تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 7 از 8 اولاول ... 345678 آخرآخر
نمايش نتايج 61 به 70 از 78

نام تاپيک: حماسه شرمساری ایرانیان برابر مسی و جواب مودبانه مسی

کاربر فعال انجمن موسیقی و فوتبال داخلی Gilopa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

باز ما ایرانیا یه مساله طبیعی رو انقدر بزرگش کردیم اونم به خاطر اعتماد به نفس نابود شدمون ! کار اشتباهیه فی نفسه اما در تمام دنیا اتفاق میفته منتها ازونجایی که ماها یکم با خودمون درگیریم و همه جوره در فکر بازگشت شکوه گذشته ایم اینجور اتفاقات رو بیش از حد بزرگ میکنیم....

2. 2 کاربر از Gilopa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2013
    محل سكونت
    Eblis 2011

پيش فرض

ببخشید من یه سوالی دارم :
    چطور حمله به پیج های سران کشورهای عربی سر قضایای خلیج فارس ، مورد تایید و حمایت همه قرار میگیره اما این موضوع نه ؟ در اصل " حمله " که تغییری بوجود نیومده که ؟ یعنی اون حمله نشون دهنده ی شخصیت و فرهنگ اصیل ! ماست ولی این حمله نشون دهنده ی بی فرهنگی ما ؟
    اگر که نفس این موضوع بده پس برای هر مسئله ای بد هستش :
    به قول فرورتیش رضوانیه خب طبیعیه وقتی برای اون موارد کف و سوت زده میشه ، این مورد دیگه یک امر طبیعی میشه که در هر مسئله ای نمود پیدا میکنه /

ببین سروش خان
    من در جریان کامل اون قضیه خلیج فارس نیستم ولی معتقدم ..
    در برابر کسی که بخواد حق طبیعیتو بگیره با موردی که اصلا هیچ گناه و خطایی مرتکب نشده کاملا تفاوت وجود داره ...

کشورهای عربی با حمایت یکسری بیگانه های ی غربی چه در سر قضایای خلیج فارس و چه در موارد دیگه ، چیزی بیشتر از حق و حقوقشون رو میخوان و کلا حرفهای زور میزنن ... در مقابل این رفتار ، ملت ما باید به هر شکلی شده در برابر این حرفای بیخود و زور واکنش نشون بدن که یه مورد میتونست همین دنیای مجازی باشه ...

اما در مورد مسی قضیه کاملا فرق میکنه و قیاس این 2 اصلا درست نیست....
    مسی بیچاره چیکار کرده که ملت بعد از مشخص شدن قرعه تیم ملی بخوان اینجوری به خودش و خونوادش و فلان و فلانش فحش بدن؟

به عنوان مثال همه ی ما میدونیم که نفس عمل آدم کشی خیلی بد و جرم محسوب میشه ....
    ولی در مقابل وقتی یه شروری پیدا میشه که انواع خلاف ها رو انجام میده ( ت ج ا و ز به نوامیس مردم ، مزاحمت برای دیگران ، دزدی و هزارتا کار دیگه ) براش از طریق دادگاه حکم اعدام میبرن ( آدم کشی )
    آیا درسته که بگیم چون جفتش آدم کشیه چرا حالت اول که میره آدم میکشه بده ولی دومی بد نیست و خیلیا حمایت میکنن ازین کار؟

امیدوارم با جمله های دست و پا شکستم تونسته باشم منظورم رو رسونده باشم ...

4. 2 کاربر از M £ H D I بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز logos's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

ببین سروش خان
    در برابر کسی که بخواد حق طبیعیتو بگیره با موردی که اصلا هیچ گناه و خطایی مرتکب نشده کاملا تفاوت وجود داره ...

کشورهای عربی با حمایت یکسری بیگانه های ی غربی چه در سر قضایای خلیج فارس و چه در موارد دیگه ، چیزی بیشتر از حق و حقوقشون رو میخوان و کلا حرفهای زور میزنن ... در مقابل این رفتار ، ملت ما باید به هر شکلی شده در برابر این حرفای بیخود و زور واکنش نشون بدن که یه مورد میتونست همین دنیای مجازی باشه ...

مسی بیچاره چیکار کرده که ملت بعد از مشخص شدن قرعه تیم ملی بخوان اینجوری به خودش و خونوادش و فلان و فلانش فحش بدن؟

ولی در مقابل وقتی یه شروری پیدا میشه که انواع خلاف ها رو انجام میده ( ت ج ا و ز به نوامیس مردم ، مزاحمت برای دیگران ، دزدی و هزارتا کار دیگه ) براش از طریق دادگاه حکم اعدام میبرن ( آدم کشی )
    آیا درسته که بگیم چون جفتش آدم کشیه چرا حالت اول که میره آدم میکشه بده ولی دومی بد نیست و خیلیا حمایت میکنن ازین کار؟

مثالتون که مثال خیلی بدی هست ... کشتن ادم حتی قاتل هم که باشه کاری اشتباه و ناپسند و غیر انسانی است که الان تو اکثر کشورها انجام نمیشه .....
    در مورد اینکه کاری خوب هست و یا بد، کلا در مورد اخلاق 3 نوع نظریه هست که جای بحثش اینجا نیست اما خلاصش اینه بعضیا معتقد به نسبی بودنشن بعضیا مطلق میدوننش و ....
    اینم از هموناس که بعضی ها میگن اصل این کار بده بعضی ها میگن اگر هدف درست باشه یا شرایط عوض میشه خوب و بد بودن کار هم فرق میکنه
    مثل دروغ گفتن که تو فرهنگ ما دروغ مصلحتی گنجوندن ! یا خیلی چیزهای دیگه

در کل از دید من این نوع کارها در صورتی که توش توهین و ناراحت کردن و اذیت و ازار نباشه عیبی نداره اما فحاشی و توهین و این چیزها خیلی ناراحت کنندس

6. این کاربر از logos بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

ببین سروش خان

البته من ارتباطی با این مثال و موضوع مورد بحثم پیدا نکردم ، اما در مثال شما هم نفس هر دو عمل یکی هست ؛ یعنی سلب حیات از یک شخص /

در این مورد هم نفس هر دو عمل یک چیز هست : حمله ی مجازی !

کاری به دلیل نداریم ، دلیل اون آدمکش هم میتونه چیز قابل قبولی باشه ، مثلا قاعدتا ما از کسی که قاتل یکی از اعضای نزدیک خونوادمون رو بکشه مطمئنا نمیتونیم متنفر باشیم مگر در موارد خاص ! ، در صورتی که نفس عمل هر دو یکی هست و زشت و مذموم .

من میگم اگه این کار بده ، چرا وقتی در مورد سران عرب انجام میشه همه رگ وطن پرستی و سوسمار خور دونستن اعرابمون متورم میشه و کفن پوش !!! میریزیم فیس بوک طرف و کسی هم ککش نمیگزه و اتفاقا همه ازش با عنوان غرور ملی و پاسخ کوبنده ی مردمی و ... به نیکی یاد میکنن و مایه ی فخر و مباهات میدوننش ، اما در اینجا وقتی همون جمله انجام میشه منتها بدلیل دیگه ای ، همه رو ژست روشنفکری میگیره که این کار بس غیر اخلاقی و مذموم هست ؟

ما اگه بخوایم با هدف ، وسیله رو توجیه کنیم که اینم موضوع اخلاقی ای نیستش و مردوده /

در اشتباه بودن این کار شکی نیست به شرطی که بپذیریم هر دو عمل فی نفسه یکی هستند و به یک اندازه بد /

8. این کاربر از Ezel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2013
    محل سكونت
    Eblis 2011

پيش فرض

البته من ارتباطی با این مثال و موضوع مورد بحثم پیدا نکردم ، اما در مثال شما هم نفس هر دو عمل یکی هست ؛ یعنی سلب حیات از یک شخص /

در این مورد هم نفس هر دو عمل یک چیز هست : حمله ی مجازی !

کاری به دلیل نداریم ، دلیل اون آدمکش هم میتونه چیز قابل قبولی باشه ، مثلا قاعدتا ما از کسی که قاتل یکی از اعضای نزدیک خونوادمون رو بکشه مطمئنا نمیتونیم متنفر باشیم مگر در موارد خاص ! ، در صورتی که نفس عمل هر دو یکی هست و زشت و مذموم .

من میگم اگه این کار بده ، چرا وقتی در مورد سران عرب انجام میشه همه رگ وطن پرستی و سوسمار خور دونستن اعرابمون متورم میشه و کفن پوش !!! میریزیم فیس بوک طرف و کسی هم ککش نمیگزه و اتفاقا همه ازش با عنوان غرور ملی و پاسخ کوبنده ی مردمی و ... به نیکی یاد میکنن و مایه ی فخر و مباهات میدوننش ، اما در اینجا وقتی همون جمله انجام میشه منتها بدلیل دیگه ای ، همه رو ژست روشنفکری میگیره که این کار بس غیر اخلاقی و مذموم هست ؟

ما اگه بخوایم با هدف ، وسیله رو توجیه کنیم که اینم موضوع اخلاقی ای نیستش و مردوده /

در اشتباه بودن این کار شکی نیست به شرطی که بپذیریم هر دو عمل فی نفسه یکی هستند و به یک اندازه بد /

با احترام به نظر جنابعالی
    معتقدم ؛ اشتباه شما در همین قسمت بولد شده اس .. مهم ترین چیزی که مفهوم یه کاری رو میتونه خوب یا بد جلوه بده ، دلیل رفتاره ... !

در بکاربردن یه کلمه یا یه رفتار باید نفس عمل رو ببینیم تا به زشتی و خوبیش پی ببریم .... !
    این درست نیست که بگیم کلمه ی حمله بده و تو تمامی موضوعات و شرایط به این کلمه با این دید نگاه کنیم ، یه موقع حمله ی مجازی با هدف تحقیر و توهین و از روی احساسات انجام میشه ، و یه موقعی هم هست که این حمله ؛ هدفش گرفتن حقـ ه و ایستادن در مقابل یه عده زورگوئه ... !

اینکه بخوای جفتش رو با یه دید نگاه کنی اشتباهه محض ؛ اینکه بگی چون جفتش حمله ی مجازیـ ه اشتباه

محتوای مخفی: خارج از گـــود 
    مثلا مصرف ت ر ی ا ک حالت اول : تو حالت عادی یه رفتاری که باعث اعتیاد میشه و به بدن انسان ضرر میرسونه و همچنین چهره ی خوب و مناسبی تو اجتماع ما نداره ؛ ولی میبینی که که همین ت ر ی ا ک حالت دوم : رو تو شرایط ناامیدی و سخت به یه بیمار میدی معجزه میکنه
    باید دید تو چه راهی بکار گرفته میشه تا بشه ارزیابیش کرد ( به مثالم گیر ندینا برای روشن شدن صحبتهام گفتم )

حمله مجازی
    در مقابل دشمن و زورگو یه نفس خوب و حمله مجازی به پیچ لیونل مسی یه نفس و عمل بد محسوب میشه !
    و تنها چیزی هم که کلمه ی " حمله ی مجازی " رو متمایز میکنه نفس کاره ... !

10. این کاربر از M £ H D I بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

مهم ترین چیزی که مفهوم یه کاری رو میتونه خوب یا بد جلوه بده ، دلیل رفتاره ... !
    اشتباه همینجاست ، با این تفکر بنابراین اگر کسی شخص دیگه رو بکشه بواسطه ی اینکه برادرش رو کشته میتونیم بگیم که قتل اینجا کار خوب و پسندیده ای هستش !

یا اینکه ما فکر کنیم که رابین هود کار خوبی میکرده که دزدی میکرده و به افراد فقیر میداده ! صرف اینکه کارش خیلی زیبا ! بنظر میومده در نفس عمل که رابین هود دزد و سارق بوده و دزدی میکرده هیچ تغییری بوجود نمیاره بلکه این ما هستیم که دوست داریم به هر بهانه ای ، هر چیزی رو با توجه به موارد مورد علاقه ی خودمون موجه جلوه بدیم .

اگر حمله ی مجازی بد هست ، هم حمله به پیج مسی بده ، هم به پیج شیطان پرست ها ، هم به پیج مقامات مذهبی -سیاسی و هم به پیج خدا ناباوران ، هم به پیج رضا رشیدپور و هم به پیج فرناندا لیما !

اینکه ما طرز فکری رو نمیپسندیم دلیلی نیست برای اینکه بخوایم حمله ی مجازی کنیم و بد و بیراه بگیم به طرف ، از نظر من این حمله ی مجازی از لحاظ ماهیت و نفس عمل هیچ تفاوتی نداره با سایر موارد ، فقط قسمت جالب قضیه اینجاست که توی این حمله ژست سرزنش گرایانه ی ما عمل میکنه چون در مورد یک چهره ی محبوب این اتفاق افتاده ، در مورد سران عرب اون رگ وطن پرستی افراطی ما هست که دوست داره این حمله رو موجه و منطقی جلوه بده .

من دیگه صحبتی ندارم در این باره /

12. 4 کاربر از Ezel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

اشتباه همینجاست ، با این تفکر بنابراین اگر کسی شخص دیگه رو بکشه بواسطه ی اینکه برادرش رو کشته میتونیم بگیم که قتل اینجا کار خوب و پسندیده ای هستش !

یا اینکه ما فکر کنیم که رابین هود کار خوبی میکرده که دزدی میکرده و به افراد فقیر میداده ! صرف اینکه کارش خیلی زیبا ! بنظر میومده در نفس عمل که رابین هود دزد و سارق بوده و دزدی میکرده هیچ تغییری بوجود نمیاره بلکه این ما هستیم که دوست داریم به هر بهانه ای ، هر چیزی رو با توجه به موارد مورد علاقه ی خودمون موجه جلوه بدیم .

اگر حمله ی مجازی بد هست ، هم حمله به پیج مسی بده ، هم به پیج شیطان پرست ها ، هم به پیج مقامات مذهبی -سیاسی و هم به پیج خدا ناباوران ، هم به پیج رضا رشیدپور و هم به پیج فرناندا لیما !

اینکه ما طرز فکری رو نمیپسندیم دلیلی نیست برای اینکه بخوایم حمله ی مجازی کنیم و بد و بیراه بگیم به طرف ، از نظر من این حمله ی مجازی از لحاظ ماهیت و نفس عمل هیچ تفاوتی نداره با سایر موارد ، فقط قسمت جالب قضیه اینجاست که توی این حمله ژست سرزنش گرایانه ی ما عمل میکنه چون در مورد یک چهره ی محبوب این اتفاق افتاده ، در مورد سران عرب اون رگ وطن پرستی افراطی ما هست که دوست داره این حمله رو موجه و منطقی جلوه بده .

موافقم . عمل ، عمله . مهم نیست دلیلش چی باشه . نفسش عوض نمیشه . همون ادم کشی هیچ وقت نمیتونه به عمل خوبی تبدیل بشه .

ما ناخوداگاه با انجام عمل بد دارای عذاب وجدان میشیم .
    این وسط "دلیل انجام اون عمل" هستش که باعث میشه اون عذاب وجدان کمتر بشه . برای مثال کسی که به خاطر دلیل شخصی قتلی انجام داده و کسی که انتقام میگیره هر دو اون عمل بد رو انجام دادن و مطمئنا هر دو دارای عذاب وجدانی خواهند شد ولی با در نظر گرفتن دلیل اون عذاب وجدان از بین میره و باعث میشه که فکر کنن اون کار درست بوده .

داره خودمونی میشه farhad_sadeghi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

واقعا باعث شرمساریه

کاربر فعال انجمن موسیقی
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Dark Paradise

پيش فرض

واکنش مجری مراسم قرعه کشی جام جهانی 2014 به توهین های اخیر / در مراسم توپ طلا طوری لباس می‌پوشم که ایرانی‌ها هم ببینند!

من فارغ‌التحصیل رشته روزنامه نگاری هستم و 15 سال است که در رسانه‌ها مشغول به کارم، در نتیجه معتقدم آماده مجری‌گری چنین برنامه‌هایی هستم. من بسیار خوشحال بودم که مجری‌گری برنامه بین‌المللی دیگری را بر عهده داشتم. برنامه‌ای که در سرتاسر جهان به نمایش در می‌آید و کار من بیشتر دیده می‌شود. این برنامه به نوعی به رسمیت شناختن توانایی‌های من بعد از سال‌ها تلاش در این زمینه بود و البته فرصتی برای به چالش کشیدن خودم. زمانی که از من خواسته شد تا مجری برنامه باشم، همچنین از من خواسته شد تا لباسی طلایی رنگ بپوشم که تا زانوی من بود، لباسی که به نوعی مناسب آب و هوای «باهیا» هم بود. [محل برگزاری مراسم]

من لباسی را پوشیدم که از من خواسته شد. من یک حرفه‌ای هستم و آنچه را که عرف است دنبال می‌کنم. نه من و نه هیچ کس دیگری در این برنامه فکر نمی‌کرد چنین اتفاقی رخ دهد و گرنه، معتقدم میشد تیپ و ظاهر دیگری نیز انتخاب شود. من درمورد حملات و عذرخواهی ها شنیدم، البته شبکه‌های اجتماعی را خیلی دنبال نکردم.

هر فردی محصول فرهنگی است که در آن زندگی می‌کند در نتیجه من همانگونه که یک زن غربی در یک برنامه عظیم بین‌المللی لباس می‌پوشد، لباس پوشیدم. باهیا هم جایی است که دمای هوای آن غالبا بالا است.

من گمان می‌کنم اینترنت این اجازه را به مردم می‌دهد تا خود را آنگونه که می‌پسندند بروز و ظهور دهند. معمولا اظهارنظرهای خشونت آمیزتر باعث جلب توجه بیشتری می‌شوند و این خود به گستاخی بیشتر منجر خواهد شد. اما من ترجیح می‌دهم فکر کنم انسان‌های بیشتری با قصد و نیت خوب و خوش قلب وجود دارند. کسانی که تفاوت را بین انسان ها به رسمیت می‌شناسند و با ذهنی بازتر و هوشمندانه‌تر از کسانی که حمله می‌کنند، به مخالفت و مناظره می‌پردازند. در مورد مردم ایران باید بگویم، نظر من به خاطر کامنت‌های توهین آمیز تغییر نکرده است. من همچنان به فرهنگ و همه انسان‌ها احترام می‌گذارم و سعی می‌کنم هیچ کس را قضاوت نکنم تا خودم نیز مورد قضاوت دیگران قرار نگیرم. من انتظار ندارم مورد عشق و علاقه همه قرار بگیرم، اما تلاش می‌کنم عاشق همه باشم و هر روز انسان بهتری نسبت به گذشته شوم. فرهنگ‌های مختلف و نقطه نظرات متفاوت همیشه زمینه‌ای برای گفتگو بین انسان‌هاست، گفتگو و مناظره پدیده‌ای «سلامت» است اما خشونت هیچ گاه اینگونه نخواهد بود.

من می‌خواهم بگویم به خاطر تمام اتفاقاتی که افتاده متاسفم. من به هیچ وجه قصد نداشتم هیچ کشور، فرهنگ و یا مردمی را به هر شکلی مورد حمله و بی احترامی قرار دهم. من به هیچ‌وجه قصد نداشتم باعث نوعی از جنجال و یا رفتار خجالت‌آور شوم. من اطمینان می‌دهم که این اتفاق را به عنوان یک درس یاد خواهم گرفت و در انتخاب لباس برنامه «توپ طلا» آن را در نظر خواهم داشت تا همه بتوانند آن را تماشا کنند.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

16. 4 کاربر از OMiD.1080p بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

ببخشید من یه سوالی دارم :

چطور حمله به پیج های سران کشورهای عربی سر قضایای خلیج فارس ، مورد تایید و حمایت همه قرار میگیره اما این موضوع نه ؟ در اصل " حمله " که تغییری بوجود نیومده که ؟ یعنی اون حمله نشون دهنده ی شخصیت و فرهنگ اصیل ! ماست ولی این حمله نشون دهنده ی بی فرهنگی ما ؟

اگر که نفس این موضوع بده پس برای هر مسئله ای بد هستش :

به قول فرورتیش رضوانیه خب طبیعیه وقتی برای اون موارد کف و سوت زده میشه ، این مورد دیگه یک امر طبیعی میشه که در هر مسئله ای نمود پیدا میکنه /

در اینکه نفس عمل حمله به صفحه شخصی افراد در شبکه های اجتماعی اشتباه هست و غیر قابل دفاع شکی نداریم اما سروش جان ضمن احترام به نظرت ,خوب و بد نسبیه و شدت و ضعف داره مثالی که در مورد آدم کشتن زدی رو بذار طور دیگه ای مطرح کنم :

اگه فردی به قصد کشتن با شما درگیر بشه و شما برای دفاع از جان خودتون تو این درگیری طرف مقابل رو بکشید خب این کشتن قتل محسوب میشه؟ کار زشت و ناپسندی بوده در حد کشتن عامدانه یک انسان با نیت قبلی؟!یا اسمش به دفاع از خود تغییر میکنه و لازم و پسندیده بوده؟یا وقتی در یک حادثه رانندگی به شکل کاملا غیر عمد و صرفا تصادف شما جان یک انسان رو میگیرید آیا با قتل عامدانه یکی هست برخورد قانون و ... هم یکسان هست؟قطعا خیر و خیر!در حالی که نفس عمل (گرفتن جان یک انسان) یکی هست این شرایط و دلیل انجام عمل هست که تفاوت رو ایجاد میکنه!

همونطور که دزدی کردن رابین هود که از ظالمان ثروتمند به فقرا میبخشید(؟) (به نوعی گرفتن حق مردم با ابزار نادرست در شرایطی که راه دیگه وجود نداشت)با دزدی کردن نماینده مجلس و مامور دولتی که باید از حق مردم دفاع کنه اما میخوره (پایمال کردن حق مردم با سواستفاده از جایگاه و اعتماد همون مردم)خیلی تفاوت داره در حالی که نفس عمل دزدی کردن یکی هست!

البته این بیان "هدف وسیله رو توجیه میکنه" نیست! تفاوت و تمایز قایل شدن بین عمل اجباری با نیت خیر (دفاع از خود برای حفظ جان) و اختیاری با سو نیت (قتل برای سرقت) هست ...

پس همیشه نمیشه یک عمل رو در همه شرایط با یک شدت خوب و بد دونست در واقع تمام این مسائل نسبی هستند و مخصوصا تو بحث ما بستگی به فرهنگ غالب جامعه مورد نظر دارن امری که در یک جامعه کاملا عادی و پذیرفته شده هست در جامعه دیگه میتونه ناپسند و مضموم باشه!حالا ممکنه رفتار و اعمالی هم داشته باشیم که در اکثر جوامع رد یا پذیرفته شده یا یک مفهوم و معنی مشترک داشته باشند ...

برگردیم به کیس خودمون

باز ما ایرانیا یه مساله طبیعی رو انقدر بزرگش کردیم اونم به خاطر اعتماد به نفس نابود شدمون ! کار اشتباهیه فی نفسه اما در تمام دنیا اتفاق میفته منتها ازونجایی که ماها یکم با خودمون درگیریم و همه جوره در فکر بازگشت شکوه گذشته ایم اینجور اتفاقات رو بیش از حد بزرگ میکنیم....
    درسته توهین تمسخر جوکسازی جبهه گیری ابراز نفرت و ... در تمام نقاط دنیا وجود داره مخصوصا نسبت به celebrities چه ورزشکار چه هنرمند چه سیاسیون اما هیچ وقت به این شدت و سازماندهی شده و مهمتر به عنوان یک واکنش نابجا و اشتباه ندیدیم!

بگذریم!. در مورد چرایی های این رفتار بزرگنمایی ها و .... صفحه ها میشه بحث کرد اما قوانین موجود بسیار محدود کننده آزادی بیان حتی در مورد گفتن حقایق روشن هستند!و گفتن واقعیات تلخ , سیاه نمایی تخریب و تبلیغ علیه و در مواردی تلاش برای براندازی نامیده میشود!

پ.ن:

ما ناخوداگاه با انجام عمل بد دارای عذاب وجدان میشیم .
    به هیچ وجه دوست عزیز ! وجدان یک نرم افزار نصب شده روی همه انسان ها نیست که نسبت به هر عملی واکنش یکسان برای همه داشته باشه!ممکنه فردی با کشتن یک حیوان دچار عذاب وجدان بشه(مثلا حادثه رانندگی که زیادم پیش میاد) فرد دیگه ای با کشتن عامدانه همون حیوان با سلاح (نه نیاز به غذا برای لذت کشتن و شکار و تفریح!) ککش هم نگزه!بازم تفسیر عمل خوب و بد حتی از دید افراد یک جامعه هم متفاوت و کاملا نسبیه!و خیلی عوامل متغییر روی این تقسیر و وجدان تاثیر دارن ...

18. 4 کاربر از Kianoosh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •