تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 7 از 32 اولاول ... 3456789101117 ... آخرآخر
نمايش نتايج 61 به 70 از 320

نام تاپيک: FIFA Ballon d'Or 2013 - توپ طلا، بهترین مربی و تیم منتخب فیفا ۲۰۱۳

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

امشب هم رونالدو یک تنه تیمش رو در حساس ترین بازی ملی بالا کشید‌. هت تریک جلوی سوئد. گل پیروزی بخش بازی رفت رو هم زده بود. امیدوارم دوست بایرنی مون تا حدودی قانع شده باشه.
    یه سری رای که صحبتش هست تا این لحظه بر فرض اینکه درست باشه واقعا جای تامل داره. همه یا به هم تیمیشون رای دادن٬ یا هموطنشون و یا اونی که تو چند سال اخیر دوستش داشتن و به نوعی فن ش هستن.
    جرارد به سوارز رای داده..نکونام به مسی..دلبوسکه به ژاوی و اینیستا.‌‌..
    درود
    گلزنی رو نمیشه ملاک اصلی قرار داد . شما یک مقایسه بازیکن به بازیکن بین پرتغال و سوئد داشته باشین متوجه میشین که سوئد به غیر از زلاتان بازیکن باکیفیت دیگه ای نداره که بتونه توی زمین تاثیر گذار باشه .
    سوئد چوب کیفیت پایین بازیکنانش رو خورد و شاید اگه جای زلاتان و رونالدو در تیمهاشون عوض میشد الان این زلاتان بود که تیمش صعود کرده بود و فکر نکنم دیگه همچین مقایسه ای صورت میگرفت .

در کیفیت بالای رونالدو شکی نیست . ولی همونطور که قبلا گفتم باید چیزی بیشتر از گلزنی و خصوصیات فردی رو هم در این انتخاب دخیل کنیم و اون مسئله موفقیت های باشگاهیه .

صحبت آخرتون رو مبنی بر عدم بررسی همه موارد برای انتخاب بهترین بازیکن قبول دارم . دیگه طوری شده که همه رسما میگن به خاطر علاقه شخصی به یک بازیکن بهش رای دادن و میدن .

به هر حال هر کسی یک معیار بخصوص برای رای های خودش داره .

اون زمان که وزلی اسنیدر با هلند تا فینال جام جهانی رفت و با اینتر قهرمان لیگ قهرمانان - لیگ ایتالیا - کوپا ایتالیا و ... شد در کمال تعجب به عنوان بهترین بازیکن انتخاب نشد .

همونطور که گفتم این مراسم و جایزه یک مدته که به نوعی شایسته سالاری کنار گذاشته و جنبه ی تبلیغاتی پیدا کرده.
    Last edited by B3HZ@D; 20-11-2013 at 06:37.

2. 10 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه fr0st's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

در یک اقدام جالب فیفا مهلت رای گیری برای توپ طلای 2013 رو که 15 نوامبر به پایان رسیده بود،تا 29 نوامبر تمدید کرد و جالب تر اینکه هرکس که رای داده میتونه رای خودش رو عوض کنه.
    پ ن: فقط خدا رحم کرد رونالدو مصدوم نبود + اینکه دیگه لازم نیست قبل ارسال رای‌ها کاپیتان پرتقال به صورت خود جوش عوض شه
    پ ن2: با توجه به نمایش رونالدو و مصدومیت‌های سریالی مسی رونالدو شایستگی کسب این عنوان رو داره

حـــــرفـه ای malkemid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

درود
    گلزنی رو نمیشه ملاک اصلی قرار داد . شما یک مقایسه بازیکن به بازیکن بین پرتغال و سوئد داشته باشین متوجه میشین که سوئد به غیر از زلاتان بازیکن باکیفیت دیگه ای نداره که بتونه توی زمین تاثیر گذار باشه .
    سوئد چوب کیفیت پایین بازیکنانش رو خورد و شاید اگه جای زلاتان و رونالدو در تیمهاشون عوض میشد الان این زلاتان بود که تیمش صعود کرده بود و فکر نکنم دیگه همچین مقایسه ای صورت میگرفت .

در کیفیت بالای رونالدو شکی نیست . ولی همونطور که قبلا گفتم باید چیزی بیشتر از گلزنی و خصوصیات فردی رو هم در این انتخاب دخیل کنیم و اون مسئله موفقیت های باشگاهیه .

صحبت آخرتون رو مبنی بر عدم بررسی همه موارد برای انتخاب بهترین بازیکن قبول دارم . دیگه طوری شده که همه رسما میگن به خاطر علاقه شخصی به یک بازیکن بهش رای دادن و میدن .

به هر حال هر کسی یک معیار بخصوص برای رای های خودش داره .

اون زمان که وزلی اسنیدر با هلند تا فینال جام جهانی رفت و با اینتر قهرمان لیگ قهرمانان - لیگ ایتالیا - کوپا ایتالیا و ... شد در کمال تعجب به عنوان بهترین بازیکن انتخاب نشد .

همونطور که گفتم این مراسم و جایزه یک مدته که به نوعی شایسته سالاری کنار گذاشته و جنبه ی تبلیغاتی پیدا کرده.
    آها...این همون چیزیه که من میگم...ریبری تو تیمی بود که بازیکنهاش تو دو فصل اخیر در بهترین فرم بودن...شما می تونی رد کنی که اگه رونالدو یا مسی تو بایرن بودن٬ سه گانه می بردن؟ اگه بحث افتخار باشگاهی رو بیاریم وسط٬ میشه همه رو اینطور بحث کرد. اصولا عملکرد شخصی باید ملاک باشه وگرنه اینکه کی بیشتر جام گرفته که از قبل مشخصه و نیاز به رای گیری نداره.

الان به خاطر این بازی باید جایزه داد به رونالدو؟!
    مثلا مسی اومد جلوی میلان و اون عملکرد رو داشت .. باید جایزه فعالیت یک ساله بهش داده بشه؟!
    هر بازی جایزه بهترین بازیکن زمین رو داره.. موضوع اینجا عملکرد یک ساله بازیکن هست

مثلا الان بازیکن پرتغال که دوتا پاس گل داده ( که پاس گل های بی نظیر بودن) اونوقت همه ی عملکرد به حساب رونالدو ریخته میشه و جالبه کسی این وسط نمیگه که بقیه هم بودن یا زلاتان هم دوتا گل زد راستی.. حالا پس جایزه رو بدیم رونالدو و ریبری هم که جز مهره های کلیدی تو فتح سه گانه بودن رو بزاریم کنار و عملکرد یکساله ی اون رو بیخیال بشیم.
    +
    این نوشته سایت گل هم جالبه در نوع خودش، وقتی گفته میشه هایپ منظور همینه:
    خیر...شما گفتی کی رونالدو تیمش رو نجات داده٬ خوب مثال در این مورد زیاده...من آخرینش رو محض یادآوری عرض کردم. خیلی واضحه که ملاک یه بازی نخواهد بود.

5. 3 کاربر از malkemid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

آها...این همون چیزیه که من میگم...ریبری تو تیمی بود که بازیکنهاش تو دو فصل اخیر در بهترین فرم بودن...شما می تونی رد کنی که اگه رونالدو یا مسی تو بایرن بودن٬ سه گانه می بردن؟ اگه بحث افتخار باشگاهی رو بیاریم وسط٬ میشه همه رو اینطور بحث کرد. اصولا عملکرد شخصی باید ملاک باشه وگرنه اینکه کی بیشتر جام گرفته که از قبل مشخصه و نیاز به رای گیری نداره.
    درود.

درسته بایرن شرایط خوبی داشته و بازیکنان با کیفیتی داره . ولی این مورد در مورد تیمهای رئال و بارسا هم صدق میکنه و اون تیم ها هم مملو از ستاره و بازیکنان با کیفیت هستن .
    در این جور بررسی ها شرایط به نظرم کاملا برابر هست . همونقدر که بایرن بازیکن خوب و تاثیر گذار داره , بارسا و رئال هم همین شرایط رو دارن .

ویژگی های فردی یک طرف قضیه است ... کسب افتخار و عملکرد بازیکن در موفقیت ها باشگاهی در رده های مختلف و کمک به تیم برای کسب موفقیت یک چیز دیگه است .

اگه صرفا بخوایم نگاه کنیم که بازیکن از نظر فردی چکار کرده و موفقیت های باشگاهی رو دخیل ندونیم پس من هم میتونم مدعی بشم الشاراوی هم باید توپ طلا بگیره .
    چون رسما فصل پیش میلان رو به تنهایی از بحران کشید بیرون و از رده های آخر به به پنجم جدول رسوند و بعد از اون نوبت بالوتلی شد که در نیم فصل دوم میلان رو به دوش بکشه و به رده سوم برسونه .

ولی خودم هم میدونم که این بررسی منطقی نیست .

رونالدو بازیکن خیلی خوبیه ... همونقدر هم مسی خوبه . هر دو هم از بازیکنان تاثیر گذار و پا به توپ و تا حدودی کامل فوتبال امروزی هستن . گلزنان خیلی خوبی هم هستن .
    ولی وقتی بحث انتخاب بهترین هاست باید دید دست آورد این بازیکنان برای تیمشون چی بوده و توی رقابت های مختلف تیم رو به کجا رسوندن .

اینجاست که عناوین کسب شده باید مورد سنجش قرار بگیره.

7. 6 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

درود.

درسته بایرن شرایط خوبی داشته و بازیکنان با کیفیتی داره . ولی این مورد در مورد تیمهای رئال و بارسا هم صدق میکنه و اون تیم ها هم مملو از ستاره و بازیکنان با کیفیت هستن .
    در این جور بررسی ها شرایط به نظرم کاملا برابر هست . همونقدر که بایرن بازیکن خوب و تاثیر گذار داره , بارسا و رئال هم همین شرایط رو دارن .

ویژگی های فردی یک طرف قضیه است ... کسب افتخار و عملکرد بازیکن در موفقیت ها باشگاهی در رده های مختلف و کمک به تیم برای کسب موفقیت یک چیز دیگه است .

اگه صرفا بخوایم نگاه کنیم که بازیکن از نظر فردی چکار کرده و موفقیت های باشگاهی رو دخیل ندونیم پس من هم میتونم مدعی بشم الشاراوی هم باید توپ طلا بگیره .
    چون رسما فصل پیش میلان رو به تنهایی از بحران کشید بیرون و از رده های آخر به به پنجم جدول رسوند و بعد از اون نوبت بالوتلی شد که در نیم فصل دوم میلان رو به دوش بکشه و به رده سوم برسونه .

ولی خودم هم میدونم که این بررسی منطقی نیست .

رونالدو بازیکن خیلی خوبیه ... همونقدر هم مسی خوبه . هر دو هم از بازیکنان تاثیر گذار و پا به توپ و تا حدودی کامل فوتبال امروزی هستن . گلزنان خیلی خوبی هم هستن .
    ولی وقتی بحث انتخاب بهترین هاست باید دید دست آورد این بازیکنان برای تیمشون چی بوده و توی رقابت های مختلف تیم رو به کجا رسوندن .

اینجاست که عناوین کسب شده باید مورد سنجش قرار بگیره.
    ببینید تقریبا همیشه چند تا تیم درجه 1 اروپا بازیکنهای تراز اولی دارن...چیزی که باعث میشه امسال تیم x قهرمان شه و سال دیگه تیم y، بحث فرم بازیکنها هست. بایرن امسال تیمی بوده که تک تک بازیکنهاش در بهترین فرم خودشون بودن. این موضوع در مورد رئال و بارسا صادق نیست.

جایزه توپ طلا هم از دید من باید به بازیکنی که بالاترین سطح رو همراه با بهترین فرم در طول سال داره داده بشه.

