سلام مژده به همه دوستان مشکل اسمارت هاب حل شد وبه سرور وصل میشه دیگر احتیاج بهvpnیا وارد شدن. به منوی مخفی تغییر کشور را نمیخواد از قدیم گفتند گر صبر کنی زه غوره حلوا سازی![]()
سلام مژده به همه دوستان مشکل اسمارت هاب حل شد وبه سرور وصل میشه دیگر احتیاج بهvpnیا وارد شدن. به منوی مخفی تغییر کشور را نمیخواد از قدیم گفتند گر صبر کنی زه غوره حلوا سازی![]()
هنوز مشكل داره،اسمارت من وصل نميشه
سلام دوست عزیز من دو روز پیش ساعت۴عصر روی اسمارت هاب رفتم دیگه پیغام اینترنت شما ثابت نیست نیامد وفورا به صفحه شرایط حریم خصوصی رفتش واسمارت هاب نصب شد واپلکیشن سامسونگ اپ هم کار میکرد میشد اپ دانلود کرد قسمت بروز رسانی نرم افزار را هم چک کردم دیدم دیگه پیغام800نمیاد به سرور وصل میشه مشکلی نداره به خودم گفتم دیگه حل شد ولی ۲ساعت هم دوام نیاورد
Last edited by morteza rasouli; 09-01-2014 at 15:23.
سلام دوست عزیز فقط دو روز پیش ساعت۴بعد برای چند ساعت از فیلتر خارج شد که من هم شانسی اسمارت هاب نصب شد
Last edited by morteza rasouli; 07-01-2014 at 10:53.
سلام
دوستان با تماسی که با سام سرویس گرفتم فقط سری F به خاطر لاینای جدید با شرکت زیرساخت مشکل پیدا کردند به خاطر استفاده از چیز پی ان. قول دادن که دارن با مسوولای مخابرات و زیر ساخت صحبت مکینن و گفتنند که تا 10 ژانویه حل میشه. البته امیدوار بودن
ديروز مورخ 1392/10/18 ساعت 18 تست كردم تا آخر شب وصل بود،ايشالا كه ديگه وصل بمونه
سلام
من امروز صبح ساعت 6 چک کردم درست بود
چشم تون روشن![]()
الان ورژن جدید داده 1113 که من اپدیت کردم و گزینه کنترل صوتی از سیستم حذف شده چطوری می تونم این مشکل رو حل کنم ؟؟
فقط از طریق کنترل میشه صوتو بهش انتقال داد
دوستان من هم همین مشکل برام پیش اومده. آپدیت تلویزیون روی خودکار بود و آپدیت شد و الآن کنترل صوتی کار نمی کنه.
به نمایندگی زنگ زدم گفتن این مشکل رو با یه آپدیت دیگه سامسونگ حل می کنه.
حالا نمیشه دوباره تلویزیون رو به آپدیت قبلی برگردونم؟
دوست عزیز
خیر اینکار برای شما شدنی نیست و این آیتم با آبدیت در منوی سرویس خاموش شده است پس منتظر آبدیت بعدی باشید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)