من متاسفانه قبل از شنیدن آلبوم چارتار تو نظرسنجی شرکت کردم,اگر کار به اختلاف یکی 2 رای رسید,یک رای از طرف من برای چارتار در نظر بگیرید.
من متاسفانه قبل از شنیدن آلبوم چارتار تو نظرسنجی شرکت کردم,اگر کار به اختلاف یکی 2 رای رسید,یک رای از طرف من برای چارتار در نظر بگیرید.
اول سلام
دوم:برزگان جمع یه تاپیکی ،نظرسنجی ، یه چیزی بسازن حالا تحت عنوان "البوم منتخب شما" که هر که البوم منتخب خودش رو معرفی کنه که نهایتا 7 تا قطعه توش باشه.به چه شکل ؟این شکلی که فرضا من از عصرپاییزی- پاشایی + بزن بارون -جهانبخش + .... .خوشم میاد .پس این ها میشن البوم منتخب بنده.
البته اینها همش در حد تز هست و نه بیشتر.گفتنی ها رو من گفتم حالا خود دانید البته با احترام به اساتید جمع
آلبوم مهدی مقدم چرا نیست؟
من به البوم مازیار فلاحی رای دادم ولی بعد از اون البوم حمید عسگری رو شنیدم به نظرم کم نمیاره از البوم لعنت به من مازیار فلاحی. البوم چارتار رو هم گوش دادم چنتا از اهنگاش فوق العاده بودن . در کل البوم حمید عسگری تا حالا بیشتر بهم چسبید.
علیک سلام دوست عزیز
پست اول تاپیک رو اگه میخوندین ، در مورد همین انتخاب ده اهنگ برتر توضیح داده شده.
تعداد رای های البوم بنیامین من یکی رو به شخصه غافل گیر کرد! چون اکثر طرفدار هاش هم راضی نبودن...ممنون میشم اگه چندتا از دوستان بیان و یه دفاعیه ای از این البوم و رای هاشون داشته باشن... شاید ما ها اشتباه کرده باشیم.![]()
Last edited by eman619rv; 02-04-2014 at 02:27.
بعله.ولی منظور من یه تاپیک جدا و کلا یه کار جدا بود.البته که اون سطر رو من نخونده بودم
دوستان حتما در نظرسنجی مهم و معتبر سایت موسیقی ما هم شرکت کنید..
برای رای دادن باید عضو سایت شوید...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بهترین های موسیقی در بخش مردمی و کارشناسی انتخاب میشن و طی جشنواره ای با نام "جشن سالانه موسیقی ما" از آنها تقدیر خواهد شد..
من به تک آهنگ "دوست داشتم "محسن چاووشی رای میدم، در حد یه آلبوم بود. پاروی بی قایق هم که به 92 نرسید.
بعدم به قول دوستمون برید توی موسیقی ما هم رای بدید.
من به رضا یزدانی رای میدم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)