من به شخصه تک تک بازیهای بایرن رو دنبال نمی کنم، ولی بین فرم ریبری پارسال که تو همه چی دوم شدن و امسال که تو همه چی اول شدن، تفاوت چندانی نمی بینم. در صورتی که پارسال اسمی از ریبری به عنوان یکی از گزینه ها نبود به اون صورت. اما اگه دروگبا اون گل رو نمی زد؟ آیا فرم ریبری تغییری کرده بود؟ نه...فقط شرایط طوری شده بود که فصل رو با جام تموم کنه. اونوقت حتما ریبری جزو گزینه ها می شد و این به نظر شخصی من درست نیست.

مرسی

9. 5 کاربر از malkemid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن هنر هفتم بردیا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خب دیگه پیشاپیش به رونالدو و طرفداراش تبریک میگم کسب جایزه رو
    فیفا با تصمیم شگفت انگیزش نشون داد که پشت کی هستش برای این دوره.
    به هر حال نظرات اسپانسرا هم باید تو همچین مراسمایی در نظر گرفته بشه دیگه و رونالدو کسیه که علاوه بر شایستگی و توانایی های فردی زیاد،چهره تبلیغاتی جذابی هم هستش.
    بقیه هم حالا حالاها باید سماق بمکن

11. 2 کاربر از بردیا بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

مدیر انجمن بازی Masoud King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    فعلا مشهد!

پيش فرض

من به شخصه تک تک بازیهای بایرن رو دنبال نمی کنم، ولی بین فرم ریبری پارسال که تو همه چی دوم شدن و امسال که تو همه چی اول شدن، تفاوت چندانی نمی بینم.
    شما فک میکنی ریبری الان سه فصله اینطوری هست ولی حالا که بایرن قهرمان شده اینم به عنوان یکی از مدعیان مطرح شده. ولی فصل قبل بهترین فرمی بود که من دیدم ازش.

نحوه بازی ریبری تو فصل گذشته نسبت به سال قبلش که دوم شدن واقعا تفاوت داره و ارزش بازی ریبری به مراتب بیشتر شده برای بایرن و همچنین روبن. نمونه بارزش اینه که ریبری مدام از حمله به دفاع میاد و به آلابا کمک میکنه،ما اینو تو ریبری گذشته نمی دیدیم.

جایزه توپ طلا هم از دید من باید به بازیکنی که بالاترین سطح رو همراه با بهترین فرم در طول سال داره داده بشه.
    خب وقتی یه بازیکنی مثه ریبری که فصل قبل عملکرد فوق العاده ای داشته و این عملکرد منجر به سه گانه شده..
    شما یه نگاهی به آمار رونالدو تو فصل 2012-13 و 2011-12 بکن، آیا فصل قبل رونالدو تو بهترین فرمش بوده ؟ بعد چند بازی تو همین فصلی که 13 هفته ازش گذشته به این فرم فعلی رسیده؟
    +
    من نمیگم رونالدو اگه ببره این جایزه رو حقی خورده شده ولی این وسط ولی ریبری شایسته تره.

13. 5 کاربر از Masoud King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

شما فک میکنی ریبری الان سه فصله اینطوری هست ولی حالا که بایرن قهرمان شده اینم به عنوان یکی از مدعیان مطرح شده. ولی فصل قبل بهترین فرمی بود که من دیدم ازش.

نحوه بازی ریبری تو فصل گذشته نسبت به سال قبلش که دوم شدن واقعا تفاوت داره و ارزش بازی ریبری به مراتب بیشتر شده برای بایرن و همچنین روبن. نمونه بارزش اینه که ریبری مدام از حمله به دفاع میاد و به آلابا کمک میکنه،ما اینو تو ریبری گذشته نمی دیدیم.

خب وقتی یه بازیکنی مثه ریبری که فصل قبل عملکرد فوق العاده ای داشته و این عملکرد منجر به سه گانه شده..
    شما یه نگاهی به آمار رونالدو تو فصل 2012-13 و 2011-12 بکن، آیا فصل قبل رونالدو تو بهترین فرمش بوده ؟ بعد چند بازی تو همین فصلی که 13 هفته ازش گذشته به این فرم فعلی نرسیده؟
    +
    من نمیگم رونالدو اگه ببره این جایزه رو حقی خورده شده ولی این وسط ولی ریبری شایسته تره.
    اختلاف دیدگاه شما و من رو اون بخش قرمز هست به نظرم. به نظر من این عملکرد خوب ریبری نبوده که منجر به سه گانه شده. این بایرنی که من دیدم، اگه مثلا ریبری رو نداشت و بجاش یه روبن دیگه هم داشت و میذاشتش جای ریبری، باز هم بهترین تیم اروپا بود.

+

رای تیاگو سیلوا : مسی، زلاتان، رونالدو

15. 3 کاربر از malkemid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

مدیر انجمن بازی Masoud King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    فعلا مشهد!

پيش فرض

اختلاف دیدگاه شما و من رو اون بخش قرمز هست به نظرم. به نظر من این عملکرد خوب ریبری نبوده که منجر به سه گانه شده. این بایرنی که من دیدم، اگه مثلا ریبری رو نداشت و بجاش یه روبن دیگه هم داشت و میذاشتش جای ریبری، باز هم بهترین تیم اروپا بود.
    مشکل همینه که ارزش ریبری برای بایرن خیلی بیشتر از اون چیزی هست که فکر میکنی.
    طی این دو فصل، بازی ای نبوده که ریبری باشه و بایرن اونو ببازه.
    همین بایرنی که دیدی، بدون ریبری نزدیک بود جلو آرسنال حذف بشه.
    همون فینال جلوی اینتر هم ریبری رو الکی محروم کردن و نتیجش اون شد.. جلوی چلسی هم که جناب روبن مرهمت کردن فرض کن دوتا روبن باشن!! (ولی از جدا از شوخی روبن این فصل خیلی خوب بوده و همونی شده که باید باشه)

این جمله رو ویرایش کردم بعد نمی دونم چرا بقیشو ننوشتم
    باید اینطوری بگم وقتی دو بازیکن عملکرد خوبی داشتن، حداقل اونی که به جام رسیده این وسط دست بالا رو داره.
    این رو هم باید بگم که دلیل عملکرد خوب ریبری، جام های گرفته شده نیست. بلکه جام های گرفته شده دلیل عملکرد خوب ریبری هستند.

17. 4 کاربر از Masoud King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه hadishi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    Shiraz

پيش فرض

به نظرم این بحث ها فایده نداره دلایل هم بیشتر سلیقه است دوستان بایرنی می خوان ریبری این جایزه رو ببره یک سوال پیش میاد این جا اگر شما مدیر عامل
    یک تیم بزرگ بودین یا سرمربی بین این 3 بازیکن کدوم رو برای تیمتون انتخاب میکردین ؟ بدون تعصب اگر انتخاب کنید مسی و رونالدو گزینه اخر ریبری میشه
    که به نظر من زلاتان از لحاظ فنی از ریبری بالا تره . بهترین باشگاه رو مگه مشخص نمیکنن؟ بهترین عملکرد باشگاها مگه مشخص نمیشه ؟ رنکنیک باشگاهی
    مگه وجود نداره که عملکرد تیمها رو نشون میده رشد پیشرفت باشگاه بهترین باشگاه رو هم مشخص میکنن . این جایزه به نظره من نباید ربطی به عملکرد باشگاه
    داشته باشه . به بهترین بازیکن میدن اسمش روشه دیگه بهترین بازیکن سال نه به بهترین بازیکن تیم سال اگر اینجور باشه خیلی از بازیکن ها حسرت این جایزه رو
    ببخشید به گور میبرن با تعصب یا بدون تعصب سطح فنی ریبری و عملکرد فردی این بازیکن از رونالدو و مسی پایین تره کجای این مساله مفهوم نیست ؟
    منظور من این نیست هر سال یکی از این 2 بازیکن بشه اما تا زمانی که واقعا این 2 بازیکن یک سر و گردن از بقیه بازیکن ها بهترین چرا کسه دیگه انتخاب شه؟

19. این کاربر از hadishi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •