تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 7 از 21 اولاول ... 3456789101117 ... آخرآخر
نمايش نتايج 61 به 70 از 204

نام تاپيک: راه حل مشاهده تصاویر ضبط شده از تلویزیون های سامسونگ سری E و F روی کامپیوتر

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

من پس از حذف samygo و نصب مجدد در 6950 بازهم نمیتونم فایل ها رو decod کنم ومشکل قبلی رو دارم...
    دوست عزیز
    یکبار از اول اسکایپ و سامی کو را حذف و تلویزیون را خاموش و روشن کنید و دوباره اول اسکایپ را نصب کنید و آن را اجرا و سپس از اسمارت هاب خارج و تلویزیون را خاموش و روشن کنید و بعد سامی گو را به همان طریقی که در پست اول توضییح دادم نصب کنید و باقی مطالب را از پست اول دنبال کنید

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

سوال اصلی من این است که چطور samygo را روی تلویزیون ua40f6450 نصب کنم.چون وقتی فلش را به تلویزیون وصل می کنم و تلویزیون روشن میکنم در داخل app چیزی نشون نمیده که نصب کنم .اگر بتوانید آموزش دهید ممنون میشوم.

دوست عزیز
    همانطور که در پست اول این تایپیک گفتم اول وارد قسمت اسمارت هاب شده و وارد قسمت apps شده و برنامه اسکایپ را دانلود و اجرا کرده و ثبت نام می کنید و بعد از اینکه کارمان تمام شد بدون این برنامه اسکایپ را ببندیم بصورت همیشه آماده بکار از آن خارج شد و سپس از اسمارت هاب هم خارج می شوید و تلویزیون را خاموش می کنید و آن دو برنامه یعنی
    Widget: Samygo [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    2. data file: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    این دو فایل را پس از دانلود در کامپیوتر از حالت زیپ خارج کرده و در فلش می ریزید و تلویزیون را حالی که خاموشاست فلش را نصب می کنید و سپس تلویزیون را روشن می کنید و وارد قسمت اسمارت هاب شده و چیزی شبیه عکس زیر در منوی اسمارت هاب نه در قسمت apps نمایان می شود

و باقی مطلب را طبق پست اول ادامه داده و تا پا یان مو به مو انجام می دهید.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

با عرض پوزش من یک بار به سختی توانستم آن را پیدا ونصب کنم ولی در برنامه مربوط به pc از ftp اشکال گرفت من توصیه های شما را خواندم ولی باز ftp ایراد میگرفت مجبور شدم skype و samygo را از روی تلویزیون پاک کردم که دوباره نصب کنم حال هر چه میکنم دوباره samygo پیدایش نیست که نصب کنم با توجه به این که skype را دوباره نصب کردم چه کنم که دوباره samygo نصب شود و اگرشد و دوباره از ftp ایراد گرفت چه کنم تشکر

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

با عرض پوزش من یک بار به سختی توانستم آن را پیدا ونصب کنم ولی در برنامه مربوط به pc از ftp اشکال گرفت من توصیه های شما را خواندم ولی باز ftp ایراد میگرفت مجبور شدم skype و samygo را از روی تلویزیون پاک کردم که دوباره نصب کنم حال هر چه میکنم دوباره samygo پیدایش نیست که نصب کنم با توجه به این که skype را دوباره نصب کردم چه کنم که دوباره samygo نصب شود و اگرشد و دوباره از ftp ایراد گرفت چه کنم تشکر
    دوست عزیز
    نیازی به پاک کردن آن دو برنامه از تلویزیون نبود .حالا دوباره همان کارهای را که در پست بالا توضییح دادم انجام دهید و وقتی می خواهید آی پی تلویزیون را بنویسید اول از تنظیمات تلویزیون ببینید آی پی تان تغییر کرده اگر تغییر کرده بود آن آی پی را در برنامه داخل کامپیوترتان وارد کنید و ftp port را 21 و telnet port را 23 قرار بدهید.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2013

پيش فرض

آيا جدا از اپيكيشين هاي تلويزيون سامسونگ سري f ميشه چيز جديدتري نصب كرد؟
    آيا اپيكيشين هاي همي سري 5/6/7/8 ... مثل هم هست؟
    سايت براي دريافت با اطلاع ار امدن app جديد وجود داره؟
    سيستم عامل تلويزيون هاي اسمارات سري f اندرويد هست؟
    شنيدم اپيكيشين پرندگان خشم گين امده اما در اپيكيشين تلويزيون من(ua40f5300ويديو فيلم بود!

با تشكر فراوان از دوستان عزيز
    Last edited by mrrahimi2012; 10-12-2013 at 02:13.

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

آيا جدا از اپيكيشين هاي تلويزيون سامسونگ سري f ميشه چيز جديدتري نصب كرد؟
    آيا اپيكيشين هاي همي سري 5/6/7/8 ... مثل هم هست؟
    سايت براي دريافت با اطلاع ار امدن app جديد وجود داره؟
    سيستم عامل تلويزيون هاي اسمارات سري f اندرويد هست؟
    شنيدم اپيكيشين پرندگان خشم گين امده اما در اپيكيشين تلويزيون من(ua40f5300ويديو فيلم بود!

با تشكر فراوان از دوستان عزيز
    دوست عزیز
    معمولا تلویزیون ها بر اساس سازگاری و نحوی اجرا می توانند از apps ها استفاده کنند و شما نمی توانید از آپلگیشنهای که برای سری 8-7-6 است را در سری 5 و پایینتر از آن استفاده کنید
    و اگر برنامه جدیدی بیاید اسمارت هاب شما بروز شده ودر apps ها برنامه های جدید نمایان می شود. و آن بازی پرندگان خشمگین برای سری 8-7 است و شما نمی توانید از apps های غیر از تلویزیون تان چیز دیگری دانلود و نصب کنید.

و لازم به ذکر است که با تماسی با منبع موثق سام سرویس داشتم به علت اشگالی که در سرور سایت سامسونگ بوجود آمده تا اطلاع ثانوی برای سری F اسمارت هاب قابل استفاده نمی باشد ولی از بروزر آن می توانید استفاده کنید

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2010

پيش فرض

دوست عزيز جناب آقاي متين‌پور
    باسلام
    من تمامي مطالب اين 7 صفحه را خواندم ولي هنوز امتحان نكرده‌ام. چند سئوال دارم
    1- اين روش روي تلوزيون‌هاي F8880 هم عمل مي‌نمايد؟
    2- مشكلي براي تلوزيون بوجود نمي‌آيد؟
    3- آيا نحوه ضبط در تلوزيون تغيير مي‌كند؟ (در پست اول اشاره به مطالبي نموده‌ايد كه عمليات ضبط را توسط برنامه ديگري آموزش داده‌ايد. آيا بايد از آن برنامه استفاده كرد؟)
    4- فيلم‌هايي كه قبلا ضبط كرده‌ايم نيز قابل دي‌كد شدن است؟
    بسيار ممنون و متشكرم
    موفق باشيد
    Last edited by mhaddadian; 14-12-2013 at 15:10.

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

دوست عزيز جناب آقاي متين‌پور
    باسلام
    من تمامي مطالب اين 7 صفحه را خواندم ولي هنوز امتحان نكرده‌ام. چند سئوال دارم
    1- اين روش روي تلوزيون‌هاي F8880 هم عمل مي‌نمايد؟
    2- مشكلي براي تلوزيون بوجود نمي‌آيد؟
    3- آيا نحوه ضبط در تلوزيون تغيير مي‌كند؟ (در پست اول اشاره به مطالبي نموده‌ايد كه عمليات ضبط را توسط برنامه ديگري آموزش داده‌ايد. آيا بايد از آن برنامه استفاده كرد؟)
    4- فيلم‌هايي كه قبلا ضبط كرده‌ايم نيز قابل دي‌كد شدن است؟
    بسيار ممنون و متشكرم
    موفق باشيد
    دوست عزیز
    بله این روش روی تمامی مدلهای سری E - F قابل اجراست
    مشگلی برای تلویزیون بوجود نمی آید چون تست شده است
    خیر نحوی ضبط تغییری نمی کند و باید از آن برنامه برای ارتباط به کامپیوتر برای دکد کردن و نمایش از طریق کامپیوتر که در حالت معمولی شما نمی توانید برنامه ضبط شده از تلویزیون را روی فلش و یا هارد در کامپیوتر ببینید ولی با این برنامه فیلم ضبط شده در روی فلش متصل به تلویزیون را می توانید از طریق کامپیوتر دکد و ذخیره و تماشا کنید
    بله فیلمهای را که قبلا ضبط کردید را باید به تلویزیون متصل و از طریق همان برنامه ای که توضییح دادم دکد کرده و تماشا کنید

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2010

پيش فرض

دوست عزیز سلام
    از راهنمایی شما بسیار ممنونم.
    من الان فایلهایی که در پست اول بود را دانلود کردم و روی فلش ریختم سپس به تلویزیون وصل کردم.
    ولی متاسفانه در اسمارت هاب هیچ حایی برای نصب از روی فلش وجود ندارد.
    من در مدل f8880 چگونه باید یگ برنامه را از روی فلش نصب نمایم.
    لطفا راهنمایی نمایید.
    باتشکر فراوان

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

دوست عزیز سلام
    از راهنمایی شما بسیار ممنونم.
    من الان فایلهایی که در پست اول بود را دانلود کردم و روی فلش ریختم سپس به تلویزیون وصل کردم.
    ولی متاسفانه در اسمارت هاب هیچ حایی برای نصب از روی فلش وجود ندارد.
    من در مدل f8880 چگونه باید یگ برنامه را از روی فلش نصب نمایم.
    لطفا راهنمایی نمایید.
    باتشکر فراوان
    دوست عزیز
    همانطور که در پست اول این تایپیک گفتم اول وارد قسمت اسمارت هاب شده و وارد قسمت apps شده و برنامه اسکایپ را دانلود و اجرا کرده و ثبت نام می کنید و بعد از اینکه کارمان تمام شد بدون این برنامه اسکایپ را ببندیم بصورت همیشه آماده بکار از آن خارج شد و سپس از اسمارت هاب هم خارج می شوید و تلویزیون را خاموش می کنید و آن دو برنامه یعنی
    Widget: Samygo [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    2. data file: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    این دو فایل را پس از دانلود در کامپیوتر از حالت زیپ خارج کرده و در فلش می ریزید و تلویزیون را حالی که خاموش است فلش را نصب می کنید و سپس تلویزیون را روشن می کنید و وارد قسمت اسمارت هاب شده و چیزی شبیه عکس زیر در منوی اسمارت هاب نه در قسمت apps نمایان می شود

و باقی مطلب را طبق پست اول ادامه داده و تا پا یان مو به مو انجام می دهید.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •