منظورشون از یک ماه در داخل بازی بود...نه در واقعیت
ریلودد کرکی بیرون نداده و اینی که گفتیت فیک هستدوستان تو سایت ریلودد یه کرک زده نظراتم همه مثبت بوده.من که نتونستم دل کنم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منظورشون از یک ماه در داخل بازی بود...نه در واقعیت
ریلودد کرکی بیرون نداده و اینی که گفتیت فیک هستدوستان تو سایت ریلودد یه کرک زده نظراتم همه مثبت بوده.من که نتونستم دل کنم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه ماه واقعی نگذشت که تو منیجیر مود گذشت :|
سلام . ببخشيد من يه سري مشكلات دارم
بازي بالا مياد ولي وقتي ميخوام برم توي بازي تصوير سياه ميشه و بعد از 1-2 دقيقه تصوير بر ميگرده و بازي جرا ميشه / بضي وقت ها هم هنگ ميكنه و مجبور به ريست ميشم
اين مشكلم از چيه؟ اپديت كارت گرافيك؟؟
لرزش دوربين هم دارم
در کمال ناباوری بازی بالا اومد :|
صبح کرک ورژن جدید اومد ریختم ولی بالا نیومد اما الان اومد :|
کلا قاطیه بابا
اون fifa.par رو حذف کنید بعد رو fifa.exe کلیک کنید که میزنه .par پاک شده و دوباره باس نصب شه ...
حالا رو fifa-www.ski.....exe کلیک کنید شاید بیاد
فایل کرک باید همیشه همنام فایل EXE باشه . من فایل رو به نام FIFA14 تغییر نام دادم و فایل fifa.par رو هم پاک کردم و بازی بدون هیچ مشکلی اجرا میشه .
نه مشکلی در اجرای بازی وجود داشته و نه مشکلی در خود بازی .
از کرک ورژن 3 و همچنین پچ آپدیت 2.7 گیگی و 58 مگی استفاده و نصب کردم و همه چیز خیلی خوب کار میکنه .
خب منم بازی رو دان کردم و تو ویندوز 8 بدون مشکل بالا آوردم.هنوز بازی نه کرشی داشته نه اون لرزش دوربین.فقط فعلا نمیدونم تو کریر مشکل کارت قرمز هست یا نه.بازی رو هم رو حداکثر جزییات بالا میارم.در ضمن طبق پست آقا بهزاد (پست 19 همین تایپیک)عمل کردم.
در ادامه توضيحام...........
رفتم تو بازي ....صداي گزارش گر ميومد بازي هم انجام ميشد ولي تصوير نداشتم تا اينكه خود سيستم اين ارور رو داد و اومد بيرون
مشكل از كجاست؟![]()
كارت گزافيكم هم nvida 9400gt / اين nv به اون ربط داره؟
آقا واسه من بازی بدون هیچ دردسری باز شد ولی بعد 10 دقیقه بازی کردن یهو دوربین شروع میکنه به تکون خوردن شدید و باید از بازی بیای بیرون تا درست بشه .
کسی راه
حل نداره؟
کارت گرافیکتو آپدیت کن احتمالا درست میشه.![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)