PC باز ها اگه میشه اشتراکی چیزی خرید یا کاری کرد، روی من حساب کنید.
PC باز ها اگه میشه اشتراکی چیزی خرید یا کاری کرد، روی من حساب کنید.
اگه جزو طرفداران بازی هستید که اصلا منتظر کرک نباشید و سریع از یه طریق دیگه اقدام کنید
فک کنم مثل دیابلو 3 این بازی هم یه جوریه که اصلا کرک نمیشه
جدیدا بازی های EA دیگه روی پی سی اینجورین..
نسخه نسل قبلی هم لیک شده
من در آینده روی پی سی یا کنسول های نسل جدید اگه فرصتش پیش بیاد حتما نسخه اصلی رو می گیرم
ولی فعلا که فرصت و شرایطش وجود نداره همین نسخه X360 رو می گیرم
مسلما از نظر گرافیکی که فاصله زیاده
ولی یه چیزی که برام جای امیدواری داره اینه که به گفته سازندگان سعی کردن نسخه نسل قبلی هم از نظر گرافیکی شرایط خوبی داشته باشه و روی اون هم کار کردن
مشخص نیست شایدم مشکل زیاد داشته باشه ولی در هر صورت از هیچی بهتره و فعلا مجبوری باید اونو برم
+
راستی امتیازهای جدید بازی هم همگی بالا بودن
متای بازی تغییر نکرده ولی توی گیم رنکینکز با امتیازهای جدید بالاتر هم رفته و حدودا 90.5 بودش که حتی از این لحاظ به شماره یک هم نزدیکه
توی متا هم راحت تا 90 می تونست برسه و شایدم برسه و تنها امتیاز زیر 8 اون از سایت Gamereactor Sweden هستش که همین سایت میانگین رو پایین اورده
فعلا تعداد نقدها خیلی بالا نیست یعنی حداکثر 30 تا شاید باشه و معمولا برای بازی ها تا دو برابر این هم می تونه بزسه و فک کنم از اون بازی ها باشه که هر چی بیشتر نقد بیاد امتیازش بالاتر بره چون اکثرا هم 9 یا بالاتر دادن...
واقعا مرسی از بایوور برای خلق یک ادامه درخور برای این سری...
حقیقتا فکرشم نمیکردم این بازی بتونه چیزی فراتر از شماره 2 به نمایش بزاره, ولی با دیدن نقد و نمرات نظرم کاملا عوض شد.
نقد های ویدویی بازی کاملا جو اتمسفر گیرا رو منتقل میکنه به ادم و اینکه چندین بار تاکید شد داخل ویدو که محیط ها واقعا بزرگه و تنوع خوبی داره که این نکته میتونه جهش مثبتی باشه برای این عنوان.
اگر میخوایید بازی رو بخرید 4 نفری جور کنید با هم بازی کنید چون شدیدا میچسبه و چلنجینگ تره : دی
البته الانم نگرفتید تا کریسمس صبر کنید انتظار میره اورجینز کمی قیمت بازی رو پایین تر از قیمت فعلی بزاره برای فروش ( که البته بعید میدونم )
در کل یک عنوان تاپ هست.
فقط یه چیزی که ذهن منو بشدت مشغول کرده و منم خوشم نیومد , برمیگرده به حرکات و انیمیشن های مبارزات که یه جوری بود به نظرم... نمیدونم کلا من سیستم کلاسیک مبارزه ای که خیلی ساده و پیش پا افتاده شایدم باشه تو DA:O رو به این نوع سیستم مبارزه ترجیح میدم.
متاسفانه با ظهور این سیستم قفل گزاری دیگه کم کم باید با بازی های کرک شده خداحافظی کنیم اگر این پروژه موفقیت آمیز باقی بمونه سایر بازی ها (مخصوصا عناوینی که پر فروش هم هستند و اتفاقا بهترین های صنعت گیم هستند) به استفاده از این سیستم رو میارن.فعلا بازی های EA به لطف استفاده از Origin قابلیت استفاده اشتراکی رو داره. بازی هایی هم که تحت Steam منتشر میشن هم احتمالا باید چنین قابلیتی داشته باشند پس پیشنهاد میکنم گروه هایی تشکیل بدیم 4 نفر یا بیشتر که در چنین مواردی بازی ها رو اشتراکی بخریم.(با احترام به شرکت های سازنده بازی و حق کپی رایت) اما چون خیلی ها توانایی خرید بازی رو تنها ندارن و بازی های مثل دراگون ایج هم که مولتی پلیر نداره و یکی از جذابیت های خرید رو از دست میده این روش اشتراکی میتونه خیلی کمک کنه تا همه بتونن بازی کنن.
بشدت کوآپ بازی جذابه! یکم صبر کنید صدرصد قیمتش پایینتر میاد 4 تایی بازی کنید بهتره تا یه دونه بخرید اشتراکی بزنید...
نظر من اینه البته. چون اینطوری جزابیت های بازی چند برابر میشه... تو نقدی هم میخوندم خوب کار شده این بخش.
دلیل اوردن بخش کوآپ هم دقیقا همینه که خیلی ها بخاطر 4 نفره با هم بازی کنن برن بازی رو بخرن که تو شماره های قبل این اتفاق نیوفتاده بود.
ببخشید اینجا یک سوال ایجاد میشه چطور سیمز 4 که با همین قفل بود کرک شد
Sims4 از این سیستم استفاده نمیکرد.
سیستم موردنیازبازی براکسانی که نمی دونن
:OS: Windows 7 or 8.1 64-bitCPU: AMD six core CPU @ 3.2 GHz, Intel quad core CPU @ 3.0 GHzSystem RAM: 8 GBGraphics Card: AMD Radeon HD 7870 or R9 270, NVIDIA GeForce GTX 660Graphics Memory: 3 GBHard Drive: 26 GBDirectX 11Or, if you’re playing on a slightly older setup, here are the minimum system requirements:Minimum:OS: Windows 7 or 8.1 64-bitCPU: AMD quad core CPU @ 2.5 GHz, Intel quad core CPU @ 2.0 GHzSystem RAM: 4 GBGraphics CARD: AMD Radeon HD 4870, NVIDIA GeForce 8800 GTGraphics Memory: 512 MBHard Drive: 26 GBDirectX 10ودرضمن یعنی چی سیستم قفل گذاری ؟دربازی ها
بچه ها من میدونم شدیدا" آف تاپیکه و عین فحش میمونه. ولی میخواستم واسه آپگرید سیستم توی قسمت سخت افزار مشاوره بگیرم، دیدم هیچچچچچکس رو نمیشناسم و توی پی30ورلد فقط شماها رو میشناسم. اگه میشه کسی حوصله داره که کمک کنه، یه پخ بزنه یه سری سوال دارم میخوام سی پی یو و مادربورد و رم بگیرم.
باز هم از مدیرا معذرت میخوام. خیلی غریب بودم قسمت سخت افزار ...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)