تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 7 از 15 اولاول ... 34567891011 ... آخرآخر
نمايش نتايج 61 به 70 از 144

نام تاپيک: الزام شرکت‌های اینترنتی به کاهش 20 درصدی تعرفه اینترنت !!!

داره خودمونی میشه Jeenas's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2014
    محل سكونت
    آخر دنیا

پيش فرض

به نظر من اصلا کاهش قیمت فایده ای نداره
    مردم که با همین قیمتا دارن کنار میان
    به نظر من باید سرعت و پهنای باند رو افزایش بدن
    چون مردم با همین قیمتا کنار اومدن بهتره با همین قیمتا سرعت بیشتری به مردم بدن تا اونارو راضی کنن
    کاهش قیمت وقتی سرعت اندازه Dial-up چه فایده ای داره؟؟!!

2. 10 کاربر از Jeenas بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

20 سال ؟؟؟؟!!!!!
    یعنی سال 1372 اینترنت Adsl با سرعت 256 همه جا بود و همه 512 میخواستن ؟؟
    یعنی همه مصارف خانگی اون موقع راحت adsl داشتن ؟؟

تا اونجایی که میدونم حدودا سال 1370 تازه اینترنت وارد دانشگاه ها و .... شد

بعد شما 20 سال قبل تا الان فقط از 512 به 4 مگ رسیدی ؟؟

20 سال قبل اصلا مصارف خانگی adsl داشتن ؟؟
    در مثل جای مناقشه نیست !

آخر فروم باز wooooow's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    لاهیجان

پيش فرض

در مثل جای مناقشه نیست !
    آره درسته ولی نه 20 سال !!!!

خداوکیلی پیشرفتی که تو این 4 سال داشتیم تو اینترنت خوب بود
    به قول دوستان لاکپشت وار بود ولی خوب بود

تا همین 3 سال قبل هم سرعت 8 مگ وجود خارجی نداشت !! (( من خودم با اندیشه تازه 2 ساله 1 مگ میگرفتم ))

به هر حال اونطور که معلومه سرعت پیشرفت داره زیاد میشه
    باید منتظر بود !

5. این کاربر از wooooow بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

رو این قولها حساب نکنید. این خبر رو تو یه سایت می خوندم. نوشته بود این صحبتها معمولا در حد نصیحت و پیشنهاد برای شرکتهای PAP هستش نه الزام! من قبلا سرویس شاتل 3 گیگ داشتم. 14-15 هزار تومن در ماه بود. بعد یکی دو ماه خواستیم دوباره تمدیدش کنیم دیدم قیمتش جای 14-15 هزار تومن شده 18 هزار و خرده ای!!! رفتم داخل سایتش نگاه می کنم می بینم 3 هزار و خرده ای هم زده برای شبانه رایگان!! فکر کن برای یه چیز رایگان پول بگیری!! هر کس خواست کلاهبردار حرفه ای بشه باید بیاد یه سر ایران آموزش ببینه و بعد بره رو بقیه امتحان کنه!!

7. 2 کاربر از siavash2death بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

یک مدیر پارس آنلاین: اشتراک اینترنت باید یک به هشتاد باشد

مدیر بخش آنلاین مارکتینگ پارس آنلاین در مراسم اختتامیه جشنواره وب ایران گفت : مشکل از ماست که خبرنگارهای آی تی رو آموزش ندادیم چون فقط یاد گرفته‌اند درباره پهنای باند بنویسند.
    کیهانی که درباره مشکلات اینترنت ایران صحبت می‌کرد همچنین با انتقاد از کاربرانی که با نرم‌افزار Peer to Peer مثل بیت تورنت دانلود می‌کنند گفت ایران مشکل پهنای باند اینترنت ندارد مشکل اینترنت ما این نرم‌افزارهایی هستند که حجم بالای دانلود را به خود اختصاص می‌دهند و باید اینها را مدیریت کنیم.وی ضمن انتقاد به صحبت‌های نصرالله جهانگرد رییس سازمان فناوری اطلاعات درباره میزان بالای اشتراک گذاری خطوط اینترنت گفت: مشکل از اشتراک گذاری اینترنت نیست، این که گفته می‌شود چرا در ایران اشتراک گذاری هر خط به ۲۰ نفر زیاد است باید بگویم در جهان یک خط اینترنت بین ۸۰ نفر تقسیم می‌شود. وی خطاب به حاضران گفت: بروید و روی اینترنت ببینید اشتراک گذاری شرکت‌های ISP در جهان یک به هشتاد است. وی از راه‌اندازی سرویس مدیریت اینترنت پارس آنلاین از سال آینده خبر داد که روی همه کاربران اعمال خواهد شد.
    یا خدا!! سرعت ما الان اشتراک 1 به 8 هستش (به قول خودشون!) که این وضعیت داغون رو داره. 1 به 80 باشه که من دیگه عملا میرم از دایال آپ استفاده می کنم!

9. 3 کاربر از siavash2death بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

0101010101 Armin.Computer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت
    دنیای تکنولوژی

پيش فرض

در کل به نظر من هم کیفیت اینترنت خیلی مهمه
    بارها شده سرعت دانلودم زیاده
    ولی چه جوری؟
    3 تا لینک همزمان با قدرتمند ترین دانلود منیجر تمام پهنای باند رو بگیره
    بعد می خوای نرم افزار آپدیت کنی سرعت پایینه
    با مرورگر دانلود کنی سرعت پایینه
    پینگ بالا
    تایم اوت که دیگه وحشتناک!!!!!!
    ولی حتی اگر نصف همین سرعت رو با پینگ 100 به پایین + بدون تایم اوت و پایداری + سرعت خوب در حدی که بشه آپدیت انجام داد
    خیلی فرق رو متوجه می شید!!!!!!!

11. 8 کاربر از Armin.Computer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز behnam-k's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Kermanshah

پيش فرض

مدیر بخش آنلاین مارکتینگ پارس آنلاین در مراسم اختتامیه جشنواره وب ایران گفت : مشکل از ماست که خبرنگارهای آی تی رو آموزش ندادیم چون فقط یاد گرفته‌اند درباره پهنای باند بنویسند.
    کیهانی که درباره مشکلات اینترنت ایران صحبت می‌کرد همچنین با انتقاد از کاربرانی که با نرم‌افزار Peer to Peer مثل بیت تورنت دانلود می‌کنند گفت ایران مشکل پهنای باند اینترنت ندارد مشکل اینترنت ما این نرم‌افزارهایی هستند که حجم بالای دانلود را به خود اختصاص می‌دهند و باید اینها را مدیریت کنیم.وی ضمن انتقاد به صحبت‌های نصرالله جهانگرد رییس سازمان فناوری اطلاعات درباره میزان بالای اشتراک گذاری خطوط اینترنت گفت: مشکل از اشتراک گذاری اینترنت نیست، این که گفته می‌شود چرا در ایران اشتراک گذاری هر خط به ۲۰ نفر زیاد است باید بگویم در جهان یک خط اینترنت بین ۸۰ نفر تقسیم می‌شود. وی خطاب به حاضران گفت: بروید و روی اینترنت ببینید اشتراک گذاری شرکت‌های ISP در جهان یک به هشتاد است. وی از راه‌اندازی سرویس مدیریت اینترنت پارس آنلاین از سال آینده خبر داد که روی همه کاربران اعمال خواهد شد.
    خاک عالم تو سرش با این طرز فکرش ، 4 نفر مثل این به اصطلاح مدیر تو کشور باشه وضعیت اینترنت و شرکتهای اینترنتی همین میشه دیگه

13. این کاربر از behnam-k بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز italodance's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Copyright

پيش فرض

پهنای باند تو ایران : 1 مگا بایت اشتراک 8 نفر
    پهنای باند تو اروپا: 100000000000000000000000000000000000 مگا بایت اشتراک 80 نفر

Last edited by italodance; 25-02-2014 at 16:23.

15. 2 کاربر از italodance بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز italodance's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Copyright

پيش فرض

آره درسته ولی نه 20 سال !!!!

خداوکیلی پیشرفتی که تو این 4 سال داشتیم تو اینترنت خوب بود
    به قول دوستان لاکپشت وار بود ولی خوب بود

تا همین 3 سال قبل هم سرعت 8 مگ وجود خارجی نداشت !! (( من خودم با اندیشه تازه 2 ساله 1 مگ میگرفتم ))

به هر حال اونطور که معلومه سرعت پیشرفت داره زیاد میشه
    باید منتظر بود !

عزیز چجوری گفتی

اینترنت ایران هر سال بدتر میشه هر سال نابودتر

ان سرعتی که میبینی نت ملی هست روت گذاشتند سایت اقایون رو ببینید و حال کنید

هر سال بد کیفیت تر
    هر سال پینگ داغون تر
    هر سال فیلیترینگ و اعمال بستن بیشتر پورتها
    هر سال منزوی شدن از اینترنت جهانی و مردم جهان
    هر سال کاهش و کنترل سرعت اینترنت جهانی
    هر سال کنترل و مونیتورینگ بیشتر

17. 7 کاربر از italodance بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز *Forgotten*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    ?What

پيش فرض

آقا من هر چقدر اینا بخان پول اینترنت میدم ، فقط به این کوسه ها و کشتی ها یه ابلاغیه بکنن تا نزدیک این کابله نشن ، آخرین بار او وضعیت پینگ وحشتناک یادتونه که...
    فقط ازشون عاجزانه میخام باز هم کنار کابله نشن ، بزارن این عید یه آب خوش از گلومون بره پایین ، زهر مارمون نکنن
    جان زیر ساخت به اینترنت دست نزنید ،قیمتا رو دو برابر کنید فقط جان زیر ساخت کیفیت رو پایین نیارید ....

من از این ابلاغیه ها خیلی میترسم ، همش احساس میکنم چون نمیتونن اینترنت خوب بدن میخان بدتر کنن وی ارزونتر
    جان زیر ساخت جان مبین نت جان شاتل جان هر کی دوستش دارید همینو زیاد دست کاری نکنید
    خدا بکشه این ظالمین خارج از کشور رو

اینم دعای این جمه همه دعا کنن و آمین بگین

19. 2 کاربر از *Forgotten* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •