مرسی فدات شم اسپیکر عالی چی هست و اینکه خروجی صدای این سیستم فراگیره ؟؟؟ و اینکه سی پی یو خوبه یا اونی که شما معرفی کردین
مرسی فدات شم اسپیکر عالی چی هست و اینکه خروجی صدای این سیستم فراگیره ؟؟؟ و اینکه سی پی یو خوبه یا اونی که شما معرفی کردین
در مورد CPU دیگه بهترین و قوی ترین مدل موجود در بازار از سوکت 1150 رو انتخاب کردین! دیگه بهتر وجود نداره!
اسپیکر هم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو بهتون توصیه می کنم. اگر موجود نبود، [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو انتخاب کنید.
جفتشون بین 300 تا نهایتاً و حداکثر 400 هستن.
قیمت سقف بازار مورد دوم، 350 هزار تومن هست. اما مورد اول بسیار کمیابه. در عوض کمی قوی تره.
Last edited by Hessam 2; 15-05-2014 at 11:29.
بنظرتون حسام جان با این مبلغ 5 تومن ایمک نگیرم ؟؟؟ اخه این همه مبلغ ارزش داره این سیستمو ببنده یا برم ایمک بگیرم هم مک باشه و هم ویندوز کدومش بهتره برای کار گوشی
قطعاً سیستم خیلی خیلی قوی تر از آی مک هست! اصلاً قابل مقایسه نیستن!
با تشکر خیلی فراوان از شما حسام جان خیلی زحمتتون دادم فقط همون سیستم که شما فرمودین 4500 با سی پی یو i7 که گفتم و هارد 2 tb و اون مانیتور الجی سه بعدی 23 چند در میاد ؟؟؟؟
والا اینطور که فرمودین، به طور حتم بیش از 5500 براتون در میاد. می تونید جمع بزنید قیمت ها رو که در لینک امضا هست.
داداش حسام اگر مقدوره یک حسابی بکنید اون سیستم که نوشتین 4500 فقط سی پی یو i7 که 1100 هست بزارین و هاردم 2 ترا من هر چی حساب میکنم متوجه نمیشماز بس فکرم مشغوله ممنون میشم اگر یک حساب دقیقی کنید بهم بگین فدات
500 رو قطعات اضافه میشه. = 5 میلیون.
500 هم برای مانیتور سه بعدی الجی اضافه میشه، میشه 5/5.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)