تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 7 از 80 اولاول ... 345678910111757 ... آخرآخر
نمايش نتايج 61 به 70 از 796

نام تاپيک: کلوپ Hp سری Probook مدل 450

پروفشنال oOomid.M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    گـنـبـد کـاووس 0172

پيش فرض

سلام
    بچه ها من روزای اول که خریده بودم و درایوراشو هنوز نصب نکرده بودم لپ تاپ بعد از چند دقیقه بیکار موندن صفحه نمایش رو خاموش میکرد اما الان دیگه خاموش نمیکنه همه تنظیمات رو هم درست اعمال کردم ویندوزم هم 8.1 هست
    اونموقع حتی درایور کارت گرافیک رو هم نصب نکرده بودم ها

اگه نباشه جاش خالی می مونه Kaveh619's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

سلام
    بچه ها من روزای اول که خریده بودم و درایوراشو هنوز نصب نکرده بودم لپ تاپ بعد از چند دقیقه بیکار موندن صفحه نمایش رو خاموش میکرد اما الان دیگه خاموش نمیکنه همه تنظیمات رو هم درست اعمال کردم ویندوزم هم 8.1 هست
    اونموقع حتی درایور کارت گرافیک رو هم نصب نکرده بودم ها
    کنار ساعت ویندوز،یه علامت باتری هست،روش کلیک کن گزینه ی More Power Options رو بزن،حالا Change Plan رو بزن،اینجا تنظیمات مربوط به خاموش شدن مانیتور و یا اسلیپ شدن و ... رو میبینی...

تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    گـنـبـد کـاووس 0172

پيش فرض

کنار ساعت ویندوز،یه علامت باتری هست،روش کلیک کن گزینه ی More Power Options رو بزن،حالا Change Plan رو بزن،اینجا تنظیمات مربوط به خاموش شدن مانیتور و یا اسلیپ شدن و ... رو میبینی...
    آره داداش روز اول کار میکرد الان دیگه کار نمیکنه روی 1 دقیقه گذاشتم 2 دقیقه هم واستادم کار نکرد !!
    هم روی برق هم روی باتری فکر کنم از فینگر پرینتش باشه

تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

آره داداش روز اول کار میکرد الان دیگه کار نمیکنه روی 1 دقیقه گذاشتم 2 دقیقه هم واستادم کار نکرد !!
    هم روی برق هم روی باتری فکر کنم از فینگر پرینتش باشه

والا من 8.1 نصب کردم ولی کرک نداشت مجبور شدم دوباره برش گردونم...نمیدونم !ولی فکر نمیکنم از ویندوز باشه...اما میتونه از گرافیک هات و درایور هاشون باشه...تا الان این مورد واسه ی من پیش نیومده که بتونم کمکی بکنم...

تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    گـنـبـد کـاووس 0172

پيش فرض

والا من 8.1 نصب کردم ولی کرک نداشت مجبور شدم دوباره برش گردونم...نمیدونم !ولی فکر نمیکنم از ویندوز باشه...اما میتونه از گرافیک هات و درایور هاشون باشه...تا الان این مورد واسه ی من پیش نیومده که بتونم کمکی بکنم...
    داش 8.1 که اکتیورش توی نت هست
    البته من چون دی وی دی گردو داشتم خودش داخلش اکتیور داشت 3 سوت اکتیوش کردم

6. این کاربر از oOomid.M بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    گـنـبـد کـاووس 0172

پيش فرض

راستی برای فیلم دیدن از چه برنامه ای استفاده میکنید ؟ potplayer خوبه یا KMPlayer ?

8. این کاربر از oOomid.M بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

داش 8.1 که اکتیورش توی نت هست
    البته من چون دی وی دی گردو داشتم خودش داخلش اکتیور داشت 3 سوت اکتیوش کردم
    والا من یه خریتی کردم تو شهرستان که درس میخونم یه روز رفتم بازار چشمم خورد به این ویندوز 8.1، گفتم بگیرم ببینم چطوره...نصب کردم ، اکتیویتور هم داشت ولی کار نکرد برای من،از توی نت هم 4-5 تا کرک گرفتم ولی هیچکدوم کار نکردند...
    راستی برای فیلم دیدن از چه برنامه ای استفاده میکنید ؟ potplayer خوبه یا KMPlayer ?
    PotPlayer از هر نظر خیلی بهتر از KM هست،منتها من یه بار فیلم کنسرت یانی رو با Kwik Media باز کردم کف کردم!!یعنی فوق العادست این پلیر،هم صداش بلنده،هم کیفیت خوب،هم فریم خوبی به کاربر میده،تفاوتش واسه هر کسی مشهوده،فقط کافیه امتحان بشه...
    بقیه ی پلیر ها به جز KwikMedia در کیفیت پخش و فریم یکسان اند،در امکانات متفاوت،اما KwikMedia کیفیتش عالیه...ولی تا الان نتونستم توش زیر نویس رو اضافه کنم،اما PotPlayer رو دارم خیلی راضیم...خیلی سبکه....امکاناتش هم عالیه.....من پلیر های زیادی امتحان کردم،بهتر از PotPlayer و KwikMedia ندیدم تا الان...
    WindowsMedia Player هم که معلوم الحاله...

10. این کاربر از Kaveh619 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    گـنـبـد کـاووس 0172

پيش فرض

آقا شرمنده ما انقدر سوال میکنیم ها
    از کجا بفهمیم که usb 3 نصبه ؟ بعد این usb 3 کدوم سمت لپ تاپه ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

سلام [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] usb3 در سمت چپ قرار داره . اگر usb3 استفاده کنی موقعی که فلش ادر حالت نرم افزاری دیسیبل کنی چراغ فلش خاموش میشه ولی فلش را سمت راست باشه این اتفاق نمی افتد

13. این کاربر از koroush_rahimi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    گـنـبـد کـاووس 0172

پيش فرض

سلام [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] usb3 در سمت چپ قرار داره . اگر usb3 استفاده کنی موقعی که فلش ادر حالت نرم افزاری دیسیبل کنی چراغ فلش خاموش میشه ولی فلش را سمت راست باشه این اتفاق نمی افتد
    این فلش های معمولی رو اگه با usb 3 استفاده کنم سرعتش بالاتر میاد یا فرقی نمیکنه ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •