چه روزایی پخش میشه......؟
چه روزایی پخش میشه......؟
جمعه ها ساعت 20:45
دوستان من همیشه این سریالو نگاه می کنم اما هیچ دلیلی نمی بینم از کلمات مزخرفترین بدترین و ضعیف ترین سریالهای ایرانی چند دهه اخیر برای این سریال استفاده نکنم یعنی هر قسمت هم بدتر میشه این چی بود فریبا نادری کی گفته بازیگره؟! ادم از حرکات ضعیفش خجالت زده میشه....
ﺍﻭﻭﻭﻣﻤﻤﻤﻤﻤﻤﻤﻤﻤﻢ ﻫﻮﻣﻤﻤﻤﻤﻤﻤﻤﻤﻤﻤﻢ ﻃﻂ ﺍﺍﺍﺍﺍ ﺍﻭﻭﻭﻭﻭﻫﻬﻤﻤﻤﻤﻤﻤﻢﻣ ﻦ ﻫﻮﻭﻭﻭﻣﻤﻤﻤﻤﻤﻤﻤﻤﻢﻣ ﻤﻤﻤﻤﻢ
.
.
.
.
.
.
.
ﺩﯾﺎﻟﻮﮒ ﻣﺎﻧﺪﮔﺎﺭ ﺍﻧﯿﺲ ﺩﺭ ﺳﺮﯾﺎﻝ ﺳﺘﺎﯾﺶ
چرا صابر باید پول باباش رو بکشه بالا ؟
اونکه همش تو ناز و نعمت بوده و اصلاً مشکل مالی نداشته.
بعد حشمت فردوس هم تنها وارث مال و اموال هست.
بنظر من تو این موضوع ، منطق داستان ایراد داره
سریال چه سری اول چه سری دوم به شدت کارتونه به خصوص شخصیتها تنها حشمت فردوس در بعضی مواقع سایه ای نزدیک به شخصیت میشه و کلا بدون اون سریال رو اصلا نمیشه به زور هم تحمل کرد البته سریالهای قبلی سعید سلطانی همین مشکل رو داشتند
خیلی دوست دارم بدونم هفته ی بعد چی میشه!
چرا عقد باطل هست??
Sent from my MT25i using Tapatalk
اگه صحبت دوست ستایش درست باشه یعنی همون کلمه باطل بیاد وسط یک سری دلیل ها میشه براش اورد ولی خب از محالات هست
مثلا رابطه خواهر برادری باشه اونم میشه به شکلی باشه که دختر رو یا پسر رو یکی از مادرهای دیگه شیر داده که خب اینم غیر ممکنه.
شاید شاید مریض بودن فرد مقابل هم این کلمه رو داشته باشه، مثلا پسر ایدز داشته باشه.
هر چقدر فکر میکنم موضوع دیگه ای که باعث بشه اون کلمه باطل بودن براش تعریف بشه به ذهنم نمیرسه.
باطل بودن یعنی از نظر شرعی باطل هست....شاید طاهر یه زنه دیگه داشته!!
درسته دیگه اگه طاهر یک زن دیگه هم داشته میشه همون رابطه خواهر برادری ولی خب سوال اینه که واقعا طاهر میتونه یک زن دیگه داشته باشه؟
به نظرتون یعنی کارگردان ممکنه طاهر رو از اون ذهنیتی که بیننده داره تغییر بده؟
اگه مثلا فردوس یک زن دیگه داشته، و این پسر فردوس باشه هم میتونه جز احتمالها باشه. که پسره بشه عموی دختره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)