تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 7 از 141 اولاول ... 345678910111757107 ... آخرآخر
نمايش نتايج 61 به 70 از 1402

نام تاپيک: »» کــلـــوپ تـخـصـصـی گـــوشـــی هــــای مــــــــوتــــــــورولا

آخر فروم باز M.etallic.A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    کره زمین

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط mehdi257
    دوست عزیز دستت درد نکنه اشکال از کابل یو اس پی بود مشکل برطرف شد
    خواهش ميكنم. وي تري ايكس منم كابلش خراب بود مجبور شدم يكي ديگه بخرم.

تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    کره زمین

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط amertad2000
    اينم آ موزش نحوه فلش نمودن V3x براي دوستداران اين گوشي دوست داشتني :

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    عزيز من همه اين مراحل رو انجام دادم. اون فايل مانستر پك عربي رو هم دانلود كردم ( دهنم سرويس شد 22 مگابايت ) اما هيچ تغيري روش ايجاد نشد . هيچ تغييري . حتي يه دونه بازي هم اضافه نشد. فقط همه اس ام اس ها پاك شدن و در ضمن قابليت اديت كردن فون بوك هم فكر كنم از بين رفته . فعلا دارم باهاش ور ميرم. ميشه يه كم توضيح بدي كه مانستر پك چه تغييراتي رو گوشي ايجاد ميكنه . من كه هيج تغييري نديدم. ممنون ميشم.

داره خودمونی میشه amertad2000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    Sin City

پيش فرض

خوب اول بهت تبریک میگم .
    ببین عزیزم مانستر پک های خیلی زیادی وجود داره که میتونی از اونها استفاده کنی ولی پک دیفالتی که روی گوشیت هست همینیه که برداشتی میتو نی اونهای دیگرو هم تست کنی. هر کدومشون یه چیزای خاص خودشونو دارن : بازی اسکین یا حتی منوهای بیشتر یا کمترو ...
    من به این دلیل این پک رو پیشنهاد کردم چون اس ام اس فارسی توش نشون داده میشه ولی اونای دیگه دارای پک زبان عربی نیستن ولی در عین حال میتونی تستشون کنی چون در نوع خودش کار جالبیه .
    شاد باشی .

اگه نباشه جاش خالی می مونه bakhishman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    ضلع شرقی جهنم-طبقه ی همکف

پيش فرض

من میتونم فایلهایی با پسوند rar رو رو گوشیم کوپی کنم اما نمیدونم کجای گوشیم باید دونبال این فایلها بگردم نمیدونم منظور شما از اجاد شاخه ی جدید چیه ؟

تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    کره زمین

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط amertad2000
    خوب اول بهت تبریک میگم .
    ببین عزیزم مانستر پک های خیلی زیادی وجود داره که میتونی از اونها استفاده کنی ولی پک دیفالتی که روی گوشیت هست همینیه که برداشتی میتو نی اونهای دیگرو هم تست کنی. هر کدومشون یه چیزای خاص خودشونو دارن : بازی اسکین یا حتی منوهای بیشتر یا کمترو ...
    من به این دلیل این پک رو پیشنهاد کردم چون اس ام اس فارسی توش نشون داده میشه ولی اونای دیگه دارای پک زبان عربی نیستن ولی در عین حال میتونی تستشون کنی چون در نوع خودش کار جالبیه .
    شاد باشی .
    نميشه زبان عربي رو به صورت جدا نصب كرد ؟ يعني بعد از نصب اون يكي مانستر پك ها بعد عربي رو هم بهشون اضافه كني ؟ آخه تو اون فايل آموزشي نوشته بودي ميشه همه اينا رو جدا هم نصب كرد يعني فلش و فلكس و لانگويج پك ولي مانستر پك اين سه تا رو با هم نصب ميكنه .
    يه سوال ديگه ؟ اين كار واسه گوشي ضرر نداره ؟ مشكلي ايجاد نميكنه ؟

در كل ممنونم واقعا جالب و مفيد بود وقتي به درد ميخوره كه گوشي دچار مشكل بشه و ديگه بالا نياد با اين روش ميتوني درستش كني. بازم تشكر ميكنم . واقعا كارت درسته راستي اينا رو از كجا ياد گرفتي...

اگه نباشه جاش خالی می مونه bakhishman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    ضلع شرقی جهنم-طبقه ی همکف

پيش فرض

کمک کنید لطفا

تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    کره زمین

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط bakhishman
    من میتونم فایلهایی با پسوند rar رو رو گوشیم کوپی کنم اما نمیدونم کجای گوشیم باید دونبال این فایلها بگردم نمیدونم منظور شما از اجاد شاخه ی جدید چیه ؟
    مگه قرار بود تو گوشي دنبالشون بگردي ؟ واضح بگو ببينم چيكار ميخواي بكني ؟

تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    Sin City

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط M_ETALLIC_A
    نميشه زبان عربي رو به صورت جدا نصب كرد ؟ يعني بعد از نصب اون يكي مانستر پك ها بعد عربي رو هم بهشون اضافه كني ؟ آخه تو اون فايل آموزشي نوشته بودي ميشه همه اينا رو جدا هم نصب كرد يعني فلش و فلكس و لانگويج پك ولي مانستر پك اين سه تا رو با هم نصب ميكنه .
    يه سوال ديگه ؟ اين كار واسه گوشي ضرر نداره ؟ مشكلي ايجاد نميكنه ؟

در كل ممنونم واقعا جالب و مفيد بود وقتي به درد ميخوره كه گوشي دچار مشكل بشه و ديگه بالا نياد با اين روش ميتوني درستش كني. بازم تشكر ميكنم . واقعا كارت درسته راستي اينا رو از كجا ياد گرفتي...
    اول اینکه من پک زبان عربی رو جدا ندیدم و این کارو روی v3x انجام ندادم ولی این کاری که شما میگی رو روی v3 انجام دادم . در عین حال توی LeaderGL فکر کنم یه جایی داره که کل مانستر پکتو تبدیل به قسمتای کوچکتر از قبیل پک زبان وفلش و فلکس و ... میکنه و کاملا جداش میکنه. فکر می کنم این کار با این ترفند جدا کردن پک زبان ازیه mp و نصبش روی یه mp دیگه شدنیه . اگه انجامش دادی اینجا بگو .
    دوم اینکه این کار اصلا هیچ ضرری به گوشیت وارد نمی کنه ودقیقا مثل اینه که شما اگر هر روز هم ویندوزتو عوض کنی واسه سیستمت مشکلی پیش نمیاد واین دقیقا شبیه همینه چون شما فقط سیتم عامل گوشیتو عوض میکنی و اینم بگم که هر کاری با گوشیت به صورت نرم افزاری انجام بدی بالاخره گوشیت بالا مییاد .
    وسوم اینکه خواهش میکنم متالیکا جان ما هر چی داریم متعلق به دوستانه و چهارم اینکه من اکثر مطالب رو از همین سایت های مختلف مثل motox یا motomodders یاد گرفتم و در نهایت قابل به عرض هم نیست.
    و آخر اینکه یه سورپرایز دارم واست :

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    برو توش ثبت نام کن و بازیاشو که مربوط به V3x هست و یکی دوتام نیست دانلود کن و حالشو ببر .
    همه بازیاش رجیستر شدس و کیفیتهایی در حد prince of .... یا حتی بالاتر داره.
    خوش باشی .

تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    Sin City

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط bakhishman
    ببین عزیز من شما روی مموری هر فایلی با پسوند jar رو میتونی بریزی و در قسمت بازیها توی Install New دنبالش بگردی ولی فایل rar که اصلا جاش توی V3x نیست . در ضمن بعد از کپی کردن فایل هات یه reset کنی گوشیتو بعد دنبالش بگردی بهتره.
    خوش باشی.

اگه نباشه جاش خالی می مونه parisa_t's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

ميشه يكم از معايب اين گوشي هم بگين ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •