تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 7 از 10 اولاول ... 345678910 آخرآخر
نمايش نتايج 61 به 70 از 93

نام تاپيک: چه نوع کابلی بهترین نوع کابل مخابراتی برای اینترنت است؟

کاربر فعال شبکه اینترنت و سرویس های آنلاین
    تاريخ عضويت
    Oct 2015

پيش فرض

نگاه کنید منم الان پارس دارم 512 سرعت باز شدن صفحات بده برام ساعات شلوغی گاهی اوقات اصلا باز نمیشه و تایم اوت داره البته برای بعضی از سایتا

دلیلش هم اینه که کسی که 2 مگ داره تو اولویت تا اونی که 512 داره

شما یه تست بگیر از اسپید تست و ببنید پینگ تون تا سروری که داخل ایران مثل سرو تهران چنده

مثلا من تست که میگیرم 50 حتی 47 هم داشتم دیروز هم یه تست گرفتم از سرور تهران 47 میلی ثاینه بود

الان که دیدم پینگتون بد نبود!!!!

پروفشنال najee's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دیگه بلکل قطع شد ووصلم نمیشه قرار شذپد امروز کابل بخریم کل مسیر کابلهاش وعوض کنیم .خداکنه جواب بده وگرنه صاحب کارخونه انقدر تیکه بارمون میکنه که اینهمه هزینه کردید آخرش شد هیچی.
    شما ping4.2.2.4 چند میلی ثانیه است؟؟
    جالبه تقریبا تو بدترین شرایط دانلودش باز قابل تحمل تره تا لود صفحات!!!!
    ولی با اینهمه من میگم اصلا adslبا این شرایط اصلا نمیصرفه .الان اینترنت g3همراه اول چیزی نزدیک به 2مگ سرعت داره من راحت باهاش ماکالمه تصویری داشتم با قیمت ماهانه10000تومن فقط بدیش اینه که یکی کل ایران تحت پوشش 3gنیست واینکه حجم ترافیکشون خیلی پایین وگرنه یه مودم 3gبگیری shareکنی خیلی به صرفه تراز این اینترنتدر پیت adslمخابرات تا این همراه هم هست میشه با خودت هرجای شرکت ببری.
    الان یه مگ مخابرات حدود ماهانه 35هزارتومنه ینی تقریبا برابر 6گیگ ترافیک همراه اول .

تاريخ عضويت
    Oct 2015

پيش فرض

دیگه بلکل قطع شد ووصلم نمیشه قرار شذپد امروز کابل بخریم کل مسیر کابلهاش وعوض کنیم .خداکنه جواب بده وگرنه صاحب کارخونه انقدر تیکه بارمون میکنه که اینهمه هزینه کردید آخرش شد هیچی.
    شما ping4.2.2.4 چند میلی ثانیه است؟؟
    جالبه تقریبا تو بدترین شرایط دانلودش باز قابل تحمل تره تا لود صفحات!!!!
    ولی با اینهمه من میگم اصلا adslبا این شرایط اصلا نمیصرفه .الان اینترنت g3همراه اول چیزی نزدیک به 2مگ سرعت داره من راحت باهاش ماکالمه تصویری داشتم با قیمت ماهانه10000تومن فقط بدیش اینه که یکی کل ایران تحت پوشش 3gنیست واینکه حجم ترافیکشون خیلی پایین وگرنه یه مودم 3gبگیری shareکنی خیلی به صرفه تراز این اینترنتدر پیت adslمخابرات تا این همراه هم هست میشه با خودت هرجای شرکت ببری.
    الان یه مگ مخابرات حدود ماهانه 35هزارتومنه ینی تقریبا برابر 6گیگ ترافیک همراه اول .

نگاه کنید من دیروز با 8.8.8.8 پینگ گرفتم 150 میلی ثانیه بود

یه 40 میلی ثانیه ای با شما فرق داشت

پروفشنال najee's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

کل کابل هارو تعویض کردیم با یهترین کابل 06کرمان خود مخابراتی ها کیف کردن وقتی دیدن حالا نتیجه چی شد.
    کابل و که وصل کردیم تست که گرفتم نویز خیلی خوب شد مقدارsnr20تا 24نوسان داشت سرعتم تقریبا طبیعی بود ولی فقط واسه 5دقیقه دوبتره قطع شد شد مثل همون موقع که کابل و تعویض نکرده بودم زنگ زدم هرچی از دهنم در اومد به مخابرات گفتم
    گفتم اینهمه بهتون گفتم مشکل از سمت ما نیست مشکل از شماست قبول نکردین حالا یک و دویست هزینه کردیم هیچ جوابی هم نگرفتیم کی پاسخگو گفتن فردا دونفرو میفرستیم بیان کابلهاتون و چک کنن.
    فقط من موندم چرا اون 5دقیقه اول درست بود دفعه های قبل هم اینجوری میشد مثل اینکه از برق زیاد تر از توان بکشی فیوز بسوزه اونجوری نیشه تا 5دقیقه استفاده میکنی قطع میشه بعد نویز snr رفت رو4

تاريخ عضويت
    Oct 2015

پيش فرض

کل کابل هارو تعویض کردیم با یهترین کابل 06کرمان خود مخابراتی ها کیف کردن وقتی دیدن حالا نتیجه چی شد.
    کابل و که وصل کردیم تست که گرفتم نویز خیلی خوب شد مقدارsnr20تا 24نوسان داشت سرعتم تقریبا طبیعی بود ولی فقط واسه 5دقیقه دوبتره قطع شد شد مثل همون موقع که کابل و تعویض نکرده بودم زنگ زدم هرچی از دهنم در اومد به مخابرات گفتم
    گفتم اینهمه بهتون گفتم مشکل از سمت ما نیست مشکل از شماست قبول نکردین حالا یک و دویست هزینه کردیم هیچ جوابی هم نگرفتیم کی پاسخگو گفتن فردا دونفرو میفرستیم بیان کابلهاتون و چک کنن.
    فقط من موندم چرا اون 5دقیقه اول درست بود دفعه های قبل هم اینجوری میشد مثل اینکه از برق زیاد تر از توان بکشی فیوز بسوزه اونجوری نیشه تا 5دقیقه استفاده میکنی قطع میشه بعد نویز snr رفت رو4

نگاه کنید من مشکل نویز ندیدم تو کابلتون

منظورم قبل از اینکه کابل نو بخرید

شما بیشتر مشکل میرایی داشتید

حالا میراییتون چقدر شد از 47 به چند رسید وقتی کابل نو خریدید؟

پروفشنال najee's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

تاريخ عضويت
    Oct 2015

پيش فرض

نگفتید میرایی یا همون attenution چند شد؟

کافل شیلدار خریدید یا نه؟

پروفشنال najee's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

نگاه کنید من مشکل نویز ندیدم تو کابلتون

منظورم قبل از اینکه کابل نو بخرید

شما بیشتر مشکل میرایی داشتید

حالا میراییتون چقدر شد از 47 به چند رسید وقتی کابل نو خریدید؟
    میرایی سرپست تو اون لحظه که من تست کردم فقط برلی چند ثانیه 47بود نه داخل ساختمون.
    الان در حال حاظر موقعی که وصل شد فقط برای 5دقیقه52.5بود ولی الان که افتضاحه 54با55میشه.
    چرا قبل از اینکه کابل هارو تعویض کنم هم نویز بود دیگه snrحدود 8.5تا6می اومد گاها تا4و5هم میشد.
    نویز تا نزدیکهای 10دسیبل که میشه هنوز داتلود به اندازه طبیعی خودش هست ولی توی مرور گرها کاملا حس میشه که کند داره صفحات لود میشه.
    بالاخره هر کدوم از این دوپارامتر اگه مقدار قابل قبولی باشه نت وصل میشه مشکل اینحاست که قدرت سیگنال ضعیف (میرایی)ونویزم بسیار بالاس این خیلی مسخره اس.

تاريخ عضويت
    Oct 2015

پيش فرض

میرایی سرپست تو اون لحظه که من تست کردم فقط برلی چند ثانیه 47بود نه داخل ساختمون.
    الان در حال حاظر موقعی که وصل شد فقط برای 5دقیقه52.5بود ولی الان که افتضاحه 54با55میشه.
    چرا قبل از اینکه کابل هارو تعویض کنم هم نویز بود دیگه snrحدود 8.5تا6می اومد گاها تا4و5هم میشد.
    نویز تا نزدیکهای 10دسیبل که میشه هنوز داتلود به اندازه طبیعی خودش هست ولی توی مرور گرها کاملا حس میشه که کند داره صفحات لود میشه.
    بالاخره هر کدوم از این دوپارامتر اگه مقدار قابل قبولی باشه نت وصل میشه مشکل اینحاست که قدرت سیگنال ضعیف (میرایی)ونویزم بسیار بالاس این خیلی مسخره اس.
    نگاه کنید معمولا اگر میرایی بالا باشه عددش snr هم میاد پایین البته هیچ فرمولی نداره ارتباط این میرایی و نویز

ولی خب بیشتر استاتوس مودم هایی که دیدم اینطوری بودن

راستی اینو بگم تجهیزات شرکت هم در snr تاثیر داره

پروفشنال najee's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

نگاه کنید معمولا اگر میرایی بالا باشه عددش snr هم میاد پایین البته هیچ فرمولی نداره ارتباط این میرایی و نویز

ولی خب بیشتر استاتوس مودم هایی که دیدم اینطوری بودن

راستی اینو بگم تجهیزات شرکت هم در snr تاثیر داره
    سلام صبحتون بخیر
    نه اینطوری نیست قدرت سیگنال به فاصله و نوع کابلها و دستگاهای مخابراتی داره نمیدونم چرا انقدر واسه ماضعیفه ولی الان که ساعت 7.20دقیقه صبح هست منم تازه اومدم سرکار نویز نرمالی وطبیعی داریم نمیدونم چرا تا یک ساعت اینجوری دوباره قطع میشه
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

نویز تا هنگامی که بالای 10هست تو مرورگرها مشکلی نیست ونه تو دانلود ولی همین که زیره 10میاد مرورگرها کند میشه ولی هنوز دانلود با120کیلو دانلود داره ولی وقتی زیر 7میرسه دانلود حدود 50میشه از 7کمتر حدود 4یا 3هم با سرعت 2تا4کیلو بایت دانلود میکنه که در اون صورت مرورگرها اصلا کار نمیکنن.
    نمیدونم مخابرات گفت امروز میندازم واست رو یه خط دیگه ببنید جواب میده .
    آخه گفتم من یه خط512دارم نویزش طبیعی ونرمال هست میزان میرایی یا همون قدرت سیگنال تقریبا برابر52تا54گاها هست ولی کار میکنه اصلا قطعی نداره ولی512واسه شرکت خیلی کمه.
    دارم شک میکنم که بخاطر 1مگ بودن این اتفاق می افته فکر میکنم اگه 512باشه طوری نشه یا برعکس اگه اون خط512رو هم به 1مگ افزایش بدم همین مشکل براش پیش بیاد.
    نمیدونم والا دارم دیونه میشم دنیا داره با نت 8مگ وده مگ کار میکنه ماتو 1مگش موندیم.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •