تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 7 از 8 اولاول ... 345678 آخرآخر
نمايش نتايج 61 به 70 از 73

نام تاپيک: Metal Gear Solid V: Ground Zeroes

آخر فروم باز pharm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2004

پيش فرض

دوستان انلاینشو کسی بازی کرده؟
    یکی از چیز هایی که تو بازی ها خیلی کمتر میشه دید طبیعی بودن تیراندازیه
    که این بازی فوق العاده رو تیراندازی کار کرده و خیلی طبیعیه

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان انلاینشو کسی بازی کرده؟
    یکی از چیز هایی که تو بازی ها خیلی کمتر میشه دید طبیعی بودن تیراندازیه
    که این بازی فوق العاده رو تیراندازی کار کرده و خیلی طبیعیه
    این شماره بخش آنلاین نداره
    این متال گیر آنلاین هم که رونمایی شد برای Phantom Pain هستش

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی brain's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

به مراتب نسخه PC خیلی بهتر از نسخه PS3 هستش، حتا در برخی قسمت ها بهتر از نسخه PS4 هم هستش.
    نه تنها سبک مخفی کاری بلکه داستان و روایت داستانی، شخصیت پردازی، معرفی گیم پلی نوآورانه در هر قسمت از بازی های متال گیر باعث شده که سر تعظیم فرو بیاریم.
    +
    روی درجه سختی هارد بخوای بازی کنی باید رو اعصابت خط کش بزاری
    من قبل از انتشار بازی و با دیدن تریلرهای بازی احساس میکردم که هوش مصنوعی بازی خیلی ابکی شده ولی وقتی GZ رو بازی کردم یکی از بزرگترین آرزوهام این بود که خدایا کسی منو نبینه که وقتی میدیدن واویلا میشد و کار واقعا سخت میشد.
    تمام عیار !
    :| واقعا نمیدونم با چه کلماتی باید از بازی تعریف کنیم.
    سرم درد گرفت ... تو این دو ساعت چی کار کرد با روح و روان آدم... به قول خودت فقط باید سر تعظیم فرود آورد... اصن گیم پلی و پیچیدگی داستان و کاراکتر ها دوباره و...نمیدونم واقعا .... بهش فکر میکنم ... نمیدونم چی بگم... مخم سوت میکشه...باید بشینم کل قضیه رو باز مرور کنم...

صدای جدید BigBoss هم خیلی خوبه ها ولی کلا دلم واسه صدای david hayter هم تنگ شده.
    از صداپیشه Otacon هم که استفاده شده بود، یادش افتادم کلی حال کردم

یه چیزی این skull face کی بود ینی ؟
    9 سال تو کما ...اونجا که پاز ... یعنی این کوجیما استاده سورپرایز داستانی و زجر دادنه .. خداروشکر واسه Pc میاد ورژن بعدی، چون نمیدونم کی میتونستم ps4 بخرم ...
    Last edited by brain; 25-12-2014 at 01:00.

4. این کاربر از brain بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

مدیر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Layken's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

تمام عیار !

یه چیزی این skull face کی بود ینی ؟
    9 سال تو کما ...اونجا که پاز ... یعنی این کوجیما استاده سورپرایز داستانی و زجر دادنه .. خداروشکر واسه Pc میاد ورژن بعدی، چون نمیدونم کی میتونستم ps4 بخرم ...
    skull face موند برا TPP معلوم میشه جریان چیه.
    خیلی هیجان دارم برای TPP

6. این کاربر از Layken بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز hoomi_gta's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

دوستان وقتی روی آیکون بازی کلیک می کنم هیچ اتفاقی نمیفته و بازی اجرا نمیشه، کسی میدونه مشکل از کجاست؟

آخر فروم باز pedram9's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

سلام این نسخه ی 4 گیگ نسخه ی کامل بازیه ؟ جایی خوندم این نسخه ی کامل نیست و فقط یک مرحله از نسخه ی اصلیه و نسخه ی اصلی دیر تر میاد ؟؟

مدیر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Layken's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

سلام این نسخه ی 4 گیگ نسخه ی کامل بازیه ؟ جایی خوندم این نسخه ی کامل نیست و فقط یک مرحله از نسخه ی اصلیه و نسخه ی اصلی دیر تر میاد ؟؟
    اون چهار گیگ نسخه اصلی همین MGS:GZ هستش و درسته درسته و کلا یک مرحله هستش.
    نسخه بعدی با این فرق میکنه.

آخر فروم باز 3Dmajid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    پشت کامپیوتر

پيش فرض

من دفعه ی اوله با این سری آشنا میشم.
    GZ رو بازی کردم، بازی خیلی خوبیه اما به نظرم ویژگی جدید reflex mod خیلی بازی رو اسونه کرده.
    همون که تا یه دشمن میبیندت سریع برمیگردی طرفش و بهش تیر میزنی.

یه سوال، واقعا ماموریت رو توی نقشه نشون نمیده یا من اینجوری فک میکنم ؟

اون پسره رو که آزاد کردم بعدش باید paz رو پیدا میکردم اما روی نقشه نشون نداد مجبور شدم برم walk through ببینم.
    یعنی واقعا کوجیما توقع داره کل نقشه به این وسیعی رو بگردیم تا محل paz رو پیدا کنیم ؟

نکته ای که بیش از همه توجهم رو جلب کرد، قدرت fox engine بود که رو بهترین گرافیک فریم ریت 30 میده حتی تو صحنه های شلوغ این واقعا عالیه.
    هوش مصنوعی بازی هم خیلی نظرمو جلب کرد، اصلا توقع نداشتم اینقد دشمنا باهوش باشن.
    بازی انگار شبیه سازی مخفی کاریه واقعا حس سخت بودن جاسوسی رو به آدم القا میکنه.

راستی یه سوال ... کسی میدونه چه جوری میشه از تبلت به عنوان iDroid استفاده کرد ؟

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی brain's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

من دفعه ی اوله با این سری آشنا میشم.
    GZ رو بازی کردم، بازی خیلی خوبیه اما به نظرم ویژگی جدید reflex mod خیلی بازی رو اسونه کرده.
    همون که تا یه دشمن میبیندت سریع برمیگردی طرفش و بهش تیر میزنی.

یه سوال، واقعا ماموریت رو توی نقشه نشون نمیده یا من اینجوری فک میکنم ؟

اون پسره رو که آزاد کردم بعدش باید paz رو پیدا میکردم اما روی نقشه نشون نداد مجبور شدم برم walk through ببینم.
    یعنی واقعا کوجیما توقع داره کل نقشه به این وسیعی رو بگردیم تا محل paz رو پیدا کنیم ؟

نکته ای که بیش از همه توجهم رو جلب کرد، قدرت fox engine بود که رو بهترین گرافیک فریم ریت 30 میده حتی تو صحنه های شلوغ این واقعا عالیه.
    هوش مصنوعی بازی هم خیلی نظرمو جلب کرد، اصلا توقع نداشتم اینقد دشمنا باهوش باشن.
    بازی انگار شبیه سازی مخفی کاریه واقعا حس سخت بودن جاسوسی رو به آدم القا میکنه.

راستی یه سوال ... کسی میدونه چه جوری میشه از تبلت به عنوان iDroid استفاده کرد ؟
    اتفاقا راهنمایی کرده، اونم از روشی خلاقانه. به طور کلی اون کسی که باهاش بیسیم میزنید، پیشنهادو راهنمایی میکنه همیشه. ولی واسه پیدا کردن پاز، چند روش جالب وجود داره، یکی اینکه به اون نوار هی گوش کنید، به صدا ها دقت کنید..صدا کامیون میاد و موسیقی و ... بعد دقت کنید بعضی از سرباز ها باهم راجع بهش حرف میزنن...میگن فلانی رو میخوان در فلان جا اعدام کنن... اونوقت همون سربازو تنها گیر بیارید میتونید ازش حرف بکشید که میگن مثلا اونجا کجاس....از این مجموعه فعالیت ها می فهمید که محل نگهداری پاز کجاست...من که خیلی لذت بردم که اینطوری پیداش کردم.
    از این ویژگی reflex mod هم که میگید خیلی استفاده نکردم، به نظرم قشنگیه بازی به اینه که حتی الامکان کلا کسی رو نکشید و بیهوششون کنید و سعی کنید مخفی کاری برسید به محل مورد نظر.

برای استفاده از تبلت به عنوان idroid فکر کنم باید اپلیکیشن اون رو نصب کنید. در دو نسخه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] موجوده. من خودم تست نکردم ولی باید جالب باشه.

12. 2 کاربر از brain بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز 3Dmajid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    پشت کامپیوتر

پيش فرض

اتفاقا راهنمایی کرده، اونم از روشی خلاقانه. به طور کلی اون کسی که باهاش بیسیم میزنید، پیشنهادو راهنمایی میکنه همیشه. ولی واسه پیدا کردن پاز، چند روش جالب وجود داره، یکی اینکه به اون نوار هی گوش کنید، به صدا ها دقت کنید..صدا کامیون میاد و موسیقی و ... بعد دقت کنید بعضی از سرباز ها باهم راجع بهش حرف میزنن...میگن فلانی رو میخوان در فلان جا اعدام کنن... اونوقت همون سربازو تنها گیر بیارید میتونید ازش حرف بکشید که میگن مثلا اونجا کجاس....از این مجموعه فعالیت ها می فهمید که محل نگهداری پاز کجاست...من که خیلی لذت بردم که اینطوری پیداش کردم.
    از این ویژگی reflex mod هم که میگید خیلی استفاده نکردم، به نظرم قشنگیه بازی به اینه که حتی الامکان کلا کسی رو نکشید و بیهوششون کنید و سعی کنید مخفی کاری برسید به محل مورد نظر.

برای استفاده از تبلت به عنوان idroid فکر کنم باید اپلیکیشن اون رو نصب کنید. در دو نسخه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] موجوده. من خودم تست نکردم ولی باید جالب باشه.
    الان واسه بار دوم دارم مرحله رو میرم، تازه داره برام جا میفته و هر چی بیشتر بازی میکنم بیشتر به خفن بودنش پی میبرم واقعا بازی عالیه، یه مخفی کاری و جاسوسی ناب. هر چی از باحال بودنش بگم کم گفتم منم تازه فهمیدم چه جوری باید مکان رو پیدا کنیم، با توجه به نوارها، دیالوگ ها و حرف کشیدن از دشمنا، واقعا خیلی حال میده، خیلی طبیعیه. هوش مصنوعی دشمنا تو حلقم.
    برنامه ی iDroid هم توی سایتش هست دانلود کردم ولی PC نداره من با پی سی بازی میکنم، میشه به xbox و xbox one و ps3 و ps4 وصل شد

یه چیزی بهم ضد حال زد، اون 4 تا زندانیا رو همه رو با هلی کوپتر نجات دادم، ازش اینتل گرفتن یه مکانی رو توی نقشه مارک کرد برام، فک کنم اسمش Uni Patch بود، ولی یه جا لو رفتم و مردم از چک پوینت شروع شد دیگه اون مکانه تیک نخورده منم یادم نیس کجا بود ... راهی نداره دوباره تیک بخوره ؟

14. این کاربر از 3Dmajid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •