان نايب قهرماني دست يافت و آنقدر در گواتمالا خوش درخشيد که محمدبنا پس از اطلاع از مصدوميت سوريان و کسب اطمينان از غيبت او در بازيهاي آسيايي، اعلام کرد" در غياب قهرمان جهان يک شير را راهي دوحه خواهم کرد" که البته با شروع مسابقات کشتي فرنگي بازيهاي آسيايي متوجه پيش بيني درست بنا شديم ؛چرا که اميري در عين جواني و گمنام بودن رقبا را يکي پس از ديگري با کنده هاي تماشايي پا در هوا کرد و در ديدارنهايي هم آنچنان حقش را مقابل فرنگي کار چيني ضايع کردند که سازمان تربيت بدني تصميم گرفت پاداش نفر اول مسابقات را تقديم اين کشتي گير لرستاني کند.
    با اين تفاسير جاي تاسف دارد که بي توجهي به استعدادهايي همچون او هم دست ما را در وزني که در باکو تحقير شده خالي تر از گذشته خواهد کرد و هم اين شعار را به جواناني نظير او القا خواهد کرد که «کشتي فرنگي جايگاه جولان نامهاي پر طمطراق است نه مستعدين جواني که در سر سوداي بزرگي مي پرورانند."

حـــــرفـه ای Asalbanoo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    esfahan

پيش فرض فضاي كشتي ايران را تغيير مي‌دهم

خبرگزاري فارس: گرچه در نخستين تجربه سرمربيگري‌اش در مسابقات جهاني روزهاي خوبي را پشت سر نگذاشت؛ اما حرف‌هاي جديدي براي گفتن دارد.

عليرضا حيدري در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاري فارس، عنوان كرد: اگر باز هم مربيگري كنم، اين فضا را عوض مي‌كنم. قول مي‌دهم تا قبل از عيد، اين كار را انجام دهم.

* مقصر دانستن برزگر بي‌معرفتي است
    شاگرد منصور برزگر كه در باكو سرمربي تيم ملي بود، گفت: اگر بخواهم در اين باره صحبت كنم، بايد راندمان كارمان را در نظر بگيريم؛ اما اين هم درست نيست كه فقط برزگر را مقصر دانست. او تلاش خودش را كرده است. شايد اشتباهي در كارش بوده باشد؛ اما تخطئه او كار درستي نيست. اگر ناكامي امسال را به او نسبت دهيم، نايب قهرماني سال گذشته نيز از آن او است. فقط برزگر را مقصر دانستن، دور از معرفت است. بايد نگاه كنيم، معصومي چطور به تايمازوف باخت. او اين بار به راحتي مي‌توانست او را شكست دهد يا يزداني با فاصله بسيار كمي مغلوب گيتايف شد. فاصله را دراين دو وزن با حريفان اصلي خود كم كرديم.

* در كشتي‌هاي ابراهيمي خودم روي تشك بودم
    حيدري در خصوص عملكرد ابراهيمي در باكو اظهار داشت: انتخابي روزهاي آخر اردو كه همه از آن انتقاد مي‌كنند، در مورد ابراهيمي جواب داد. ابراهيمي حرف‌هايم را روي تشك اجرا مي‌كرد؛ خوشبختانه در اين مبارزه، همه از تيم ملي قطع اميد كرده بودند و كنار تشك خلوت بود. به همين دليل، راحت او را هدايت كرديم.

* قبلا نمي‌توانستم واقعيت‌ها را بگويم
    حيدري با تاكيد به اينكه به خاطر روحيه تيم نمي‌توانست ضعف‌ها را بگويد، افزود: قبل از اعزام به باكو، بيشتر روزنامه‌ها مي‌نوشتند كه تيم قوي نيست و آن را قبول نداشتند. نمي‌توانستم حرف آنها را تاييد كنم چون روحيه تيم خراب مي‌شد؛ اما اكنون شرايط فرق مي‌كند و مي‌توان واقعيات را بيان كرد. نمي‌خواهم روس‌ها را خارج از چهارچوب و دست‌نيافتني نشان دهم؛ اما خيلي جلو بودند و بهتر و بيشتر از ما كار كرده بودند. علاوه بر اينكه 6 مدال طلا گرفتند، طلاي تركيه و نقره اغلب تيم‌ها مال آنها بود. ما يك تيم را كوك مي‌كنيم و چند سال روي تشك مي‌فرستيم. تيم ما هرگز يكدست نبود و در سه وزن مشكل داشتيم. مراد محمدي در ليگ و انتخابي، برخي حريفانش را با پرتاب سكه شكست داد و در جهاني سال گذشته نيز دو مبارزه‌اش را با سكه برد.

* شكست محمدي خيلي دور از انتظار نبود
    يك روز محمدي دير به تمرين آمد و با او برخورد كردم. به او گفتم اختلاف تو با حريفانت 6 تا 5 پوئن نيست كه بي‌نظمي كني. طبيعي بود اگر سكه به نفع او نباشد، چندان هم خوب عمل نكند و اين شكست برايم دور از انتظار نبود. در اينكه مراد مقابل مقدونيه خوب كشتي نگرفت، هيچ بحثي نيست. بايد او را راحت مي‌برد. وقتي شكست خورد، روحيه تيم خيلي افت كرد. بعد از او، از طهماسبي هم چندان توقعي نمي‌رفت؛ اما شلوغي دور تشك، 80 درصد در شكست بذري تاثير داشت. در كشتي با حريف آمريكايي به اكبرنژاد گفتم دور تشك را خلوت كن. آنقدر صدا بود كه هول شد و كشتي را وا داد. او براي تايم سوم بدون فكر روي تشك رفت و اصلا نتوانست كار خودش را پياده كند.

* يزداني در گروهش ضعيف ظاهر شد
    سرمربي تيم ملي در مورد عملكرد رضا يزداني عنوان كرد: او در گروهش ضعيف ظاهر شد و خيلي بيشتر از اينها از او انتظار داشتم. اگر قابليت‌هايش را بشناسد، خيلي بالاتر از اين حرف‌ها است؛ اما در مبارزه با گيتايف خوب ظاهر شد. قبلا در دو تايم 6 بر صفر مغلوب اين روس شده بود؛ ولي اين بار واقعا خوب كار كرد. فردين معصومي 10 ثانيه مانده به پايان كشتي، حرف ما را اجرا نكرده و باخت. به او گفتم دستت را بالا نياور كه يك لحظه اين كار را كرد و تايمازوف پايش را گرفت. فردين، تايمازوف را برده بود. او در وقت سوم مي‌توانست 3 تا 4 بار حريف را خاك كند. در 55 كيلو، داداشي در انتخابي خوب كشتي گرفت. در اين وزن، چاره‌اي جز انتخاب او نداشتيم. خالپور هم سن داداشي است. اگر او را به باكو مي‌برديم، مثل داداشي عمل مي‌كرد. نياز است از نوجوانان چند نفر را انتخاب كنيم تا به بزرگسالان برسند.

* ليگ به تيم ملي آسيب مي‌زند
    دارنده 6 مدال چهاني و المپيك در خصوص برنامه‌هايش براي كسب 5 سهميه باقيمانده، خاطر نشان ساخت: بايد سهميه‌ها را بگيريم؛ اما ليگ به تيم‌ ملي آسيب مي‌زند. كشتي‌گير وزن كم مي‌كند، خسته مي‌شود و سه ماه از دست ما خارج است. به جاي آن مي‌توانيم تيم را به 4 تورنمنت سطح بالا بفرستيم. نزديك به يك ماه و نيم ديگر جام جايزه بزرگ روسيه برگزار مي‌شود. بايد تلاش كنيم تيم را قبل از عيد ببنديم. همين گاتسالوف و گيتايف، قبل از جهاني حداقل در 4 يا 5 تورنمنت كشتي گرفتند. به همين خاطر، حتي با اينكه از آمادگي بدني خوبي برخوردار نبودند، باز هم قهمان شدند. بايد از نوجوانان شروع كنيم. كشتي‌گير در 19 سالگي به تيم بزرگسالان تحويل داده مي‌شود.

* مشكل بدنسازي نداشتيم
    در شرايطي كه خيلي‌ها آمادگي بدني ملي‌پوشان را پايين عنوان كرده‌اند، حيدري گفت: هيچ كشتي‌گيري در باكو كم نياورد؛ بلكه مشكل تكنيكي و روحي دردسرساز شد. كشتي ما جوري شده كه كارمان وابسته به سكه و شانس شده است. اگر سكه به نفع ما نباشد، كمتر نتيجه مي‌گيريم. اگر سكه به نام محمدي مي‌افتاد، او مقدونيه را مي‌برد و شايد تا فينال هم پيش مي‌آمد. او در ساعت آخر 700 گرم اضافه داشت كه خودم همراه او به سونا رفتم. خودم 3 كيلو كم كردم. اين كشتي‌گير فرداي وزن‌كشي نمي‌توانست نتيجه بگيرد. به هر صورت، او وزنش سنگين شده و هواي وزنش را هم ندارد. من كه نمي‌توانم هر روز او را روي باسكول ببرم و وزنش را كنترل كنم. وقتي خودم كشتي گير بودم، كسي تا روز وزن‌كشي نمي‌دانست شرايط وزني‌ام چه طور است چون اين مورد بايد تحت كنترل كشتي‌گير باشد.

* فاصله 49 امتيازي با روسيه كاذب است
    حيدري فاصله 49 امتيازي كشتي‌گير ايران و روسيه را كاذب مي‌داند. او در اين باره توضيح داد: اگر تيم به تيم با رقيبانمان مبارزه كنيم، فقط به روسيه مي‌بازيم. فاصله ما با روس‌ها زياد است. بايد در باكو 4 مدال مي‌گرفتيم. فردين مي‌توانست تايمازوف را ببرد. بذري آگر به امريكا نمي‌باخت، به عقيده من مرتضي علي‌يف را هم شكست مي‌داد يا اگر محمدي، كشتي‌گير مقدونيه را پشت سر مي‌گذاشت، تلنگري به او وارد شده بود و بهتر مبارزه مي‌كرد. او قبل از مسابقات خودش را در فينال مي‌ديد و نمي‌خواست پله پله جلو برود. به هر حال، حتي اگر اين اتفاقات به نفع ما هم بود، باز فرقي نمي‌كرد؛ فقط روس‌ها هستند كه مي‌توانند به قهرماني خود ببالند.

* بعد از حلاجي مسايل جواب مي‌دهم
    عليرضا حيدري در مورد ادامه همكاري با فدراسيون، عنوان كرد: بعد از اينكه مسايل را با خودم حلاجي كردم، جلسه‌اي با يزداني خرم خواهم داشت. براي كاري كه انجام مي‌دهم، برنامه‌هاي زيادي دارم. توقعم اين است كه تيم ملي حداقل هفته‌اي 13 جلسه تمرين كند؛ ولي بچه‌ها حتي در 9 جلسه تمرين هم كم مي‌آورند. خودم گاهي اوقات هفته‌اي 17 جلسه تمرين مي‌كردم؛ ولي در سطح اول دنيا كم مي‌آوردم. باز خيالم راحت بود اگر سوم المپيك مي‌شوم، واقعا جايگاهم همين سومي است؛ اما امروز شانس با كشتي عجين شده است. ابتدا بايد با خودم كنار بيايم و بعد در مورد آينده تصميم گيري كنم. قول مي‌دهم اگر باز هم مربيگري كنم، وضعيت كشتي را تغيير مي‌دهم. تا قبل از عيد اين مسئله را نشان مي‌دهم چون با اعتقاد اين حرف را مي‌زنم.

تاريخ عضويت
    Apr 2005

پيش فرض حيدري استعفا داد تا درالمپيك كشتي بگيرد!!

اعتماد ملي:‌ جلسه روز شنبه محمدرضا يزداني‌خرم و عليرضا حيدري كه رئيس فدراسيون جمعه شب در يكي از برنامه‌هاي تلويزيوني وعده داده بود براي برنامه‌ريزي بازي‌هاي المپيك 2008 پكن انجام مي‌شود با استعفاي سرمربي تيم ملي همراه شد.

حيدري بعد از مسابقات قهرماني جهان باكو بارها اعلا‌م كرده بود كه براي ادامه همكاري‌اش با كادر فني تيم ملي، شرايط جديدي دارد. بحث دخالت منصور برزگر مدير فني تيم‌هاي ملي در تصميم‌هاي سرمربي كه بعد از جهاني باكو اعلا‌م مي‌شد و اشتياق او براي بازگشت دوباره روي تشك كه از ابتداي مربيگري‌اش مطرح بود، اين شبهه را ايجاد كرده بود كه حيدري قبل از بازي‌هاي المپيك مطالبات ويژه‌اي از رئيس فدراسيون دارد؛ داشتن اختيارات تام و كشتي گرفتن در المپيك. با انتقاداتي كه بعد از شكست تيم از برزگر مي‌شد و حيدري تا حدودي از مظان اتهام به دور مانده بود، طبيعي به نظر مي‌رسيد كه او دخالت‌هاي برزگر را كه اطرافيان تيم ملي در صحبت‌هاي اخير خود به آن اشاره كرده بودند، بهانه كند تا همه كاره كادر فني شود. اما حيدري ديروز با حمايت از برزگر، دلا‌يل ديگري را براي كناره‌گيري‌اش اعلا‌م كرد. حيدري كه در دوران كشتي‌اش هميشه منتقد برگزاري ليگ بود، حالا‌ هم با اين توضيح كه با برگزاري ليگ، فرصتي براي در دست داشتن تيم ملي ندارد و با سه چهار ماه فرصت نمي‌شود براي المپيك كاري انجام داد، استعفا داده البته با اين توضيح كه براي المپيك حتي فرصت جوان كردن تيم نيز وجود ندارد.

هرچند يزداني‌خرم، هنوز استعفاي حيدري را نپذيرفته و در گفت‌وگو با ايرنا اعلا‌م كرده كه تصميم‌گيري درباره وضعيت حيدري به بعد از تشكيل جلسه كارشناسي موكول شده، اما گروهي سناريوي از پيش‌نوشته شده فدراسيون و كادر فني را دليل اين استعفا مي‌دانند؛ داستاني كه در آن نه حيدري متضرر مي‌شود و نه منصور برزگر. گروهي كه بعد از انتخاب حيدري به عنوان سرمربي معتقد بودند او براي اين كار جوان و بي‌تجربه است و نبايد اين سمت را قبول مي‌كرد، حالا‌ هم استعفاي حيدري را بهترين شرايط براي ماندن برزگر در صدر كادر فني تيم ملي مي‌دانند.

اكبر فلا‌ح سرمربي سابق تيم ملي كشتي آزاد در گفت‌وگو با ايرنا، وضعيت را اين‌طور تحليل مي‌كند: <برزگر علا‌قه زيادي به حضور در المپيك پكن دارد. بعد از استعفاي حيدري، به طور حتم برزگر سرمربي مي‌شود. حيدري هم براي خود دليل دارد. او براي اينكه در المپيك كشتي بگيرد، استعفا داده است. حيدري در مسابقات جهاني باكو همه رقباي وزن خود را زير نظر داشت و به اين نتيجه رسيد كه با اين نفرات مي‌تواند در المپيك مدال بگيرد. استعفاي او كاملا‌ برنامه‌ريزي‌شده بود. حيدري و برزگر مطمئن بودند كه سمت مدير فني تيم‌هاي ملي حذف مي‌شود و اين بهترين راه براي حضور هر دو در تيم بود.>

اما حيدري در گفت‌وگو با روزنامه اعتماد ملي ادعاي فلا‌ح و ديگر منتقدان را تكذيب مي‌كند؛ حتي تصميمش را براي كشتي گرفتن در المپيك: <من هنوز تصميمي براي بازگشت به روي تشك ندارم. در اين باره هم با كسي صحبت نكرده‌ام. مي‌توانستم 150 هزار تومان هزينه كنم و به باكو بروم و كشتي‌هاي حريفان را ببينم نه اينكه به عنوان مربي، حريفانم را زير نظر بگيرم.>

اما تاكيد مي‌كند كه اگر برگردد، كار اشتباه يا حتي غيرقانوني انجام نداده است: <اين را حق مسلم خودم مي‌دانم كه بخواهم دوباره كشتي بگيرم. اين غيرمنطقي و غيرقانوني نيست، لا‌زم هم نيست كسي فكر من را بخواند، اگر بخواهم اين كار را انجام مي‌دهم.>

حيدري اولين كسي نيست كه بعد از چند سال دوري از كشتي دوباره هوس بازگشت مي‌كند. اميررضا خادم، عليرضا دبير، عباس جديدي و... قبل از حيدري تصميم به انجام اين كار گرفته بودند، اما هيچكدام نتوانستند به موفقيتي كه از آن صحبت مي‌كردند، برسند. اگر قبل از المپيك 2004 آتن مصطفي هاشمي‌طبا، رئيس وقت كميته ملي المپيك برخلا‌ف ميل سازمان تربيت بدني و فدراسيون كشتي از حضور خادم در المپيك حمايت مي‌كرد، حالا‌ خود يزداني‌خرم است كه مي‌گويد: <اگر تصميم نهايي حيدري بر كشتي گرفتن باشد، حتما حمايتش مي‌كنم.> اين جمله كافي است تا سناريويي كه مخالفان حيدري از آن صحبت مي‌كنند، واقعي جلوه كند. هرچند حيدري مي‌گويد: <اين نظر آنهاست.>

داره خودمونی میشه keyvanroozbehnia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    زیر گنبد کبود

پيش فرض علیرضا حیدری افتخار ملی

در مورد سر مربی بودن او برای تیم ملی نظر دهید

کاربر فعال انجمن هنر هفتم mehdi30nema's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

تو مسابقات باكو كه خوب كار نكرد .

تاريخ عضويت
    Apr 2005

پيش فرض رده‌بندي نهايي كشتي فرنگي ارتش‌هاي جهان

قهرماني روســيه و هشتمي ايــران

«محمدي» تنها مدال‌آور! روسيه با پنج مدال طلا و دو برنز قهرمان كشتي فرنگي ارتش‌هاي جهان شد.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، رقابت‌هاي كشتي فرنگي ارتش‌هاي جهان در حيدرآباد هند به پايان رسيد كه تيم نيروهاي مسلح ايران توسط مهدي محمدي ملي‌پوش وزن 74 كيلوگرم تنها صاحب يك مدال نقره شد تا در رده هشتم رده‌بندي قرار گيرد. محمدي درمسابقه فينال مغلوب وارترس سامورگاچف دارنده‌ي دو مدال طلاي جهان و يك طلا و برنز المپيك از روسيه شد.

ايران با پنج كشتي‌گير در مسابقات فرنگي حضور داشت اما، روس‌ها كه در هر دو رشته آزادو فرنگي كشتي‌گيران شاخص و عنوان‌دار خود را به خدمت گرفتند، توسط وياچسلاو جاسته نفر سوم سال 2006 جهان در 60 كيلو، سرگئي كوالنكو برنده‌ي مدال برنز جهان در 66 كيلو، وارترس سامورگاچف دارنده سه مدال طلاي جهان والمپيك در 74 كيلو، الكسي ميشين قهرمان جهان والمپيك در 84 كيلو والكساندر آنوچين در 120 كيلو صاحب پنج مدال طلا شد تا با اختلاف زياد، قهرمان شود.

پس از روسيه، كره‌ي جنوبي با يك طلا و دو برنز دوم شد و تركيه با يك طلا و يك برنز در جايگاه سوم قرار گرفت.

رده‌بندي پاياني كشتي فرنگي به ترتيب زير است:

55 كيلوگرم: 1_ پارك اون چول (كره‌ جنوبي) 2_ وقار رگيموف (اوكراين) 3_ كازارسكي (بلاروس) و نظير مانكيف (روسيه)

60 كيلوگرم: 1_ وياچسلاو جاسته (روسيه) 2_ طالع اسرافيلوف (آذربايجان) 3_ كيم كان هول (كره جنوبي) و لياموتيس (ليتواني)

66 كيلوگرم: 1_ سرگئي كوالنكو (روسيه) 2_ كيم كول چول (كره شمالي) 3_ البروس ممداف (آذربايجان) و كيم سومين (كره جنوبي)

74 كيلوگرم: 1_وارترس سامورگاچف (روسيه) 2_ مهدي محمدي (ايران) 3_ كويت (لهستان) و حسين آكبورو (تركيه)

84 كيلوگرم: 1_ الكسي ميشين (روسيه) 2_ بارانوفسكي (بلاروس) 3_ ويتالي ليشنسكي (اوكراين) و آدومايتيس (ليتواني)

96كيلوگرم: 1_ مهمت اوزال (تركيه) 2_ گئورگيوس كوتسيومپاس (يونان) 3_ ميندوگاس ازرسكيس (ليتواني) و خوشتو (روسيه)

120 كيلوگرم: 1_الكساندر آنوچين (روسيه) 2_ چوگوشويلي (بلاروس) 3_ باناك (لهستان) و زونوفون كوتسيومپاس (يونان)

رده‌بندي تيمي:

1- روسيه پنج طلا، دو برنز

2- كره جنوبي: يك طلا، دو برنز

3- تركيه: يك طلا، يك برنز

4- بلاروس: دو نقره، يك برنز

5 - يونان، اوكراين و آذربايجان: يك نقره، يك برنز

8 - ايران و كره‌ي شمالي: يك نقره

10- ليتواني: سه برنز

تاريخ عضويت
    Apr 2005

پيش فرض <بهتر از عليرضا حيدري نيستم>

با رايزني‌هاي منصور برزگر، محمود معزي‌پور سرمربي تيم ملي كشتي آزاد شد. برزگر كه در سال‌هاي اخير نشان داده معزي‌پور را بهترين زوج كاري‌اش مي‌داند، از ماه‌ها قبل بعد از اينكه مديريت تيم‌هاي ملي را به عهده گرفت، تلا‌ش خود را براي معزي‌پور در كادر فني آغاز كرد، با اين حال عليرضا حيدري در جهاني باكو سرمربي شد اما بعد از كناره‌گيري او، معزي‌پور جدي‌ترين گزينه بود؛ كسي كه گفته مي‌شود بعد از مشاوره با كارشناسان جواب رد داده است، در هفته‌هاي گذشته باز هم در فدراسيون كشتي ديده شد، تا اينكه ديروز تصميم نهايي را گرفت.

بعد از حضور دوباره منصور برزگر در فدراسيون كشتي، اين موضوع كه شما به كادر فني تيم ملي مي‌پيونديد، هميشه مطرح بود؛ چه قبل از اينكه عليرضا حيدري سرمربي شود و چه بعد از رفتن او اما هر بار گفته شد كه گروهي شما را منصرف كردند. حالا‌ چه اتفاقي افتاد كه اين پيشنهاد را قبول كرديد؟

عليرضا حيدري از من جوان‌تر و باتجربه‌تر است. با علم روز كشتي جهان آشنا است و در اين زمينه اطلا‌عات دقيق‌تر و بيشتري دارد و بهتر مي‌تواند در خدمت تيم ملي باشد. تا زماني كه او بود من نمي‌خواستم بيايم. بعد از اينكه رفت، آقاي برزگر خواست و من هم آمدم.

منصور برزگر اعتقاد خاصي به شما دارد. هر جا كه بوده خواسته شما كنارش باشيد. دليل خاصي دارد؟

در 30 سال گذشته، در تيم جوانان و بزرگسالا‌ن سمت‌هاي متعددي داشته‌ام. برزگر اين مسائل را پيگيري كرده و به ويژگي‌هاي من آشنايي دارد، به همين دليل مي‌خواهد با من كار كند. كارنامه مربيگري‌ام روشن است. سال 1977 كه مربي تيم ملي شدم، خود برزگر، عليرضا سليماني و سوخته‌سرايي و... هنوز كشتي مي‌گرفتند. از آن سال به بعد، هميشه مربي بودم. برزگر همه اينها را بررسي كرده و از من كمك گرفته.

اين قبول، اما مي‌گويند برزگر با شما راحت‌تر از بقيه است. مي‌دانيد دليل اين راحتي در چه چيزي است؟

برزگر مي‌داند من در اين كار تخصص دارم. كار سختي داريم. در اين برهه قبول مربيگري تيم ملي، مسووليت‌پذيري بالا‌يي مي‌خواهد، به هر حال كشتي، ورزش اول كشور است و همه توقع دارند تيم ملي در هر مسابقه‌اي كه شركت مي‌كند، دست پر برگردد.

با توجه به اين مساله بود كه نمي‌خواستيد اين مسووليت را قبول كنيد؟

بله، مدتي بود كه اين پيشنهاد مطرح شده بود و جواب منفي داده بود. دوست داشتم اگر كسي بهتر از من هست، بيايد. كساني بودند، يا كميته فني قبول نكرد يا اگر هم قبول كرد، مسائل ديگري مطرح شد.

الا‌ن شرايط كشتي ويژه است، دو سهميه المپيك بيشتر به دست نيامده. هنوز خاطره شكست در باكو، از ياد نرفته، تا المپيك هم فرصت زيادي نداريد. با قبول مربيگري، ريسك نكرده‌ايد؟

مطمئنا كار سختي در پيش داريم. اما هر وقت كشتي از مسائل حاشيه‌اي دور بود، موفقيت به دست آمده. من يارهايي را براي خودم انتخاب مي‌كنم كه با هم يكدل باشيم و بتوانيم مسائل را سامان بدهيم.

اگر حاشيه‌ها كم شود، چه اتفاقي مي‌افتد؟ مدال‌هاي المپيك سيدني و آتن تكرار مي‌شود؟

كشتي، ورزش بدون ركورد است. از حالا‌ نمي‌توانيم درباره نتايج صحبت كنيم. ما فعلا‌ پنج سهميه كم داريم. قبل از هر چيزي گرفتن اين سهميه اهميت دارد.

برنامه خاصي داريد؟

نظر خودم اين است كه در اكثر تورنمنت‌هايي كه برگزار مي‌شود، شركت كنيم. هر چه بيشتر مسابقه بدهند، شناخت از كشتي‌گيران بيشتر مي‌شود و بهتر آمادگي‌شان را مي‌سنجيم. در اين شرايط، بهترين تيم را آماده مي‌كنيم.

برنامه‌تان تا المپيك مشخص است؟

فعلا‌ منتظرم كمك‌هايم را انتخاب كنم، بعد برنامه هايم را بدهم.

مي‌گفتند فدراسيون سرمربي را براساس برنامه‌هايي كه كانديداها داده‌اند، مشخص مي‌كند؟

برنامه‌كلي را داده‌ام، اما هنوز روي تك‌تك مسائل بحث جدي نكرده‌ايم.

از كشتي دور نبوده‌ايد و به خيلي از مسائل آشنا هستيد، تغييرات خاصي را ايجاد مي‌كنيد؟

فعلا‌ چيزي مشخص نيست.

به نظر مي‌رسد شما براي انتخاب نفرات تيم ملي، اعتقاد چنداني به سابقه انتخابي نداريد.

زمان بگذرد همه چيز مشخص مي‌شود. برگزاري ليگ نزديك است. با همكارانم بر كشتي‌ها نظارت مي‌كنيم و بعد تصميم مي‌گيريم.

كمك‌هايتان كي مشخص مي‌شود؟

از يكشنبه رايزني‌ها را شروع كرده‌ام.

از بين مربيان جوان، انتخاب مي‌كنيد؟

جواني و سن مهم نيست، بايد علا‌قه‌مند باشند.

شما در حال حاضر سرمربي تيم جوانان هم هستيد. اين سمت را حفظ مي‌كنيد؟

بايد درباره آن با برزگر صحبت كنم. اما مهم اين است كه با حضور من در تيم ملي، جوانان جايگاه خاصي پيدا مي‌كنند. اما فعلا‌ منتظرم كه حكم را ابلا‌غ كنند.

محمود معزي‌پور كيست ؟ سابقه كشتي‌گيري:

- 1340 تا 1342 نفر اول وزن پنجم رقابت‌هاي قهرماني كشور

- 1344 نفر اول وزن پنجم رقابت‌هاي قهرماني كشور

- 1348 نفر اول وزن هفتم رقابت‌هاي قهرماني كشور - نايب‌قهرمان آسيا

سابقه مربيگري:

- رقابت‌هاي جهاني سال 1977 لوزان سوئيس مربي تيم ايران

- رقابت‌هاي جهاني سال 1982 ادمونتون كانادا سرمربي تيم ايران

- رقابت‌هاي جهاني سال 1985 بوداپست مجارستان هدايت تيم ايران را بر عهده داشت.

- رقابت‌هاي جهاني سال 2002 تهران به عنوان مدير تيم‌هاي ملي كه تيم ايران قهرمان جهان شد.

- رقابت‌هاي المپيك سال 2004 آتن به عنوان مربي كه تيم ايران در اين رقابت‌ها صاحب 2 مدال نقره و يك مدال برنز شد.

- رقابت‌هاي جهاني جوانان گوآتمالا‌ و پكن در سال‌هاي 2006 و 2007 به‌عنوان سرمربي كه تيم ايران در اين رقابت‌ها به مقام دوم دست يافت.

- هشت دوره سرمربيگري تيم ملي كشتي آزاد جوانان كه سابقه سه قهرماني جهان و پنج نايب‌قهرماني را دارد.

آخر فروم باز MoJtaBa.R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض »» خـبــرها و تـحــولات کشتي:

براي شركت در مسابقات قهرماني آسيا
    تيم ملي كشتي آزاد 22 اسفند به كره مي رود
    خبرگزاري فارس: ملي پوشان آزادكار ايران براي شركت در مسابقات قهرماني آسيا روز چهارشنبه هفته جاري راهي كره جنوبي خواهد شد.
    به گزارش خبرگزاري فارس، شاگردان محمود معزي پور براي كسب پنج سهميه باقي مانده المپيك، روز 22 اسفند تهران را به مقصد جزيره جي‌جو ترك مي‌كنند.
    مسابقات كشتي آزاد قهرماني آسيا در روزهاي 28 و 29 اسفند برگزار خواهد شد و نفرات اول اين رقابت‌ها جواز حضور در بازي هاي المپيك 2008 پكن را كسب مي‌كنند.
    همان طور كه خبرگزاري فارس از قبل اعلام كرده بود در وزن 55 كيلو تقي داداشي، در 60 كيلو مراد محمدي، در 66 كيلو حميد محمدنژاد، در 74 كيلو ميثم مصطفي جوكار، در 84 كيلو حامد تاتاري، در 96 كيلو امير گنجي و در وزن 120 كيلو فردين معصومي تيم ملي را در اين سفر همراهي خواهند كرد.
    علاوه بر معزي پور، اسماعيل دنگسركي، علي حق‌وردي و بهمن ميرزايي (بدنساز) كادر فني را كره جنوبي تشكيل مي دهند.

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

در مسابقات انتخابي جوانان فرنگي
    مدير تيم‌هاي ملي كشتي غايب بود
    خبرگزاري فارس: پيكارهاي انتخابي تيم كشتي فرنگي جوانان در غياب مدير تيم‌هاي ملي در اهواز برگزار شد.
    به گزارش خبرگزاري فارس، مسابقات حساس انتخابي تيم ملي در شرايطي در روزهاي چهارشنبه و پنج شنبه گذشته در اهواز برگزار شد كه محمد دليريان غيبت داشت.
    گفته مي‌شود به دليل كمردرد، در اين رقابت ها حضور نداشت.
    در بين كشتي‌گيران نيز ابوذر نورزاده در 60 كيلو و بشير باباجانزاده در 120 كيلو به دليل همراهي تيم ملي در جام جهاني، در اين رقابت ها غيبت داشتند.

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

در مسابقات انتخابي تيم جوانان
    هيچيك از ملي‌پوشان سال گذشته كشتي اول نشدند
    خبرگزاري فارس: هيچيك از نفراتي كه سال گذشته تيم كشتي جوانان را در مسابقات انتخابي همراهي كردند، در اهواز در رده اول قرار نگرفتند.
    به گزارش خبرگزاري فارس، تيم جوانان در رقابت‌هاي جهاني سال گذشته از سوي رضا اسدپور، اميرعلي اكبري و داود گيل نيرنگ به دو مدال طلا و يك نقره دست يافت.
    در انتخابي تيم ملي فرنگي كه در روزهاي 15 و 16 اسفند ماه در خوزستان برگزار شد، هيچكدام از ملي پوشان سال گذشته اول نشدند.
    در 50 كيلو شيرزاد بهشتي اول شد؛ در حاليكه رضا اسدپور ملي پوش بود. اسدپور در 55 كيلو به مقام دوم رسيد.
    در 60 كيلو رضا دريكوندي به مقام نخست دست يافت. در اين وزن شايد ابوذر نورزاده نفر برگزيده كادر فني باشد.
    در 66 كيلو اين بار سعيد عبدولي برنده مبارزه با سجاد كشاورز بود. در 74 كيلو يوسف اخباري به مقام نخست رسيد و در 84 كيلو بابك قرباني جايگزين امير علي اكبري شد كه ديگر شرايط سني حضور در تيم جوانان را ندارد.
    در 96 كيلو هم داود گيل نيرنگ جاي خود را به محمدرضا اكبري داد. در 120 كيلو در حالي كه بشير باباجانزاده در رقابت ها غيبت داشت، امير قاسمي به مقام نخست دست يافت

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •