تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 7 از 11 اولاول ... 34567891011 آخرآخر
نمايش نتايج 61 به 70 از 106

نام تاپيک: بـحـث - غرب و حقیقت در سایه

کاربر فعال انجمن موضوعات علمی و علوم انسانی havzhini's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

دوستان نظرشون درباره ی موسیقی متال چیه ، این سبک موسیقی به نظرتون ضرری نداره ؟
    به عنوان کسی که به دسته هایی از این نوع موسی علاقه زیادی دارم هیچ ضرری که درس نمیبینم بلکه بسیار هم مفید(واقعا مفید) میدونمش
    متال شاخته های مختلف داره ولی فکر میکنم بیشتر منظور شما شاخه هایی مثل Death metal باشه که سبک ریتمیک تند و خشنی دارن

اگر بخوایم اینطور نظر بدیم که مثلا سبک متال خشن هست پس مضر هست حتما و 100% باید گفت موسیقی سنتی ما بسیار کند هست پس افسرده کننده هست پس خیلی از متال ضررش بیشتره
    در حالی که اصلا این نظر نه برای متال نه موسیقی سنتی درست نیست

خب راجع به مضرات و فواید موسیقی متال که هیچ کس تحقیق نکرده و اطلاعاتی نداشت .

در مورد سریالهای ماهواره ای و اثراتی که روی خانواد ه ها میزاره ...

اینا هم رده بندی سنی دارن ؟ روی اینها کی نظارت انجام میده ؟

نشون دادن خیانت توی این سریال ها هیچ اثری روی تماشا کننده ی سریال نداره ؟ از یه سنی به بعد دیگه آدم روابط اجتماعی رو هم مث خشونت یاد نمیگیره ؟
    اگر منظور شما ماهواره های فارسی زبان هست که کلا بحثشون جداست و بله بسیار مضر میتونن باشن و اصلا تایید نمیشن

ولی اگر منظور پخش همین برنامه ها در کشورهای پیشرفته هست اونها روی این برنامه ها بسیار کنترل دارن که چه کسی با چه رده سنی چه برنامه ای میبینه
    ما خانوادگی از نوزاد 6ماه تا پیزمرد 70ساله میشینن پای سریال سک*سی که به قول شما داره خیانت رو نشون میده در حالی که اگر این اتفاق در یک کشور پیشرفته بیفته سازمانهای حقوق کودکان چه دولتی چه خصوصی والدین اون کودکان رو به دادگاه حتی میشن و ممکنه سرپرستی والدین رو بگیرن

کشورهلی پیشرفته خیلی برنامه ها از کارتن برای سن یک سال تا پور*ن چه بر روی ماهواره چه اینترنت چه تلویزیون پخش میکنن ولی هم اموزشهای لازم به افراد و والدین داده میشه و هم نظارت سختی بر روی اعمال و رفتار والدین و کودکان میشه

ولی متاسفانه ما چه دولت و سازمانها چه والیدن تنها علمی که بلدن فقط سرکوب و سرکوب و سرکوب هست و هیچ خبری نه از اموزش هست نه نظارت درست
    Last edited by havzhini; 23-10-2013 at 19:45.

2. 2 کاربر از havzhini بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Mohammad Hosseyn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    ...

پيش فرض

معمولا رسانه الگو سازی میکنه...سریال برره رو یادتونه؟ دیدین چطور بعد از مدتی ادیبات مردم چه تغییری کرد؟ همه از واژه هایی که توی این سرایل استفاده میشد استفاده میکردن...

سریالها و داستانهاش ورای اینکه ظرفیت طرف چقدره میتونه باشه تاثیرش رو روی مخاطب بزاره...خشنونت و خیانت هم به راحتی میتونه با دیدن این سریالها بخشی از زندگی بشه...

شدت نداره؟ امار و ارقامی هست که نشون بده اینجا وضعیت اجتماعی بدتر از غربه؟
    پاسخ دوستمون Stream رو تائید میکنم. تا اونجا که اطلاع دارم امار درست و حسابی وجود نداره بخاطر محدودیت ها ... ولی از یکی از دوستانم که دکتری جامعه شناسی میخونه پرسیده بودم این مسئله رو و گفته بود همین آمار ها و شاخص هایی که دست و پا شکسته بدست میان ، نشون میدن وضع ایران از نظر شاخص ها ، مخصوصا شاخص های اخلاقی ضعیفتر از غربه ...

ولی مثلا در مورد طلاق امار هست دیگه. ایران یکی از پر طلاق ترین کشورهای دنیاست. بررسی کردن اینها کار خیلی فنی و ظریفی هست .مثلا امار طلاق ایران با غرب به سادگی قابل مقایسه نیست. مثلا در ایران حق طلاق با زن نیست و این یعنی انتظار میره امار طلاق از حد واقعی کمتر باشه و مسائل دیگه ...
    Last edited by Mohammad Hosseyn; 23-10-2013 at 19:54.

کاربر فعال انجمن ادبیات hamid_diablo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    آنجا که عقاب پر بریزد

پيش فرض

خوب همین ظرفیت پایین مردم رو نشون میده که از هر مورد سطح پایینی برای خودشون یک الگوی اجتماعی درست میکنن .
    اشاره بسیار درستی است...منم تو این زمینه باهاتون موافقم...حالا یه سوال ! میشه این رفتار جامعه رو به خاطر عدم اعتماد به نفس و خود کم بینی و ...دونست؟
    مثلا چشم و هم چشمی.این رفتار از چی نشات میگیره...؟ رفتاری که تو غرب میشه گفت وجود نداره و تو جوامع جهان سومی و خصوصا کشورهای خاورمیانه بیشتر نمود داره.

من شخصا که هر دو سمت زندگی کردم بطور قطع وضع اجتماعی ایران رو بسیار بدتر از غرب می دونم ولی نظر من مهم نیست
    در این که از نبعد فرهنگی و اجتماعی در درجات سخیفی قرار داریم که شکی نیست...من منظورم از امار این مسائل نبود...بیشتر منطورم اماری بود برای روابط قبل از ازدواج و خیانت و فرزندان مشروع که بدونم تو ایران این مسائل بیشتر اتاق می افته یا تو غرب...مثلا چند وقتی پیش فکر کنم تو سایت "یورو نیوز" خوندم که نزدیک 37 درصد فرزندانی که در کشور فرانسه به دنیا میان پدرشون مشخص نیست کیه !!!!

5. 2 کاربر از hamid_diablo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

خب راجع به مضرات و فواید موسیقی متال که هیچ کس تحقیق نکرده و اطلاعاتی نداشت .

در مورد سریالهای ماهواره ای و اثراتی که روی خانواد ه ها میزاره ...

اینا هم رده بندی سنی دارن ؟ روی اینها کی نظارت انجام میده ؟

نشون دادن خیانت توی این سریال ها هیچ اثری روی تماشا کننده ی سریال نداره ؟ از یه سنی به بعد دیگه آدم روابط اجتماعی رو هم مث خشونت یاد نمیگیره ؟
    سلام.
    بحث سریال های ماهوارهای فارسی زبان که پاسخ داده شد. همه سریالها محدودیت سنی دارند. معمولا" شبکه ی پخش کننده ی سریال هنگام شروع سریال محدودیت سنی را اعلام می کند. سایت های اینترنتی (حتی اف بی) محدودیت سنی دارند...

اما موسیقی متال...
      محتوای مخفی: اسپویلر 
    1- پیشنهاد می کنم این بحث در انجمن موسیقی ادامه پیدا کنه!
    2- یه جواب خیلی خلاصه... شما یه نگاه به Lyrics یا شعر آهنگ ها بکن نظرت عوض میشه.

در ضمن این مطلب هم درست است که هر چیز غرب همیشه درست نیست چون اونها هم انسان هستن و ممکن الخطا...

به نظر من کلا این بحث غری و شرق و تفاوت فرهنگ و ... کلا غلط و راه به بیراه بردن هست

در حال که عصر ارتباطات هست و حتی دورافتاده ترین قبایل بدوی هم با انواع افراد از فرهنگهای مختلف برخورد دارن دیگه بحث تفاوت فرهنگی زیاد یا منطق سازگار نیست

انسان اجتماعی همیشه در حال تکامل و پویایی هست برای کم کردن نقایص خودش و بالا بردن سطح زندگیش
    و این عمل در طول هزاران سال ادامه داره و پایان هم پیدا نمیکنه

در گذشته که ارتباط فرهنگی خیلی طعیف بود شاید فقط جنگها باعث این تداخل فرهنگی میشد ولی در حال حاظر دیگه از همون سن کودکی فرد با انواع فرهنگها از کیلومترها دورتر برخورد میکنه و این برخورد غیرقابل اجتناب هست

از دید من این برخورد فرهنگی بد که نیست بلکه بسیار خوب هم هست حتی برخورد با فرهنگهای غلط و نادرست
    چون این ما هستیم که انتخاب میکنیم چه علمی انجام بدیم و چه علمی انجام ندیم و چی رو قبول کنیم و چی رو بهش توجه نکنیم
    و هیچ انسانی هم وجود نداره بدونه چیزی براش مفید نیست و اونو انتخاب کنه

بنظر من باید افراد رو با انواع فرهنگها اشنا کرد تا ضعفهای فرهنگی خودش رو با درستی فرهنگهای دیگه اصلاح کنه

این بحث تهاجم فرهنگی و ... هم چیزی نیست جز اینکه افرادی که در قابلیت تغییر و اصلاح خودشون و رفتار و فرهنگشون رو ندارم همیشه در مقابل تغییر مقاومت میکنن
    سلام.
    پاسخ شما رو تایید می کنم.
    به نظر من یکی از دلایل کاربرد عبارت تهاجم فرهنگی این است که در عصر ارتباطات ما تمامی راه های ارتباطی رو سعی کردیم محدود کنیم به همین دلیل هر چیزی که باعث تبادل و ارتباط فرهنگی و یا آشنایی با سایر فرهنگ ها میشه تهاجم فرهنگی نام میگره.اما این تهاجم فرهنگی نیست... چند مثال:
    تهاجم فرهنگی آن است که مثلا" بیایند تمامی شاهنامه های موجود در ایران را نابود کنند و بگویند فردوسی وجود نداشته است.
    تهاجم فرهنگی آن است که بیایند آثار تاریخی، افتخارات، نام پادشاهان گذشته و... را از کتب درسی حذف کنند و بگویند وجود نداشته اند.
    تهاجم فرهنگی آن است که به محض روشن کردن تلویزیون فقط با تصاویر.... مواجه شوید. یا در اینترنت فقط سایتهای .... وجود داشته باشد و شما چاره ای جز دیدن آنها نداشته باشید.
    و...
    تهاجم فرهنگی معمولا" خارج از اختیار شما انجام میگیرد اما مواردی که به آنها تهاجم فرهنگی گفته می شود همگی از اختیار خودمان ناشی می شوند.
    آیا کسی شما را مجبور می کند از وب سایت ..... بازدید کنید (اگر به نظرتان با فرهنگ شما ناسازگاری دارد)

Off: در ضمن در جملات بالا اولین کلمه «شما» خطاب به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عزیز هست در بقیه موارد اینکلمه به خوانندگان اشاره دارد.
    پاسخ دوستمون Stream رو تائید میکنم. تا اونجا که اطلاع دارم امار درست و حسابی وجود نداره بخاطر محدودیت ها ... ولی از یکی از دوستانم که دکتری جامعه شناسی میخونه پرسیده بودم این مسئله رو و گفته بود همین آمار ها و شاخص هایی که دست و پا شکسته بدست میان ، نشون میدن وضع ایران از نظر شاخص ها ، مخصوصا شاخص های اخلاقی ضعیفتر از غربه ...

ولی مثلا در مورد طلاق امار هست دیگه. ایران یکی از پر طلاق ترین کشورهای دنیاست. بررسی کردن اینها کار خیلی فنی و ظریفی هست .مثلا امار طلاق ایران با غرب به سادگی قابل مقایسه نیست. مثلا در ایران حق طلاق با زن نیست و این یعنی انتظار میره امار طلاق از حد واقعی کمتر باشه و مسائل دیگه ...
    سلام.
    آمار تمامی علوم را احاطه کرده است و در دسترس نبودن یا نداشتن آمار به طور کلی، شناخت جامعه را غیر ممکن می کند. در جامعه ای با وسعت امروزی و به سر بردن در عصر ارتباطات و دانایی، آمار ها باید همیشه به روز و در دسترس باشند زیرا جوامع و فرهنگ، سیاست، اقتصاد و... در جوامع بسیار پویا هستند و همگام شدن و آگاهی از تغییرات و تحولات برای تصمیم گیری درست و انتخاب مسیر مناسب زندگی در جوامع گوناگون ضروری است.
    در تصمیمات اجتماعی اگر با شناخت کافی تصمیم نگیریم نه تنها از تصمیم خود پشیمان می شویم بلکه ممکن است اثرات تصمیم کورکورانه ی ما تا نسل ها اثر منفی اش در جامعه مشهود باشد.

در ضمن اگر نتایج شاخص های آمارهای اجتماعی کشوری درخشان باشند هیچ کشوری بدش نمی آید وضعیت فرهنگی مطلوب جامعه ی خود را که آمار بر آن صحه می گذارد به رخ جهانیان بکشد. بنابراین می توان نتیجه گرفت که...
    موفق باشید.

کاربر فعال انجمن موضوعات علمی Saeed Dz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

جالبه اینکه سال پیش پایگاه سازمان ورزش و جوانان اعلام کرد عامل بیش از 90% طلاق هایی که در ایران صورت میگیره هم به خاطر نارضایتی جنسی هستش که این مورد مطمئنن نتیجه ی تبلیغ و اشاعه ی اندیشه هایی هستن که طبقه ی مذهبی و رادیکال جامعه رواجش میدن.
    اندیشه هایی که باعث نگاه منفی نسبت به سکس که یک رفتار نرمال و عادی برای انسان هست میشه. حتی میشه ریشه ی اکثر خیانت ها در زندگی مشترک رو هم در همین نارضایتی جنسی جستجو کرد.

تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

جالبه اینکه سال پیش پایگاه سازمان ورزش و جوانان اعلام کرد عامل بیش از 90% طلاق هایی که در ایران صورت میگیره هم به خاطر نارضایتی جنسی هستش که این مورد مطمئنن نتیجه ی تبلیغ و اشاعه ی اندیشه هایی هستن که طبقه ی مذهبی و رادیکال جامعه رواجش میدن.
    اندیشه هایی که باعث نگاه منفی نسبت به سکس که یک رفتار نرمال و عادی برای انسان هست میشه. حتی میشه ریشه ی اکثر خیانت ها در زندگی مشترک رو هم در همین نارضایتی جنسی جستجو کرد.
    ریشه خیلی از مسائل جاملعه در این مورد هست
    ار افسردگی و بیماریهای روانی بگیر تا بزهکاری و جرم و جنایتی که در جامعه رواج داره خیلی از موارد ریشه در همین تفکر غلط و بیمارگونه داره

وقتی زندگی جنسی افراد یک جامعه نرمال و سالم نباشه اون جامعه هرگز نمیتونه سالم و پویا باشه
    که متاسفانه جامعه ما گرفتار کسانی شده بدون هیچ سوادی و تخصصی نقش دکتر بازی میکنن و به جای درمان باعث هزار درد دیگه در جامعه ما شدن

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

اشاره بسیار درستی است...منم تو این زمینه باهاتون موافقم...حالا یه سوال ! میشه این رفتار جامعه رو به خاطر عدم اعتماد به نفس و خود کم بینی و ...دونست؟
    مثلا چشم و هم چشمی.این رفتار از چی نشات میگیره...؟ رفتاری که تو غرب میشه گفت وجود نداره و تو جوامع جهان سومی و خصوصا کشورهای خاورمیانه بیشتر نمود داره.
    فکر نکنم کل یا اکثریت جامعه دچار عدم اعتماد به نفس شده باشن .
    چیزی که خیلی خوب در بین بیشتر مردم ایران به چشم میاد اعتماد به نفس کاذبه . اصل قضیه به نظر من مربوط به وجود عدم آموزش های صحیح در خانواده و مکان های آموزشیه .
    خیلی از این افراد هم راه و روش درست فکر کردن و برخورد درست با مسائل رو نمیدونن . برای همینه که شخص نمیدونه خلا خودش رو با چی پر کنه و به همین دلیل از هر گزینه ی دم دستی استفاده میکنه .

چندین سال یا چندین دهه است که در غرب از سنین پایین تر بچه ها و دانش آموزان رو با این مسائل و روش درست برای پیش بُرد رابطه دو جنس مخالف آموزش میدن .
    ولی تو ایران و کشورهای دیگه آموزش های لازم دیده نمیشه و وضع اینی میشه که می بینیم و اکثر دلایل طلاق پیرو مشکلات جسنی میگرده .

تازه با این همه خود سان.سوری و جلوگیری توسط نهادهای مختلف , این ایرانه که فح.شا توی اون بیداد میکنه .

بعد چپ و راست با مقاله های داخلی پیرو مشکلات اخلاقی در غرب مواجه میشیم !!!!!!!!

Super Moderator Stream's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

در این که از نبعد فرهنگی و اجتماعی در درجات سخیفی قرار داریم که شکی نیست...من منظورم از امار این مسائل نبود...بیشتر منطورم اماری بود برای روابط قبل از ازدواج و خیانت و فرزندان مشروع که بدونم تو ایران این مسائل بیشتر اتاق می افته یا تو غرب...مثلا چند وقتی پیش فکر کنم تو سایت "یورو نیوز" خوندم که نزدیک 37 درصد فرزندانی که در کشور فرانسه به دنیا میان پدرشون مشخص نیست کیه !!!!
    ابتدا که باید بگم آماری که شما آوردید از فرانسه آماری است که به نظر من واقعی نیست، اگه ممکنه لینکش رو قرار بدید تا ببینیم دقیقا چی گفته این آمار.

ببینید شما از سه چیز نام بردید: روابط قبل از ازدواج، خیانت، مشروعیت فرزندان

شما باید این رو در نظر بگیرید که مفهوم ازدواج در غرب و ایران متفاوت هست. در ایران ازدواج یعنی قوانین حکومت برای اینکه چه افرادی حق دارند با هم رابطه جنسی داشته باشند و بالطبع بچه دار بشن. در غرب حکومت ها کاری به کار اینکه چه افرادی با هم رابطه دارند و با هم زندگی می کنند و بچه دار میشن و ... ندارن، برای همین هم تعریف ازدواج از این چیزی که ما در ایران می شناسیم فاصله گرفته. در غرب ازدواج یعنی یک تعهد قانونی و مالی که افراد به هم میدن زمانی که تصمیم می گیرن اهداف زندگیشون رو مشترک با هم ادامه بدن.

حالا سه موردی که نام بردید رو بررسی کنیم، روابط قبل از ازدواج در مناطقی که این کار قانونی و کاملا پذیرفته شده است (و مطالعات علمی هم هیچ اعتقادی درباره بد بودن این روابط نداره و بد بودن این اتفاق فقط بار مذهبی داره) قرار نیست با مناطقی که این کار مجازات "مرگ با سنگسار" رو داره مقایسه بشه. از خیانت در هیچ جا آمار درستی در دست نیست (چون خیلی ازخیانت ها هیچ وقت گرفتار نمیشن و نمیشه از کسی پرسید آیا شما خیانت می کنید؟)، این تفاوت هست که هر نوع خیانت در غرب غیراخلاقی ولی بدون مجازات قانونی تلقی میشه و خیانت در ایران می تونه تحت شرایطی غیراخلاقی و با مجازات مرگ باشه و تحت شرایط دیگه اخلاقی و تحت حمایت قانون. بحث مشروع بودن فرزندان هم باز برمی گرده که شما چه چیزی رو مشروع قلمداد می کنید (که باز هم معیارتون یک معیار مذهبی است، مذهبی که در غرب مذهب اکثریت مردم نیست و قرار نیست خوب و بد بودن جامعه شون با مقایسه شون با این معیارها سنجیده بشه).

این قضاها همه وابسته به همون تفاوت در مفهوم ازدواج هست. اون چیزی که ما در ایران بهش میگیم ازدواج از نظر فکری و عقلانی در محیط غرب زمانی است که دو نفر تصمیم می گیرن با هم همخونه بشن و روابط جنسی داشته باشن و از نظر مالی مخارجشون رو تقسیم کنن (بدون اینکه کاغذی امضا بشه یا ورد و دعایی خونده بشه)، چیزی که غربی ها اسمش رو ازدواج می گذارند مرحله ای است که دو نفر به هم تعهد های مالی و قانونی درباره آینده خودشون و مسائل قانونی میدن. این چیزها رو نمیشه همینطوری با چهار تا عدد با هم مقایسه کرد. باید یک دید قوی و آگاهانه جامعه شناسی داشته باشیم.

حـــــرفـه ای Mohammad Hosseyn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    ...

پيش فرض

بله موافقم این موارد کاملن وابسته به فروض هست اما با این دید هم که میگه ما مطلقن نمیتونیم مدل سازی کنیم، فرمول نویسی کنیم هم مخالفم. در رابطه با شاخص های جهانی هم درسته همینطوره و حتی امکان داره روزی این شاخص ها به کل دگرگون بشه اما مهم این هستش که فعلن استانداردترین شاخص ها و قابل استناد ترین ها همین شاخص ها هستن.

ببینید ما با شیوه ی حکومت و کلن اجرایی رضاشاه کاری نداریم، این شیوه کاملن دیکتاتوری بود اما نکته اینجاس که شما نمیتونی هیچ حوزه ای پیدا کنی و نام ببری که پایه اش در دوره اول گذاشته نشده باشه! و مطمئنن اگر شما این دید افراطی رو کنار بذاری و تاریخ مطالعه کنی خواهی دید که اگر اقداماتی که در دوره پهلوی اول انجام شد، نمیشد امروز نه تنها این پیشرفت ها رو نداشتیم بلکه عملن ایرانی هم وجود نداشت به شکلی که امروز میبینیم.
    اما بحث من در رابطه با حجاب نبود بلکه مورد دیگه ای رو مطرح کردم و اون اینکه شاید خیلی از چیزا برای حال باور ها، ایدولوژی ها و عقاید جامعه مضر و غیر ضروری به نظر بیاد اما ما باید نگاهی داشته باشیم به آینده. مطمئنن خیلی از چیزایی که امروز برای جامعه ما مضر به نظر میاد در اینده نگاه دیگری بهش خواهد شد. مثال های زیادی در این باره هستش و من میخوام نظر شما رو در اینرابطه بدونم.
    شاخص های اجتماعی مثل کیفیت محصولات خانگی یا پزشکی نیست که بتونیم کلمه ی استاندارد رو براشون بکار بگیریم ... فقط میشه گفت طبق دیدگاه غالب در علوم اجتماعی رسیدن به این سطح از فلان شاخص خوبه. مثلا درآمد سرانه یا آموزش و ... .

نوع حکومت داری ارتباط مستقیم با عقلانیت حاکم بر سیاست داره . وقتی حاکم یک جامعه دیکتاتوری هست که بر حسب اتفاق سواد هم نداره ازش انتظار زیادی نمیره ! باز دم ایشون گرم بهتر از دوره قبل خودش عمل کرد !
    قضاوت سخته ، ما نمیتونیم تعیین کنیم اگر فلان جکومت نبود ، آلترناتیو اون چه می کرد . آیا بهتر عمل می کرد یا بدتر . با این دید بخواهیم نگاه کنیم همه خوب عمل کردن چون بالاخره یه کاری کردن که بعدا به ثمر رسیده ! من که کاملا زیر سوال نبردم اون دوره رو . بلکه گفتم در مورد فلان مسئله سیاست بر اساس عقلانیت نبوده .

موافق که خیلی چیزها ممکنه در زمان حال مضر به نظر برسه . مثلا برقراری خیلی از ازدی ها ... اما شیوه ی برقراری اینها باید سنجیده باشه چون بعد از هر سیاست ما دوره ی گذاری داریم و در این دوره صدماتی ممکنه ببینیم و باید طوری عمل بشه که با کمترین هزینه به هدف برسیم ...

مثال های مختلفی برای نقض این مسئله هست ... از یک منظر دخالت دولت هم مربوط به این مسائل میشه ... چیزهایی هستن که به نفع فرده ولی براش تبدیل به رجحان نشده ...
    روی این موارد خیلی بحث هست که آیا میتونه عاملی برای نقض ازادی های فردی باشه یا نه ... فعلا که حکومت ها دخالت میکنن و ازادی ها رو در این موارد محدود میکنن ...

تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

مثال های مختلفی برای نقض این مسئله هست ... از یک منظر دخالت دولت هم مربوط به این مسائل میشه ... چیزهایی هستن که به نفع فرده ولی براش تبدیل به رجحان نشده ...
    روی این موارد خیلی بحث هست که آیا میتونه عاملی برای نقض ازادی های فردی باشه یا نه ... فعلا که حکومت ها دخالت میکنن و ازادی ها رو در این موارد محدود میکنن ...
    فرمایش شما کاملا درست هست ولی به جمله من دقت نکردین
    من گفتم تمام افراد چیزی رو انتخاب میکنن که عقل و منطق و احساسشون بهشون میگه این درسته و براشون مفیده ولی ایا این عقل و منطق و احساس انتخاب درستی رو انجام میده بحثی دیگست
    در این شکی نیست هیچ انسانی خالی از خطا نیست و ممکنه انتخابهای غلط انجام بده به دلیل اینکه عقل و منطق و احساس اون فرد کامل و درست نباشه
    ولی این نقص رو تا 95% میشه با اموزش و تحصیل به فرد اموزش داد که چی درسته چی غلط که متاسفانه در جامعه ما دقیقا این مورد میتونم بگم فقط 5درصد وجود داره
    چه خانواده چه حکومت چه حتی خوده افراد جامعه ما فقط و فقط چیزی که خوب بلدن سرکوب و محروم کردن هست به جای اموزش ودر اختیار قرار دادن فضا برای کسب تجربه و زندگی
    Last edited by havzhini; 24-10-2013 at 08:30.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •