تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 7 از 10 اولاول ... 345678910 آخرآخر
نمايش نتايج 61 به 70 از 95

نام تاپيک: PC یا PS4

کاربر فعال ریاضیات javad2015's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    تو شهرمون

پيش فرض

با قیمت فعلی بازیا فقط pc

آخر فروم باز pharm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2004

پيش فرض

بالاترین مزیت PC اینه که شاهکار هایی مثل league of legends و dota 2 رو داره که هر چه قدر هم از ps4 تعریف کنید نمیتونید به ارزش اینا برسید

3. این کاربر از pharm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

نمی دونم چرا استیم باید یک مزیت برای پی سی محسوب بشه اینکه شما در تهران تشریف دارید و بازی هارو با قیمت تخیلی می خرید نمیشه نتیجه گرفت که استیم خوبه.من در شهرستان بازی هارو دی وی دی دونه ای 1500 تومن میگیرم حتی چون صاحب مغازه منو میشناسه بعضی وقتا قیمتارو هم رند می کنه مثلا همین بازی جی تی ای 5 رو 20 تومن گرفتم.حتی یک جایی هم است اطلاعات هر دی وی دی رو روی هارد 1000 تومن میگیره چه بازی باشه چه فیلم یا هرچی.اینکه بگید اسیتم قیمتاش خوبه و به تخفیف های زمستونی تابستونی اشاره کنید هم غیرقابل قبول است.وقتی بازی درمیاد من همین الان می خوام اونو بازی کنم حالا من باید تا زمستون صبر کنم تا شاید بازی رو استیم تخفیف بخوره و بعد بخرم خودتونم می دونید که فقط تخفیف های کریسمس است که تا حدودی می تونه قابل رقابت باشه درضمن فکر کنم بعد خرید از استیم بازی رو باید دانلود کنید که اونم حجمی واسه خودش می خواد و پول اینترنت اینو با مشکلات افزایش قیمت دلار و خرید از سایت های خارجی که به خاطر تحریم ها سخته رو هم اضافه کنید بعد به نتیجه میرسید استیم هیچ وقت مزیتی برای پی سی نیست.درواقع برای ما ایرانیا مزیتی نیست.

مورد دوم که برای من جالبه این است که نقطه ضعف پی سی که به روز کردن قطعات به خاطر افزایش جزئیات بازی ها است رو تبدیل به نقطه قوتش کنید و نقطه قوت کنسول رو که اجرای بازی ها بدون نگرانی از لگ است رو تبدیل به نقطه ضعفش کنیدیک نکته اساسی که وجود داره این است اگر بازی ها روی پی سی نتونن روی کیفیت بالا اجرا بشند دیگه فرقی با کنسول پیدا نمی کنند مثلا اگر بازی روی پی سی روی متوسط اجرا شد دیگه همون بهتر که بریم سراغ کنسول.در مورد قیمت قطعات هم ما در مورد 99 درصد حرف میزنیم اینکه شما از جای بهتری میگیرید و قیمت به صرفه میشه بحث دیگری است.با این وجود بیایید در مورد دو بازی ویچر 3 و فال اوت 4 حرف بزنیم.من می خوام قطعاتی بخرم همراه کیس کیبورد ماوس و سیستم صوتی(مانیتور رو حساب نمی کنم) که بازی فال اوت 4 و ویچر 3 رو روی کیفیت بالا اجرا کنه حالا نمیگم کیفیت اولترا همون کیفیت high چه قطعاتی پیشنهاد می کنید که طبق گفته خودتون 500 دلار بیشتر نباشه.اون بازی هایی که گفتم هم مال بیش از 1 سال پیش است و کیفیت اولتراشون هم نگفتم.بازی های روز رو هم اصلا سمتش نمیرم
    بیش از 10 سال است روی پی سی بازی می کنم همیشه مشکلات و ارورهایی در بازی ها بوده از dx بگیرید تا نحوه کرک کردن بازی ها که تا الان هم باید از راهنما استفاده کنم برای کرک کردن با این وجود اینارو هیچ وقت معایب پی سی حساب نکردم ولی مشکلات ارتقا سخت افزاری همیشه یه سد بزرگی بوده برای لذت بردن از پی سی و همونطور که گفتم بعضی وقتا فقط با ارتقا کارت گرافیک مشکل حل نمیشه مثلا بعضی وقتا رم هم باید ارتقا پیدا کنه درسته که شاید با رم پایین تر از سیستم پیشنهادی بازی هم بشه بازی کرد(مثل فال 4 که با رم 6 بازی می کنم در حالی که رم 8 می خواد)ولی آیا باز هم میشه بدون هیچ مشکلی بازی کرد؟اصلا همین کارت گرافیکو حساب کنیم مگه کارت گرافیک خوب قیمتش با یه کنسول بازی یکی نیست؟
    با وجود همه اینها منی که سال ها با پی سی بازی کردم و باهاش خاطره ها دارم باز هم به بازی کردن روی پی سی ادامه میدم فقط یکیش به خاطر همین کیبورد و ماوسش هست که نمی تونم برم سمت کنسول(اولین پستم هم تو این تاپیک مربوط به سازگار بودن ماوس و کیبورد روی کنسول بود)ولی خوب همیشه سعی می کنم بدون تعصب باشم و همه چیزایی هم که میگم حاصل سال ها تجربه بازی روی پی سی است.
    نه راست میگه .
    من الان سیستم میتونم برات معرفی کنم تقریبا همون 500 دلار (2.5 تومن) که همه بازی های جدید رو حتی روی بالاترین تنظیمات HD بالای 30 فریم بیاره

کارت گرافیک R7 370 رو یه نگاه بنداز . به لحاظ قیمت و کارایی واقعا عالیه . 180 دلار تقریبا

البته این در صورتیه که مانیتور رو حذف کنی (ps4 هم یک مانیتور یا تلویزیون لازم داره)
    Last edited by Gregar; 01-01-2017 at 00:35.

5. این کاربر از Gregar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه a1l2i3z4a5h6r7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

بالاترین مزیت PC اینه که شاهکار هایی مثل league of legends و dota 2 رو داره که هر چه قدر هم از ps4 تعریف کنید نمیتونید به ارزش اینا برسید
    اگه انجور باشه شاهکار های مانند آنچارتد و لست اف اس و گاد آور ومتال گیر و خیلی های دیگه که در ps4 بازی میکنی عمرا خوابشو تو pc ببینی

7. 2 کاربر از a1l2i3z4a5h6r7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

نمی دونم چرا استیم باید یک مزیت برای پی سی محسوب بشه اینکه شما در تهران تشریف دارید و بازی هارو با قیمت تخیلی می خرید نمیشه نتیجه گرفت که استیم خوبه.من در شهرستان بازی هارو دی وی دی دونه ای 1500 تومن میگیرم حتی چون صاحب مغازه منو میشناسه بعضی وقتا قیمتارو هم رند می کنه مثلا همین بازی جی تی ای 5 رو 20 تومن گرفتم.حتی یک جایی هم است اطلاعات هر دی وی دی رو روی هارد 1000 تومن میگیره چه بازی باشه چه فیلم یا هرچی.اینکه بگید اسیتم قیمتاش خوبه و به تخفیف های زمستونی تابستونی اشاره کنید هم غیرقابل قبول است.وقتی بازی درمیاد من همین الان می خوام اونو بازی کنم حالا من باید تا زمستون صبر کنم تا شاید بازی رو استیم تخفیف بخوره و بعد بخرم خودتونم می دونید که فقط تخفیف های کریسمس است که تا حدودی می تونه قابل رقابت باشه درضمن فکر کنم بعد خرید از استیم بازی رو باید دانلود کنید که اونم حجمی واسه خودش می خواد و پول اینترنت اینو با مشکلات افزایش قیمت دلار و خرید از سایت های خارجی که به خاطر تحریم ها سخته رو هم اضافه کنید بعد به نتیجه میرسید استیم هیچ وقت مزیتی برای پی سی نیست.درواقع برای ما ایرانیا مزیتی نیست.
    استیم چه ربطی به خرید از تهران و شهرستان داره؟
    بحث بازی کرکی با بازی اورجینال فرق داره
    شما می خواید مثل ده سال پیش هم بازی راحت کرک بشه هم مثلا هر بازی هزار تومن و دیگه اون دوران گذشته
    اولا حجم بازی ها بیشتر شده و تا حدودی طبیعیه و بعدش هم سازنده ها بالاخره قفل می ذارن و حق دارن
    بعد اینجا بحث مقایسه بین پی سی و کنسول از نظر هزینه بازی بود وگرنه بازی کردن بالاخره در هر صورت هزینه داره حتی یه نفر نیمه حرفه ای هم بخواد بازی کنه مگر اینکه کلا زیاد گیمر نیست و بعضی وقتا خیلی کم میره و اولویت اصلیش نیست
    وگرنه شما توی کنسول هم همه بازی ها اورجینال خرید می کنید و موقع انتشار 200 تومن به بالا ممکنه باشه و خیلی ها راحت بازی 60 دلاری می خرن! در صورتی که توی همین استیم من دوستی دارم که بازی هم نسبتا زیاد داره ولی می گفت هیچ وقت بازی 60 دلاری نخریده

بعد شما چند دفعه از استیم خرید کنید دیگه می فهمید چه ویژگی هایی داره
    در مورد دانلودش هم من خودم یکمی مشکل داشتم ولی همین همراه اول و ایرانسل سرویس هایی دارن که با قیمت کم میشه راحت بالای 100 گیگ دانلود کرد به خصوص همراه اول که حالا تبلیغ نمی کنم ولی یه سرویس هفتگی نامحدود داره که من دو سری گرفتم و کلا دیگه اون قدر دانلود کردم هاردم جا نداشت!
    استیم بهترین تخفیفش همین تخفیف زمستونیه که امسال از 22 دسامبر تا 2 ژانویه ادامه داره و تخفیفاتی داره که آدم لذت میبره یعنی فرضا با اون 60 دلار که بالا مثال زدم بالای 10-15 بازی تاپ میشه گرفت
    بعد استیم فقط تخفیف زمستونی نداره و تخفیفات تابستونی و پاییزی خیلی خوبی هم داره به اضافه اینکه هر هفته یه قسمت هایی هفتگی داره که یه دفعه یه چند تا بازی خاص تخفیفات عالی دارن و مثلا اگه قبلا اون بازی در ویش لیست اون گیمر باشه اتوماتیک براش ایمیل ارسال میشه که بازی تخفیف خورده
    خلاصه یه نکته اینه که بازی دیجیتال الان خیلی متداوله و هر چی جلوتر بریم دیگه دیسک و اینا خیلی معنا نداره حالا در هر زمینه ای و در مورد بازی من دوستانی دارم که با کنسول میرن و الان دیگه فقط دیجیتال می خرن
    البته به لطف همین نت همراه اول که گفتم دیگه خیلی ساده تر از قبل شده و مثلا در یه هفته میشه 200 گیگ گرفت

مورد دوم که برای من جالبه این است که نقطه ضعف پی سی که به روز کردن قطعات به خاطر افزایش جزئیات بازی ها است رو تبدیل به نقطه قوتش کنید و نقطه قوت کنسول رو که اجرای بازی ها بدون نگرانی از لگ است رو تبدیل به نقطه ضعفش کنیدیک نکته اساسی که وجود داره این است اگر بازی ها روی پی سی نتونن روی کیفیت بالا اجرا بشند دیگه فرقی با کنسول پیدا نمی کنند مثلا اگر بازی روی پی سی روی متوسط اجرا شد دیگه همون بهتر که بریم سراغ کنسول.در مورد قیمت قطعات هم ما در مورد 99 درصد حرف میزنیم اینکه شما از جای بهتری میگیرید و قیمت به صرفه میشه بحث دیگری است.با این وجود بیایید در مورد دو بازی ویچر 3 و فال اوت 4 حرف بزنیم.من می خوام قطعاتی بخرم همراه کیس کیبورد ماوس و سیستم صوتی(مانیتور رو حساب نمی کنم) که بازی فال اوت 4 و ویچر 3 رو روی کیفیت بالا اجرا کنه حالا نمیگم کیفیت اولترا همون کیفیت high چه قطعاتی پیشنهاد می کنید که طبق گفته خودتون 500 دلار بیشتر نباشه.اون بازی هایی که گفتم هم مال بیش از 1 سال پیش است و کیفیت اولتراشون هم نگفتم.بازی های روز رو هم اصلا سمتش نمیرم
    بازیی مثل ویچر 3 که نام بردید الان در حال حاضر به همراه بتفیلد بهترین گرافیک ها رو در بین همه بازی ها دارن و مثلا کسی اگه فرضا بخواد ویچر 3 رو بالاترین تنظیمات و 4K بره باید بهترین سیستم موجود رو داشته باشه
    ولی همین ویچر 3 اونقدر گرافیکش بالاست که در تنظیمات متوسط یا حتی پایین هم گرافیک در هر صورت عالیه مگر اینکه کلا فرد نتونه بازیو اجرا کنه که بحثش جداست
    تقریبا پایینتر تنظیمات بازی میشه در حد نسخه کنسولی با این تفاوت که تازه روی نسخه کنسولی با 30 فریم اجرا میشد ولی پی سی محدودیت فریم نداره
    من خودم روی High میرم و خیلی عالیه ولی بالاخره تنظیمات زیاد داره و مثلا یکی دو تا افکت می تونه غیر فعال بشه

در مورد سیستم هم خودتون می تونید جستجو کنید
    در حد 500 دلار راحت میشه یه کیس بست
    من پیشنهادم اینه کسی سیستم برای بازی ببنده کارت گرافیک حداقل دیگه 950 یا 960 باشه
    ولی اینجا توی این تالار نمیشه خیلی در موردش صحبت کرد
    شما می تونید راحت خودتون تحقیق کنید و یا اینکه تالار سخت افزار تاپیک بزنید که با این قیمت چی میشه گرفت

ای بابا
    چقدر تاپیک کش پیدا کرد..انتخاب کنسول یا پی سی فقط و فقط بستگی به خود شخص و انتظاراتش داره. تنها کاری که میشه کرد اینه که مزایا و معایب هر دستگاه رو لیست کرد تا بشه بهتر بین پلتفرم ها انتخاب کرد.
    مثلا PC قطعا انعطاف پذیری بیشتری داره و بازی ها رو با کیفیت بالاتری نسبت به کنسول اجرا میکنه. پس کسی که انتظارش از بازی فقط و فقط گرافیک خوبه باید بره همون کامپیوتر دسکتاپ بخره. یا کسی که میخواد بازی های FPS رو با دقت و رقابتی بازی کنه باز هم تنها انتخابش دسکتاپ هست.

از طرف دیگه یکی دوست داره بعد از این که از سر کار میاد خونه یه ساعت لم بده رو مبل و با بازی کردن خستگی در کنه. خب دسکتاپ برای ایشون به هیچ گزینه مناسبی نیست چون اولا Steam big picture به گرد پای کنسول ها نمیرسه که بخواد سیستمشو بزاره زیر تلویزیون و حتما هم باید یه موس و کیبوردی اون کنار بزاره
    من خودم به خاطر این که حوصله نداشتم برای بازی کردن کامپیوترمو ریستارت کنم برم توی ویندوز رفتم Xbox one خریدم و خیلی هم راضی هستم. شاید حداکثر روزی بخوام دو ساعت بازی کنم اصلا حوصله سر و کله زدن با کامپیوتر رو ندارم. تو همه فروم ها از جمله همین فروم برای بازی های کامپیوتر یه بخش مشکلات نصب و اجرای بازی اختصاص میدن! که خودش بیان گر مشکلاتی که کامپیوتر توی بازی بهش بر میخوره هست. فرقی هم نمیکنه اوریجینال یا کرکی، همیشه یه بازی ای هست که برای خیلی ها اینقدر مشکل دار باشه که براش تاپیک اختصاصی باز کنن. پس اونقدرا هم install & play نیست. دلیلش هم پورت ضعیف سازنده های بازی ها روی کامپیوتر هستش که زبان زد خاص و عام هست

خلاصه هر کس شرایطش با کس دیگه فرق میکنه.
    کنسول این راحتی ها رو داره ولی مسئله اینه پی سی هم دقیقا این موارد رو داره
    هم میشه به تی وی وصل هم میشه از طریق استیم استریم کرد
    به قول شما لم دادن هم با پی سی میشه و فقط لازمه فرد یه دسته بازی داشته باشه که مثلا همین دسته Xbox One هم که دیگه به لطف ویندوز 10 دیگه فقط کافیه با کابل usb به پی سی وصل کرد و هیچ برنامه ای هم نمی خواد و از همه بازی ها میشه لذت برد
    من خودم اکثر بازی ها رو با دسته میرم و فقط بازی های استراتژی و شوتر با موس و کیبورد و این راحتی که میگید هم وجود داره

اینایی که شما میگید بحث سلیقه ست
    وگرنه مثلا من خودم کنسول داشتم (البته الانم دارم ولی قدیمی شده) ولی دوس نداشتم توی یه تی وی که همه اعضای خانواده ازش استفاده می کنن بازی کنم
    مگه اینکه یه نفر تی وی جدا توی اتاقش داشته باشه که اکثرا اینجوری نیست و من بعضی ها رو دیدم حتی کنسول رو به مانیتور وصل می کنن که راحتر توی اتاق خودشون برن
    در مورد install & play هم شما چند دفعه بازی اورجینال دیجیتالی توی پی سی بخرید دیگه متوجه میشید
    یه بازیی که دیجتالی می خرید فقط یه دانلود اولیه می خواد و خودش اتوماتیک آخرین آپدیت هم دانلود می کنه و بعد از اتمام فقط در حد 30 ثانیه اگه برنامه ای لازم باشه اتوماتیک نصبمی کنه و فقط کافیه پلی کرد
    کلا میگم هر کی قدرت انتخاب داره و ممکنه هر کسی از هر پلتفرمی لذت ببره و به این خاطر صحبت شما رو نقل قول گرفتم که این موارد که اشاره کردین در پی سی هم هست و من خودم دارم همین جوری میرم..
    نه راست میگه .
    من الان سیستم میتونم برات معرفی کنم تقریبا همون 500 دلار (2.5 تومن) که همه بازی های جدید رو حتی روی بالاترین تنظیمات HD بالای 30 فریم بیاره

کارت گرافیک R7 370 رو یه نگاه بنداز . به لحاظ قیمت و کارایی واقعا عالیه . 180 دلار تقریبا

البته این در صورتیه که مانیتور رو حذف کنی (ps4 هم یک مانیتور یا تلویزیون لازم داره)
    با سیستم 500 دلاری اکثر بازی ها رو میشه با 1080p و 60 فریم و تنظیمات عالی رفت
    اگه کسی هم همه بازی ها رو می خواد اینجوری بره خب می تونه تنظیمات و افکت های مختلف رو یکمی دستکاری کنه تا به این نتیجه برسه وگرنه همون طور که گفتم مثلا بازیی مثل ویچر 3 تنظیمات پایین هم تازه در حد کنسول میشه ولی با این سیستم 500 دلاری میشه روی high با همین 1080p و 60 فریم رفت
    برا کسی که به خصوص فریم خیلی مهمه مطمئنا پی سی انتخاب اوله چون حتی بعضی بازی ها روی کنسول 900p و 30 فریم اجرا میشن
    فرق 30 فریم و 60 فریم هم برا کسی که زیاد بازی می کنه کاملا محسوسه

در مورد گرافیک البته من انویدیا رو پیشنهاد می کنم و قیمت های خوب هم زیاد داره
    ولی amd با بعضی بازی ها هم سازگار نیست

پ.ن :
    البته بحث ها کلا داره طولانی میشه
    خلاصه هر کسی قدرت انتخاب داره
    بحث هایی هم که من جواب دادم بیشتر در مورد یه سری حرفای کلیشه ای در مورد پی سی بود
    اول بحث تاپیک هم گفتم که کنسول انحصاری خیلی خوبی داره و کسی بخواد بگیره مطمئنا دلیل اصلی همینه ولی برای مولتی پلتفرم و آپشن های دیگه پی سی خیلی ویژگی داره
    به اضافه اینکه یکی می تونه هر جفتش رو داشته باشه و مهم اینه از بازی لذت ببره
    و در آخر بگم که من اصلا بحث کنسول و پی سی و بحث های سطحی طرفداری که توی فروم های چه ایرانی چه خارجی هست رو کاری ندارم و بحث سر چیزای دیگه بود که کامل اشاره کردم...

9. 3 کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

با سیستم 500 دلاری اکثر بازی ها رو میشه با 1080p و 60 فریم و تنظیمات عالی رفت
    اگه کسی هم همه بازی ها رو می خواد اینجوری بره خب می تونه تنظیمات و افکت های مختلف رو یکمی دستکاری کنه تا به این نتیجه برسه وگرنه همون طور که گفتم مثلا بازیی مثل ویچر 3 تنظیمات پایین هم تازه در حد کنسول میشه ولی با این سیستم 500 دلاری میشه روی high با همین 1080p و 60 فریم رفت
    برا کسی که به خصوص فریم خیلی مهمه مطمئنا پی سی انتخاب اوله چون حتی بعضی بازی ها روی کنسول 900p و 30 فریم اجرا میشن
    فرق 30 فریم و 60 فریم هم برا کسی که زیاد بازی می کنه کاملا محسوسه

در مورد گرافیک البته من انویدیا رو پیشنهاد می کنم و قیمت های خوب هم زیاد داره
    ولی amd با بعضی بازی ها هم سازگار نیست

پ.ن :
    البته بحث ها کلا داره طولانی میشه
    خلاصه هر کسی قدرت انتخاب داره
    بحث هایی هم که من جواب دادم بیشتر در مورد یه سری حرفای کلیشه ای در مورد پی سی بود
    اول بحث تاپیک هم گفتم که کنسول انحصاری خیلی خوبی داره و کسی بخواد بگیره مطمئنا دلیل اصلی همینه ولی برای مولتی پلتفرم و آپشن های دیگه پی سی خیلی ویژگی داره
    به اضافه اینکه یکی می تونه هر جفتش رو داشته باشه و مهم اینه از بازی لذت ببره
    و در آخر بگم که من اصلا بحث کنسول و پی سی و بحث های سطحی طرفداری که توی فروم های چه ایرانی چه خارجی هست رو کاری ندارم و بحث سر چیزای دیگه بود که کامل اشاره کردم...
    من خودم ترجیح میدم به جای 60 فریم رو 30 بازی کنم که حس سینمایی بیشتری داشته باشه . وقتی که سیستم نکشه هم تا 20 فریم میشه گفت قابل بازیه . یعنی تنظیمات گرافیکی رو همیشه روی مقداری تنظیم میکنم که حداقل 17-25 فریم رو داشته باشم (بستگی به بازیش داره) .
    اینم یک اپشنیه که کنسول نداره و مجبوری رو 30 فریم بازی کنی . حتی بدون antialiasing

ناظر انجمن توسعه و ساخت بازی Reza Azimy_RW's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    بی سرزمین تر از باد

پيش فرض

جالبه ملت اینهمه فیلم سینمایی کیفیت بالا میبینن اصلا متوجه 27 فریم بودنش نمیشن اونوقت ادعا میکنن مثلا گیمرن 60 فریم پایینتر بهشون حال نمیده . (کاری به کنسول یا پیسی ندارم)
    Last edited by Reza Azimy_RW; 06-01-2017 at 02:38.

12. این کاربر از Reza Azimy_RW بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من خودم ترجیح میدم به جای 60 فریم رو 30 بازی کنم که حس سینمایی بیشتری داشته باشه . وقتی که سیستم نکشه هم تا 20 فریم میشه گفت قابل بازیه . یعنی تنظیمات گرافیکی رو همیشه روی مقداری تنظیم میکنم که حداقل 17-25 فریم رو داشته باشم (بستگی به بازیش داره) .
    اینم یک اپشنیه که کنسول نداره و مجبوری رو 30 فریم بازی کنی . حتی بدون antialiasing
    ممکنه یه نفر مثلا به 30 فریم و 40 فریم یا هر چی عادت کنه ولی تفاوت اینا با هم محسوسه
    منم خودم بازی های 30 فریم و اینا قدیم رفتن ولی دیگه نمیشه گفت بازیی که 60 فریم میشه رفت رو مثلا تنظیمات رو قفل کرد روی 30 فریم و دیگه این خیلی عجیبه! مثل این می مونه که مثلا یه بازی رو راحت بشه رو بهترین تنظیمات گرافیکی رفت ولی آدم بگه فایده نداره و من روی تنظیمات پایین عادت دارم و حالا هم که میشه تنظیمات بالا رفت بی خیال
    ربطی به سینمایی بودن نداره. بازی با سینما فرق داره و شما در یه بازی یه شخصیت رو کنترل می کنید و کاملا تعاملیه
    یه نفر یکی دو هفته بازی ها رو با 60 فریم بره دیگه سخت می تونه پایینتر بره و تفاوت فریم های مختلف هم کاملا مشخصه
    نمیگم 30 فریم بده و تا حدودی میشه رفت ولی دیگه زیر 30 فریم دیگه مسلما تجربه جالبی نیست و حالا مثلا بازی هایی هستن که 30 فریم قفلن و گاهی وقتا یکمی افت فریم دارن ولی نه اینکه مثلا کلا روی 20 فریم باشن

جالبه ملت اینهمه فیلم سینمایی کیفیت بالا میبینن اصلا متوجه 27 فریم بودنش نمیشن اونوقت ادعا میکنن مثلا گیمرن 60 فریم پایینتر بهشون حال نمیده . (کاری به کنسول یا پیسی ندارم)
    بالا هم توضیح دادم که اصلا بحث بازی و فیلم کلا فرق داره و بازی یه مقوله جداست که نمیشه ربط داد که فیلم مثلا 24 فریمه و بازی هم 24 فریم باشه!
    الان دغدغه بعضی سازنده ها همینه و توی کنسول هم بازی های 60 فریم داریم و مثلا بازی های قدیمی که ریمستر میشن حتما سعی می کنن 60 فریم باشه
    زیر 60 فریم هم میشه رفت ولی میگم تفاوت اینا با هم مشخصه و یکی یه بازی رو روی همه اینا قشنگ تجربه می کنه می بینه در هر صورت 60 فریم بهتره و تا بشه باید رفت

الان اتفاقا گرافیک بالا ساختن هنر نیست
    نکته اینه که بازی بهینه باشه که یکی از گزینه های بهینه بودن همین فریمه
    وگرنه میشه بهترین گرافیک ها رو برای بازی ها ساخت که مثلا روی 20 فریم کلا قفل باشن!

14. این کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2015
    محل سكونت
    دیار کریم پوست کلفت

پيش فرض

بهترین چیز برای فریم پی سی آی اکسپرس 3 هست ! انقدر فریم رو براتون میبره بالا که صدای جیلیز ویلیز کارت گرافیکی تون در بیاد

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

ممکنه یه نفر مثلا به 30 فریم و 40 فریم یا هر چی عادت کنه ولی تفاوت اینا با هم محسوسه
    منم خودم بازی های 30 فریم و اینا قدیم رفتن ولی دیگه نمیشه گفت بازیی که 60 فریم میشه رفت رو مثلا تنظیمات رو قفل کرد روی 30 فریم و دیگه این خیلی عجیبه! مثل این می مونه که مثلا یه بازی رو راحت بشه رو بهترین تنظیمات گرافیکی رفت ولی آدم بگه فایده نداره و من روی تنظیمات پایین عادت دارم و حالا هم که میشه تنظیمات بالا رفت بی خیال
    ربطی به سینمایی بودن نداره. بازی با سینما فرق داره و شما در یه بازی یه شخصیت رو کنترل می کنید و کاملا تعاملیه
    یه نفر یکی دو هفته بازی ها رو با 60 فریم بره دیگه سخت می تونه پایینتر بره و تفاوت فریم های مختلف هم کاملا مشخصه
    نمیگم 30 فریم بده و تا حدودی میشه رفت ولی دیگه زیر 30 فریم دیگه مسلما تجربه جالبی نیست و حالا مثلا بازی هایی هستن که 30 فریم قفلن و گاهی وقتا یکمی افت فریم دارن ولی نه اینکه مثلا کلا روی 20 فریم باشن

بالا هم توضیح دادم که اصلا بحث بازی و فیلم کلا فرق داره و بازی یه مقوله جداست که نمیشه ربط داد که فیلم مثلا 24 فریمه و بازی هم 24 فریم باشه!
    الان دغدغه بعضی سازنده ها همینه و توی کنسول هم بازی های 60 فریم داریم و مثلا بازی های قدیمی که ریمستر میشن حتما سعی می کنن 60 فریم باشه
    زیر 60 فریم هم میشه رفت ولی میگم تفاوت اینا با هم مشخصه و یکی یه بازی رو روی همه اینا قشنگ تجربه می کنه می بینه در هر صورت 60 فریم بهتره و تا بشه باید رفت

الان اتفاقا گرافیک بالا ساختن هنر نیست
    نکته اینه که بازی بهینه باشه که یکی از گزینه های بهینه بودن همین فریمه
    وگرنه میشه بهترین گرافیک ها رو برای بازی ها ساخت که مثلا روی 20 فریم کلا قفل باشن!
    آره به شرط اینکه بازی ثابت بالای 60 فریم باشه اونم با بالاترین تنظیمات وگرنه تنظیمات رو بالاتر ببری و فریم بیاد زیر 60 و بالای 30 به نظرم بهتره . تازه V-sync هم فعال میکنی . البته حس سینمایی رو بیشتر اون افکت های تصویری و موشن بلر و DOF و Grain و ... به بازی میدن .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •