زشت ترین حرکت جام جهانی تا این لحظه
اکوتو و موکانجو در اواخر بازی کامرون با کرواسی
![]()
Brazil
Croatia
Mexico
Cameron
زشت ترین حرکت جام جهانی تا این لحظه
اکوتو و موکانجو در اواخر بازی کامرون با کرواسی
![]()
کی این لقب شیرهای رام نشدنی قاره افریقا برای کامرون گذاشته
اصلن به گروه خونیشون نمیخوره![]()
عجيب ترين اتفاق جام و البته باور نكردني آن، اچوا گل خورد![]()
بابا آخه چرا فیفا همزمان برگزار می کنه بازی ها رو؟ چطور ممکنه امکان تبانی باشه آخه؟ سر چی؟
از یه طرف بازی نیمار، از یه طرف حساسیت مکزیک-کرواسی! هی مجبور بودم کانال به کانال کنم. اصلا نفهمیدم چی دیدم!مخصوصا نیمه دوم و اون لحظاتی که تفاضل گل مکزیک و برزیل یکی شد دیگه اوج هیجان بود.
گل سوم برزیل افساید بود! کلا داور ماموریت داشت برای برزیل سوت بزنه
درود
فرد از توپ عقبتره !
بعدشم خوب نیست هرچی به ذهنت میرسه رو تلـاوت کنی !!
و من الله توفیق /
دوستان!!!!
چرا کامرون اینقدر درب و داغون حاضر شد در این مسابقات؟؟!!!!
یعنی ساموئل اتوو با کوهی از تجربه کمتر از این مشنگ هایی که بازی میکردن بود و باید مینشست رو نیمکت؟!!!!
یا چه بر سر کارلوس کامنی اومده بود که اون دروازبانه عجیب و غریب میموند تو گل که بود و نبودش هیچ فرقی نداشت و یادگاری از هر تیم 4-5 تا خورد؟!!!
چه بر سر کامرون اومده بود این دوره؟!!!
برزیل اصلا در حد و اندازه قهرمانی نیست مگر این که داور ها یه چند تا پنالتی براش بگیرن و گل های حریف رو مردود اعلام کنند
میگم مکزیکم بد تیمی نیستا.یه ذره حواسشون رو جمع کنن تو این جام یه چیزی خواهند شد.تیم خوب و منسجمیه.تو تمام دفعاتی که تیم مکزیک رو تو جامهای جهانی دیدم انگار این دفعه از تمام دفعات قبل بهتره.البته کلاً این جام از جام قبلی سطح بازیاش خیلی بهتره.تو جام قبلی که سر بعضی بازیهای مرحله مقدماتی خوابمون میبرد جلوی تلویزیون ولی تو این جام اکثر بازیا خوب بودن و هیچ موقع من یادم نمیاد تو مرحله مقدماتی اینقدر گل زده شده باشه.
ساموئل اتوو فکر کنم بازی اول مصدوم شد...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)